A 2. rész - A Két Torony

Több
22 éve 5 hónapja #62025 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Sz.tem azért van/lesz a TTT-ben annyi Arwen, mert a hollywodi törvények így diktálnak:harc+ szerelem.Persze a GYU nem hollywodi, és -szerencsére-PJ sem.De én bízom benn, hogy Liv csak mértékkel lesz be( :wink: ).De Elrondnak örülök én is. :P

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61997 Írta: Nyulhopsz!
Nyulhopsz! válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Uh...
Én feltétlenül megbízom PJban, mivel fantasztikus FotR-et ,,rittyentett'' nekünk, de azért...
Jó, nagyon jó film lesz, ez elég valószínű, de akkor is...
Meg azé Elrondnak örülök, mert én őt imádom!! (jó, ez csak poén :P )

Szóval kicsit túlságosan sok benne Arwen!! Meg úgy egyébként a tündék! Ez így nem fair, elnyomják a hobbitokat!! :?
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61987 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Nem értem! Liv nem jó nő annyira, hogy miatta meg kelljen változtatni dolgokat!!! :evil:
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61984 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Ha ez tényleg így van, akkor ezt a részt is igencsak megmásították, mint az elsőt is.... És feltűnően sok szerep jut Arwennek...

(Mi az, hogy a Narsil darabjai Arwennél :?: :?: 8O :? )

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61872 Írta: amanibhavam
amanibhavam válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
SPOILER:

Elrond elhagyja Rivendellt és Lórienbemegy, G&C-vel tanácskozni, Arwen Haldírral Helm Szurdokához megy segíteni, előzőleg Arwen belenéz Galadriel táljába, a Narsil darabjai Arwennél vannak (de a 2. részben még nem jutnak el Aragornhoz, Haldír elesik, Sarumánt kilökik Orthanc ablakából, Banyapók ebben a részben nem lesz, Boromir pedig nem lesz látható...

legalábbis ezt mondja valaki, aki elvileg látta a forgatókönyvet

www.theonering.net/rumour_mill/r ... 47B5B.html

love is the shadow that ripens the wine
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61867 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
22 db Két torony forgatási kép vár Rátok www.mtv.com/bands/l/lord_of_the_ ... re_050602/
ezen a linken.
Válasszátok ki a Behind The Scenes Of "The Lord of the Rings: The Two Towers"
feliratú képet és klikkeljetek rá. Hobbitok és PJ - rengeteg nagyon jó kép! 8) :D
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61851 Írta: Vic
Egy újabb kép A két toronyból: Helm-szurdoki tündék teljes fegyverzetben:

www.npaige.freeserve.co.uk/EAHD.jpg - 8) :D
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61788 Írta: Vic
Ami a Banyapókot illeti, mindenféleképpen csak a harmadik részben fog szerepelni, DE OTT BIZTOSAN - ezt valahol pont PJ nyilatkozta.

Pont ma olvastam több honlapon is, hogy lesz hivatalos és jó minőségű trailer, vagy legalábbis jelenetek a TTT-ből az MTV Movie Awards előtt. Az amerikai MTV beharangozta, hogy készüljön mindenki, mert olyat lát, amit még azelőtt soha sehol - szóval a szokásos :wink: - hogy itt nálunk Európában mi lesz, azt nem tudom. Én mindenesetre szépen leülök a TV elé szombaton délután, és a videó távszabályzóját a kezem ügyében fogom tartani. :wink: :D
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61772 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Hát......., ha az Öregerdőt, Bombadilt, és az összeesküvést is kihagyta, ezt is kihagyhatja!!!!!!!!!
Fru :)
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61745 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Sztem azért a Banyapók 'révén' elég sok minden történik (miatta válik el Samu, Frodótól, ezért viszi Samu a Gyűrűt... Sztem PJ ekkora részt nem hagy ki!
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61728 Írta: Elanor
Telella: a harmadik részben se lesz?? Hol hallottad ezt? Sztem abban legalább biztos lesz, mert akkor igazán nem értem, hogy mi fog történni Frodóékkal azon kívül, hogy felviszik a Gyűrűt a hegyre. Remélem, ez tényleg csak egy rémhír!!

Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61727 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Ulmo írta: netrunner: ez az előzetes milyen minőségű? Amit én láttam, azt moziban vették fel kézikamerával (persze nem nálunk). Jobb híján megfelelt. Szeretnék már egy hivatalos előzetest is látni!

Ez szerintem ugyanaz, amit már láttál. 20MB, mov kiterjesztésű, és az "idézett" kép is erre utal...

Nem a 2. részben lesz a Banyapók? :evil:
Boromir halálának az átrakása az első részbe azért nagyon jó húzás volt. Reménykedjünk, hogy PJ-nek alapos oka volt a változtatásra... :?
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61716 Írta: Telella
Telella válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Az valószinű, h a 2.-ban nem lesz benne a Banyapók. De a 3.-ban sem????? Már ilyeneket hallok... :cry: Ez ugye nem igaz?! Ha a TTT-ben nincs Banya, akkor legalább a ROTK-ban legyen!!! :roll:

Nagy célhoz hosszan vezet az út.

Telella
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61697 Írta: Egy fangorni
Egy fangorni válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Én még semmit nem tudok a második részről.
Tud valaki valami konkrétat?
Remélem ebben a részben nem kell annyit csalódnom, mint az elsőben!
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61676 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Ezek után megértem, hogy okostojások mindenféle petíciókat írkálnak a címváltoztatásért. Még hogy Twin Towers... 8O
netrunner: ez az előzetes milyen minőségű? Amit én láttam, azt moziban vették fel kézikamerával (persze nem nálunk). Jobb híján megfelelt. Szeretnék már egy hivatalos előzetest is látni!
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61656 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Elég ciki, hogy Twin Towers néven fut The Two Towers helyett :evil:
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61631 Írta: netrunner
netrunner válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
MOST LÁTTAM AZ ELSŐ ELŐZETEST A KÉT TORONYBÓL!!!!!!! NAGGYONKIRÁLY LESSSSZ EZ A FIIIILMMM!!!!!! :o 8O :o 8O :o
Lopott előzetesről van szó, tehát még hivatalosan nem mutatták, be és nem is fogyják még egy darabig.

Letölthető innen:

www.mp3portal.hu

keressétek a videóklippeknél!

NetRunner
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61594 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Kérek mindenkit, hogy az MTT-vel kapcsolatos ügyeket ne itt beszéljétek meg. Már nem ez az első eset, hogy MTT-hez közenincs topikban találkozom MTT-s bejegyzésekkel és ez nem is az offolás miatt a legkellemetlenebb, hanem akkor, amikor a talákozón felmerül valami, amit valakik valahol nagyon jól megbeszéltek egymással, csak éppen az MTT-topikban nem hozták fel és néz mindenki bután. Mármint rajtuk kívül mindenki.

Rayan, a filmes ötlet nagyon jó, olyannyira, hogy Morgana fel is vetette a találkozón kicsit kibővített formában: ő a stábot akarja meghívni az Intercommal összedolgozva. :-) Merész álmaink vannak, de azért alakulunk, hogy megvalósítsuk őket.

Minden mást annak helyén.

Én a magam részéről nagyon várom már a Két Torony bemutatóját (bah, ki nem?) és nagyon izgatott vagyok amiatt, hogy most (jún. 8.-tól) folynak Új-Zélandon az utóforgatások. De szívesen beugranék hozzájuk! :-)

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61532 Írta: Elanor

naughty írta: EZ baromi jó ötlet,de nemhiszem,hogy valakit is érdekelne,hogy néhány Tolkien és GYU mániás "gyerkőc" aktívkodik és társaságot alakít!!!!

Sztem nézz be az MTT-s topicba, és meglátod, hogy ez nem erről szól, nem úgy néz ki, ahogyan Te beállítottad! Komoly munka, komoly szervezés folyik, és sztem, ha ez összejön, akkor igenis egy olyan ''egyesület'', társaság fog megalaulni, akiket komolyan kell venni (mondom ezt én, aki szinte semmit nem tud a dologról, és egyelőre még csak csöndes megfigyelő :) )

Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61531 Írta: wwwalaki
wwwalaki válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
én nem tudok semmit róla, de tudni szeretném, hogy ezt honnan vettétek, hogy a BANYAPÓK nem lesz benne.

én csak ezt szeretném tudni.

na, mind1.

sziasztok!!!
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61521 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
IGAZ FRU!!!!
DE HA VAN LEHETŐSÉG...

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61513 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Ehhez a Tolkien Társasághoz én is szívesen csatlakoznék!!!!!!! :D
De szerintem a premierrel kapcsolatban nem kéne vitatkozni!!!! Ez az egy vagy két hét igazán nem számít!!!!!! Addig mégegyszer el tudjuk olvasni a TTT-t, megbeszéljük, pontosan mikor nézzük meg, és hol. Nem érdemes ezért civakodni másokkal! Hát nem??
Fru :)
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61511 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Rayan:
szupi ötlet! :P
Én nem voltam a Margit-szigetes talin( :( ), de én is szívesen megtudnék erről a társaságról többet.Meg persze csaklakoznék is, ha lenet.Ha télleg megalakul(unk), akkor én látok esélyt arra, hogy bejussunk a premierre(de sz.tem nem minden tag :? ).
De az ötlet jó! :P

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61506 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
RAYAN: EZ baromi jó ötlet,de nemhiszem,hogy valakit is érdekelne,hogy néhány Tolkien és GYU mániás "gyerkőc" aktívkodik és társaságot alakít!!!!
nem hiszem,hogy ettől még fejesek leszünk , vagy lesztek!!!
nemtom ,hogy hogyan gondoljátok ki ezt a klubbot, és bocsi, nem akartam senkit megsérteni,mert én -akármi is történjék- színvonalasnak tartok itt mindenkit, mivel ide nem divat GYU-s emberkék járnak!!!

SZÓVAL AKÁRMI IS LESZ ÉN SZÍVESEN CSATLAKOZNÉK EHHEZ A TOLKIEN TÁRSULATHOZ???
egyébként ez miből áll?? Erről a talin dumáltatok??? én sajnos nem tudtam elmenni, de ha lesz ez az ülés arra szívesen elmegyek,ha még lehet csatalakozni!!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61501 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Szvsz, csak azért nem lesz benne mert a törésvonalat arréb rakta egy kicsivel PJ. kár! :( :(

Bár amíg nem látom a TTT-t teljes egészében addig igyekszem nem állástfoglalni, ill. a film utánra hagyni.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61468 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Srácok, iszonyatosan szemét ötletem van :twisted: Akarom mondani szemtelen :twisted:

Már korábban megegyeztünk egy közös mozizásban (már csak 6 v. 7 hónap :D ), és arra gondoltam, hogy mivel hamarosan megalakul a Magyar Tolkien Társaság (azaz belőlünk 8)); mint tudjátok, szokott lenni a "nagy" filmek előtt is PREMIER ELŐTTI VETÍTÉS, méghozzá fejeseknek...

Na most, ha azt vesszük, hogy 2 héten belül lezajlik az alakuló ülés, és lesz sajtótájékoztató :!: :twisted: , ezzel a médiát is informáljuk, hogy létrejött a társaság, mely a további hónapokban ténylegesen is megalapozhatja tevékenységét és hírnevét :twisted: , s ezzel akár mi is fejeseknek számítunk majd A Két Torony vetítése idején...

Egyszóval azt akarom mondani, lehet, hogy nekünk is kijár majd a lehetőség (persze csak MTT-tagoknak!), hogy valóban az elsők között lássuk Magyarországon a TTT-t.

Ehe-ehe :twisted:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61462 Írta: Undómiel
Miért Wwwalaki, Te mást hallottál? És ha igen, mit? Meddig lesz a film? Jó lenne, ha elmondanád, mit tudsz! :wink: A cikkeknek egyébként én is örülnék! Annak is, amiben az van, hogy nem lesz benne, meg annak is, amiből Te tudod, hogy mégis lesz. Mert Te így tudod, nem? :?:
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61425 Írta: wwwalaki
wwwalaki válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
szerintem ez tök hülyeség, hogy nem lesz Banyapók a TTT-ben.

ez oltári nagy baromság.

aki ezt írta, az tegye már be azt a cikket, vagy valamit, mert tudni szeretnék többet erről a témáról!!!!!!!!!!!!!!
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61395 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Hát én naon remélem, hogy nem lesz az egész egy nagy csata!! Pl. a FOTR-ban sem érzékelhető, ahogy Legolas és Gimli 'kibékülnek'! Reménykedjünk, hogy a többi részben jut idő a csatákon kívül másra is!
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61366 Írta: Undómiel
Én sem! Ez mennyire biztos?
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.804 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére