- Köszönetek: 0
A 2. rész - A Két Torony
- Saint
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Fear from the best and hope for the worst
- Saint
- Nem elérhető
- Palimir
- Nem elérhető
Filmőrült és DVD-gyűjtő vagyok A Gyűrűk ura díszdobozai gyűjteményem gyöngyszemeiIowa írta: Jó drága lehetett...így szoborral, díszcsomagolással...
Minden megtörténhet... még az is ami nem.
- Dementia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
"All those moments will be lost in time, like tears in the rain. Time
to die."
- Robert B
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Lalaith Scarlett írta: Megkaptam szülinapomra a VHS-változatát a bővítettnek, hát rendesen lehidaltam.... 8O 8O 8O
VIGYÁZAT, SPOILEREK!
[size=9:kjc7zjia]Viggo lószelidítéses jelenete nagyon jó volt (kedvenc színészem+állatom:) )
A másik aminek még nagyon örültem, azok persze Faramir-pluszjelenetek, erre csak egy idézetet tudok mondani (boccs, ha nem szószerinti) amit Samu mondott neki mikor elmentek : Faramir, most bebizonyítottad, hogy milyen ember vagy: nagyszerű A Denethoros résznél majdnem elbőgtem magam, hogy lehet valaki ilyen szemét a saját fiával?! Nem veszi észre hogy mennyire odavan szegény, hogy a kedvében járjon?! Érzékelten ****....
A főzéses jelenet szerintem nem volt annyira gáz, legalábbis én röhögtem rajta:) , és Éowyn nagyon szépen énekelt, le a kalappal Miranda előtt!
Az Öregerdőre emlékeztető Fangornos rész is nagyon ari volt
Meg minden új jelenet tetszett, de most ennyi jutott eszembe, bocs az áradozásért, de még mindig a hatása alatt vagyok [/size]
Na ugye, hogy megmondtam, hogy frankó lesz? Bizonyíték, hogy nem csak a levegőbe beszéltem (én minden bizonnyal holnap kapom kézhez).
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
VIGYÁZAT, SPOILEREK!
[size=9:2yzdmypy]Viggo lószelidítéses jelenete nagyon jó volt (kedvenc színészem+állatom:) )
A másik aminek még nagyon örültem, azok persze Faramir-pluszjelenetek, erre csak egy idézetet tudok mondani (boccs, ha nem szószerinti) amit Samu mondott neki mikor elmentek : Faramir, most bebizonyítottad, hogy milyen ember vagy: nagyszerű A Denethoros résznél majdnem elbőgtem magam, hogy lehet valaki ilyen szemét a saját fiával?! Nem veszi észre hogy mennyire odavan szegény, hogy a kedvében járjon?! Érzékelten ****....
A főzéses jelenet szerintem nem volt annyira gáz, legalábbis én röhögtem rajta:) , és Éowyn nagyon szépen énekelt, le a kalappal Miranda előtt!
Az Öregerdőre emlékeztető Fangornos rész is nagyon ari volt
Meg minden új jelenet tetszett, de most ennyi jutott eszembe, bocs az áradozásért, de még mindig a hatása alatt vagyok [/size]
Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
- Coralie
- Nem elérhető
Egyszerűen csodaszép! Nagyon irigylek mindenkit, akinek megvan, vagy meglesz!Palimir írta: Szerencsére úgy döntött a futár, hogy a mi kerületünket célozza meg elsőként, ezért már most kezembe foghatom a díszdobozt! :bounce:
Gyorsan csináltam pár képet
1 , 2 , 3 , 4
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Iowa
- Nem elérhető
Palimir írta: Szerencsére úgy döntött a futár, hogy a mi kerületünket célozza meg elsőként, ezért már most kezembe foghatom a díszdobozt! :bounce:
1 , 2 , 3 , 4
Belenéztem a Gollumos DVD-be. Egy kb. 23 perces filmecske van rajta (csak angolul) a szobrok készítéséről.
[size=9:23ph6rp1]A szobrot még nem tudtam kivenni a dobozból... [/size]
Jó drága lehetett...így szoborral, díszcsomagolással...
- Palimir
- Nem elérhető
Talán azért szerepel benne, mert Arwen Aragorn szerelme... nem olvastad a függeléket?Kar'sa írta: MIT CSINÁL ARWEN ÁLLANDÓAN A FILMBEN??????
Eowyn igazi szerelme csak a 3. rész végén bontakozik ki... Szvsz ez nem elég...
- Kar_sa
- Nem elérhető
De: Mit csinálnak a tündék a Helm-szurdoknál, és MIT CSINÁL ARWEN ÁLLANDÓAN A FILMBEN??????
Miért nem elég Éowyn szerelmi szálnak?
Kārātārānen a áirâë...
- Palimir
- Nem elérhető
1 , 2 , 3 , 4
Belenéztem a Gollumos DVD-be. Egy kb. 23 perces filmecske van rajta (csak angolul) a szobrok készítéséről.
[size=9:wnpu7zxq]A szobrot még nem tudtam kivenni a dobozból... [/size]
- Saint
- Nem elérhető
Elza, mar en is alig varom, hogy megnezhessem:) Jo hallani,a miket irsz!
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Haldír Lórien írta: Kapható a TTT Bővített :bounce: Westend Media Markt ha vkit érdekel...
Csatlakozom Haldíhoz, tegnap vettem meg videokazettán az Árkád beli Media Marktban a TTT bőítetjét. :bounce: [size=9:dyzp09el](A Media Marktban általában a nagy filmeket meg lehet kapni egy nappal a hivatalos megjelenés előtt. Így vettem meg augsztusban is a TTT-t)[/size]
Megnéztem a filmet. Istenien jó! :dance: Király!
Fantasztikusak a mozi filmből kihagyott jelenetek. A párbeszédek a kijavítás után mégjobbak lettek. Sokkal közelebb áll a könyvhöz mint a mozi film. Még mindig a hatása alatt vagyok.
- Iowa
- Nem elérhető
- Ulmo
- Nem elérhető
- Iowa
- Nem elérhető
Nilraen írta: Őrjítő az hogy tudom,holnap megjelenik és nekem csak Karácsonykor lesz....TALÁN lesz...
Megértem amit érzel...ugyanebben a cipőben járok.
A FOTR-ra Én is nyertem, el is mentem anyuval... fantasztikus volt.
- Coralie
- Nem elérhető
Én meg annak idején a FotR-re nyertem... és nem engedtek el a szüleim. Képzelhetitek, mit éreztem - és érzek.kovacstimi írta: Hello!!!!!
Én is nyertem jegyet a Danubius- vetítésre! :dance: Annnnnyira örülök! Megveszem DVD-n is, de moziban egész más....már alig várom!!!
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Ilweran
- Nem elérhető
Én is nyertem jegyet a Danubius- vetítésre! :dance: Annnnnyira örülök! Megveszem DVD-n is, de moziban egész más....már alig várom!!!
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Nilraen
- Nem elérhető
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Haldír Lórien
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Emlékezünk, hull szívre jel
E fák alatt, távoli tájon,
Nyugati Tenger, csillagod látom!
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi
Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:
- Robert B
- Nem elérhető
Ulmo írta: Kedves Fórumosok!
Ezúton szeretnék meghívni minden érdeklődőt november 29-re szombatra, egy találkozóra, ahol a Két Torony egy speciális feldolgozását mutatnánk be nektek A tali déli 12 körül kezdődik, kb este 7-ig tartana.
A helyszín: VII kerület, Erzsébet körút 51, I/3, Krieger és Lánya Kft irodája. Ez a ház pont a 4-6 villamos Király utcai megállójánál van. Mivel a helyiségért fizetnünk kell, mindenki számítson 200-250 Ft körüli belépőre.
Jelentkezés nálam priviben, e-mailben. Határidő: november 28, 23:59.
Kár, hogy csak jövőre költözök fel Pestre... Így nem tudom veletek megnézni a filmet.
Pedig már szívesen találkoznék veletek élőben. A környezetemben nagyon kevés az igazi Tolkien rajongó. Az interneten pedig csak itt találtam eddig értelmes és emberileg normális embereket (kivéve egykét másik fórumot). Az MTT-be is szeretnék jövőre belépni majd valahogy...
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Iowa
- Nem elérhető
Ezúton szeretnék meghívni minden érdeklődőt november 29-re szombatra, egy találkozóra, ahol a Két Torony egy speciális feldolgozását mutatnánk be nektek A tali déli 12 körül kezdődik, kb este 7-ig tartana.
A helyszín: VII kerület, Erzsébet körút 51, I/3, Krieger és Lánya Kft irodája. Ez a ház pont a 4-6 villamos Király utcai megállójánál van. Mivel a helyiségért fizetnünk kell, mindenki számítson 200-250 Ft körüli belépőre.
Megkérdezhetem, hogy ez mit is jelent pontosan? Úgy értem a bővített verziót lehet megnézni?
- Palimir
- Nem elérhető
Zártkörű, de minden nyertes 2 jegyet kapott, úgyhogy még lehet esélyed.Saint írta: A MOM beli vetitesre olyan is mehet, aki nem nyert jegyet? Zartkoru esemeny lesz vagy foldi halandok is elmehetnek?
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Esetleg igény szerint lehetne gyülekező negyed-fél 12 körül a Nyugati Pu. előtt.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ulmo
- Nem elérhető
Saint: a MOM Parkos vetítés zártkörű, csak kapott/nyert belépővel lehet bemenni.
A DVD-ket 99%, hogy csak holnaptól fogjuk megkapni, én holnap délután megyek érte.
- Saint
- Nem elérhető
A MOM beli vetitesre olyan is mehet, aki nem nyert jegyet? Zartkoru esemeny lesz vagy foldi halandok is elmehetnek?
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ezt kitehetem Vz fórumába is a Közösség, találkozások topicba? Lenne rá érdeklődő, de nem kell tömegektől tartani, nincs akkora fogalom odaát...
- Ulmo
- Nem elérhető
Palimir írta: Egy Danubius-os játékon jegyeket nyertem a Két torony bővítettjének mozis előadására! :bounce: :bounce:
Holnap este lesz a MOM Parkban, LOTR játékbemutatóval egyetemben. Nyert még valaki? Jön még valaki?
Mennék szombaton is, de még bizonytalan...
Kukkants be a Beszélgetős topicba! Vannak néhányan
- Palimir
- Nem elérhető
Holnap este lesz a MOM Parkban, LOTR játékbemutatóval egyetemben. Nyert még valaki? Jön még valaki?
Mennék szombaton is, de még bizonytalan...