Állatbarátok

Több
18 éve 4 hónapja #294247 Írta: veramacska
veramacska válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Az én macskám (jó kis falusi hamuszürke) egyszer csak rákapott arra, hogy a nap fogást (egér, pocok, sáska, mibigyusz) még élve elémcipeli, játszik vele, és addig nem eszi meg, ameddig meg nem dicsérem, simogatom. Ez miért van???

"Érzem, hogy szabad vagyok, de tudom, hogy nem vagyok az."
/E. M. Cioran/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 4 hónapja #294241 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Gwendir, a Ferneyi Pátriá írta:

Ethuil írta:

Phaedra/Namarie írta: Az ember sem eszik meg mindent, akkor miért várjuk el ezt az állatoktól, meg a gyerekektől?

A gyerekek is emberek... :roll:

Na macskaszaporulat: 9fő :D Igen sok whiskas-szükre, fekete. Már akkorák, hogy kimásznának a dobozból. És visítoznak :D Szó szerint.

9 fő? Hát az hogy lehet? Szegény anya mennyit szenvedhet :D :D

1.anyacica - 4fő
2.anyacica - 5fő

Vannak fotók is, majd felrakom. Amúgy egy krémszínű, 4 whiskas-macska, egy fekete, 3 fekete-fehér. :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 4 hónapja #294193 Írta: Kiszhobbit
Kiszhobbit válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Én úgytom h a kéxemű fehér cicák szoktak süketek lenni :roll:

Merielle i evellon

Több
18 éve 4 hónapja #294189 Írta: Gwendir, a Keresztapa
Gwendir, a Keresztapa válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Estelio írta: Most született a süket cicánknak három kisbabája (két fehér meg egy fekete), ma négy naposak. az anyuka még nem akart ki jönni a dobozából, h egyen vagy igyon (azt nem láttam, h a dolgát h végezte el eddig). a kaját meg a vizet oda szoktuk neki vinni. nem tudom mért nem akar néha kijönni, lehet a miatt van h süket?

milyen a cicátok? kékszemű perzsa? azok szoktak süketek lenni?

Candide: Hát akkor miért teremtették a világot?
Martin: Hogy legyen min mérgelődnünk.

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
18 éve 4 hónapja #294181 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Nekem meg nem is lehet cicám, mert apukám nem szereti őket a ház körül. :( Majd, ha egyszer összesprórolok annyit hogy lesz lakás... bár azt hiszem, a cicák se érzik jól magukat lakásban, vagy nem tudom... a kutyát el tudod vinni sétálni. Mondjuk, az is sokat járt már a fejemben, hogy a cicák gazdijai mennyit izgulhatnak a macsekért, mikor útját járja... mennyi baj történhet....

Több
18 éve 4 hónapja #294156 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Estelio, ellés után a mi kutyáink sem hajlandóak kijönni a dobozból, úgy kell őket kicipelni, hogy legalább pisiljenek, de 5 másodperc után már rugdalják az ajtót és visszarohannak. Macskáknál sztem ez az anyai ösztön vagy mi még erősebb... Hagyjátok, vigyetek neki "házhoz" kaját meg vizet, majd kijön, ha akar! Ő tudja.

Több
18 éve 4 hónapja #294097 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Hát, ha nincs kedve, akkor nince kedve. Minden állat egyéniség, a macskák meg főképp önfejűek. :)

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 4 hónapja #294061 Írta: Estelio
Estelio válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Most született a süket cicánknak három kisbabája (két fehér meg egy fekete), ma négy naposak. az anyuka még nem akart ki jönni a dobozából, h egyen vagy igyon (azt nem láttam, h a dolgát h végezte el eddig). a kaját meg a vizet oda szoktuk neki vinni. nem tudom mért nem akar néha kijönni, lehet a miatt van h süket?

Több
18 éve 4 hónapja #294026 Írta: Gwendir, a Keresztapa

Ethuil írta:

Phaedra/Namarie írta: Az ember sem eszik meg mindent, akkor miért várjuk el ezt az állatoktól, meg a gyerekektől?

Na macskaszaporulat: 9fő :D Igen sok whiskas-szükre, fekete. Már akkorák, hogy kimásznának a dobozból. És visítoznak :D Szó szerint.

9 fő? Hát az hogy lehet? Szegény anya mennyit szenvedhet :D :D

Több
18 éve 5 hónapja #293963 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Több
18 éve 5 hónapja #293959 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Üdv állatbarátok.

De régen jártam erre már....... de most naon örülök mert nemsokára /2 nap múlva/ kapok egy kiscicát. Mert a régi tavaly elhalálozott......

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
18 éve 5 hónapja #293897 Írta: Gwendir, a Keresztapa

Íme a díszes példa... Mármint én.. :D

Több
18 éve 5 hónapja #293893 Írta: Kiszhobbit

Niphredil Eleanor írta:

Főleg az utóbbitól... :roll: Kisgyerekkorom óta küzdök anyámmal, hogy ne erőltesse belém a lecsót, mégse hallgat rám... :roll:

Sil: Az alutasakos kaja nálunk is óriási közszeretetnek örvend és nagy közmegelégedésre fogy el a tálkából, de úgy, hogy ha pár perccel később megnézed, hogy megetetted-e már a macskát, nem tudod megmondani, ugyanis annyira tiszta lesz a tál! :wink:

Ja, ez nálunk is így van! nemrég hoztam el a kiscicát, a Glorfit, hát ő is bolondul az alutasakosért csak a lazacosat nem szeretik egyikük se. Én mondtam is mikor vettük, h az büdös de anyu: ó attól még megeheti!
És lám,a cica nem ette meg,mert büdös. az íze amugy jó. Sztünk (én + a cicáim) a baromfihúsos a legjobb. :lol:
:twisted:
Nekem kisgyerekkorom óta a bab és a máj ellen vannak hadjárataim... :roll:

Merielle i evellon

Több
18 éve 5 hónapja #293722 Írta: Niphredil Eleanor
Niphredil Eleanor válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Főleg az utóbbitól... :roll: Kisgyerekkorom óta küzdök anyámmal, hogy ne erőltesse belém a lecsót, mégse hallgat rám... :roll:

Sil: Az alutasakos kaja nálunk is óriási közszeretetnek örvend és nagy közmegelégedésre fogy el a tálkából, de úgy, hogy ha pár perccel később megnézed, hogy megetetted-e már a macskát, nem tudod megmondani, ugyanis annyira tiszta lesz a tál! :wink:

Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor

Több
18 éve 5 hónapja #293716 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Az ember sem eszik meg mindent, akkor miért várjuk el ezt az állatoktól, meg a gyerekektől?

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 5 hónapja #293694 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Niphredil Eleanor írta: Nálunk Nessa elég finnyás ahhoz, hogy még azt se egye meg, amit esetleg neadjisten leellenőriznék neki! :roll: :mrgreen:

A macskák érzékszervei sokkal fejlettebbek, mint az emberé, így az ízlelésük is jóval kifinomultabb. Persze, hogy nem esznek meg akármit, ez nem finnyásság. Egyébként az ember ízérzékelését is kb 85%-ban befolyásolja a szaglás, szóval az sem mindegy, mennyire büdös a kaja.
A mi macskuszaink is nagyon válogatósak, de pl az alutasakos kajákért (ha néha veszek nekik) szabályosan megőrülnek. Elég csak megszagoltatni velük (vagy pl megcsörgetni a jutalomfalatok dobozát), már rohannak is.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
18 éve 5 hónapja #293688 Írta: Niphredil Eleanor
Niphredil Eleanor válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Nálunk Nessa elég finnyás ahhoz, hogy még azt se egye meg, amit esetleg neadjisten leellenőriznék neki! :roll: :mrgreen:

Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor

Több
18 éve 5 hónapja #293595 Írta: Gwendir, a Keresztapa

Kiszhobbit írta: Én se zabálom...azért hagyok a macskáknak :lol: :lol:
Viccen kívül az én cicám csak olyan kaját eszik + ami nem büdös. Ezért ha kaját veszek neki, az a minimum, h megszagolom :lol:
Akkor már mindegy ha leellenőrzöm az ízét is :lol:
ami nekem nem izlik azt tuti h a Gubó se eszi + :lol: :lol:

Én a kinézet alapján itélek...

Több
18 éve 5 hónapja #293594 Írta: Kiszhobbit
Én se zabálom...azért hagyok a macskáknak :lol: :lol:
Viccen kívül az én cicám csak olyan kaját eszik + ami nem büdös. Ezért ha kaját veszek neki, az a minimum, h megszagolom :lol:
Akkor már mindegy ha leellenőrzöm az ízét is :lol:
ami nekem nem izlik azt tuti h a Gubó se eszi + :lol: :lol:

Merielle i evellon

Több
18 éve 5 hónapja #293260 Írta: Gwendir, a Keresztapa

Kiszhobbit írta: A Kicsipókot össze fogom keverni a Picipókkal, mert olyan má' van. Banyapóknak meg túl aranosz :lol:
Kaptam még egy csomag macskakaját :lol: :lol: *nyammm* :lol: :lol:

Már menő a macskakajazabálás? :lol: :lol: Na, már szürrealizmusból sem fogom azt zabálni... :lol: :lol: :lol: (Mondjuk eddig sem csináltam).

Több
18 éve 5 hónapja #293126 Írta: Kiszhobbit
A Kicsipókot össze fogom keverni a Picipókkal, mert olyan má' van. Banyapóknak meg túl aranosz :lol:
Kaptam még egy csomag macskakaját :lol: :lol: *nyammm* :lol: :lol:

Merielle i evellon

Több
18 éve 5 hónapja #293015 Írta: Endor
Endor válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Igen csak nem idéztem . Jó mondjuk nem is írtam komolyan.

Több
18 éve 5 hónapja #292964 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Kiszhobbit névkereséséhez

"A mosoly a leger

Több
18 éve 5 hónapja #292960 Írta: Draug
Draug válaszolt a következő témában: Állatbarátok

endor írta: Banyapók????

Nem értem, ezt most mihez kérdezted?

"gondolkodj mielőtt beszélsz, mérlegelj mielőtt cselekszel..."

Több
18 éve 5 hónapja #292890 Írta: Endor
Endor válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Banyapók????

Több
18 éve 5 hónapja #292871 Írta: Feanor Faelivrin
"Fenn a falon, fenn a falon, van egy kicsi pók" :arrow: KicsiPók

"A mosoly a leger

Több
18 éve 5 hónapja #292827 Írta: Kiszhobbit
Nekem mikor meg akartam nézni, szép nagy betűkkel kiírta, hogy ERROR :?
Na mindegy.
Ja és van mégegy picipókom!!!!!! csak még nemtom milyen nevet adjak neki. Nincs 5letetek???. :lol: :lol: :lol:

Merielle i evellon

Több
18 éve 5 hónapja #292799 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Hehe, megnéztem azt a milyen-kutya-lenne-való-neked tesztet. Mit írt ki első helyre? Jack Russell terrier... Zsák a foltját? ;)

Nekem van valahol "macskahatározóm", azaz olyan könyvem, amiben fel van sorolva egy csomó macskafajta, nem tom, mi ennek a hivatalos neve... De van. :)

Vikil: :( mi történt a kutyákkal? :(

Több
18 éve 5 hónapja #292793 Írta: Gwendir, a Keresztapa

Feanor Faelivrin írta:

Daeron írta: Figyeljetek már ez tök jó(?):

Először jön a kérdés:

Gwendir, a Ferneyi Pátriárka írta: Ja, egyébként nem tud senki semmit arról, hogy mi ennek az oldalnak a címe, ahol kérdésekre kell felelned, s kiírja a gép a neked leginkább megfelelő kutyafajtákat?

Aztán már válaszol is magának, nem vár egy órát se:

Gwendir, a Ferneyi Pátriárka írta: Ja, már megvan. Ajánlom, a www.kutya.lap.hu-n a Fórumok között található Házikedvencek linkre kattintsatok. A program szerint nekem a kutyák között a Cavalier King Charles Spániel vagy a Tibeti Spániel felel meg leginkább, de vagy húsz másik, szintén jó kutyafajtát is felsorolt.

És ha nem lenne elég :

Gwendir, a Ferneyi Pátriárka írta: Pontosabban, ami igazán megfelel legjobban, kutya élettartamra az a Cavalier King Charles Spániel.

Skizofrénia rulz forever. :quasi:

és mindez 57 perc alatt

Ja, diáknap volt az iskolában. Azt azért én is tudom, hogy nem vagyok normális. :wink:
Ja tényleg, kinek van még macskahatározója (rajtam kívül)?

Több
18 éve 5 hónapja #292740 Írta: Feanor Faelivrin

Daeron írta: Figyeljetek már ez tök jó(?):

Először jön a kérdés:

Gwendir, a Ferneyi Pátriárka írta: Ja, egyébként nem tud senki semmit arról, hogy mi ennek az oldalnak a címe, ahol kérdésekre kell felelned, s kiírja a gép a neked leginkább megfelelő kutyafajtákat?

Aztán már válaszol is magának, nem vár egy órát se:

Gwendir, a Ferneyi Pátriárka írta: Ja, már megvan. Ajánlom, a www.kutya.lap.hu-n a Fórumok között található Házikedvencek linkre kattintsatok. A program szerint nekem a kutyák között a Cavalier King Charles Spániel vagy a Tibeti Spániel felel meg leginkább, de vagy húsz másik, szintén jó kutyafajtát is felsorolt.

És ha nem lenne elég :

Gwendir, a Ferneyi Pátriárka írta: Pontosabban, ami igazán megfelel legjobban, kutya élettartamra az a Cavalier King Charles Spániel.

Skizofrénia rulz forever. :quasi:

és mindez 57 perc alatt

"A mosoly a leger

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.205 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére