- Köszönetek: 0
Állatbarátok
- Namarie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Vikil
- Nem elérhető
Remélem kitagadták a többiek
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Vikil
- Nem elérhető
A lovam istenien megy terepen!! Imádok vele fö-le vágtázni a réten imádni való kis jószándéku lovacska. csak 1 picikét ilyedős
A Kormoránom elmondhatom 1 kisebb tréning után megtanult halászni majd elhagyott engem
Elment a lársaival néha azért hazanéz!
- Silima
- Nem elérhető
Ben Kenobi írta: Egyébként ez bizonyított dolog? Mármint, hogy álmodnak olyankor. Mert hallottam már róla, meg látni is szoktam. Van, hogy már annyira rángatózik alvás közben, hogy félek, nincs-e valami baja. Aztán abbahagyja.
Hát amikor a kutyám álmában rángatózik, ugat és szűköl, akkor nem tudok másra gondolni, csak hogy valamiféle álom "gyötri".
Az jobban érdekelne, hogy amikor az újszülött, öntudatlan, tehát vak és süket kiskutyáknál jelentkezik ugyanez az "álmodó" remegés, az mitől van?...
- Lin
- Nem elérhető
Köszönöm, megnyugtattatok.Snuffles írta:
Nem kell aggódni, felületesen alszik csak és álmodik (mindenféle hülyeséget).Felagund írta: A rángatózás is normális (embernél is) alvás közben, persze csak egy bizonyos szintig.
"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Én csak olvastam valamikor régen egy könyvben.Ben Kenobi írta: Egyébként ez bizonyított dolog? Mármint, hogy álmodnak olyankor. Mert hallottam már róla, meg látni is szoktam. Van, hogy már annyira rángatózik alvás közben, hogy félek, nincs-e valami baja. Aztán abbahagyja.
"Well, I'm back."
- Ben
- Nem elérhető
Egyébként ez bizonyított dolog? Mármint, hogy álmodnak olyankor. Mert hallottam már róla, meg látni is szoktam. Van, hogy már annyira rángatózik alvás közben, hogy félek, nincs-e valami baja. Aztán abbahagyja.Snuffles írta:
Nem kell aggódni, felületesen alszik csak és álmodik (mindenféle hülyeséget).Felagund írta: A rángatózás is normális (embernél is) alvás közben, persze csak egy bizonyos szintig.
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Lin írta: Sziasztok!
Mint kezdő macskatulajdonos, lenne egy kérdésem. Normális az, hogy szinte egész nap alszik a cicus? Reggel és késő este nagyon aktív, de egyébként kis megszakításoktól eltekintve átalussza a napot. Tudom, hogy a macskák sokat szundikálnak, na de hogy ennyire!
Ja és még valami, néha alvás közben végigfut rajta a remegés, főleg a lábai rángatóznak. Szoktak ilyet a macskák?
Állítólag egy macska napi 20-22 órát is szokott aludni, náluk ez normális.
A rángatózás is normális (embernél is) alvás közben, persze csak egy bizonyos szintig.
Our knees do not bend easily
- Lin
- Nem elérhető
Mint kezdő macskatulajdonos, lenne egy kérdésem. Normális az, hogy szinte egész nap alszik a cicus? Reggel és késő este nagyon aktív, de egyébként kis megszakításoktól eltekintve átalussza a napot. Tudom, hogy a macskák sokat szundikálnak, na de hogy ennyire!
Ja és még valami, néha alvás közben végigfut rajta a remegés, főleg a lábai rángatóznak. Szoktak ilyet a macskák?
"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
A szilvára reagált, csipegette, táncikált, hú de megnyugodtam, újra a régi kismadár, ráadásul alig egy nap alatt.Silima írta: Bandika a háttérképem...
Snuffles, sztem a madárnak hagyj időt, mondjuk reggel kápráztasd el vmi finomsággal vagy játékkal, amit szeret. Beszélgess vele, izémizé.
Bandika épp a szőnyegemet szőrözi össze és üdvözletét küldi minden kedves rajongójának
"Well, I'm back."
- Silima
- Nem elérhető
Snuffles, sztem a madárnak hagyj időt, mondjuk reggel kápráztasd el vmi finomsággal vagy játékkal, amit szeret. Beszélgess vele, izémizé.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Semmi tükörcsipkedés, vagy csiripelés ( Nyüssz.
"Well, I'm back."
- Ben
- Nem elérhető
Snuffles írta: viharnál tíz perccel a dörgések kezdete után beslattyog az ágy alá és két napig nem jön ki. nem valami aktív jószág megérzések terén.
Tényleg nem, de bepótolja a mulasztást.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
most jöttem haza 10 nap Balaton után és nem ismert meg )) elbújt, aztán nagy szemeket meresztett rám. de időközben rájött, hogy mégiscsak ismer, már eltelt két óra az érkezésem óta és már hagyta magát ölbevenni. hoztam neki egy plüsskutyust.Ben Kenobi írta: Hehehe. Bandika továbbra is übrerrulz, bár a kedvenc képem róla (ha nem gond, hogy csak így beleböfögök ) akkor is ez . Életemben nem láttam még ekkorát.
viharnál tíz perccel a dörgések kezdete után beslattyog az ágy alá és két napig nem jön ki. nem valami aktív jószág megérzések terén.
"Well, I'm back."
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Emlékszem, ált.isk. másodikban a szövegértés dolgozatban erről olvastzunk, aztán ki kelltt töltögetni, miről szólt.
- Aranill
- Nem elérhető
Ben Kenobi írta:
Sőt, nem csak a vihar, más nagyobb természeti katasztrófát is, ha jól tudom. A patkányok pl. a földrengést.Phaedra/Namarie írta: Tudjátok, hogy az állatok TÉNYLEG megérzik a vihart, és a katasztrófákat?
Nálunk efgy hete meg vannak bolondulva az állatok, rengeteg csiga ment egy irányba, a macskák rezsegtek, a nyulam kapart, mint az őrült. Ha a háziállatainkkal nem lehet bírni, akkor tuti lesz valami.
Az epilepsziások mellett élő kutyáknál megfigyelték, hogy a beteg rohama előtt 20-30perccel "jelezték" ugatással. Erre több magyarázatot is felállítottak. A kutyáknak 5ször több a szagló sejtjük és a kémiai változásokat érzékelik.
Mensch werden ist eine Kunst.
06 20 99 29 525
- Ben
- Nem elérhető
Sőt, nem csak a vihar, más nagyobb természeti katasztrófát is, ha jól tudom. A patkányok pl. a földrengést.Phaedra/Namarie írta: Tudjátok, hogy az állatok TÉNYLEG megérzik a vihart, és a katasztrófákat?
Nálunk efgy hete meg vannak bolondulva az állatok, rengeteg csiga ment egy irányba, a macskák rezsegtek, a nyulam kapart, mint az őrült. Ha a háziállatainkkal nem lehet bírni, akkor tuti lesz valami.
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Ben
- Nem elérhető
Hehehe. Bandika továbbra is übrerrulz, bár a kedvenc képem róla (ha nem gond, hogy csak így beleböfögök ) akkor is ez . Életemben nem láttam még ekkorát.Snuffles írta: Bandika - nagy vörös macska, már sztárszerepelt annó ebben a topikban - most négy napra anyumék nélkül marad, mert elmennek Balatonra és itt hagyják nekem a macskaetetést, macskabili pucolást, meg ilyesmiket. Viszont Bandikának szerencséje van, mert anyumék nagy ágyában szokta túrni a paplant-párnát-lepedőt és alámászik, most meg nem lesz senki itthon, aki aludna benne! Tiszta hawaii lesz neki Már látom, hogy sunyin vigyorog. Na rakok is be képet róla, ahogy ott sunnyog.
gummikatzchen.freeblog.hu/files/maccs.jpg
blogol.hu/pikz/snuffles/betakarozva.jpg
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Vikil: Szertnék én is lovat! Apum mindig ki szeretne vinni mindenhova, mindenféle lovardába, vagy lovakhoz, mert kicsi korom óta szeretne lovagolni taníttatni, ami már sikerült is, de olyan ritkán jutunk el ilyen helyre... Persze a lovat fenn is kéne tartani, meg nem az ötödiket az erkélyen tárolni nyárig... Úgyhogy alighanem egyhamar nem lesz lovam.
Bandika - nagy vörös macska, már sztárszerepelt annó ebben a topikban - most négy napra anyumék nélkül marad, mert elmennek Balatonra és itt hagyják nekem a macskaetetést, macskabili pucolást, meg ilyesmiket. Viszont Bandikának szerencséje van, mert anyumék nagy ágyában szokta túrni a paplant-párnát-lepedőt és alámászik, most meg nem lesz senki itthon, aki aludna benne! Tiszta hawaii lesz neki Már látom, hogy sunyin vigyorog. Na rakok is be képet róla, ahogy ott sunnyog.
gummikatzchen.freeblog.hu/files/maccs.jpg
blogol.hu/pikz/snuffles/betakarozva.jpg
"Well, I'm back."
- Ragoran
- Nem elérhető
(lehet kicsit OFF lesz,bocsi..)
[size=9:24nsjpyv]Jo reg nem jartam erre(valahogy mindig ezzel kezdem,ha ujra errejárok:) )[/size]
Most nagyon ráindultam,h lesz teknősöm újra,(Sajna kb minden mas lakasban tarthato dig-dögre allergias vok:( ) szóval az lenne a kérdés,h nincs-e valakinek elajándékozandó,megunt kis tekije? (ékszerteknős)
ha valaki tudna segíteni, lecci irjon egy mailt ( nefelejccs@freemail.hu )
kösszi!
- Vikil
- Nem elérhető
Olyan jó lónyerítésre ébredni elösször megilyedtem nem tudtam mi az.
Nagyon szeretem a muflon még mindig fél tőle.
- Vikil
- Nem elérhető
Egyszerüen nem tudom elhinni!!!
Gyönyörú sárga 5 éves kanca!!!!
Nagyon szép nagyon jó vérvonnallal már annyira hogy csókolommal kel köszönni neki.
Intarzia ez a neve, de én át szeretném keresztelni Zarándoknak.
Pont rá látok az ablakomból!
A muflonnal van egy karámba.
A muflon majdnem agyvérzést kapott annyira bepánikolt a lótol nem látott még ekkkora kutyát
De szegényke tényleg nygyon megilyedt
- Vikil
- Nem elérhető
Ethuil írta:
Alyr Arkhon írta:
Virág írta: Vikil: Az állatoknak is lehet rossz napjuk, úgy, mint az embereknek...[size=9:24zgtod9]egyébként milyen állat ez a Kormorán? bocsi, biztos én vagyok a hülye[/size]
Vízimadár.
Másnéven kárókatona.
És nem kell nagybetűvel írni.
Külön jellemzője hogy nem termel faggyút mint a kacsák vagy libák, ezért halászat után szárítkoznia kell mert vizesek lesznek a tollai.
Egy hete ilyenkor volt szerencsém egy Kárókatonához. A korláton üldögélt, bizonyára szárítkozott, mert ott ahol láttam van egy tengerszem, amiben halak. Amúgy szerintem szép madár.
Azt onnét tudod hogy száritkozik hogy széttárja a szárnyait és a nap felé fordul. Nagyon aranyos
- Virág
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Virág írta: Vikil: Az állatoknak is lehet rossz napjuk, úgy, mint az embereknek...[size=9:1wkp3270]egyébként milyen állat ez a Kormorán? bocsi, biztos én vagyok a hülye[/size]
Vízimadár.
Másnéven kárókatona.
Külön jellemzője hogy nem termel faggyút mint a kacsák vagy libák, ezért halászat után szárítkoznia kell mert vizesek lesznek a tollai.
Köszi, mostmár ezt is tudom...
Kiskutya nem kell senkinek? elég sürgős lenne, mert mint már mondtam, nem tarthatunk meg egyet sem
"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
- Arzeen
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Virág írta: Vikil: Az állatoknak is lehet rossz napjuk, úgy, mint az embereknek...[size=9:10u7s37h]egyébként milyen állat ez a Kormorán? bocsi, biztos én vagyok a hülye[/size]
Vízimadár.
Másnéven kárókatona.
Egy hete ilyenkor volt szerencsém egy Kárókatonához. A korláton üldögélt, bizonyára szárítkozott, mert ott ahol láttam van egy tengerszem, amiben halak. Amúgy szerintem szép madár.
- Alyr Arkhon
- Távol
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Virág írta: Vikil: Az állatoknak is lehet rossz napjuk, úgy, mint az embereknek...[size=9:2yakae8r]egyébként milyen állat ez a Kormorán? bocsi, biztos én vagyok a hülye[/size]
Vízimadár.
Másnéven kárókatona.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Virág
- Nem elérhető
"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."