Könyv kerestetik

Több
19 éve 3 hónapja #266819 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Felvettem a kapcsolatot a kapcsolataimmal, így lehet hogy meglesz, remélem azért még valahol árulják MO-n?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 3 hónapja #266630 Írta: Bögyös Fredegár
Bögyös Fredegár válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Én a Gyűrű Keresésével voltam úgy, hogy vagy 100 boltot végigjártam, de sehol se volt, mert elfogyott, vagy eleve nem is árulják. Végül aztán neten rendeltem meg, és egy hét múlva ki is hozták. A postaköltség tűrhető volt, de őszintén szólva ha sok lett volna, akkor is megvettem volna, mert már annyira rég kaptattam utána, hogy elfogyott a türelmem, és akár ötszörös áron is megvettem volna, csak, hogy végre meglegyen. Szóval én a netes rendelést javaslom.
Cortez: Arra gondoltam, ha meg tudod szerezni a Szilmarilokat angolban, akkor talán tudnál segíteni nekem a Letters-ben, nem? Ha tudsz valamit arról, hogy hogy juthatnék hozzá, kérlek szólj. Köszönöm!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 3 hónapja #266627 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Ethuil írta: Ja és nem tud valaki segíteni abban, hogy végre honnan szerezzek Szilmarillokat? :( :( :( :( :cry:

Hát én max angolul tudok szerezni...
De amúgy az Európa kiadó miért nem nyomja újra? Mert minden ismerősöm tőlem kéri el, és már sokszor nincs szívem odaadni, mert ahhoz képest, h díszkötétses nagyon lelakott állapotban van, pedig minden könyvem minősége kifogástalan, csak mások ezt nem veszik figyelembe...

Több
19 éve 3 hónapja #266626 Írta: Arzeen
Ja és nem tud valaki segíteni abban, hogy végre honnan szerezzek Szilmarillokat? :( :( :( :( :cry:

Több
19 éve 3 hónapja #266343 Írta: Arzeen
Nem kell valakinek Terry Pratchettől a Bűbájos Bajok? Elcserélem vagy eladom. Nagyon jó álapotban van. :!:

Több
19 éve 3 hónapja #266322 Írta: Bögyös Fredegár
Bögyös Fredegár válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Honnan szerezhetném meg a Letters-t a legjobb úton? Értem ezalatt: ár, hozzájutási körülmények/idő, meg hasonlók...
Előre is köszönöm a segítséget!

Több
19 éve 3 hónapja #264807 Írta: Aranill
Aranill válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
T. Népek!
Eladó egy példány JRR Tolkien A Gyűrűk Ura (Európa Könyviadó Bp. 2002. kiadás), akit érdekel keressen meg. Irányárat megbeszéljük. 06 70 7054 269

Mensch werden ist eine Kunst.

06 20 99 29 525

Több
19 éve 4 hónapja #260819 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Köszi szépen! :wink:

Ja, ajánlok figyelmetekbe egy oldalt, amit most találtam:

slp.dwalin.ru/

[size=9:qrddm3bm]Innét letölthetőek a Narnia könyvek (is).[/size]

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
19 éve 4 hónapja #260799 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Ancalima Anarórë írta: Csak kettő.

Én úgy tudom, hogy az egész sorozat megjelent a Szent István Társulat gondozásában, csak kérdés, hogy melyeket lehet még kapni, körül kell nézni a keresztény / keresztyén könyvesboltokban. Nekem sajnos csak három van meg: A varázsló unokaössze, A ló és kis gazdája és A végső ütközet...

Több
19 éve 4 hónapja #260789 Írta: Mayra
Mayra válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Cerebrum írta: Köszi. :wink: És olvasta már valaki őket? Mert gondoltam még a film előtt elolvasom az első részt...

Most találtam még valamit neked ezzel kapcsolatban.
Most fogják folyamatosan kiadni Narnia krónikáit egymás után, és az első már meg is jelent nem rég. Felsorolom olvasási sorrenben a címeket neked!
C.S. Lewis:
A varázsló unokaöccse (az ára 1290.- Ft. )
Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény
A ló és kis gazdája
Caspian herceg
A Hajnalvándor útja
Az ezüst trón
A végső ütközet

Csak a hegyeket nézzem és a felhőket láttom, amint tova szállnak egy arany sugáron!

Több
19 éve 4 hónapja #260674 Írta: Cerebrum
Köszi. :wink: És olvasta már valaki őket? Mert gondoltam még a film előtt elolvasom az első részt...

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
19 éve 4 hónapja #260610 Írta: Mayra

Cerebrum írta: A Narnia könyvek megjelentek már eddig is magyarul?

Az oroszlán, a boszorkány és a különös ruhásszekrény
A Szent István társulat gondozásában jelent meg 1988-ban.

Caspian herceg
Az Apostoli Szentszék könyvkiadó gondozásában jelent meg ugyancsak 88'-ban.

Üdv! Mayra

Csak a hegyeket nézzem és a felhőket láttom, amint tova szállnak egy arany sugáron!

Több
19 éve 5 hónapja #260288 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Csak kettő.

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 5 hónapja #260274 Írta: Cerebrum
A Narnia könyvek megjelentek már eddig is magyarul?

Több
19 éve 5 hónapja #259550 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Budapesten, a Vörösmarty téren mától jövő hét keddig (június 2 - 6) könyvvásár van. 10 - 20 - 30 % kedvezmény minden standon, a szépirodalomtól a verseken át a fantasy - sci-fi - ig mindenféle könyvkiadó kinn van.
Dedikálások is vannak.

Több
19 éve 5 hónapja #259265 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Megan írta: Megmondaná valaki, internetről honnan rendelhetném meg a következő könyveket? (magyarul!)
Anne Rice:
- Merrick
- Memnoch, a Sátán

Sehonnan, ha jól tudom magyarul még nem adták ki őket :? sajnos...

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
19 éve 5 hónapja #259052 Írta: James
James válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Sziasztok!

Megmondaná valaki, internetről honnan rendelhetném meg a következő könyveket? (magyarul!)

Anne Rice:
- Merrick
- Memnoch, a Sátán

Köszi:)

UI: Sűrgős lenne.

Több
19 éve 5 hónapja #258952 Írta: Ízisz
Ízisz válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Köszi a tippet, bár ezt a megrendeléseset egy kicsit szemétségnek tartom, mert kiküldik, aztán meg visszaküldöm.... :roll: na, mindegy.
Megpróbálkozom vele!

"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "

Több
19 éve 5 hónapja #256374 Írta: Mayra

Ancalima Anarórë írta:

Micike írta: antikvarium.hu nem jó, mert előjegyeztem Tolkienes könyekre már fél éve, sehol semmi, aztán a különb. témájú könyveknél bejelöltem az értesítőt, annyi levelet küldenek, hogy....

Hát, ha nincs meg az a könyv még mindig, akkor nemtudnak mit csinálni... Az értesítőket meg le lehet mondani. :) )

Nos én azt tanácsolnám neked, hogy több helyen is próbálkozz a rendeléssel és akkor talán előbb megkapod valahonnan, és a többit vissza tudod vonni ha a könyv megérkezik. Én ezt szoktam csinálni és bevált csak türelem és kitartás kell hozzá!

Üdv! Mayra :wink:

Több
19 éve 5 hónapja #256212 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Micike írta: antikvarium.hu nem jó, mert előjegyeztem Tolkienes könyekre már fél éve, sehol semmi, aztán a különb. témájú könyveknél bejelöltem az értesítőt, annyi levelet küldenek, hogy....

Hát, ha nincs meg az a könyv még mindig, akkor nemtudnak mit csinálni... Az értesítőket meg le lehet mondani. :) )

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 5 hónapja #256206 Írta: Ízisz
Ízisz válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
antikvarium.hu nem jó, mert előjegyeztem Tolkienes könyekre már fél éve, sehol semmi, aztán a különb. témájú könyveknél bejelöltem az értesítőt, annyi levelet küldenek, hogy....

"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "

Több
19 éve 6 hónapja #255565 Írta: Mayra

Silima írta: Nem tudjáok, honnan lehet megszerezni Sánta Ferenctől az Ötödik pecsétet? Én sem könvesboltban, sem antikvárban nem találtam..

A bookline.hu oldalon előjegyezheted, csak mikor keresedd kérni kell az előjegyezhető könyveket is és ha beérkezik értesítenek!

Üdv! Mayra :wink: :wink: :wink:

Több
19 éve 6 hónapja #255542 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Nem tudjáok, honnan lehet megszerezni Sánta Ferenctől az Ötödik pecsétet? Én sem könvesboltban, sem antikvárban nem találtam..

Több
19 éve 6 hónapja #254602 Írta: Mayra
Én még ajánlanám mindenkinek az antikvarium.hu oldalt, mert még ez a másik leghasználhatóbb ilyen oldal ebben a témában!

Üdv! Mayra a tündehölgy

Több
19 éve 6 hónapja #254028 Írta: Raia Aiwart
Raia Aiwart válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Ilúvatar Gyermeke írta:

Raia Aiwart írta: Tudna valaki segíteni?:
Interneten megrendelhetö Frank Herbert könyvet keresek, méghozzá a Düne Eretnekeit.
Valaki segítsen!

www.bookline.hu :wink:

Köszi KÖSZI KÖSZI!

Ne becsüld le a semmittevést, a céltalan kószálást, a hallhatatlan dolgokra való odafigyelést, és a senkinek sem ártást!

Több
19 éve 6 hónapja #254012 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Vikil írta: Ha nem tudtok segíteni akkor hol keresgéljek?? Mármint a tündeenyelv tanulásával kapcsolatban :P

A neten keress angol, vagy egyéb nyelvű oldalakat, de ha beugrasz a Nyelvek, írások topicba, oda is ki van téve pár a témába vágó oldal. És ott még tudnak is segíteni.

Több
19 éve 6 hónapja #254011 Írta: Vikil
Vikil válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Ha nem tudtok segíteni akkor hol keresgéljek?? Mármint a tündeenyelv tanulásával kapcsolatban :P

Több
19 éve 6 hónapja #253917 Írta: Ilúvatar Gyermeke
Ilúvatar Gyermeke válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Raia Aiwart írta: Tudna valaki segíteni?:
Interneten megrendelhetö Frank Herbert könyvet keresek, méghozzá a Düne Eretnekeit.
Valaki segítsen!

www.bookline.hu :wink:

There is no reality. Only perception.

Több
19 éve 6 hónapja #253891 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Vikil írta: Ki az az elbüvölő emgerke aki nekem tud segíteni?
Tudom hogy hülyén hangzik de, ki tudna segíteni abban hogy megtanuljak tündéül? :lol:
fontos lenne

Ez talán nem ide tartozik...
Középfölde -> Nyelvek és írások, inkább ott kérdezd
Off vége

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
19 éve 6 hónapja #253884 Írta: Vikil
Vikil válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Ki az az elbüvölő emgerke aki nekem tud segíteni?
Tudom hogy hülyén hangzik de, ki tudna segíteni abban hogy megtanuljak tündéül? :lol:
fontos lenne

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.632 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére