Előkészületek

Több
15 éve 6 hónapja - 15 éve 6 hónapja #379943 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Előkészületek
Mégis mondok pár infót!
:nemnyughat:

Szóval, mi Keleti emberek vagyunk, de a jobb fajtából :D
Azért még friss tünde térítés, szóval mi vagyunk a "barbárabb" emberek, hogy leegyszerűsítsem :)
Nyers tisztaság, kicsit végletek a jellemzőek. (Becsület, Hűség, Szabadság. Tekintély és Tisztelet)
Harcos nép vagyunk, de az ősi tudás birtokosai is. (ami nálunk az "Istennő" és az "Isten" tiszteletét is jelenti, mi még nem valásodtunk el annyira :P )
Két családvezetőnk lesz: Ery az Ítész (ítélő és végrehajtó, harcos hatalom, azaz világi), Rabyn a Sámán (spirituális hatalom) a keretjátékban. Én Bór lánya vagyok, de mivel Nálunk bizonyos fajta egyenjogúság van, ezért a nők ugyanolyan politikai szerepet töltenek be, sőt (pasik harcolnak, nők uralkodnak az otthonmaradottakon :P )
Jelképeink a SAS és a NAP, amik jól megfeleltethetők a két családvezetőnek (családnévötlet: Sas fiai, Nap gyermekei).
A családoknak nem kell keretjátékozni, elég ezt nemzetségszinten :)
Színeink a természetes hennanarancs, és a bronz :) (Azért így írom, hogy NE jujnarancs legyen :P )
Anyagot kapunk, meg bőrszíjakat, ami nekünk nagyon fontos.
Bőr cuccok, darabkák, akármik mindenképp jöjjenek táborba, mert nekünk olyan hacukák, meg kellékek kellenek :)
Más most nem jut eszembe, de majd fog.

És ezeket azért írtam be, hogy inspiráljon titeket, hogy legyen mihez képest, milyen keretek között gondolkozni, ötletelni, miegymás :)
Hajrá!! :)

Ja, a jelképötlet:
idhren.freeblog.hu/files/Jelk%C3%A9p.jpg

Remélem tecc...

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Utolsó szerkesztés: 15 éve 6 hónapja által.
Téma zárolva.
Több
15 éve 6 hónapja - 15 éve 6 hónapja #379939 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Előkészületek
Üdv néktek népem!!!

Ymma vagyok, Inga és Bór leánya, Bór népének nemzetségvezetője, de csak nektek csak most Idhren :P (Najó, nem csak :) ) Írjatok ide sokat.
Holnap én is beírom, amit eddig Eryvel, és Rabynnal kitaláltunk identitásügyileg.
Nekünk ugye nehéz dolgunk van egyfelől, mert a Professzor nem eresztette bő lére a Keleti emberekről szóló részt, másfelől viszont szabadon ereszthetjük a fantáziánkat :D
Kicsit dolgoztunk előre, hogy legyen nekünk alap.
És bevallom, már van egy előzetes jelképterv is, mert nem bírtam lelőni magam :oops:
Ha nagyon utáljátok, nem kell elfogadni, de én nagyon szeretném, és a családvezetőim is támogatnak ebben.
Akkor holnap részletesebben jelentkezem.

És a legfontosabb: örülök nektek!!! :)

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Utolsó szerkesztés: 15 éve 6 hónapja által.
Téma zárolva.
Több
15 éve 6 hónapja #379904 Írta: Ulmo
Előkészületek téma létrehozva Ulmo által
2009-es évi tábor topicja
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.139 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére