Állatbarátok

Több
21 éve 9 hónapja #102591 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sztem, mikor már vagy két hónapja nem evett, mind1 volt neki, csak letudja nyelni.

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #102583 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Egy teki nem hiszem,hogy mosóport enne..
Egy höriről még el tudom képzelni,de egy tekiről.. :roll:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #102580 Írta: [Nerwen]
Rago: :cry:
Lehet h ő is meghalt, nemtom mi lett vele azután.

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #102576 Írta: Ragoran
Az én hörim is mosóport evett,de nem élt tőle tovább...sőt másnapra +halt :cry: Mondjuk egy tekinek nem túl gyors az anyagcseréje... :roll:

Több
21 éve 9 hónapja #102572 Írta: [Nerwen]
Rago: aha 8O Tök furi. Lehet h mosóport evett :? ...

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #102566 Írta: Ragoran
Nerw:Még élt??? 8O

Több
21 éve 9 hónapja #102562 Írta: [Nerwen]
Ismerősömék tekje is elveszett, és fél év múlva megtalálták a mosóporos doboz mögött 8O

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #102559 Írta: Ragoran
Nerw:Naon süüütttttttiiiii!!!!!! :bounce:

Az én régi tekim is oan édi tudott lenni.. :roll: Egyszer kiszökött az akváriumból és 2nap múlva +találtuk a szekrény mögött! :P

Több
21 éve 9 hónapja #102558 Írta: [Nerwen]
Mki: naon ariik :lol:

Most etettem a tekiket, és olyan édi pózba alukáltak :lol: Duo (a csaj, és a 3x akkora, mint Uno), a szigetnek támaszkodva, fejét kidugva és rajta Uno, h félig benne van a vízben, másik fele kilóg :lol:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #102513 Írta: Ragoran
Látom halad a taliszervezés!Hajrá! :wink:

[size=9:2u1vfhe2]jocii:új avatar?[/size]

kutya-szerelem:Egyszer Benike (goldi) volt tök édi!! Este néztük a csillagokat és Beni elkezdett nyöszörögni magában miközben hason feküdt és a feje egy párnán volt..Tök oan volt mintha sírna vki után :P

Több
21 éve 9 hónapja #102482 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sziasztok!

Az én Mary-m is volt már szerelmes (erről egy szerelmi rege is született a jóvoltamból :P :oops: ), azt hiszem.
Tudni kell, hogy utál minden másik macskát, ha nőstény vagy kölyök az illető. De a kandúrokkal is elég morcosan viselkedik(ivartalanított). A telkünkön még fiatal korában sokat barangolt a hegyen.
A szomszédunk háza elhagyatott volt, a fű derékig ért, kivéve a ház teraszát, ahol mindenféle lim-lom volt. No mármost olyan látvány tárult elém, mikor odanéztem, ami elfeledtette velem azt hogy "antropomorfizálás bűn"(Konrad Lorenz :wink: ). Mary-ke méltóságteljesen csücsült egy ládán, a hatalmas kandúr (fehér alapon vörös foltos) pedig a földön ült és áhítattal bámult fel rá. Majd Mary kecsesen leugrott a ládáról és tisztogatni kezdte a kandúrt és még dorombolt is. Pedig ivartalanítva volt :!:

Tudtátok, hogy a mén lovak figyelembe veszik a kancák színét is? :P :wink:

Több
21 éve 9 hónapja #102405 Írta: [Nerwen]
Nekem a nimfáimnál volt, h kivettem az egyiket nemtommármért és elvittem egy másik szobába (az Eidát) és Donátó (szegény már meghalt) úgy sikoltozzott, hogy vissza kellett vinni, és csak akkor nyugodott meg mikor a párja mellette volt a kalitkába :)

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #102403 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Állatbarátok
a tesóm tengeriröfije úgy lett "szerelmes", hogy elvittük az állatorvoshoz, és mellettünk egy lány tengermalaccal várt egy srác. Mind a kettő kidugta a fejét a dobozkájából, és elkezdtek egymással röfögni. Egyre hangosabbak lettek, aztán, amikor a srác be akarta vinni az ő állatkáját az orvoshoz, olyan visításba kezdtek, hogy az nem igaz. aztán a végén együtt kellett őket megvizsgálni, és mindkettőnek adtak egy picike altatót, hogy ne emlékezzenek egymásra, és ne csapjanak akkora lármát..... :D

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 9 hónapja #102400 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: Állatbarátok
sziasztok ...

szerintetek egy kuytus tud szerelmes lenni ?
nos szerintem igen :-) )

nemrégen a közelünkbe került egy csodaszép szánhuzo kutya :-) )
Még én se láttam sok iylen szép kutyust ... , sétálunk lent a kutyusommal és hoppppp ö is megpillantja ...
hirtelen azt láttom , megfogta , és kihuzta magát és elkezdett iylen "férfiasan" járni .Ám a Kuty csak nem vete észre na erre jött a következo dolog :)
elkezdett szerenádozni valahoyg igy hoyg : vauuuu vauuuuuuu
na erre már odafigyelt :) )
ma mikor másodszor mentünk le megint lent sétizet a kuytus , a kuytám ujbol kihuzta magát megállt és : vauuuuuuuuu vauuuuuu
majd megdermedt és el se vették egymásrol a tekintetüket.
Aszem iylen a kuytusszerelem :)

Több
21 éve 9 hónapja #102393 Írta: [Nerwen]
A lajka nem ilyen hegyesfülű, kukorodott farkú, közepes test mag. kuty?

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #102388 Írta: Erda niire (Area)
Cicafül: én sem tudom, hogy néz ki egy lajka.... :roll: :oops: :(

Több
21 éve 9 hónapja #102320 Írta: Jocii
Cicafül: egy kicsit megértem azt az embert aki nem tudta , mert nem olyan elterjedt a lajka itt kicsiny hazánkban.

Több
21 éve 9 hónapja #102319 Írta: Jocii
Sziasztok :)

na azért ahogy nézzem kialakul ez találkozás :)
összegzésképpen akkor:
- Március 8 -án 13 orakor találkoznánk
- helyszinek felvetodott: Margitsziget --- de szerintem rugalmasak vagyunk igy ha valaki tud más helyszint szivesen várjuk a javaslatot.

a Margit-szigetre a kuytusok miatt gondoltam :)

Több
21 éve 9 hónapja #102304 Írta: Eszterprise-Estel
Eszterprise-Estel válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Én megyek, és ha már blökik, akkor a Cesar sem marad otthon. Nagy kiránduló kutya ám.
Csak tudjuk a mikort és a holt.

A remény hal meg utoljára

Több
21 éve 9 hónapja #102284 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Gyerekek! És hova mennénk?
Ja, különben rám és Igoranduszra számíthattok...aki már látta látta, aki nem, az most találkozhat egy hús-vér Lajkával... :wink: [size=9:101fnxju] a napokban találkoztam olyan vkivel, aki nem tudta milyen egy Lajka...szégyen és gyalázat :evil: :twisted: [/size]

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 9 hónapja #102234 Írta: [Nerwen]
Jaj, ne máá! Se Rago, se Area :( Én tőlem lehet Pest mellett is :roll: Max Baltáról csak rahedli fotó jön :)

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #102117 Írta: Erda niire (Area)
jocii: jobbulást a kutyusnak..... és jó időt a talira..... remélem jól szórakoztok majd.... :wink:

Több
21 éve 9 hónapja #102094 Írta: [Nerwen]
Rago: köccke :)
Sajnálom h nem tucc jönni :cry:

Jocii: jobbulást a kutynak :(
Én Budakalászról gyünnék, Baltával nem tom h fogom megoldani, h az egész városon átmenni, me eddig sose volt héven meg ilyenek, szal nem tom h bírná. Na majd meglátom még.

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #102010 Írta: Ragoran
Akkor gyó!Ti tuggyátok!(de szépen írtam!:)

Fifikének jobbulást!!! Az egyik ismerősöm kutya is tök rosszul volt,az orvos azt mondta meg fog halni,de aztán adtak neki Béres-cseppet és azóta tök jól van!

Több
21 éve 9 hónapja #101982 Írta: Jocii
Ragoran :
nincs baj ..
csak sajna aki igérte hoyg jönne az ugy tudom mind budapesti :-(
a Fifike egyébbként nem hiszem hoyg tud menni mert ugy nézz ki Beteg
:( ((
Nem tud lábraállni , bár a doki szerint csak az öregség jön ki rajta :( ((

Több
21 éve 9 hónapja #101962 Írta: Ragoran
jocii:Nem akartalak lerohanni,sorry!!!
Csak azért mondtam,mert bizti van aki vidékről jön és,ha mondjuk a 4/5-ük vidéki,akkor nem biztos,hogy Pesten kéne... :roll:

Több
21 éve 9 hónapja #101949 Írta: Jocii
Ragoran: bocsi , tudom , hogy nagy :-( ((
csak annyira meghappyuletm hoyg 1 nap szünet után végre bejöhetem hoyg naaaaa :)
és nagyjábol már tudjuk ki az aki jönne :-) )

SZoval akkor
akinek jo a márc 8 . 13 ora az lécci jelleze itt a forumon :)

Több
21 éve 9 hónapja #101947 Írta: Ragoran

Szméagol írta:
Nekem tökéletes lenne, az az időpont és reménykedhetünk, hogy a tavasz is megtisztel minket jelenlétével! :wink:

Igen,majd én is szurkolok Nektek! Ezt (mármint a talit) ömlő esőben,fütyülő szélben sem lehetetlen "végrehajtani",de azért szép napsütésben jobb lenne :wink:

Több
21 éve 9 hónapja #101939 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sziasztok!

Jocii!

Nekem tökéletes lenne, az az időpont és reménykedhetünk, hogy a tavasz is megtisztel minket jelenlétével! :wink:

Több
21 éve 9 hónapja #101930 Írta: Ragoran
Ezt nem tom mért küldte 2x,bocsesz!! :roll: :oops:

Nerw:Remélem +találjátok őket!!!
A Nagymamamámék mesélik,hogy Cézike örökbefogadta a szomszéd ciccet! :lol: Mindenhova kisérgeti,vigyáz rá,együtt alszanak! :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.086 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére