Állatbarátok

Több
21 éve 9 hónapja #100448 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Állatbarátok
jocii:az arany lehetett :lol:

Baltazárt mi 36000 ért vettük, beleszámított az árba h az apja cib meg cacib stb győztes.Pedig amikor mentünk kuty nézőbe (a nőci rohadt b*nkó volt) nem is Baltát néztük ki, hanem egy másik dögit, mer Balta akkor kicsi, soványka, alulfeljett volt, ráadásul sántított (az anyja rálépett a lábára állítólag), szal az egészségesebbet választottuk.Aztán mikor kb 1.5 hónap múlva visszamentünk az a kuty amit kinéztünk már elkelt (ezt persze nem mondták meg), szal Baltát vittük el.Aztán mikor jött az állatorvos oltani stb mondta, hogy kicsit furán megy, de örülök, hogy őt adták, mer igazán tündér és naggyon szeretem :)
Az a tenyésztő mondott még pár sztorit, hogy visszajöttek hozzá emberkék, akik tőle vettek kutyot, mer szegény pára beleesett a felmosóvödörbe és megfulladt :(
Még kuty vásár elött, persze érdeklődtünk erre-arra és volt egy hely ahol 60.000 ért adtak kutyot, szal elég nagy a diferencia, és szinte mki olyan árat szab meg amilyet akar.
Amikor hoztuk haza Buldózert ( :lol: ) tök nyugodt volt, pedig ismerősömék kutya (az az idegbeteg) összevissza xarta magát meg kész idegbaj volt, szal büszke lehetek :lol:

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #100438 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sziasztok :-)

Az én kutyusom imádja a havat !
Tegnap este lementünk a szokásos sétára, és van egy nagy domb nem mesze tölünk .... kutyum nézte hmmm nagy a hooo.....
elöször szépen egyik mancs aztán másik , amd egyzser csak elkezdett a dombon lefelé rohani ... majd megprobált ennie gy kicsit afross hobol és bummmmm elcsuszott és lefelé bukfencezett ... tiszta ho volt .. megrázta magát majd ujra fel és ujra leeee .. ezt megcsinálta párszor aztán észrevetet hoyg jön két kisgyerek és hogoyloznak ... rohant oda hozzájuk hoyg ne egymást dobálják hanem neki dobjanak ....

más: Sajnos én is tapasztaltam hoyg ellopnak kutyusokat :-(
A kutyusom apukája aki többszörös verseny gyöztes , magyar bajnok stb ...pár éve ellopták :-(
Nem volt fiatal kutyus , és mégis :-(
A "jelek" szerint lefujták és uyg vitték el ... bár ez csak tipp , mert ...
A rendörségen is be lett jelentve , de a Rendörök csak vállat vontak...
Enynit a magyar rendörség hozzááállásárol :(
A fajtatiszta kutyákban tényleg nagy üzlet van , ezért van , hoyg sok ma pénzért szaporito...
Azt pl tudom hogy ma egy fajtatiszta doberman kiskutya, ha semmi extra nincs a szüleikbe , tehát semmi pl. versenygyözelem ... törzskönyvvel nélkül 40-60 ezer Ft.
Egy felnött kuytáért akár 100 ezer FT is elkérheto .... plusz még ah képzve is van az tövább növeli az árat.....
egy fedeztetésért is minimum 20 ezer FT-ot kap a kan gazdája.
Ezek csak számok , de beel lehet gondolni , hány ember kezd el sajnos kalkulálni... :-(
Én a magam részérol elitélem azokat akik iylen pénzért szaporitok :-(
A tenyésztésnek is megvan a maga modja , és igen ritka az igazi jo tenyészto :(

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #100387 Írta: [Nerwen]
Ja :roll: :cry: Elég nagy üzlet van egy fajtatiszta kölyök kutyba :x

Nemrég hallottam egy sztorit, hogy Pesten volt egy kínai étterem és hát a kínaiak megeszik a kutyokat, de Mo.-n ez tilos (tudtommal).Egy embernek viszont feltűnt, h az erkélyükön mindig volt egy-két kuty, de pár nap múlva ezek eltűntek.Kiderült, hogy az étterembe vitték őket főfogásnak.Szal fel lettek jelentve, kijöttek az állatvédők, de semmit nem találtak.Aztán újra följelentették őket, újra kijöttek az állatvédők és lebuktak :) Jó, hogy náluk ez a szokás, de akkor csinálják Kínában.Ez olyan mintha elmennék Indiába (asszem ott) és nyitnék egy büfét v nemtommit ahol rántott tehén csülköt árulnék...hát tuti h kapnék egy-két golyót...

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #100243 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Nerwen! írta:

Ragoran írta: Nerw:A kiskutyokat el is szokták lopni... :evil: :roll:

Hát, lehet.Nem tom, h volt mer kb 7-8 éves voltam :(

:cry: szemét bácsik/nénik! :cry:

Több
21 éve 9 hónapja #100233 Írta: [Nerwen]

Ragoran írta: Nerw:A kiskutyokat el is szokták lopni... :evil: :roll:

Hát, lehet.Nem tom, h volt mer kb 7-8 éves voltam :(

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #100229 Írta: Ragoran
Nerw:A kiskutyokat el is szokták lopni... :evil: :roll:

Több
21 éve 9 hónapja #100224 Írta: [Nerwen]
Cicc:de cuuukii :D

Balta elötti kutyunk, akit a változatosság kedvéért Cézárnak hívtak újfunlandi volt, de pár hónaposan elveszett, pedig ő igazi-vérbeli vizimentő volt (legalábbis fajtája szerint :? ).

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #100219 Írta: Ragoran
Szméag:

cic:édddiiiii!! :lol:

kuty:Mi is ugráltunk a stégről a vízba, a Beni (golden-retriver) meg ott ugrált a parton,aztán csak poénból eljátszottuk,hogy:
"Benike segíts +fulladok!"
Erre a kuty beugrott a vízba és megpróbált kicibálni minket,de tökre össze lettünk karmolászva.. :roll:

Több
21 éve 9 hónapja #100214 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sziasztok!

A cica és a hó:
Épp nézem a hóesést (jól kihajolva az ablakon, ahogy szokásom :roll: :wink: ), mikor valami puhát érzek a lábamnál és lám ott terem az én kis Marym. Egy ideig gyanakodva méregeti az ablakot, majd ő is élvezettel figyeli a hóesést. Elkezd kapkodni a pelyhek után, majd' kiesik úgyhogy kénytelen vagyok megfogni (néha a szívbajt hozza rám :evil: ). Amikor elkap egy hópelyhet olyan csalódottan néz a mancsára... *Hol lehet az a fehér izé?* Majd észre veszi a párkányon felgyülemlett havat és elkezd ásni benne, majd lenyalja a mancsáról a havat. (Remélem nem volt kénsav a hóban :x ) Mikor becsukom az ablakot, letelepedik a radiátorra és elgondolkodva bámul kifelé.

A kutya és a víz:
Micsoda kutyák!
Barátom spánielje, Brúnó, imád úszni.
Lementünk a Duna partra (persze nem Pesten :? ) és a kutya, ahogy elengedtük futott a vízbe. Én (meg a barátom) kagylók után kutattunk. Ilyenkor mozdulatlanul fekszünk a vizen. Brúnó odajött és elkezdett dühösen ugatni. Felemeltem a fejem, abbahagyta. Újra a vízbe, megint ugat. Ezúttal nem emeltem fel a fejem és kihúzott, legalábbis megpróbált kihúzni a partra. :wink:
Kész életmentő! :D

A Megható állattörténeteket én is olvastam!! :hello:

Több
21 éve 9 hónapja #100212 Írta: [Nerwen]
Bátor kuty lehetett a Portás :)
Én is szoktam vele hülyülni, h elbújok ő meg megáll, kapkodja a fejét és tök arany :lol:
Én erdőbe Szentendrére szoktuk vinni a Szarvas hegyhez, mer ott a telkünk, de póráz nélkül én se engedem el.Ode csak az erdő miatt viszük, mer itt van mellettünk a Omszki tó, a Duna sincs messze, meg van egy kis patak (asszem Barát pataknak híjják, nem tom :oops: )

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #100185 Írta: Ragoran

Nerwen! írta: Rago:szegényke :roll:

Meg az erdőben is imád kóborolni (gondolom ezzel minden kuty így van) :lol:

A falu közepén van egy rét,kis folyóval,ott szoktam elengedni és nagyokat rohan! Ienkor lebukok a fűbe és tök ijedten keresgél! :wink:
Az erdőben,ha póráz nélkül van lelövik... :evil:

Több
21 éve 9 hónapja #100183 Írta: Ragoran
Nerw:a Portás(A Cézi elötti kuty) egyszer belesett a vízba és tökre elvitte az ár! Aztán előkerült és nem lett vízkerülő,tök jól úszik! :wink:

Több
21 éve 9 hónapja #100177 Írta: [Nerwen]
Rago:szegényke :roll:

Meg az erdőben is imád kóborolni (gondolom ezzel minden kuty így van) :lol:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #100174 Írta: [Nerwen]
Ismerősömék bedobták a kutyot a mély vízbe h majd úgy megtanul úszni.Szegény majdnem megfulladt.Aztán úgy egy-két év múlva elajándékozták mer elköltöztek és nem vihették magukkal.A kuty meg meghalt, mer annyira kötődött a gazdáihoz.
Egyébként kicsit idegbeteg volt (meg a család is), amikor kivitték sétálni behúzott farokkal meg remegő lábakkal mászkált...szegénykém.
Volt egy kutyaola ami kiskorában még méretes volt, de mire nagy lett már kinőtte alig fért bele.És nem vettek neki újat!Meg lerágta a lábáról a szőrt! 8O

Balta amikor bátyámmal veszekszünk és ő is ott van tök aranyos, mer elkezd ugatni meg ránk ugrál h hagyjuk már abba :lol:

Patakba simán belegázol, főleg ha kb a térdéig ér :lol:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #100173 Írta: Ragoran
Egyszer Cézike beszakadt a Dunába,mert felmászott egy adag hordalék-fára és az beszakadt alatta! Szegény meg beszorult félig a vízben volt! :cry: Egy kicsit megijedtem,de aztán kimenekítettük!

Több
21 éve 9 hónapja #100170 Írta: Eszterprise-Estel
Eszterprise-Estel válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Cesar imádja a vizet, de úszni azt nem hajlandó. Kicsinek többször beleesett. Egyik kiránduláson a sok eső meg belvíz miatt nagyon felduzzadt a patak, de át kellett rajta mászni. Cesarnak nagyon nem tetszett, de utánam jött, pedig megvárhatta volna, amíg a többiek is szépen átmásznak, reménykedve, hogy ki lehet hagyni. De ő jött. Majd vissza is, mert nem arra ment az ösvény. Annyira, de annyira büszke voltam rá.

A remény hal meg utoljára

Több
21 éve 9 hónapja #100168 Írta: Ragoran
Nerw:A könyv nekem is +van!! Télleg jó!

Amikor rá akartuk venni,hogy ússzon otthagytuk a parton mi meg beeveztünk,de csak nyüszített és fel-alá rohangált a parton! Oan édi volt!

Több
21 éve 9 hónapja #100163 Írta: [Nerwen]
Nem adom fel, tuti h még évekig várni fogom őket :( Tnap is vittem kaját a kutynak és vártam h jöjjenek a ciccek, mer mindig együtt esznek a kuttyal és akkor rádöbbentem h elvesztek :(
Van egy könyvem is megható állat/macska történetek címmel és tele van ilyen sztorikkal.Naon édi és szomi könyv.

Balta is belemegy derékig, de úszni még nem láttam.Sőt, kissebb hidakra se mer rámenni (mmint nem mindegyikre...) és akkor engem se enged rá, szal át kell ugranom a patakon :lol: Tök aranyos amikor így félt :)

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #100153 Írta: Ragoran
Nerw:Azért ne add fel! Tod mennyi sztori terjed eltünő-előkerülő ciccekről! :wink:

A Cézike is fél a vízbe menni,de nagy melegben azért hasig bemegy!

Több
21 éve 9 hónapja #100143 Írta: Eszterprise-Estel
Az én Cesarom is nagyon örült a hónak, pedig már több mint nyolc éves. Négylábbal ugrált, meg harapta a havat. Mire hazaértünk a szakállán lógtak a jágcsapok, és állt a hátán a hó.
Nerwen, nagyon sajnálom a cicceket. Annyir érthetetlen, hogy képes valaki ilyesmire.

Több
21 éve 9 hónapja #100136 Írta: [Nerwen]
Ma séta közben nekifutásból nekiment egy hókupacnak és tökre élvezte!Pedig akkorát puffant :lol: Meg összevissza harapta a havat :lol:
Balta még a jégre se mer rámenni mer amikor pici volt beszakadt alatta.Habár tavaly sikerült rácsalnom :lol: ...

Ciccek ciccek sehol... :cry: :cry: Mostmár tuti h meg lettek mérgezve :cry:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #100131 Írta: Ragoran
Nerw:Ciccekkel mi van??

Amikor mentünk csónakázni,akkor egyszer elvittük a Cézit is. Ien sima kis csónak,most a Duna egyik mellékágában álldogal. Szal a kuty elöl csücsült és állandóan lefetyelte a vizet! Már tökre nem lehetett szomjas csak biztos élvezte,hogy hideg a víz (nyár volt) :wink:
De a havat ő is imádja! Mindíg nagyokat hempereg meg bezabál fél tonnát! :lol:

Több
21 éve 9 hónapja #100110 Írta: [Nerwen]
Jó kis gazda :roll: ...
A tó mellett van egy kocsma féleség és néha kiszoktak elé kötni lovakat.Elég fura látványl.
Baltazárral ma kimentem játszani, építettem egy miniatűr cuki kis hóembert :lol: Erre mit csinált?Rávetette magát, szal tönkre zúzta az egészet :evil: Aztán kivittem sétálni és a szokásos útvonalon baktattam, ami persze nem volt kitaposva, szal félméteres hóba nyomultam előre, Balta meg csak szökkent és mintha vigyorgott volna :lol:
A kis dög :lol:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #100072 Írta: Ragoran
lócuccok:Persze kéne,dehát én hülye vaok és csak a saját hibámból fogok tanulni... :oops: a bárátnőm is egy héten 3x esett a lóról,(volt rajta sityak is) de csak a hátsóját ütötte meg. :wink: szerencsére! mondjuk a paci kicsit idegbeteg..nyugalmazott versenypac és hát nem bírja,ha körbe-körbe kell mennie.Meg a gazdája is borzalmas!grr! :evil: Egyszer azért esett,mert a gazdi eldobott egy lasztit a pac mellett a ló megijedt és ledobta!

Több
21 éve 9 hónapja #100008 Írta: [Nerwen]
Hú, de rég jártam itten! 8O :)
Én akartam/ok lovagolni, de vhogy nem jött össze, mindig mást kezdtem el csinálni.Amikor kicsi voltam a kertbe akartam építeni egy istállót h majd ott lesz a paci :lol:
Anyum unokatestvére vmi német pasi lovait tartja el, szal van egy kis luxus tanya ahol élhetnek és cserébe csak a lovakat kell gondozni.A német kb évente egyszer eljön Mo-ra és kész :lol: Amikor meglátogatjuk őket egész nap a lovak körül csavargok.Lipicaiak is vannak közöttük és eszméletlen szépek :D
Egyszer a parkba jött cirkusz, és szegény párák ki voltak kötve, a tevék háta csupa seb volt...Utálom a cirkuszokat :x A sátor elött volt egy csikó és rálépett a kisujjamra...kellemes volt :lol:

Angelina:az nem semmi! 8O Nekem se naon teccenek ezek a cuccok, de ha kel akkor kell... :x Ismerősömnek is volt egy hasonló esete mint Cicafülé.A lába beleakadt a kengyelbe, a feje a ló lába között, és v 100m-en keresztül futott még a ló...nagy mázlija volt...

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #99971 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Cicafül írta:

Ragoran írta: Lovaglás:Sapka meg egyéb nekem is elég ellenszenves....

]

Rago:ellenszenves-e vagy sem,KELL!
enis utaltam,aztan egyszer olyat repultem edzesen egy hatalmas csodirol,hogy az orvos azt mondta,ha nincs rajtam a kobak,ketterepedt volna a fejem! 8O
persze igy sem volt sima ugy;eros agyraszkodas,meg vallmutet...dehat nem lehet mindent kivedeni.. :roll: !

'a prayer for the wild heart,kept in cage'

Több
21 éve 9 hónapja #99953 Írta: Arnyelf
Arnyelf válaszolt a következő témában: Állatbarátok
CICAFÜL:

...tudnék mesélni lovakról....mondjuk ugy egy jo darabig militaryban versenyeztem :) bár hogy most kissé elszakadtam az otthonomtol, igy persze nehezebb lo kozelébe kerülni, de minden megoldható....

Én meg már ugrottam fejest a sárárokba lóhátról..na jo, kissé elálmodoztam az elottem lovaglo..ehm...na hagyjuk :) )

Azért én megrögzötten imádom a lovakat..is.

--Egyéb... ez a bonsaikitten egy rémálom....

Kutyákról, meg... van egy akitám és egy rémálom, de szeretem :) Kimondott egyéniség a kutyák között... kimondottan ajánlhatom, ha kissé fel akarod dobni a családodat :)

Egyébként hol lehet pesten normálisan lovagolni???????

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->

Több
21 éve 9 hónapja #99951 Írta: Arnyelf
Arnyelf válaszolt a következő témában: Állatbarátok
CICAFÜL:

...tudnék mesélni lovakról....mondjuk ugy egy jo darabig militaryban versenyeztem :) bár hogy most kissé elszakadtam az otthonomtol, igy persze nehezebb lo kozelébe kerülni, de minden megoldható....

Én meg már ugrottam fejest a sárárokba lóhátról..na jo, kissé elálmodoztam az elottem lovaglo..ehm...na hagyjuk :) )

Azért én megrögzötten imádom a lovakat..is.

--Egyéb... ez a bonsaikitten egy rémálom....

Kutyákról, meg... van egy akitám és egy rémálom, de szeretem :) Kimondott egyéniség a kutyák között... kimondottan ajánlhatom, ha kissé fel akarod dobni a családodat :)

Egyébként hol lehet pesten normálisan lovagolni???????

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->

Több
21 éve 9 hónapja #99826 Írta: Eszterprise-Estel
A rexr&#337;l jót egy szót sem lehet mondani.(nem véletlenül írtam kisbet&#369;vel) Eddig kétszer kértem a segítségüket, el&#337;ször kóbor cicák, másodszor talált kutya miatt, mind a kétszer elhajtottak, de valami kritikán aluli stílusban. És még ezek reklámozzák magukat, mit a nagy állatbarátok, meg állatvéd&#337;k! Brrrr..

Több
21 éve 9 hónapja #99782 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Ragoran írta: Lovaglás:Sapka meg egyéb nekem is elég ellenszenves....

Lehet...de nagyon "kellemes" kis dolgokkal végz&#337;dhetnek... Hidd el tapasztalatból mondom... Egyszer olyan szerencsétlenül estem le egy lóról, h a kengyelbe akardt az egyik lábam, és a ló nyakán csüngtem, miközben vagy 200 métert vágtázott az akadálypályán, ahol ilyen cölöpök voltak leszúrva (szlalom végett)...elmondhatatlan volt az az érzés - iszonyatosan féltem, hogy nekiviszi a fejemet vmelyiknek...és ekkora sebességnél nem bizti h megúsztam volna. Azóta van kobakom - ciki, nem cik, ez van.
(off: mikor elkezdtem montizni (bringázni) nem is volt kérdés h vegyek-e bukót...egyszer az életemet mentette meg... :roll: )

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.327 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére