Állatbarátok

Több
20 éve 9 hónapja #169274 Írta: nathalee
nathalee válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Messua írta: Beleolvastam a februári IM-be, és teljesen kiborultam. Közöltek egy majdnem egy oldalas cikket, Házi DJ-pult címmel, amiben a gázrezsóra helyezett rágcsálók forgatják a lemezeket. Persze jól elrejtve a jobb sarokban (Ha az ember nem simítja ki a lapot, észre is alig veszi) ott a felirat, hogy ne próbáld ki otthon. Ők ezt az egészet csak viccnek szánták, de szerintem ilyennel még viccelni sem szabad! :!: :!: Magyarországon ugyis olyan jó a helyzet az állatvédelem terén. :x

Pont tegnap volt szó erről az állatvédelemről a Fókuszban. Kár hogy nem ismerek ilyen radikális védőket...biz' hasznomat vennék...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #169264 Írta: Messua
Messua válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Beleolvastam a februári IM-be, és teljesen kiborultam. Közöltek egy majdnem egy oldalas cikket, Házi DJ-pult címmel, amiben a gázrezsóra helyezett rágcsálók forgatják a lemezeket. Persze jól elrejtve a jobb sarokban (Ha az ember nem simítja ki a lapot, észre is alig veszi) ott a felirat, hogy ne próbáld ki otthon. Ők ezt az egészet csak viccnek szánták, de szerintem ilyennel még viccelni sem szabad! :!: :!: Magyarországon ugyis olyan jó a helyzet az állatvédelem terén. :x

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #169133 Írta: nathalee
Na a Banyapókról csak annyit, hogy ugyanúgy zákmányolt orkot is... Arról igazán nem tehet hogy két bátor hobbit, Frodo úr és Csavardi Samu is arra tévedt... :lol:
Area én kedvelem a pókokat /egy bizonyos szinten /, de a Banyapóktól biztos összepisiltem volna magam :mrgreen:

Több
Több
20 éve 9 hónapja #169115 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Elza:következőre ha nevet kell adni majd kipróbálom;o)legalább egy darabig minden nap névnapja lesz!;o))

Banyapók:én igenis birom.Arról nem tehet szegény,h gonosznak született...

nathalee:nekem is csak 1x sikerült,többször nem...sok sikert;o)

Igenis érdekes,h meddig repül a pingvin,a szakirodalom eddig azt mondta,h nem is tud repülni!

Több
20 éve 9 hónapja #169099 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sziasztok!

Sajnáljuk Banyapókot? 8O én egyenlőre nem vagyok rá képes. Na persze mint élőlényt igen. De ő nem egyszerű állatka... Ő TELE VAN ROSZZINDULATTAL! Bár lehet, hogy ebben a témában jobb, ha nem nyilatkozom, mert van egy kis pók fóbiám.

Area: Szerinted a pingvin repülési távolsága állatbarátok topic? :lol: :wink:

Több
20 éve 9 hónapja #168974 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Már eljutottam a pingvin hajigálásban 532,5-ig! :lol:
[size=9:1olfmt58]Mondanom sem kell, hogy egyesek nem néztek enyhén szólva sem kompletnek, hogy mit csinálok. Ellenben másoknak meg tetszett és átvették a pingvin hajigálást. [/size] :D :D

Több
20 éve 9 hónapja #168885 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Állatbarátok
nekem 576,6 a mai rekord... de még próbálkozom.... :wink:

'Is there anybody out there?'

Több
20 éve 9 hónapja #168760 Írta: nathalee

Ragoran írta: Nekem 600volt 1x,de ott egy kőtábla a jeti mellett és azon van a rekord,de sztem kamu...

Meg Samunál enyhítő körülmény,h gazda-védelem volt. :wink:

600 ?!? Hogy a? Én éccaka kínlódtam még vele, de csak 587.6-ig jutottam :evil:

Több
20 éve 9 hónapja #168732 Írta: Elza Eldaniella
Hát ez a pingvin, jeti és kőbalta kombináció, egyszerűen brutális!!! :lol: 500-nál nem tudok többet produkálni. :evil:

Banyapókhoz meg csak annyit, hogy nem is kinozta meg nagyon Samu. Ha jól emléxem a könyvből, csak megvakította, jó, meg néhányszor jó alaposan megszurkálta.

Ragoran: hát igen, egész jól lehet, így nevet adni az állatoknak. A haverom is kiprobálta a kutyájánál. Neki a Töhötöm jött be, és igen is illik a kutty jelleméhez.

Több
20 éve 9 hónapja #168730 Írta: Ragoran
Nekem 600volt 1x,de ott egy kőtábla a jeti mellett és azon van a rekord,de sztem kamu...

Meg Samunál enyhítő körülmény,h gazda-védelem volt. :wink:

Több
20 éve 9 hónapja #168664 Írta: nathalee
Ez vmi nagyon brutál!!! :D
Mennyi a max távolság? Nekem 567.4-nél nem sikerül messzebbre :?

Több
20 éve 9 hónapja #168659 Írta: Erda niire (Area)
ez a pingvin nagyon cuki.... ezzel vezetheti le az ember a feszültséget..... :lol:
Banyapók szerintem kisebb sérülésekkel megúszta, és Samu nem is akarta kicsepészni az országból, szal, egy "minimális" bűntetéssel megúszhatta...... :wink:

Több
20 éve 9 hónapja #168657 Írta: Ragoran
Hát igen...a Banyapók 1értelműen a ritka állatok közé tartozik...
mondjuk Ithiliában nem tom mennyire voltak gyakoriak a nyuszik...lehet,h Gollam is fizethetne...

Több
20 éve 9 hónapja #168655 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Ragoran írta: Mondom,h mazoista!...egy csöppet..

Lehet...
De akkor is...

Bár... ha belgondolok a természetvédelembe akkor Samunak bírságot kellett fizetnie mert megszúrta a Banyapókot... :D

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 9 hónapja #168654 Írta: Ragoran
Mondom,h mazoista!...egy csöppet..

Több
20 éve 9 hónapja #168648 Írta: Alyr Arkhon

Ragoran írta: hát,de nem úgy tűnik mint aki szenved...inkább élvezi...
meg oan aranyos hangja van közben...
lehet,h ez ien mazoistaa pingvin;o)
amúgy meg nemtom kinek jut eszébe ien játék...

Amikor fejjel előre beleesik a hóba?
Hát...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 9 hónapja #168644 Írta: Ragoran
hát,de nem úgy tűnik mint aki szenved...inkább élvezi...
meg oan aranyos hangja van közben...
lehet,h ez ien mazoistaa pingvin;o)
amúgy meg nemtom kinek jut eszébe ien játék...

Több
20 éve 9 hónapja #168642 Írta: Alyr Arkhon

Ragoran írta: Ez a Pavlov féle kísérlet zacskó változata;o)
Elza:jó névadási 5let,majd lesz 1 ameik illik rá...;o)=
Sztem a cicák inkább dicsekedni akarnak,eszük ágában sincs odaadni a kaját;o)szvsz

az a játék célja,h minél messzebb repüljön a pingvin,a jetivel ütöd,kattingass

Szegény pingvin... :(
De így legalább tud repülni... :D

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 9 hónapja #168641 Írta: Ragoran
Ez a Pavlov féle kísérlet zacskó változata;o)
Elza:jó névadási 5let,majd lesz 1 ameik illik rá...;o)=
Sztem a cicák inkább dicsekedni akarnak,eszük ágában sincs odaadni a kaját;o)szvsz

az a játék célja,h minél messzebb repüljön a pingvin,a jetivel ütöd,kattingass

Több
20 éve 9 hónapja #168632 Írta: Erda niire (Area)
Szerintem lehet, hogy hálából hozza oda a kaját, de a szemében néha-néha megcsillan az a "látodmilyenügyeséserősvagyok" fény..... :wink:

Több
20 éve 9 hónapja #168625 Írta: Alyr Arkhon
Megosztani? Ugyan...
Olvassatok Kiplinget (A magányosan sétáló macska)...
Szvsz dicsekedni akarnak vele, nem felajánlani...

Az én macskáim nem jöhetnek be a házba, általában csak vacsorára jönnek haza, úgyhogy nemigen látom mit vadásznak és hol...
A zacskó-reflex a kutyáknál működik, mindig várják a kaját ha meghallják a csörgését...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 9 hónapja #168599 Írta: Erda niire (Area)
tőlem patkányt is foghat, csak ne élve hozza oda nekem.....

Több
20 éve 9 hónapja #168414 Írta: nathalee

Erda niire (Area) írta: hát igen... én azért örülök, hogy a macskám nem tart olyan hülyének, hogy még a vadászatra is meg akar tanítani.... :D

Ki tudj mit hoz a jövő... :)

Több
20 éve 9 hónapja #168407 Írta: Erda niire (Area)
hát igen... én azért örülök, hogy a macskám nem tart olyan hülyének, hogy még a vadászatra is meg akar tanítani.... :D

Több
20 éve 10 hónapja #168053 Írta: nathalee

Namarie írta:

Erda niire (Area) írta: a mi macsekunk is egyszer bemutatott nekünk egy egeret, de mivel a mamám elkezdett sikítoznni, meg kiabálni jobbnak látta, ha többé nem tesz ilyent. Szóta már csak a madártollak árulkodnak a kertben... 8)

Ezt a cicák azért teszik, mert íyg mutatják ki a hálájukat és szeretetüket.
Ugye az ember gondoskodik róluk, és ők ezt azzl háláják meg, hogy behozzák a nehéz munkával megszerzett csemegéjüket, vagy alapélelmiszerüket, hogy egye meg a gazdi, mert most viszontgondoskodnak róla.
Ha élve hozza be, az azért van, mert meg akarja a gazdit tanítani vadászni, nehogy az éhen találjon halni.

Mi megpróbáljuk értékelni adolgot, az egyik cicánk külön hívja is a család tagjait, hogy ő most mit fogott, dicséretben részesül, már csak azért is, mert nem túl jó az egér a háznál.

Tudom :wink:
Azért köszi.

Több
20 éve 10 hónapja #168040 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Erda niire (Area) írta: a mi macsekunk is egyszer bemutatott nekünk egy egeret, de mivel a mamám elkezdett sikítoznni, meg kiabálni jobbnak látta, ha többé nem tesz ilyent. Szóta már csak a madártollak árulkodnak a kertben... 8)

Ezt a cicák azért teszik, mert íyg mutatják ki a hálájukat és szeretetüket.
Ugye az ember gondoskodik róluk, és ők ezt azzl háláják meg, hogy behozzák a nehéz munkával megszerzett csemegéjüket, vagy alapélelmiszerüket, hogy egye meg a gazdi, mert most viszontgondoskodnak róla.
Ha élve hozza be, az azért van, mert meg akarja a gazdit tanítani vadászni, nehogy az éhen találjon halni.

Mi megpróbáljuk értékelni adolgot, az egyik cicánk külön hívja is a család tagjait, hogy ő most mit fogott, dicséretben részesül, már csak azért is, mert nem túl jó az egér a háznál.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 10 hónapja #167955 Írta: Erda niire (Area)
A mi ciccünk már kinőtte a zacsis korszakát. Régen mindig azokban bújkált, de ma már fél tőlük.... :?
A tengerimalacunk viszont igen bírja őket. Ha valahol távol az akváriumától csak egy picit megzörren egy, azonnal elkezd visítozni, hogy kaját akar. Már a hűtőnyitódásra is ezt csinálja... :)

Több
20 éve 10 hónapja #167903 Írta: nathalee

Elza Eldanielle írta:

nathalee írta: Nagyon tetszik a neve :D
Magyarul Laci, ugye?

Fogalmam sincs, hogy mit jelent magyarul a Vaszil. :oops:
Eredetileg, mikor két hónaposan hozzánk került, Bendegúznak hívták, de valahogy nem illet rá. A bátyjám mindennap másnak hívta, éppen amilyen aktuális férfi névnap volt. Így valhogy elértünk a Vaszilhoz, és ez az egész családnak nagyon megtetszett, és mikor a bátyjám folytatta volna a névsor a Bélucival, már menthetetlen volt az ügy. :lol: A macska már csak a Vaszilra hallgatott, és illik is az egyéniségéhez a név.

Most kipróbáltam hallgat-e a nevére. Pont alszik. Halkan kimondtam a nevét, erre felnézett és nyaffantott egyet :D
Amúgy csak a cicre hallgat meg a maura.

Több
20 éve 10 hónapja #167901 Írta: Elza Eldaniella

nathalee írta: Nagyon tetszik a neve :D
Magyarul Laci, ugye?

Fogalmam sincs, hogy mit jelent magyarul a Vaszil. :oops: De lehet, hogy Laci a jelentése?
Eredetileg, mikor két hónaposan hozzánk került, Bendegúznak hívták, de valahogy nem illet rá. A bátyjám mindennap másnak hívta, éppen amilyen aktuális férfi névnap volt. Így valhogy elértünk a Vaszilhoz, és ez az egész családnak nagyon megtetszett, és mikor a bátyjám folytatta volna a névsor a Bélucival, már menthetetlen volt az ügy. :lol: A macska már csak a Vaszilra hallgatott, és illik is az egyéniségéhez a név.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.125 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére