Állatbarátok

Több
21 éve 9 hónapja #102785 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Ezt én is tudtam :roll: Na mind1, elfelejtettem mit akartam mondani.

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #102781 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: Állatbarátok
körbenéztem a könyvecskéimbe :) )
hivatalos neve:abesszíniai homoki terrier

Nerwen: Anubis az nem a kutya neve .-)))
Anubis egy sakélfejjel ábrázolt egyiptomi halottisten volt :-) ) és a neve az ábrázolás miatt kapta nevét mert neve azt jelenti: kis kutya
Es ez egy tévhit hogy Anubis a kutya ugyanis csak késöbb a Romaiak ábrázolták csak kutyafejjel :-)

bocsika a kioktatásért , csak a történelmi tévedések a gyengéim.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #102777 Írta: [Nerwen]
jocii: asszem anubisnak híjják :)

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #102776 Írta: Jocii
Ragoran: és amit Farao kutyusnka irtál , az egy
Amerikai Staffordshire Bullterrier :-)

és be kell vallanom amit Nerwen irt farao kutyának anank tudom nem ez az igazi neve de sajna most nem tudom fejböl , de utánanézhetek ....

Több
21 éve 9 hónapja #102774 Írta: Jocii
Az az Utso kuty egy SAmoyed :-) )

Több
21 éve 9 hónapja #102766 Írta: [Nerwen]
A fáraó kuty inkább ilen:
home.swipnet.se/farao-anubis//im ... M_3_75.jpg
www.kheper.net/topics/Egypt/anubis.jpg
De édik ahogy ott aluszkálnak :lol:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #102758 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Nerw: úgy kell Neked! :lol:

Kutyis képek:
www.elender.hu/~andrasse/n-021028-kutyak.jpg
www.elender.hu/~andrasse/n-021012-kutyak.jpg
Mindjárt hozok még csak iszonyúan lelassult a net :?

Több
21 éve 9 hónapja #102757 Írta: [Nerwen]
Hehe :lol: És képzeld el h mit csinál velem :lol: Mikor suliba indulok mindig tök sár lesz a kabátom, mer elvan kerítve, de ahogy néééz! Nem lehet megállni, h ne simogassam meg és akkor bumm :lol:
Az 1. képen lévő a ciccnek naon szép a szeme! Olyan ciccem lenne ha akarnék benti ciccet, ezt már régebben eldöntöttük anyummal :D
Az uti képen is berni van! Bi-bíí! Csak rövid szőrű :lol:
Többi kép is rulz :wink:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #102755 Írta: Ragoran
Nerw:Te akartad! :twisted: kutyi édes!! Egyszer volt szerencsém egy ien "csöppséghez"! :lol: Még ien tök játékos volt,csak nem volt tudatában,hogy mien rohadt nehéz,ha ráül a hátadra és mien élesek a körmei...utána érdekesen néztünk ki :lol:

Itt van egy adag a cicabarátok kedvéért:
Erre csak azt tudom mondani,hogy gyönyörű:
www.fotos.hu/0202_allatok/034_020217.jpg
Kisgyerek cicával:
pestiapro.hu/images/user_images/ ... _cicak.jpg
marci.co-net.hu/images/fenykepa/2ev/cicak.jpg
"Képregények":
www.taktika.hu/images/media/pics/kutya0806.jpg
www.taktika.hu/images/media/pics ... aleset.jpg
Vörös cica a radiátor elött:
www.zoldmagazin.com/belso/cicak/12/12.jpg
cica-szobrok:
www.kerunikaform.com/cicak.jpg
kiscica:
gribedli.eblap.hu/axcica.gif
ez jó! :lol:
www.clip-art.hu/clip-art/images1 ... Cica02.jpg
ez meg szép:
bolt.kronos.hu/gfx/Ragdoll.gif
Ez a kép változik,várjatok türelemmel!
www.fotos.hu/anim/kedv_cicak001.gif
nagyszemű:
www.tappancs.szeged.hu/cikkek/kismacs.gif
sütii:
zold.victorinet.hu/belso/cikkekf ... anna/2.jpg
(a köv eresztés kutyás lesz,ok?)

Több
21 éve 9 hónapja #102752 Írta: [Nerwen]
Ühüm, hozhatsz nyugodtan :D Én csak örülök :wink:
Éa most tessék megtekinteni eztet a képet. Aki nem tudná ilen egy berni pásztor és ilen az én kutyom is :)
www.comforth.hu/images/bubu.jpg

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #102750 Írta: Ragoran
Ha tetszik,akkor örülök! :wink: Keresgéljek még?
Uti kutyi:Nekem sem,azért kérdeztem! :wink: talán pireneusi hegyi kuty.. :roll:

Több
21 éve 9 hónapja #102746 Írta: [Nerwen]
Drága Ragom annnnnyiraaaa ééééédiiik! Az a süüniii a pici lábaival! Juuuuuuujjj! Meg az a plüss kuty :lol: És az afekete kis gombolyag...jaaaaj...
Az uti kuty nem ugrik be mien fajta :?

I hate my pathetic life"

Több
Több
21 éve 9 hónapja #102718 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sziasztok!

Reklámokban én sem vagyok járatos, csak az Animal Planet reklámait ismerem jól. (Animal planet RULZ!!!)
Kedvenc állatos filmem a Fekete Szépség. Láttátok? Az az egyetlen film, amely jobb, mint a könyv. :?

Supersonica írta: ...a legnagyobb poén az volt, hogy a hőscincér macskám pánikszerűen félt tőlük.

Az én macskám az összes nyulamtól és a pici Ducusomtól (a tengeri malactól) is félt. A nyulak és Ducus (becsületes nevén William, pedig lány volt :lol: ) nagyon élvezték ezt és komolyan meg is kergették. 8O Mondhatom elég furcsa látvány volt. :wink:

A törpe hörcsögeink elszöktek egyszer, még kicsi koromban és elrejtőztek a Barbie konyhában a sütőben. :? :wink: És ott raktározta el a magokat.

Ragoran: :D :D :D

Több
21 éve 9 hónapja #102700 Írta: Ragoran
Area:
1:Jó az avatarod! :wink:
2:Iet az én hörijeim is csináltak! Aztán vettünk nekik ketrecet ill csináltam a Nagyapámmal egy volt tyúkszállító ketrecből egy bazi nagy ketrecet,abban jó sok hely volt :wink:

Az egyik ismerősünknél eltünt a höri. Eltelt egy nap:sehol. Két nap:sehol.. Harmadik nap enni adott a kutynak(szárazkaját) aztán elment olvasni. Nem sokkal késöbb hallja,hogy a kuty nyüszög és ugat. Kiment megnézni,hogy mi a baj. A következő látvány fogadta:Áll a kuty az etetőtáltól két méterre és meredten bámulja a teljes nyugalommal a tálkájából táplálkozó hörit :lol: Aztán kiderült,hogy a höri egy csomó magot elraktározott a mosógép alsó részébe :lol: ezt a szerelő vette észre nagy meglepetten!

Több
21 éve 9 hónapja #102691 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Voltak ám egereim is a patkány után, általában kettő, egy fehér és egy fekete, és a legnagyobb poén az volt, hogy a hőscincér macskám pánikszerűen félt tőlük :lol: .

Meg voltak teknőseim is sokáig, azok is mindig ketten (és hogy ne legyen bonyolult, mindig Süsü és Lala volt a nevük), de sajnos nem nagyon bírták sokáig, mindig betegesek voltak, így lemondtam a tekitartásról.

Most már csak egy macseszom van, de felér egy egész állatkerttel :lol:

Ja, a patkányról apám pl. nem tudta, hogy patkány, neki beetettük, hogy ausztrál ugróegér :lol: - mert nem tűrte volna, hogy patkány legyen a lakásban...

Több
21 éve 9 hónapja #102684 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Állatbarátok
A mi hörink éjelente kiakasztotta répával a mófuskerekét, és kimászott rajta. Volt már függönyön, mosódép alatt, ágy alatt, konyhaasztalon, kekszesdodozban, és a párnám alatt, amin a fejem volt 8O . Aztán egyszer szétrágta a tapétát amikor mi aludtunk, és akkor kivettük a mókuskereket. Persze ez sem volt megoldás, mert elhízott. Aztán a répát vettük ki, akkor meg vitaminhiánya lett..... :? :lol: :D

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 9 hónapja #102667 Írta: Ragoran
Én azokat a filmeket utálom aminek már az ezredik folytatása van!! Az már oan utánzat! (általában)

Supersonika:Herr Hörr is kiszökött néha,de reggel a ketrecében volt mindíg!

jocii:Én hörimjeimmel is így volt!Este még ketten voltak,reggel öten!:)

Vadon szava tök jó!! :wink:

Több
21 éve 9 hónapja #102649 Írta: [Nerwen]
Nekem filmek közül talán a Vadon szava, elég rég láttam már, de szeretem. A könyvnél sírtam is, mikor lelőtték az egyik kutyot :(

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #102648 Írta: Jocii
Reklám: én nem vagyok ebben járatos , mert nem vagyok nagy TV-s.
Én inkább maradok a filmeknél, azokat nagyon szeretem.
Rengeteg állatos filmecskét láttam már , és ha megy egy a moziba azt nem hagyom ki.
Az egyik kedvencem talán a Kutyám Jerry Lee. nagyon édes az a kutya , és a film meg nagyon poénos.
Az egyik legszomorubb film pedig a Hutch :-( azaz Egyik kopo , másik Eb.
Hát ebböl talán ki is derült én inkább kutyás vagyok :-)

Több
21 éve 9 hónapja #102626 Írta: [Nerwen]
Estel: jaja, az is jó :lol:

jocii: uh, szegények :(
Az Eida és Donátó párosnál volt, hogy kb 20 tojást tojt az Eida és költögettek 1ütt, mikor 5-6 a norm a nimfáknál 8O Persze egy se kelt ki, csak idegileg kikészültek :x Ki is vettük az odút...
Meg széttörtek pár tojást meg ilenek. Bezzeg bném nimfái már egy csomószor költöttek és mind1ik tojás kikelt és fölnevelődtek a kicsik :)
Szegény Doni abban a rohadt oduban halt meg úgy egy éve :cry:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #102625 Írta: Jocii
EStel: miért lettél volna oFF ?
szerintem ide jöhet minden ami egy kicsit is kapcsolodik az állatkákhoz :)

Több
21 éve 9 hónapja #102624 Írta: Jocii
Tekim még nem volt , de volt hörcsögöm ketto is.
egy nagy akváriumba voltak.Csak ugy adtuk nekik a nevett , hoyg hörike és pörike.
Két édes hörcsög volt.Egyik reggel felkeltem , mentem oda etteni és mit láttok ...
a sarokba ül Hörike és mellette a kicsi hörikék......
upssszzzzz
akkor jöttem rá hogy Hörike és Pörike egy fiu és egy lány.
A kishörik közül egyet a tesom ovijába adtuk , ahol nagyon jo volt neki.
Egyet megtartottunk mert szegényke vakon született , az ö neve lett Vaksi.
És nem emlékszem azt hiszem még ,maardt 3 amit elajándékoztunk.
Hörike és Pörike sé Vaksi egy boldog család lett.
Hörike és Pörike többször kiszökött az akváriumbol.
egyzser pl ugy hogy a gurigáját odatolta az akvárium széléhez és kimászott.
Ha nem a saját szemmel láttom el se hiszem.
Sajnos Hörike sé Pörike egy éjszaka kiszökött , és soha nem kerültek elö
:-(

Több
21 éve 9 hónapja #102623 Írta: Eszterprise-Estel
Eszterprise-Estel válaszolt a következő témában: Állatbarátok
HA már reklámok, az én nagy kedvencem most a két lajhár a fán: Te, ez Ede....imádni kell azokat a pofikat, mégha csak animáltak is.

Elötte a numero uno a csiga volt, ami felmászott a motorháztetőre, aztán visítva lobogtatta a szemeit a szélben. OK, bocs, ha OFF voltam.

A remény hal meg utoljára

Több
21 éve 9 hónapja #102618 Írta: [Nerwen]
Rago: nM tom, de naon arany :lol:

Superconica: hihi, de ravasz :lol:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #102606 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Nekem a patkányom szökött ki a terráriumából, és egy hónapig élt inkognitóban a szekrény háta mögött (persze éjjel bejárt a terráriumba enni :) )

Több
21 éve 9 hónapja #102602 Írta: Ragoran
Meg az a Whiskasos is süti amikor az a pici cicc dorombol! :P
Ikea reklám szintén!! :wink: Az mien fajta kuty?Talán jack Russel terrier v keverék? :roll:

Több
21 éve 9 hónapja #102600 Írta: [Nerwen]
A Whiskas reklámok télleg naon ariiik :D ahogy a hóba mászik a cicc meg ott dorombol! Jujj! :lol:
Meg van az az Ikeás reklám, amikor a kuty berohan a házba, körül néz; így toporog, kifut, megnézi a házszámot és csalódottan visszabattyog. Az vmi naon tündér :lol:
(Ez nem hiszem h OFF-nak számít :roll: )

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #102594 Írta: Ragoran
Azért a mosópor külön Tma... :roll: meg off :oops:
Ez most lehet,hogy off,de most megy a Whiskas reklám a kiscicával és oan édii! A kedvenc reklámom! :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.115 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére