Állatbarátok
- Ragoran
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Mondjuk nem hiszem,hogy ha egyszer már megtette(mármint az oldalt megcsinálta,a mi kis értelemtől és humortól duzzadó 1etemistánk) és lebukott,akkor ezt,hogy tudja +nyitni újra(mármint az oldalt) mert már tudják,hogy ki csinálja,hol (jó lehet,hogy másik szerverre rakja fel) meg minden,azért az fbi sztem nem ien kispályás...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Reinatha
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
jocii írta:
Nem tudom , lehet velem van baj , de szerintem nincs csunya állat.
MInden állatban van szépség, csak meg kell találni.
:hello: :hello: :itscool:
Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Reinatha
- Nem elérhető
Supersonica írta:
Szméagol írta: Sziasztok!
A többi képet megnéztétek? Volt néhány szomorú és durva, de azért a többsége tündei...
Nektek már elküldték a Bonsai-macskás továbbított levelet? (Leírni is kín.)
www.bonsaikitten.com/bkmethod.html
Tényleg csak azok nézzék meg, akiknek van elég lelki erejük.
Nehogy elhiggyétek ezt a bonsaimacskás hülyeséget
Anno a Zöldmagazinban írtak róla, hogy valami hülye egyetemista montázsolta össze a képeket, ment is egy-két éve világ körül e-mail, felháborodtak az emberek, és kiderült, hogy csak tréfa
Aztaaaa... valaki ezzel szorakozik??!! :rmad2: En meg mar teljesen ketsegbeestem es szombaton majdnem el is bogtem magam , amikor eszembe villant ez az igaznak terjesztett kegyetlenseg... Nagy ko esik le a szivemrol, ha TENYLEG nem igaz!!
Eljenek a macskak es kivanom, minel kevesebb ilyen orult legyen, aki ilyesmire meg csak gondol is!!!!
- Ragoran
- Nem elérhető
jocil:Sztem is minden állatban van vmi szép,ha pl minden macska szőrtelen lenne,akkor tuti,hogy a szőrösökön hőbörögnénk!)
1ébként yó,hogy + világosítottatok,ebben a ciccek az üvegben dologgal kapcs.! Bár nem tom mennyire 100%,hogy ez télleg csak kamu,bár az a rikicsom-zöld hátterű magyarázat elég +győző volt.. A REX alapítvány tagadó levele meg jellemzően nem ért el hozzám az "eredeti" pedig többször is...
Lovaglás:Sapka meg egyéb nekem is elég ellenszenves....A lovas táborban pár lóra felültünk szőrén! Nem dobtak le senkit,csak,ha nagyon elegük volt,akkor bementek a tüskés-bozótba,miközben rajta ültél Hamar +tanultuk,hogy mikor van vége a türelmüknek!
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Őszintén szólva nagyon megnyugtatattok. Bár még korántsem vagyok biztos benne, hogy mindez nem igaz. (Ennyire hülye az FBI?) Az emberiség vaksága határtalan.
Az oldal nem látogatásával egyetértek, de a tiltakozó körlevél miért lenne baj? Azt nem fogják elküldeni, egy olyan hülye embernek, aki nem szereti az állatokat. És különben is, még ha csak egy pillanatra tuszkolták be a macska fejét már az is állatkínzásnak számíthat.
Mi, a macska tartók nem tapasztaljuk, hogy milyen nehéz egy macskát akarata ellenére benyomni egy szűk helyre?
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
zoldmagazin.com/belso/akciok.html
'Is there anybody out there?'
- Cicaful
- Nem elérhető
jocii írta: Cicafül: csak halkan mondom ezt egy elmebeteg Egyetemista tette
Jól van, belátom, hirtelen felindulásból reagáltam... Csak nagyon nehéz volt elhinnem, hogy valaki ebben leli örömét... [size=9:2lh4jdfo]nem hiszem nagy E-vel kéne írni az egyetemistát - aki ilyet csinál...[/size]
De ne is beszéljünk róla....nem éri meg a szót!
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Supersonica
- Nem elérhető
Más: ez a levél kb. 2 éve bukkant először fel nálam, azóta minden félévben van egy újabb köre-mail hullám, amire nem győzöm küldözgetni én is a cáfolatot.
- Jocii
- Nem elérhető
Lassan egy hónapja, hogy felhívtuk a REX alapítvány irodáját, ahol egy hölgy elismerte: ők indították a körlevelet - tévedésből, anélkül, hogy utánanéztek volna a dolognak.
"Első felháborodásunkban, és ezért elnézést kérünk".
A Zöld Magazin hivatalos állásfoglalást kért a Rextől a fenti cikk kapcsán, ezt azonban mind a mai napig nem kaptuk meg. Terjed azonban egy másik körlevél, melyben a REX Alapítvány elismeri, hogy sajnálatos tévedésről van szó, azonban ez a körlevél sem tartalmazza azokat az információkat, melyeket fentebb olvashatsz, vagyis, hogy senki ne látogassa az oldalt, ne írjon e-mail, ne járuljon hozzá az oldal látogatottságának növeléséhez és ne terjessze tovább a felhívást. A második körlevél nem tartalmazza a nemzetközi állatvédő szervezetek (több, mint fél éve kiadott) állásfoglalását sem.
A következményeket sajnos bárki láthatja; a legnagyobb napilapok (Népszabadság, stb) és állatokkal foglalkozó újságok még most, július közepén is képesek meggondolatlanul leközölni a körlevél alapján írt cikkeket, anélkül, hogy annak, illetve a nemzetközi állatvédő szervezetek állásfoglalásának utánajártak volna.
Mára gyakorlatilag kikerült az internetes média kezéből az ügy, és sajnos azokhoz is sikerült eljuttatni ezt az aberrált ötletet, akiket eddig valamilyen módon elkerült az információ.
Gratulálunk. És persze köszönjük a kocka alakú macskák nevében is, akiknek tetemeivel ezentúl majd gyakrabban találkozhatunk.
BRAVO !!!
ha nem csal az emlékeztem a REX alapitvány az egy állatvédö alapitvány , vagy talán tévedek ?
orpheus.ow.hu/37bonsaik.htm
- Supersonica
- Nem elérhető
Dühítő, hogy minden évben körbemegy ez a sztori a világban.
Szomorú, hogy vannak ilyen elmebetegek, akiknek nincs jobb szórakozásuk, mint egy ilyen site összehozása ! Szerintem az első felháborodó levelet is ő indította útjára...
- Jocii
- Nem elérhető
és aki szeretne többet tudni a dologrol ime :
www.magyarhirlap.hu/Archivum_cik ... v=1&next=0
index.hu/tech/net/bonsai
- Cicaful
- Nem elérhető
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Supersonica
- Nem elérhető
A többi képet megnéztétek? Volt néhány szomorú és durva, de azért a többsége tündei...
Nehogy elhiggyétek ezt a bonsaimacskás hülyeséget
Anno a Zöldmagazinban írtak róla, hogy valami hülye egyetemista montázsolta össze a képeket, ment is egy-két éve világ körül e-mail, felháborodtak az emberek, és kiderült, hogy csak tréfa
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
- Reinatha
- Nem elérhető
És íme az oly sokszor emlegetett cica :
home.online.no/~gremmem/ani/skin.jpg
:hello: :itscool: Nagyon ari, ilyen pici sphynxrol meg nem is lattam kepet!! Furcsa, mert hat nem 'standard' bundas macsek, de szerintem ugyanugy lehet szeretni!! :up:
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Jocii
- Nem elérhető
Én személy szerint is szeretem a lovakat . és a lovaglást.
Pár éve voltam egy lovastanyán , Izsákon , és ott megszerettem.
Előtte kicsit irtoztam tőle , hogy mi lesz ha ledob , vagy leeesek rola.
DE kár volt aggodni
Nem tudom , lehet velem van baj , de szerintem nincs csunya állat.
MInden állatban van szépség, csak meg kell találni.
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Area!
Ahova én járok ott semmi ilyesmi nincs. A lovak majdnem olyan szabadok, mint a madarak. Még patkó sincs mindegyiken...
És íme az oly sokszor emlegetett cica :
home.online.no/~gremmem/ani/skin.jpg
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Én, mint mondottam el-eljárogatok egy lovardába és talán tavasszal elkezdhetek lovagolni. Ha akkor nem, hát nyáron megyek két hetes táborba valószínűleg.
Azt imádom, mikor üdvözölnek. Az az úgy mond "röhögés". Imádom csutakolni is, de a csikókról rossz emlékeim vannak ezzel kapcsolatban. Egy 6 hónapos csikót csutakoltam, mert már igen csapzott volt szegényke. Láttszott rajta, hogy élvezi, de már indult volna én meg beakartam fejezni a munkát. És akkor rálépett a lábamra. Utána meg tovább ment. Azt hiszem majdnem eltört a lábujjam.
- Eszterprise-Estel
- Nem elérhető
A remény hal meg utoljára
- Ragoran
- Nem elérhető
Én voltam lovas táborban (másfél hétig) és tökre összebarátkoztam az egyik pacival,mindenap én takarítottam,etettem/itattam és tökre összebarátkoztunk.Amikor meglátott mindig nyihogott és odajött a kifutó széléhez... Csak rajta nem lehetett lovagolni,mert egy másik paci belerugott és még abból gyógyulgatott kifele..
Az tulzás,hogy tudnék lovagolni,de azért nem ülök fordítva a nyeregbe...
- Ragoran
- Nem elérhető
Konrad Lorenz:én is olvastam tőle könyvet! Csúcs!
Képzeljétek! Egyik ismerősöm kutyának volt vmi baja (asszem rák,de nem esküdnék rá) Megműtötték,de azt mondták,hogy csak pár hete van hátra,mert nagyon rosszul viselte az altatást...Otthon télleg szarul volt,nem evett + semmi..Erre Lkezdtek neki Béres-cseppet adni és életre kelt,azóta is boldogan éldegél!
Namarie:Biztos,de télleg tökre hasonlított a két macs (külsőre)
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Area!
Hát akkor kutatok tovább...
Végülis nem tudom mire vágyok, mikor 2 hetente vagy havonta járok egy lovardába "munkálkodni"...Többre. Állatokból semmi sem elég.
Apropó lovarda!
Ki tud lovagolni? Mert annak már előre is közlöm a legsárgább irigységemet , ugyanis én nem tudok. Talán tavasszal...
Imádom a lovakat! Az a legjobb, mikor bemész a karámba és üdvözlésképpen kisminkelnek homokkal (az orrukat használva ecsetnek).
"REKLÁM"
Mindenkinek ajánlom Konrád Lorenz könyveit!!!
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Area!
Hol van ez a hely? Én is már érdeklőttem, de nem találtam olyan helyet, ahol én is dolgozhattam volna...
Nagykanizsán, de nem hiszem, hogy ezért eljössz ide... a "világ végére"
- [Nerwen]
- Nem elérhető
Képzeljétek, ma takarítottam Henriket (az én drága nem egyetlen papagájomat) és nem vettem észre h nyitva a terasz ajtó, ő meg kirepült rajta!Mikor feleszméltem h hol van már kint volt a teraszon 8O De becsalogattam, mmint elmagyaráztam neki h kint kincs kaja és h meg fog fagyni...nem hiszem h értett is belőle vmit, de vissza cammogott
Volt régen egy Centi nevű ciccem, aki mindig a körtefán keresztül fölmászott a fenti teraszra és a tetőn mászkált, én meg ha meghallottam a nyávogását, kaparászását beengedtem az ablakon és párszor velem aludt De anyu egyszer leleplezett minket és azután márcsak a földszintre tehette be a lábát Úgy 6-7 évig élt aztán elütötte egy autó Bátyámmal csináltunk neki kartondobozokból koporsót és azóta a kertben nyugszik a tm-ek, pintyek, macs generációk és egyetlen nyuszom mellett
"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
- Reinatha
- Nem elérhető