Állatbarátok

Több
21 éve 9 hónapja #97994 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sziasztok!

Namarie!
Hogy is mondhattam ilyet. Tényleg ezt mondtam volna? :wink:

Szerintetek nem fog megsülni a cicám, ha órákat fekszik a radiátoron? Egyszer levettem onnan és olyan forró volt, hogy majd eldobtam...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #97898 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Macskaparkolás: az enyém a szekrény tetején imád "parkolni" :lol: , van feltelepítve neki rongy, amire fekhet, és imád fentről kontroll alatt tartani...

Amúgy válogatás: megtanított minket, hogy ő a Friskies-t szereti macskatápban, és semmi mást, de gyakorlatilag a mi kezünkből bármit megeszik, különösképp a süti, csoki, chips kategóriában :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #97863 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Szmégol!

Hát van hibájuk? Maguk a tökélyek a cicák! :P

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 10 hónapja #97743 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Csatlakozom hozzád, Namarie!
Én csak a perzsát nem szeretem egyébként mindent, még az említett szőrtelen macskát is. Kedvenc fajtám a török (!) angóra, és (most lehet, hogy meglepődtök) a skót hajtott fülű macska (meg persze a sziámi :wink: . Egyébként az van most a Faj macskák bestellerének élén.).
Étellel kapcsolatban nagyon válogatós ez a kis angol hölgy. Komolyan mondom, külön tekintettel van a márkákra. 8O Szereti a csokit, de csak a Bocit és a Milkát. Ki hallott már ilyet. :? Néha már egy kicsit mérges is vagyok rá (persze csak magamban bosszankodom, bár biztos, hogy a cica ezt érzi meg a legjobban). A chipsről csak a fűszert szereti lenyalogatni.
Papír: Na, úgy látom nem vagyok egyedül. Mary-ke előszeretettel parkol az ott hagyott újság papírra, könyvre vagy rajzlapra, még ha az a puszta földön van is. Úgy tűnik még az érintését is évezi.
Biztos láttátok már, mikor egy macska képére kiül a boldogság és az elégedettség. Mindig ezt a pofát vágja, akkor is, mikor a papírokon fekszik. Miért lehet ez?? :?:

Bármennyi hibájuk van, bármennyire önfejűek, nem lehet nem szeretni őket. :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #97669 Írta: Namarie
Mindegyik cica gyönyörű! Na, jó, a szőrtelen fajta nem, de azért azt is lehet szeretni. Nekem a perzsacicák is tetszenek, a sziámi mellet az egyik favoritom. Amúgy bármelyik, fajtára, nemre, korra való tekintet nélkül. Valahogy úgy vagyok velük, mint Gombóc Artúr a csokival.

Az kiskandúrunk is imádja a chipszet, meg az édességet. A minap két zacskón keresztül megkezdte hugom szobájában a mézespuszedlit. Meg ha sütizek, mindig kap egy falatot a tányérjára. Egyszer szülinapomon tortát ettem, és el nem tudtuk képzelni, miért szaladgál föl-alá nagy nyiforogva. Hát a sütiből kért.

Azt imádom, amikor olvasok, és a könyvre fekszenek. Nem tuszkolhatom le, mert sértődés lesz a dologból. És úgyis visszaülnek. Valahol igazuk van. Mit a más által összeírt "hülyeséggel" és egy élettelen tárggyal foglalkozzak, amikor itt vannak ők, az élő csodák...

Elkényeztetés: az nem elkényeztetés, ha hagyod szabadon érvényesülni az akaratát. Azt bizonyítod ezzel, hogy veled egyenjogú. Jó, azért a gyerekre is rászólunk, meg a felnőttre is, ha több kettőnél. Szvsz kevés olyan szomorú látvány van, mint az agyonfegyelmezett macska. A mozgékony és pajkos cica életet visz még a leglehangoltabb helyekre is

Minden cica: :aragorn1:

Több
21 éve 10 hónapja #97637 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Amíg a véletlen össze nem hozott ezzel a kis őrült sziamiaúval, eszembe sem jutott volna, hogy házimacskán kívül másfajta cicám legyen. De most már...! Annyira más, mint a másik cicám! Igazi kung-fu harcos :P
Az abesszín is izgalmas lehet, nekem még a birma tetszik nagyon :D

Több
21 éve 10 hónapja #97636 Írta: Supersonica
Ha nem abesszínom lenne, sziámim lenne :) tündériek!!!

Több
21 éve 10 hónapja #97635 Írta: Penngaladiel
Bonikám, a kis sziámi megőrül a chipsért :P Egy maréknyit befal belőle, és annyira követelőző, hogy mellette nem lehet ilyesmit nyugodtan enni 8)

Több
21 éve 10 hónapja #97628 Írta: Supersonica

Namarie írta: Supersonica: a cicákkal kell foglalkozni.. :) ha más nem, odaszólsz neki. Különben teljess joggal elkezdhet rendezkedni.

Nincs gond itt a foglalkoztatással, mert ráül a billentyűre :lol:
Amúgy halálra van kényeztetve :) , tudom, nem kellett volna, de tökéletesen beidomított minket... Ma épp Lay's chipset falatozott a kezemből :)

Több
21 éve 10 hónapja #97592 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Namarie!
Attól még, hogy hal szagú volt a cicám természetesen felvettem, még ha egy kicsit kellemetlen volt is. Nem isaz a baj, hogy undorító... Csak, hogy úgy mondjam kínos. De a cica az első!!! :wink:

A gépem és az én Marykém tökéletes harmóniában élnek együtt. Mivel általában ilyenkor tud a legjobban az ölembe telepedni. És ha lassú a net hát nem a legkellemesebb Maryke (és az én) számomra egy kis cirógatás? :D

Jocii: Így már jobb. Külömben sem ellenséges "hangszínen" szántam.

Több
21 éve 10 hónapja #97552 Írta: Namarie
Kedves Cicatulajdonosok!

Nemrég olvastam a 101-ben és MAXIMÁLISAN igazat adok neki: a macskatartás legfőbb alapelve az empátia. Attól, hogy az ember undorodik a nyers csirkefejtől, az a cicának attól még nagyon zamatos csemege lehet. Így a könyv. saját példa: kevés dolog van, amitől jobban undorodnék, mint a fent említett dolog.

Ehhez képest lecsőrözöm, és adok nekik.

Supersonica: a cicákkal kell foglalkozni.. :) ha más nem, odaszólsz neki. Különben teljess joggal elkezdhet rendezkedni.

Bocsánat, kicsit elfogult vagyok...de ha egyszer annyira imádnivalók.. mindent lehet értük...

Joci: nekem dogom van meg foxim. az utóbbi egy kis ugrabugra bohóc, az előbbi egy nagy maci. Teli tüdőből kiabál, ha hazamegyek, az egész környék hallja, és majdnem fölborít örömében.

Több
21 éve 10 hónapja #97373 Írta: Supersonica
Én kicsi Kleóm most épp a monitort pofozza, az egérmutató felé :) . Utálja, ha számítógéppel és nem VELE foglalkozunk. Dorombol hozzá a kis huncut :)

Több
21 éve 10 hónapja #97316 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Állatbarátok
A kicsit Hipónak (bátyám nevezte el), mer hófehér, mint az anyja, de neki nincs neve...vhogy így jött ki :? Meg ő nem is kötődik annyira hozzánk, mer kiskorában kicsapták valahonnan és ezért néha még mindig bizalmatlan.De kitalálok vmi nevet, csak mit :? Jó név ötleteket várok! :)

Én is remélem h minnél elöbb előkerülnek :roll: :(

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #97307 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Szméagol : azért irtam azt hogy IS :-) )
És ezzenel minden Itteni kedvencet Kitüntettek egy BEST in CUKI cimmel.

Nerwen : remélem minél elöbbb ott dorombolhatnak a cicusaid az öledbe.
bocsi ah lemaradtam de hoyg hivják a cicusokat ?

Több
21 éve 10 hónapja #97301 Írta: [Nerwen]
Szméagol:köszi :)

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #97300 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

"Az én kutyám is pályázhatna a best in cuki cimre"

Nono, Jocii!!! Erre a címre szerintem az itt lévők összes állata pályázhatna. :wink:

Nerwen!
Ez annyira szomorú. Tényleg nagyon együtt érzek veled. Én...Én nem is tudom mit tennék, ha az én Marym... :cry:

A cicám tiszta halszagú én meg utálom a halat! :? :P Ő meg imádja. Most meg itt nyávog, hogy vegyem fel... :crap: :confused2:

Több
21 éve 10 hónapja #97156 Írta: [Nerwen]
Á, semmi, már elég rég volt... :wink:

Cicek még mindig sehol... :cry:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #97110 Írta: Jocii
Nerwen:bocsánat , sajnos nem olvastam vissza nagyon :-(

Több
21 éve 10 hónapja #97063 Írta: [Nerwen]
jocli:ezt már kitárgyaltuk.Nem naon lehet ellene tenni, mer azt mondja h pl menyét miatt tette ki a cuccot stb.De ha a kezem közé kerülne akkor :x :evil: ...
Szomszéd elköltözött, ház helyén lakó park :)

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #97062 Írta: Jocii
Ragoran: egy Dobermann , de szelid mint a bárány :-)
van pár fotom rola , és igyekszem bescanelni és csinálni egy fifi oldalt :-)
Gondolom a Nyuszmancs sárgarépa evés után maszatos lesz :-)
kölcsönadhatok egy törülközöt ? :-)
Bár nagybácsi nem vagyok de Maszatka keresztapuja lehetek :-) )
Volt egy Cicám aminek a Neve Mazsolka :-)
Az én kutyám is pályázhatna a best in cuki cimre :-)
Pl ugy alszik hogy a Hugomat átöleli .
mikor kér , meg pitizik soot kopogtat az ajton a nozijával :-)

Nerwen: ez a megmérgezés nagyon szomoru :-(
nem lehetne valamit tenni ez ellen ?
Nem értem mi élvezet van abban ha valaki ilyet tesz.
És az a szomszédos is elég szomoru .
az iylen embereknek nem értem minek tartani valamit is.
grrrrrrrrrrrr
MOnd csak meg hol van ez a "kedves" gazdi , egy kicsit hadd beszélgesek el vele :-)

[/quote]

Több
21 éve 10 hónapja #97045 Írta: [Nerwen]
Az én cicceim hófehérek (anya és fia), az anyának nincs neve, mer csak úgy csapódott hozzánk és...nem tom...így jött ki :? Mármint volt neve csak nem hallgatott egyikre se, szal...na mindegy.A kicsinek meg Hipó (bátyám nevezte el :) )

Jaj, szomszédunkban volt egy kuty, Kántor névre hallgatott és németjuhász volt, szegény tizenvalahány évig élt kb 3 m-es láncra kötve, néha elengedve a kertben.A mamám vitt neki csontokat h ne halljon éhen meg télen ő törte be és adott tiszta a vizet neki mikor már v 1 hete nem ivott.A végén már olyan öreg volt h nem hallott meg látott és csak kószált össze-vissza.És arra se vették fáradságot h elaltassák szegényt.Inkább megvárták amíg megdöglik.

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #97041 Írta: Supersonica
Új Cicás melléklete van a Zöldmagazinnak: www.zoldmagazin.com és ha a cicákon hagyjátok a mutatót, akkor nyávognak vagy dorombolnak :)

Amúgy nekem egy gyönyörű abesszín kicsi lányom van, gyönyörű vörös színben. Kleopátra a neve :)

Több
21 éve 10 hónapja #97024 Írta: [Nerwen]
Penni:nem, vmi faszi mérgezi a cicceket a környékünkön (bném macsját is elintézte) és már v egy hete nem láttam őket.Mindketten pedig nem tünhettek el egyszerre más okból :cry: :cry:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #97019 Írta: Penngaladiel
Rago, én voltam 8)

Nerwen, mire érted, hogy nincsenek cicák? A hozzászólásokban?

Több
21 éve 10 hónapja #97013 Írta: [Nerwen]
Annyit írtok pár nap alatt h sztem el se olvasom őket :?
Cicák sehol! :cry:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #96985 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Állatbarátok
jocil:Az én nyuszim neve:Maszat Nyuszi :lol: Itten a fórumosok közül adta neki vki ezt a nevet. [size=9:23e8s402](télleg!nagynéni/bácsi tessék jelentkezni! :oops: )[/size]
Mien fajta a kuty?

Több
21 éve 10 hónapja #96983 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Szméagol:
Mi a hörinknek várat építettünk és mindíg abban rohangászott,oan édi volt! :wink:

Penni:
Éddiiii! :lol: Én ismertem egy kutyot, aki mindíg hanyatt fekve aludt és tök úgy nézett ki,mintha +halt volna!
1ébként a Cézi is ien mindenevő! Szereti a dinnyét,szőlőt,almát mindent!!! Amikor a Tm-ek nem ették meg az összes magot (amit ugyi nem szeretnek,ott hogynak) szal azokat is mindíg neki adtam...és szemenként +ette! :lol:

Több
21 éve 10 hónapja #96978 Írta: Jocii
Nagyon jo láttni hogy vannak ilyen szereto gazdik is :-)
Ugy gondolom az a tiszteséges , ha nemcsak mi várjuk el hoyg szeresen a kedvencünk , és tegye szebbé napjainkat , hanem mi is viszonozuk ezt neki.
Akik itt vannak azokon látszik ezt meg is teszik :-)

egyébbként az én KUtyuskám is elég sokevo :-)
Egyszer anyummal vettünk paprikát , és egyszercsak rágcsálást hallotunk.
Kimegyünk , és mit láttunk a Fifike eszi a paprikát.
Fifi : ez a neve a kutyuskámnak .
A nevét egy régi kutyárol kapta ami a nagymamámnál volt .
Nekem volt egy cicám aminek Maszat volt a neve , amit azért kapott , mert evés után mindig maszatos volt a Pofija :-) )

Több
21 éve 10 hónapja #96963 Írta: Penngaladiel
Nekünk volt egy teljesen mindenevő cicánk. Vörös cirmos kandúr volt - az ilyenek mindig különlegesek! Mindenféle zöldséget evett, a borsót pl. nagyon ügyesen felvillázta a karmaira. De a savanyúságokat sem vetette meg, a cékla volt a kedvence. Persze, neki szinte mindegy volt, hogy mit eszik, csak kaja legyen :) Pocoknak neveztem el, a nagy pocija miatt 8) Minden szempontból különleges macs volt. Beszélt. Nem csak szimplán nyávogott, hanem a legkülönbözőbb hangokat hallatta, hogy elmesélje, mi minden történt vele aznap. Imádott hanyattfekve aludni, és hortyogott is :P

Több
21 éve 10 hónapja #96916 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Köszönöm, hogy így megnyugtattok. :)
Mindig visszük orvoshoz. Nagyon mozgékony és tényleg fiatalos. Annyiban mutatkozik meg a kora, hogy jobban ragaszkodik hozzánk és többet nyávog (Ez nem tudom miért lehet. Nem panaszosan csak úgy mindenért. Ha épp nem törődünk vele úgy nyávog mint mikor hányni szokott, de mikor odamegyünk boldogan dörgölőzik és föl akar ugrani az ölünkbe, a kis hamis... :wink: )
Nagyon elfogult vagyok? :lol:

Nekem is volt egy kicsi szürke színű törpe hörcsögöm még elsős koromban. De jól emlékszem rá, mert nagyon szerettem. A legmagasabb átlag életkor elvileg 3 év, ő 5 évet adott nekünk. :)
Imádott kerekezni meg futkározni. Ajtó félfákból építettünk neki pályákat és ő késségesen megcsinálta. Olyan édes volt ahogy szedte a kis fenekét. :P :wink:

Fél OFF:
Az régi osztálytársamnak volt spánielje, Brúnó mindent megevett. Még a dinnyét és a cső kukoricát is. Hát nem tudom, de szívesen ellenőriztem volna a tarajos zápfogát. :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.054 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére