- Köszönetek: 0
Állatbarátok
- nathalee
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Messua írta: Beleolvastam a februári IM-be, és teljesen kiborultam. Közöltek egy majdnem egy oldalas cikket, Házi DJ-pult címmel, amiben a gázrezsóra helyezett rágcsálók forgatják a lemezeket. Persze jól elrejtve a jobb sarokban (Ha az ember nem simítja ki a lapot, észre is alig veszi) ott a felirat, hogy ne próbáld ki otthon. Ők ezt az egészet csak viccnek szánták, de szerintem ilyennel még viccelni sem szabad! Magyarországon ugyis olyan jó a helyzet az állatvédelem terén.
Pont tegnap volt szó erről az állatvédelemről a Fókuszban. Kár hogy nem ismerek ilyen radikális védőket...biz' hasznomat vennék...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Messua
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- nathalee
- Nem elérhető
Area én kedvelem a pókokat /egy bizonyos szinten /, de a Banyapóktól biztos összepisiltem volna magam
- Ragoran
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Ragoran
- Nem elérhető
Banyapók:én igenis birom.Arról nem tehet szegény,h gonosznak született...
nathalee:nekem is csak 1x sikerült,többször nem...sok sikert;o)
Igenis érdekes,h meddig repül a pingvin,a szakirodalom eddig azt mondta,h nem is tud repülni!
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Sajnáljuk Banyapókot? 8O én egyenlőre nem vagyok rá képes. Na persze mint élőlényt igen. De ő nem egyszerű állatka... Ő TELE VAN ROSZZINDULATTAL! Bár lehet, hogy ebben a témában jobb, ha nem nyilatkozom, mert van egy kis pók fóbiám.
Area: Szerinted a pingvin repülési távolsága állatbarátok topic?
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
[size=9:1olfmt58]Mondanom sem kell, hogy egyesek nem néztek enyhén szólva sem kompletnek, hogy mit csinálok. Ellenben másoknak meg tetszett és átvették a pingvin hajigálást. [/size]
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- nathalee
- Nem elérhető
Ragoran írta: Nekem 600volt 1x,de ott egy kőtábla a jeti mellett és azon van a rekord,de sztem kamu...
Meg Samunál enyhítő körülmény,h gazda-védelem volt.
600 ?!? Hogy a? Én éccaka kínlódtam még vele, de csak 587.6-ig jutottam
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Banyapókhoz meg csak annyit, hogy nem is kinozta meg nagyon Samu. Ha jól emléxem a könyvből, csak megvakította, jó, meg néhányszor jó alaposan megszurkálta.
Ragoran: hát igen, egész jól lehet, így nevet adni az állatoknak. A haverom is kiprobálta a kutyájánál. Neki a Töhötöm jött be, és igen is illik a kutty jelleméhez.
- Ragoran
- Nem elérhető
Meg Samunál enyhítő körülmény,h gazda-védelem volt.
- nathalee
- Nem elérhető
Mennyi a max távolság? Nekem 567.4-nél nem sikerül messzebbre
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Banyapók szerintem kisebb sérülésekkel megúszta, és Samu nem is akarta kicsepészni az országból, szal, egy "minimális" bűntetéssel megúszhatta......
- Ragoran
- Nem elérhető
mondjuk Ithiliában nem tom mennyire voltak gyakoriak a nyuszik...lehet,h Gollam is fizethetne...
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ragoran írta: Mondom,h mazoista!...egy csöppet..
Lehet...
De akkor is...
Bár... ha belgondolok a természetvédelembe akkor Samunak bírságot kellett fizetnie mert megszúrta a Banyapókot...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ragoran
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Ragoran írta: hát,de nem úgy tűnik mint aki szenved...inkább élvezi...
meg oan aranyos hangja van közben...
lehet,h ez ien mazoistaa pingvin;o)
amúgy meg nemtom kinek jut eszébe ien játék...
Amikor fejjel előre beleesik a hóba?
Hát...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ragoran
- Nem elérhető
meg oan aranyos hangja van közben...
lehet,h ez ien mazoistaa pingvin;o)
amúgy meg nemtom kinek jut eszébe ien játék...
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Ragoran írta: Ez a Pavlov féle kísérlet zacskó változata;o)
Elza:jó névadási 5let,majd lesz 1 ameik illik rá...;o)=
Sztem a cicák inkább dicsekedni akarnak,eszük ágában sincs odaadni a kaját;o)szvsz
az a játék célja,h minél messzebb repüljön a pingvin,a jetivel ütöd,kattingass
Szegény pingvin...
De így legalább tud repülni...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ragoran
- Nem elérhető
Elza:jó névadási 5let,majd lesz 1 ameik illik rá...;o)=
Sztem a cicák inkább dicsekedni akarnak,eszük ágában sincs odaadni a kaját;o)szvsz
az a játék célja,h minél messzebb repüljön a pingvin,a jetivel ütöd,kattingass
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Olvassatok Kiplinget (A magányosan sétáló macska)...
Szvsz dicsekedni akarnak vele, nem felajánlani...
Az én macskáim nem jöhetnek be a házba, általában csak vacsorára jönnek haza, úgyhogy nemigen látom mit vadásznak és hol...
A zacskó-reflex a kutyáknál működik, mindig várják a kaját ha meghallják a csörgését...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- nathalee
- Nem elérhető
Erda niire (Area) írta: hát igen... én azért örülök, hogy a macskám nem tart olyan hülyének, hogy még a vadászatra is meg akar tanítani....
Ki tudj mit hoz a jövő...
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- nathalee
- Nem elérhető
Namarie írta:
Erda niire (Area) írta: a mi macsekunk is egyszer bemutatott nekünk egy egeret, de mivel a mamám elkezdett sikítoznni, meg kiabálni jobbnak látta, ha többé nem tesz ilyent. Szóta már csak a madártollak árulkodnak a kertben...
Ezt a cicák azért teszik, mert íyg mutatják ki a hálájukat és szeretetüket.
Ugye az ember gondoskodik róluk, és ők ezt azzl háláják meg, hogy behozzák a nehéz munkával megszerzett csemegéjüket, vagy alapélelmiszerüket, hogy egye meg a gazdi, mert most viszontgondoskodnak róla.
Ha élve hozza be, az azért van, mert meg akarja a gazdit tanítani vadászni, nehogy az éhen találjon halni.
Mi megpróbáljuk értékelni adolgot, az egyik cicánk külön hívja is a család tagjait, hogy ő most mit fogott, dicséretben részesül, már csak azért is, mert nem túl jó az egér a háznál.
Tudom
Azért köszi.
- Namarie
- Nem elérhető
Erda niire (Area) írta: a mi macsekunk is egyszer bemutatott nekünk egy egeret, de mivel a mamám elkezdett sikítoznni, meg kiabálni jobbnak látta, ha többé nem tesz ilyent. Szóta már csak a madártollak árulkodnak a kertben...
Ezt a cicák azért teszik, mert íyg mutatják ki a hálájukat és szeretetüket.
Ugye az ember gondoskodik róluk, és ők ezt azzl háláják meg, hogy behozzák a nehéz munkával megszerzett csemegéjüket, vagy alapélelmiszerüket, hogy egye meg a gazdi, mert most viszontgondoskodnak róla.
Ha élve hozza be, az azért van, mert meg akarja a gazdit tanítani vadászni, nehogy az éhen találjon halni.
Mi megpróbáljuk értékelni adolgot, az egyik cicánk külön hívja is a család tagjait, hogy ő most mit fogott, dicséretben részesül, már csak azért is, mert nem túl jó az egér a háznál.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
A tengerimalacunk viszont igen bírja őket. Ha valahol távol az akváriumától csak egy picit megzörren egy, azonnal elkezd visítozni, hogy kaját akar. Már a hűtőnyitódásra is ezt csinálja...
- nathalee
- Nem elérhető
Elza Eldanielle írta:
Fogalmam sincs, hogy mit jelent magyarul a Vaszil.nathalee írta: Nagyon tetszik a neve
Magyarul Laci, ugye?
Eredetileg, mikor két hónaposan hozzánk került, Bendegúznak hívták, de valahogy nem illet rá. A bátyjám mindennap másnak hívta, éppen amilyen aktuális férfi névnap volt. Így valhogy elértünk a Vaszilhoz, és ez az egész családnak nagyon megtetszett, és mikor a bátyjám folytatta volna a névsor a Bélucival, már menthetetlen volt az ügy. A macska már csak a Vaszilra hallgatott, és illik is az egyéniségéhez a név.
Most kipróbáltam hallgat-e a nevére. Pont alszik. Halkan kimondtam a nevét, erre felnézett és nyaffantott egyet
Amúgy csak a cicre hallgat meg a maura.
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Fogalmam sincs, hogy mit jelent magyarul a Vaszil. De lehet, hogy Laci a jelentése?nathalee írta: Nagyon tetszik a neve
Magyarul Laci, ugye?
Eredetileg, mikor két hónaposan hozzánk került, Bendegúznak hívták, de valahogy nem illet rá. A bátyjám mindennap másnak hívta, éppen amilyen aktuális férfi névnap volt. Így valhogy elértünk a Vaszilhoz, és ez az egész családnak nagyon megtetszett, és mikor a bátyjám folytatta volna a névsor a Bélucival, már menthetetlen volt az ügy. A macska már csak a Vaszilra hallgatott, és illik is az egyéniségéhez a név.