A 2. rész - A Két Torony
- Palimir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Mert ugye én az 5 DVD-s verzióról beszéltem...
Minden megtörténhet... még az is ami nem.
- Palimir
- Nem elérhető
Én úgy vagyok vele, hogy vártam volna még hónapokat is, ha megcsinálják "rendesen"... [size=9:1vkjv063](ez persze az év DVD-je, nem úgy értem a "rendesen" szót )[/size]Saint írta: Ertem :-/, de szerintem 25-ere Te is megkapod!
Gondolok itt a minden extra feliratozására, az audiokommentárok feliratozására (legalább angolul), [size=9:1vkjv063]esetleg magyar menük (de anélkül elvagyok )[/size]
- Saint
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Fear from the best and hope for the worst
- Palimir
- Nem elérhető
Lehet, hogy csak a 4 DVD-s verziót küldték ki szerteszét, mert nekem a díszdobozos jönne, az pedig még "beszerzés alatt" van...Saint írta: Te nem kaptal levelet toluk? En kaptam tegnap du., amiben tenyleg azt irjak, hogy utnak inditottak. Az adminisztracios lapomra lepve pedig az "elkludve" szo olvashato. Mondjuk ehhez kepest ma nem hozta apostas:( talan hetfon!
- Saint
- Nem elérhető
- Palimir
- Nem elérhető
Nem tudom, honnan van ez az infó, de spec. az Xpressnél még beszerzés alatt áll a film... Én örülnék a legjobban, ha tényleg jönne, de szó sincs még útnak indításról...RoboGo írta: Sziasztok!
Aki az Xpress -nél előrendelte a filmet, már a mai napon útnak indítják őket, így nagy valószínűség szerint még a hivatalos dátum előtt 2-3 nappal megérkezhet!!!!
- Saint
- Nem elérhető
Atfutottam a kritikat (direkt nem akartam reszletesen elolvasni), hat nem mondom alaposan felcsigazott! De egyelore a postasnak se hire, se hamva...
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- don_bikka
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Ulmo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Saint
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Milyen szerencse, hogy december 1jén van a szülinapom...
Így csak 5 nappal később kapom meg...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ulmo
- Nem elérhető
Eldafinde írta: MEGJELENT emberek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:legolas3: :fight: :hello: :up: :dance: :cooljump: :itscool:
Zsuelanor mondta nekem ma!!!
Ő látta is, és azt mondta, hogy nagyon jó!!!!
(Kivette tékából, és a fősulin megnézte a médiatárban asszem... )
Igen, aki nem bírja keddig, az kiveheti tékából. Már ha mások időben visszahozzák
Bízom benne, hogy a Netpiac se vár keddig, és haramabb odaadják a filmet
- Eldafinde
- Nem elérhető
:legolas3: :fight: :hello: :up: :dance: :cooljump: :itscool:
Zsuelanor mondta nekem ma!!!
Ő látta is, és azt mondta, hogy nagyon jó!!!!
(Kivette tékából, és a fősulin megnézte a médiatárban asszem... )
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- RoboGo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Aki az Xpress -nél előrendelte a filmet, már a mai napon útnak indítják őket, így nagy valószínűség szerint még a hivatalos dátum előtt 2-3 nappal megérkezhet!!!!
Ami késik..... már elindult!
- Ulmo
- Nem elérhető
Morgul írta: Érdekes, hogy a neten eddig minden okádta magából az információkat a TTT kibővítettről. Mondhatni mindenhonnan a TTT EE folyt. Rengeteg spoilert, képet és előkritikát, feltételezést felraktak a netre a filmről. Most pedig, hogy nemzetközi szinten megjelent, hirtelen nagy csönd támadt. A várt lelkendezés és a pozitív kritikák hulláma elmaradt. Vagy, hogy egészen pontos legyek a film megjelenése előtt lecsengett, tetőpontjára ért és kifulladt. Pedig a film maga, szerintem jócskán megfelelt az elvárásoknak (nálam fel is múlta azokat). Furcsa jelenség...
Reméljük, ha itthon megjelenik, akkor ezen a fórumon majd lehet róla lelkendezni. Nagyon nehéz így, hogy tudom, hogy csak egyedül láttam. Nem tudom megkérdezni senki más véleményét és nem írhatok semmit. Még nov. 25-27-ig ki kell bírnom. Mindenesetre kitartás!
Morgul: ezennel előre felhatalmazlak, hogy 25-én ESTE írj minden részletre kiterjedő kritikát a TTT bővítettjéről. Különös tekintettel a szinkronra Már csak 6 nap :bounce:
- Nilraen
- Nem elérhető
Morgul írta: Hála Istennek nekem van megtakarított pénzem, amiből magam meg tudom venni a filmet. Így nem kell az ünnepekre várnom.
Én idíóta elköltöttem minden pénzem,nem gondolva a bővítettre...de azt mondták ,hogy Mikulásra talán megkapom...
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Robert B
- Nem elérhető
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Cerebrum
- Nem elérhető
Mornambar írta: Nem, de akkörül tartjuk. Úhhogy összedobtam a családot, s kértem közösen a díszdobozos-gollamos verziócskát.... huahaahahahaha!
No nem baj. Mikor Te már annyiszor láttad, hogy már jóformán meg is unod, akkor én még csak először fogom látni, és az újdonság erejével fog hatni...
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Mornambar
- Nem elérhető
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Nilraen
- Nem elérhető
Mornambar írta: Heheheheeee.. :cross:
Nekem, hála az Egeknek, úlláccik pont jókor van szülinapom.... :cooljump:
25-én????Mázlista!
- Mornambar
- Nem elérhető
Nekem, hála az Egeknek, úlláccik pont jókor van szülinapom.... :cooljump:
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Cerebrum
- Nem elérhető
Morgul írta: Még nov. 25-27-ig ki kell bírnom. Mindenesetre kitartás!
Jó neked! Nekem még egy hónapig kell kibírnom. Ugyanis eldöntöttem, hogy nem íratom meg CD-n a jövő héten, hanem megkérem Karácsonyra DVD-n... Tavaly is kibírtam, most is menni fog. (Remélem.)
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Nilraen
- Nem elérhető
Morgul írta: Érdekes, hogy a neten eddig minden okádta magából az információkat a TTT kibővítettről. Mondhatni mindenhonnan a TTT EE folyt. Rengeteg spoilert, képet és előkritikát, feltételezést felraktak a netre a filmről. Most pedig, hogy nemzetközi szinten megjelent, hirtelen nagy csönd támadt. A várt lelkendezés és a pozitív kritikák hulláma elmaradt. Vagy, hogy egészen pontos legyek a film megjelenése előtt lecsengett, tetőpontjára ért és kifulladt. Pedig a film maga, szerintem jócskán megfelelt az elvárásoknak (nálam fel is múlta azokat). Furcsa jelenség...
Reméljük, ha itthon megjelenik, akkor ezen a fórumon majd lehet róla lelkendezni. Nagyon nehéz így, hogy tudom, hogy csak egyedül láttam. Nem tudom megkérdezni senki más véleményét és nem írhatok semmit. Még nov. 25-27-ig ki kell bírnom. Mindenesetre kitartás!
Ó te szegény!Nem írhatod le a véleményed... De legalább te már láttad!!Egyébként lehet valami abban amit mondasz....de ne aggódjatok,majd én jövök értékelni a látottakat..majd..egyszer..
- Robert B
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
www.herr-der-ringe-film.de/v2/de/news/news-detail_831.php
NÉMET SZÖVEG!
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
www.lordoftherings.net/homevideo ... index.html
Nekem az tetszik legjobban, amikor PJ a vadászatról beszél, hogy ugye a jelenet lényege, hogy a szereplők futnak... Igen ám, de Orlinak volt pár repedt bordája, Viggo eltörte ugye két lábujját, Gimli méretdublőre meg kificamította a térdét...
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Nilraen
- Nem elérhető
Supersonica írta:
Nilraen írta: Supersonica:megnézhetted volna,és nem nézted??? 8O 8O Ha nekem ekkora önuralmam lenne...
Magát a díszdobozt és a lemezeket néztem meg csak nem hiszem hogy ott a szállodában meg tudtuk volna organizálni, hogy DVD játszón megnézzük meg amúgyis vadidegent szólítottam le, hogy mi az a kezében
Ja!Hát ezt nem tudtam...
Morgul:helyes...ilyet én is akarok..
- Supersonica
- Nem elérhető
Nilraen írta: Supersonica:megnézhetted volna,és nem nézted??? 8O 8O Ha nekem ekkora önuralmam lenne...
Magát a díszdobozt és a lemezeket néztem meg csak nem hiszem hogy ott a szállodában meg tudtuk volna organizálni, hogy DVD játszón megnézzük meg amúgyis vadidegent szólítottam le, hogy mi az a kezében
- Robert B
- Nem elérhető
Nilraen írta:
[size=9:1rcnwjgg]Csak nem egy kalózverzió? [/size]Morgul írta: Én láttam egyben a filmet. Fenn van a gépemen (egészen november 25.-ig, utána letörlöm!).
Supersonica:megnézhetted volna,és nem nézted??? 8O 8O Ha nekem ekkora önuralmam lenne...
Az, de csak november 25.-ig, utána hip-hopp eredetivé változik.