Állatbarátok

Több
21 éve 10 hónapja #96872 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Szmáagol:
A Cézi még csak 6 éves körül van és már tökre őszül!(igaz,hogy ő kuty)

Penni:
Sztem ennél többet nem is tehettetek volna érte!Biztos boldogan halt+!! :cry:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #96691 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Állatbarátok

jocii írta: Nos az öreg hörikének hogy lehet megszépiteni ?
Nekem volt egy aranyos hörcsögöm aki sajnos vakon született :-(
Igyekeztünk megfigyelni mit szeret , sé azt tettük ,meg.

Nekünk mindkét hörink fiatalon halt meg :cry: , aztán nem is lett több. Lepottyanás, gerinctörés... Az első hörink, Miki, nagyon okos kis jószág volt. Hörcsögök között szuperintelligens :wink: Ő a második gerinctörésébe halt bele (az elsőből teljesen felépült), hosszú szenvedés után. Illetve azt hiszem, fájdalmai nem voltak, mert deréktól lefelé lebénult. De egész vidáman viselte. Mivel mozogni akart, folyton vonszolta magát a mellső mancsain, LEGÓból és gézből csináltunk neki kis "tolókocsit", így tudott szaladgálni a lakásban, meg a kertbe is levittük párszor, legelészni. De végül a szervei felmondták a szolgálatot... :cry: De azt hiszem, azért sikerült neki jobbá tenni az utolsó napokat.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #96688 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Nyugi Szméagol. Én az állatorvosnál láttam 20 éves cicát is! :) Az ivartalanított állatok egyébként is tovább élnek, mint azok, amelyek nem. Az egyik cicám 11,5 éves (ivartalanított kandúr), és bár túl van sok betegségen, néhány gyilkossági kísérleten :evil: , rákos daganaton, de még épphogycsak elkezdtek az idős kor első jelei mutatkozni. Kevésbé ugrál, rohangál, de azért a hűtő tetejére (kb. 150 cm magas) simán felugrik, inkább csak a morózusságán venni észre, hogy öregszik. A pofija még mindig olyan, mint ifjúkorában :) Szóval, ha a cicád egészséges, akkor nincs mitől tartanod, még jópár évig boldogíthat! :D

Több
21 éve 10 hónapja #96636 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Szméagol: Házicicák oltással, etetéssel 13-15 évet is elélnek

Több
21 éve 10 hónapja #96622 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sziasztok!

(De jó újra írni!)
Altatás
Ha az állatorvos elmondja, hogy komoly fájdalmai vannak és lesznek és valamikor mindenképpen meghal életben hagynátok?
Rettentő nehéz döntés. De azt hiszem, ha belenézel az állat szemébe, jó sokáig, akkor elmondja, amit szeretne...

8 éves a cicám teljesen egészséges műtéte nem volt (az ivartalanításon kívül). Vajon meddig él? Nem tudom, de egyre többet gondolok a halálára és nem tudom elképzelni az életemet nélküle. (Szerelmes vagyok belé? Meglehet... :wink: )
Nem rég vettem észre, hogy az orra alatt és a szeme körül őszül... :(
2-3 év ennyi lenne még? Nem akarom nem nem és nem!
Annyira bele tudom lovalni magamat ebbe, pedig még tényleg olyan egészséges. Erőt vett rajtam a pesszimizmus. :?

Több
21 éve 10 hónapja #96470 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sziasztok! Csatlakozom én is a topichoz :)

Az elaltatáshoz: volt egy cicám, 17 évet élt meg. Anno, 3 hónapos korában agyonfagyott állapotban találtuk meg, mi térítettük vissza az életbe. Utána hűséges házicicánk lett (jól el is kényeztettük a drágát, de megérdemelte :) ), soha komolyabb baja nem volt, csak életének utolsó pár hetében... Szegénykém kb. az ötödére fogyott le, mint amilyen régen volt, és gyakorlatilag ott pisilte-kakilta össze magát, ahol rájött a szükség. A végén már fel sem bírt állni. Az állatorvos megmondta kerek-perec, hogy a veséi felmondták a szolgálatot, pár napig életben tudja tartani infúzióval, de miután a kora miatt is van a betegség, meggyógyítani nem tudja... Gyakorlatilag elaltatni sem kellett, mert a nyugatótól, amit beadott a doki, átszenderült békésen a cicák mennyországába...

Több
21 éve 10 hónapja #96469 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Köszönöm a kedves fogadtatást :wink:

Nos az öreg hörikének hogy lehet megszépiteni ?
Nekem volt egy aranyos hörcsögöm aki sajnos vakon született :-(
Igyekeztünk megfigyelni mit szeret , sé azt tettük ,meg.
pl nagyon szerete a Höri pörit :-)
Ezt ö a maga mondján sok szeretettel viszonozta.
Ugy gondolom ha valaki kedves egy kedvencéhez , akkor attol sok sok szeretetet kap.
Nagyon jol esik az embernek , mikor ha hazaér a kedvence - esetemben egy szép dobermann - a nyakába ugrik örömébe , és boldog.
Ilyenkor érzi csak igazán az ember mit ér az ha valakit szeret és azt viszonozzák .

Több
21 éve 10 hónapja #96368 Írta: Ragoran
Aiya jocil!!

Üdvözöllek körünkben! :wink:
Elaltatással kapcs: Mi sem azért altattuk el,mert mondjuk ráuntunk v iesmi! És egy ien öreg höri életét,hogy lehet +szépíteni? :?
Én is ismerek házörző kutyot aki fél a kéményseprőtől,de ha jön a postás úgy kell lefogni! Különben....vinné neki a labdáját! :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #96366 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: Állatbarátok
sziasztok !

ha nem haragszotok meg , én is csatlakozom az itteniek csapatához.
Én is nagyon szeretem az állatokat , volt már több is.
hörcsög , tengerimalac,macska és most egy kutyus .
Nekem nincs gondom semmi fajtáju kutyával , igaz engem is haraptak már meg , de ugy veszem talán én is hibáztam valamiben , ami miatt igy reagált.
A mostani kutyám is egy "véreb"-nek van kikiálltva , mégis szelid mint egy bárány és még a betöröt is körbevezetné a lakásba :-)
Ami az elaltatást illeti , egy állatot se lenne szivem elaltatni , inkább igyekeznék , hogy széppé tegyem az életét.

Több
21 éve 10 hónapja #95726 Írta: Ragoran
Talán ide illik:
Keselyüstök:(gyönyörű!)
www.warofthering.net/movies/phot ... dowfax.jpg
www.warofthering.net/movies/phot ... shadow.jpg

Több
21 éve 10 hónapja #95516 Írta: Ragoran
Namarie!

Nekem volt egy 4,5 éves hörim. Ugyi Lvileg 3 évig élnének.. Szegénykém már alig tudott levegott venni a fele foga kiesett,szöre nem volt vhogy szerzett egy sebet ami két hét alatt sem gyógyult be, szép csendben vérzett,gennyezett és nem tudta magának megtisztogatni. Már a házából se jött elő fél éve. Mindennap beadagoltam neki apróra tört vitamint és joghurtot nyalogatott hozzá...már minden bordája kilógott,sípolva vett levegőt... :( inkább Laltattuk. Jogos kérdés,hogy volt-e jogunk hozzá,de szentem már annyira rosszul volt,hogy ha én lettem volna a helyébe már rég fejbe löttem volna magam. Persze egy 12 éves kutyával más a helyzet! Ő mondjuk még élhet pár(jópár) évet,de azért egy höri...

Cica!

Láncon is lehet tartani jól kutyát,ha más +oldás nincs! Mondjuk egy szép hosszú láncon v az elöbb említett trolin,de ha vki csak azért tartja láncon a kutyot,mert még gödröt ásna a kertben v összesarazná a verandát! :evil:

Több
21 éve 10 hónapja #95476 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Elaltatáshoz nemigen tudok hozzászólni, mivel (szerencsére) még nem voltam ilyen helyzetben.

Viszont a lánc, vagy kikötés téma. Nos, ahol az Igor lakik (már említettem asszem, h sajnos nem nálunk lakik (4dik emelet és kis lakás)), ott ki vannak kötve a kutyák - egyrészt maguk miatt (nem mind a 10 kutya puszipajtások - rögtön 3 pár példát is tudnék mondani: az egyik például olyan, hogy Nordit (o egy hosszúszoru malamut - foleg fekete) és Nes-Quicket a fogatba is két külön sorba kell befogni, mert egymásnak esnek - régi sérelem :P ), másrészt a többi állat (foleg a kecskék miatt). Nem állítom, hogy ez a legjobb megoldás, de jól megvan csinálva. Nem is ez a lényeg, hanem hogy foglalkozva legyen velük. És ez megvan! :wink:
A gáz akkor van, ha vki kutyát tart, csakhogy elmondhassa, hogy neki van. És láncon tartja - nehogy összetapossa ugye a virágokat... :evil:
Szerintem az se jobb, ha mondjuk az Igort fent tartanám a 4dik emeleten... Sot szerintem nagyon szenvedne. Most annyira aranyos - direkt nem a házikójában alszik, hanem kint a szabadban. Élvezi nagyon ezt a hideget!

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 10 hónapja #95452 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Állatbarátok
De van-e jogod, Ragoran, dönteni más élete és halála fölött? Én nem szeretném eleltatni, inkább segítenék neki, hogy boldogabbak legyenek az utolsó napjai. Nekem is volt nagyon-öreg cicánk, mondták, altassuk el. Nehezen lélegzett már szegény, de még egy évet élt, attól számolva, hogy ez a mondat elhangzott. És csendesen elaludt, magától. Viszont van, amit azóta is bánok, és lelkifurdalásom van vele szemben: nem szerette, ha fésüljük, és én erővel megfésültem. Szegény szabályosan sírt. Soha többé nem tenném...

Volt olyan kutyánk, aki epilepsziában szenvedett. őt is hagytuk élni, és Anya vele volt, amikor haldoklott...Szörnyű volt, de az életét akkor se vettük el.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 10 hónapja #95365 Írta: Ragoran
Aiya Namarie!!

Elaltatás:Hát sztem,ha van egy nagyon öreg kutyád/macskád.. aki járni is alig tud és látod napról-napra ahogy szenved... :roll: :cry:
Lánc: Van ugye a troli becenévre hallgató kikötés, amikor van egy mondjuk 10 méteres huzal és arra rakják a (mondjuk 5méteres) láncot. A lánc elcsúszik a huzalon...Ez így elég emberséges. Persze jobb egy kennel,de ha pl a kerítés hiányos akkor így legalább biztos nem tud elszöki a kutyi. Persze ez csak akkor jó,ha a kuty nem tudja feltekerni magát sehova... :?
pincsi:Én nem értem mért kell nekik ien fej! Oan mintha ablaknak ment volna... :? és neki se használ..
Persze! Ez lenne a helyes felfogás,de azért ehhez még sokat kéne fejlődni,hogy mindenki így lássa... :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #95360 Írta: Namarie
Jót mondtál Ragoran. Kevés kutya van, amit annyira nehezen tolerálok, mint a pincsit. Sajnos elég kiszámíthatatlan és agresszív fajta. A pincsi-rajongóktól elnézést. Amúgy szeretem a kutyákat, a láncnak, meg az elaltatásnak nem vagyok híve.

Megoldás szerintem: normálisan tartani az állatot, vagy nem tartani. A kutyák maguktól szinte soha nem agresszívek. Rossz tartás és bánás teszi azzá. Értem ezalatt az agressziót és az elkényeztetést.
Számomra, ha van egy állatom, velem egyenrangú-és jogú családtag. Abszolút felelős vagyok érte, mivel ki van nekem szolgáltatva. /Ha pl. nem adok enni szegénynek, honnan vegyen/. Tudod: "felelős vagy a rózsádért"

Több
21 éve 10 hónapja #95329 Írta: Ragoran
Aiya Namarie!

Nem úgy értettem,hogy soha nem támadna...vagyis nem úgy akartam mondani... :roll: Egyszer én is megsimogattam egy pincsit,(gazdi engedélyével)csóválta a farkát meg minden,aztán egyszer odakapott,minden előjel nélkül,utána meg mintha semmi sem történt volna vakargattam tovább...Biztos volt vmien érzékeny pontja v mittomén. :roll: Én nem tudok egy kutyára haragudni! Sztem minden ien harapásról ember tehet! Ha télleg agressziv a kuty altassa el,ha meg nem akkor ne tartsa láncon és,ha senki nem provokálja a kutyot nincs semmi baj!
Pitbull:Én is találkoztam már "gonosz" pittel. Cézivel sétáltunk és egyszer látom,hogy feláll a kert végében és rohan a kerítéshez.A kapu zárva. pit eltünik a házban,túloldalt kimászott és lendületből ugrott volna Cézi torkának,ha nem állok kettőjük közé...Aztán fél perc mulva elöbukkant a gazdi és mondta,hogy bocsánat meg mindenm és,hogy most különösen érzékeny,mert kölykei vannak és csak most engedte ki egy kicsit futni. Amikor következőre arra mentem már be volt deszkázva a lyuk.
Malamut:Ha egy gyenge akaratú emberhez kerül,akkor ezt meg is érzi és +próbálja átvenni a hatalmat,ebből van a baj...Aki nem tud bánni az adott kutyfajjal az ne vegyen oat!

Több
21 éve 10 hónapja #95314 Írta: Namarie
Hát, engem egyszer tényleg ok nélkül mart meg egy kutya. Mentem az utcán, nem láttam, hogy kifér a feje a rácson. Zsepiért nyúltam a zsebembe, és elkapta a könyököm fölötti részt. Két szerencsém volt: Anya behúzott egyet a kutyának, rögtön el is terült /húzott befele, én meg kikapcsoltam, vszeg a nyakamat is szerette volna elkapni/ a másik, hogy béléses kabát volt rajtam. Kicsit furcsán nézne ki a karom ha nem védte volna, de a helye halványan így is látszik.

Beoltva persze nem volt, és a gazdának állt feljebb, hogy miért nem a kocsiúton mentünk. Utána még ue. a kutya megkergetett, mert az ablakon kiugrott nyáron utánam. Szerencsére be tudtam menekülni a közeli boltba, ahol mesélték, hogy nem engem támadott már meg először. Biztos oka, volt, amiért megbolondult a kutya. /gazdája szegény, azóta már meghalt, Isten nyugosztalaja/

Pitbull: ha nem tanítják rá, nem ingerlik, nem támad. De azért csak óvatosan, mert egy genetikailag módosított lényről van szó. Malamut: sok esetben a kutyát úgy tartják, ahogy nem kéne. attól vadul meg.
Kutyáknál is nevelés kérdése az egész, meg tartásé.

Durva, de szerintem be kéne vezetni: aki megkötve tartja a kutyáját, azzal megcsinálnám, hogy min. egy napra uo. körülmények közé tenném, mint ő az állatát. Kíváncsi volnék, hogy esne neki..

Több
21 éve 10 hónapja #95170 Írta: Ragoran
Cicafül:
1: :wink: a kutya választott magának gazdit!
2:én is ismerek egy pit bullt és iszonyú édi! :wink: egy szeretet-tank! Majd felborít a szeretetével! De sose akar semmi rosszat!
Anyám is mindíg mondja,hogy ne bízzak meg a kutyákban,mert ez a cikk is ezt írta,az a cikk is azt írta én meg mondom,hogy az 1 dolog ami az ujságban van! Azt nem tudom Lképzelni,hogy egy kuty szaglászik szépn,arra jön egy ember,a kuty felkapja a fejét,vicsorog egyet aztán hörögve rátámad az emberre...na ne! :evil:

Több
21 éve 10 hónapja #95159 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Ragoran írta: Hol voltál a kutya szánozás?

Nos ez Bp határában, a Csúcs-hegy lábánál, Solymár-völgyétol nem messze van. A srácnak van még 6 malamutja, így o versenyszeruen csinálja, és most az Igort is befogtuk... (egyébként nagyon komoly, mert az Igort egy lengyelországi nemzetközi kutyaszán versenyen találták - már mindenki elment, és még ok pakolászták a cuccot, mikor a már 2 napja arra kódorgó lajka még mindig ott volt - addig azt hitték, h vmelyik versenyzoé -, majd beugrott a kocsiba és nem tágított - utána lett az enyém :) )

Ragoran írta: És ugye,ha szegény kuty odakap akkor mi szívjuk meg és a kutyára ráragad a gyerekgyilkos jelzo... :evil:

Ezt nagyon rühellem!!!! :evil: Mikor az újságok szalagcímként hozzák, hogy egy mittudomén milyen kutya megtámadott egy gyereket, akit utána...stb. Ám arról sosem szól a fáma, hogy mi volt az elozmény...persze, szergény ártatlan kisgyerek, kontra vérengzo fenevad. Egyszeruen ilyenkor felmegy bennem a pumpa!
Azon mindenki csodálkozik, mikor mesélek az utcánkban lakó pit bullról, aki valami baromira tüneményesen aranyos. És csak néznek, kerek szemekkel 8O :? :x
De a legrosszabb mostanában, mikor a malamutokról esik szó, és 5 esetbol 3-4szer megemlítik, hogy azok milyen veszélyes kutyák...
Inkább hagyjuk, mert rögvest ideggörcsöt kapok! :evil:

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 10 hónapja #95146 Írta: Ragoran
Nerw:
2:pontosan! A gyerekek nem félnek még,sztem a szüleik miatt lesznek kutya félők... :roll: Mondjuk van a másik véglet. Sétálunk és kiugrik elénk közvetlenül a gyerek a kapu aljból, ráordít a Cézire és Lszalad! Na kössz! És ugye,ha szegény kuty odakap akkor mi szívjuk meg és a kutyára ráragad a gyerekgyilkos jelző... :evil:

Namarie:Igy KÉNE. De faluhelyen azért máshogy van...Amikor én a Cézit sétáltatni kezdtem,(úgy 6 éve)a lakosok hülyének néztek és kérdezgették,hogy minek sétáltatom? a kutya jó a hátsókertben +kötve,de minek sétáltatni? Most már látok másokat is kutyával,de általában azok a nyaraló városiak.Szal falun azért sok minden máshogy van..És sztem,ha vki ártatlan arccal néz és azt mondja: Komolyan?Hát én nem tudtam! Nem volt a méregre írva! Akkor szépen elengedik egy kis ejnye-bejnyével.
A hattyúk sztem is naon szépek! Amikor vitorláztunk mindíg ott úszkáltak a hajó körül,este is ott aludtak. Annyi hattyút láttunk,hogy csak na! Különösen amikor vihar volt! Mind bejött a kikötőbe és 25-30(!)hattyú úszkált a hajók között!

Több
21 éve 10 hónapja #95058 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Namarie írta: Teljesen mindegy, mi ellen tette ki, más melegvérű állat nem férhetne hozzá, csak ami ellen kitette, és úgy lenne etikus, hogy figyelmeztesse a falut/városrészt etc. azzal együtt, hogy megadja a méreganyag és az ellenméreg nevét.

Hát ezt kéne tenniük, de egyszerűbb, csak úgy sunyiba kitenni vhova :evil:

Jaj, a tónál szoktak lenni hattyúk, néha kicsik is vannak, olyan tündériek... :)

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #95055 Írta: Namarie
Teljesen mindegy, mi ellen tette ki, más melegvérű állat nem férhetne hozzá, csak ami ellen kitette, és úgy lenne etikus, hogy figyelmeztesse a falut/városrészt etc. azzal együtt, hogy megadja a méreganyag és az ellenméreg nevét.

Ma én meg égtem egyet. A Plaza mögött ott volt egy hattyú, a gyerekek mondták, hogy nem száll fel egy csomó ideje. Hívtam a megfeleő szervet, ki is jöttek, de nem elrepült a madár öt perccel azelőtt, hogy kiértek? Én meg azt hittem, beteg. De nagyon rendesek voltak, a Nemzeti Parkosok, megköszönték, mondták, mivel kell etetni, ha látjuk, meg azt is, hogy már más is hívta őket, de mire kijöttek, sehol a madár.

Imádom a hattyúkat!!! valami nyomorult meg a gyerekek elmondása szerint jéggel dobálta a madarat. Jó, hogy én nem láttam, lehet, hogy belöktem volna a jóembert a jeges vízbe. De még ilyen gyönyörű madarat! Azok a szemek!

Több
21 éve 10 hónapja #95035 Írta: [Nerwen]
1.Köcc... :)
2.Parkba néha beszólnak h kösd már meg mer ez veszélyes, meg hívom a sintéreket, de vhogy szarok rájuk, mit szólnak bele, Balta tök szelíd és ez látszik is rajta.Általában a gyerekek szaladnak oda hozzá h kutya juujjj vááá (mint minden kutyhoz), a szülők meg érthetően fölkapják őket, és jön a kösd meg szöveg.De ez nem olyan gyakori, mert amikor sokan vannak a parkba nem szivesen megy ki, szal nyáron nem is megyünk sétálni (csak egyszer-egyszer este h fürödjön egyet), hanem a garázsba hűsöl inkább, meg a slaggal lelocsoljuk a meleg ellen :) Télen viszont nem érdekli a tömeg, csak a hó :)
3.Végülis jogosan tenném, de úgyse fogom.
Azért belerugok párat...

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #95021 Írta: Ragoran
1:Na! Akkor biztos elmentek egyet kirándulni!! Sí szünet! Majd meglátod! Előkerülnek!
2:Én nekem +kell kötni,mert a sök hülye emberke fél a kutytól(falu mellett szoktunk futni) az erdőbe meg kapásból lelövik,akkor is,ha ott mész 10méterre mögötte... :evil: :cry:
3:Naná! És akkor Téged csuknak le...

Több
21 éve 10 hónapja #95007 Írta: [Nerwen]
1.Hát, elég jóba (anya és fia) együtt szunyálnak a kosárkájukba, tök édin össze tudnak bújni :) ...
2.Általában olyan helyen futunk ahova Baltazárt nem vihetjük, pórázon meg nem sokásom futtatni...
Ha a parkba megyünk/megyek akkor Balta minden fűszálat megszagol lemarad v száz méterrel és akkor megkell várnom, szal inkább kiviszem külön, kifutja magát ahogy neki tetszik és kész :) Jót sétálok, ha nincs túl hideg, ha nem kell kergedtni meg levadászni a kutyot h bejöjjön, ha nem találkozunk dobermannal v mérges csövivel... :)

Hát, ja tuti megúszná a rohadék :evil: :evil: :x De ha meglátom én ott helybe megfojtom! :evil: :evil:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #95004 Írta: Ragoran
Namarie:sztem úgyis +úszna a pasi! Azt mondja,hogy görény ellen tette ki v mittomén...falun ez normális.
Az egyik ismerősömnek van cicük,de a szomszédja utálja a macskákat és csapdákat szerelt a kertbe! Aztán a macs 1szer hazahött farok nélkül! 8O

Több
21 éve 10 hónapja #94998 Írta: Namarie
Nerwen!

Ha gyanútok van, hogy az állatokat mérgezik, értesítsétek az állatvédőket!

Több
21 éve 10 hónapja #94994 Írta: Ragoran
Nerw:
1:ha jóban vannak akkor csak kódoroghatnak 1ütt!
2:Akkor mért nem vitted a kutyot is futni? Én a Cézivel szoktam! Legalább ő is kifárad!

Több
21 éve 10 hónapja #94970 Írta: [Nerwen]

Ragoran írta: Nerwen:nyugi!! Ne add fel! A ciccek végképp szoktak oat csinálni,hogy Lmennek aztán az embert eszi a frász és 1szer előkerülnek a semmiből! :wink:

Jó, de mind a ketten?Egyszerre?Azért még reménykedem...

Ragoran írta: 1]
Nekünk is tök jól kijönnek egymással, egy tálból esznek meg minden :) Habár az anyamacs néha kicsit távolságtartó, mert kidobták vhonnan és mi befogadtuk.A kiscic nemrég a fáról a nyakamba ugrott, lesből lecsapott a kis gonoszka :lol:
Bnémék tacsija meg macsa egymás hátán szoktak aludni, tök mókásak, ahogy a tacsi hátán ott gubbaszt a cic :lol:

Ragoran írta: 2]

Nem iiiiis!Pont elötte futottam le kb 10 km-t két focis haverommal.
A tanulást meg általában elintézem a sutyiba ha olyan nem vészes :)

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #94954 Írta: Ragoran
Nerwen:nyugi!! Ne add fel! A ciccek végképp szoktak oat csinálni,hogy Lmennek aztán az embert eszi a frász és 1szer előkerülnek a semmiből! :wink:

birefi írta: Egy barátnőmnek volt nyuszija és mikor kiengedték a kertbe, megbízhato fűnyíróként funkcionált. Csak rá kellett rakni, egy dobozt felülről, hogy ne lógjon meg. Sztem ebből akár környezet védelmi újítás is lehetne. :P
Tök profi lenne! A nyuszik is jól járnak, te meg a fűnyírás mellett biotrágyát és egy aranyos nyuszit is kapsz! :)
A gond csak ott volt, hogy a pofátlan dög, mindig megszökött a szomszédba. Aztán a barátnőm égett. :)
Hiába no, a szomszéd fűje mindig zöldebb! :D

Igen,én ezt a malacokkal csináltam! Csak ahogy az árnyék megy úgy mindíg pakoltam őket arréb... :wink: Aztán az egyik bezabált fél kiló lóherét és másnap a kezemben halt meg... :cry: pont akkor volt 1hetes a kölyke...

Nerwen! írta: 1:Nekünk a cicák (ahh már kb 5 napja nem tom hol vannak, kezdek aggódni :( ) szokták pofozni a kutyot :lol:
2:Ma Baltazárt megint kb 3 órán át sétáltattam mer nem volt kedve bejönni és öt utcán keresztül kergettem plusz a park... :x Aztán mikor már rohadt ideges voltam, hazajöttem, a kaput nyitva hagytam, a kuty meg 2 perc múlva az ajtónál ült :lol: Jól megszivatott a drága, főleg h holnap töri doga meg német tz :x

1:A Nagymamáméknál lévő kuty&macs mindíg bírták 1mást! Pedig mind a kettő fiú volt! Amikor először esett a hó a macs tökre +ijedt és nem volt hajlandó a hóra lépni! :lol: Aztán +szokta... Egyszer naon hideg volt,kuty szokás szerint Lfeküdt a hóban, a macsek meg felmászott a hasára és így aludtak! Csak aztán a Cézi felugrott,mert az utcán volt ugatnivalója és a macsek,szegény nyekkent 1et :lol: de nem volt harag
2:Csak ki akart mozdítani,hogy ne ülj egész nap a könyvek felett! :wink:

Cicafül írta: Én is beszállok egy kicsit az élménybeszámolókhoz...
Annyira jó volt a tegnapi napom - állat szempontból... Voltam kutyaszánozni!! :D Befogtuk én kicsi drága kutyomat is (lajka típusú a kis tündör-böndör), és úgy húzott, mint a q élet! Olyan büszke voltam, az én kis szentemre!

Én ezt (az elöbb említett) Cézivel huzattam szánkót! +untam,hogy nekem kell húznom az Öcsit! Csináltam házilag egy hámot és Lkezdtem tanítgatni..3nap mulva már ment.Bár ő német-juhász,de tök ügyesen huzza a szán és legalább addig sem az én kezemet rángatja plussz mozog! +éri :wink: Mondjuk menni kell mellette és ha hó nélküli részhez érünk,akkor segíteni neki,de akkor is ügyes!
De tök jó Neked!! Hol voltál a kutya szánozás?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.110 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére