Előkészületek
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Kevesebb
Több
15 éve 6 hónapja - 15 éve 6 hónapja #379943
Írta: Idhren
Szeretlek Titeket Béláim!!!
Idhren válaszolt a következő témában: Előkészületek
Mégis mondok pár infót!
:nemnyughat:
Szóval, mi Keleti emberek vagyunk, de a jobb fajtából
Azért még friss tünde térítés, szóval mi vagyunk a "barbárabb" emberek, hogy leegyszerűsítsem
Nyers tisztaság, kicsit végletek a jellemzőek. (Becsület, Hűség, Szabadság. Tekintély és Tisztelet)
Harcos nép vagyunk, de az ősi tudás birtokosai is. (ami nálunk az "Istennő" és az "Isten" tiszteletét is jelenti, mi még nem valásodtunk el annyira )
Két családvezetőnk lesz: Ery az Ítész (ítélő és végrehajtó, harcos hatalom, azaz világi), Rabyn a Sámán (spirituális hatalom) a keretjátékban. Én Bór lánya vagyok, de mivel Nálunk bizonyos fajta egyenjogúság van, ezért a nők ugyanolyan politikai szerepet töltenek be, sőt (pasik harcolnak, nők uralkodnak az otthonmaradottakon )
Jelképeink a SAS és a NAP, amik jól megfeleltethetők a két családvezetőnek (családnévötlet: Sas fiai, Nap gyermekei).
A családoknak nem kell keretjátékozni, elég ezt nemzetségszinten
Színeink a természetes hennanarancs, és a bronz (Azért így írom, hogy NE jujnarancs legyen )
Anyagot kapunk, meg bőrszíjakat, ami nekünk nagyon fontos.
Bőr cuccok, darabkák, akármik mindenképp jöjjenek táborba, mert nekünk olyan hacukák, meg kellékek kellenek
Más most nem jut eszembe, de majd fog.
És ezeket azért írtam be, hogy inspiráljon titeket, hogy legyen mihez képest, milyen keretek között gondolkozni, ötletelni, miegymás
Hajrá!!
Ja, a jelképötlet:
idhren.freeblog.hu/files/Jelk%C3%A9p.jpg
Remélem tecc...
:nemnyughat:
Szóval, mi Keleti emberek vagyunk, de a jobb fajtából
Azért még friss tünde térítés, szóval mi vagyunk a "barbárabb" emberek, hogy leegyszerűsítsem
Nyers tisztaság, kicsit végletek a jellemzőek. (Becsület, Hűség, Szabadság. Tekintély és Tisztelet)
Harcos nép vagyunk, de az ősi tudás birtokosai is. (ami nálunk az "Istennő" és az "Isten" tiszteletét is jelenti, mi még nem valásodtunk el annyira )
Két családvezetőnk lesz: Ery az Ítész (ítélő és végrehajtó, harcos hatalom, azaz világi), Rabyn a Sámán (spirituális hatalom) a keretjátékban. Én Bór lánya vagyok, de mivel Nálunk bizonyos fajta egyenjogúság van, ezért a nők ugyanolyan politikai szerepet töltenek be, sőt (pasik harcolnak, nők uralkodnak az otthonmaradottakon )
Jelképeink a SAS és a NAP, amik jól megfeleltethetők a két családvezetőnek (családnévötlet: Sas fiai, Nap gyermekei).
A családoknak nem kell keretjátékozni, elég ezt nemzetségszinten
Színeink a természetes hennanarancs, és a bronz (Azért így írom, hogy NE jujnarancs legyen )
Anyagot kapunk, meg bőrszíjakat, ami nekünk nagyon fontos.
Bőr cuccok, darabkák, akármik mindenképp jöjjenek táborba, mert nekünk olyan hacukák, meg kellékek kellenek
Más most nem jut eszembe, de majd fog.
És ezeket azért írtam be, hogy inspiráljon titeket, hogy legyen mihez képest, milyen keretek között gondolkozni, ötletelni, miegymás
Hajrá!!
Ja, a jelképötlet:
idhren.freeblog.hu/files/Jelk%C3%A9p.jpg
Remélem tecc...
Utolsó szerkesztés: 15 éve 6 hónapja által.
Téma zárolva.
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
15 éve 6 hónapja - 15 éve 6 hónapja #379939
Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Előkészületek
Üdv néktek népem!!!
Ymma vagyok, Inga és Bór leánya, Bór népének nemzetségvezetője, de csak nektek csak most Idhren (Najó, nem csak ) Írjatok ide sokat.
Holnap én is beírom, amit eddig Eryvel, és Rabynnal kitaláltunk identitásügyileg.
Nekünk ugye nehéz dolgunk van egyfelől, mert a Professzor nem eresztette bő lére a Keleti emberekről szóló részt, másfelől viszont szabadon ereszthetjük a fantáziánkat
Kicsit dolgoztunk előre, hogy legyen nekünk alap.
És bevallom, már van egy előzetes jelképterv is, mert nem bírtam lelőni magam
Ha nagyon utáljátok, nem kell elfogadni, de én nagyon szeretném, és a családvezetőim is támogatnak ebben.
Akkor holnap részletesebben jelentkezem.
És a legfontosabb: örülök nektek!!!
Ymma vagyok, Inga és Bór leánya, Bór népének nemzetségvezetője, de csak nektek csak most Idhren (Najó, nem csak ) Írjatok ide sokat.
Holnap én is beírom, amit eddig Eryvel, és Rabynnal kitaláltunk identitásügyileg.
Nekünk ugye nehéz dolgunk van egyfelől, mert a Professzor nem eresztette bő lére a Keleti emberekről szóló részt, másfelől viszont szabadon ereszthetjük a fantáziánkat
Kicsit dolgoztunk előre, hogy legyen nekünk alap.
És bevallom, már van egy előzetes jelképterv is, mert nem bírtam lelőni magam
Ha nagyon utáljátok, nem kell elfogadni, de én nagyon szeretném, és a családvezetőim is támogatnak ebben.
Akkor holnap részletesebben jelentkezem.
És a legfontosabb: örülök nektek!!!
Utolsó szerkesztés: 15 éve 6 hónapja által.
Téma zárolva.
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
15 éve 6 hónapja #379904
Írta: Ulmo
Előkészületek téma létrehozva Ulmo által
2009-es évi tábor topicja