Előkészületek

Több
15 éve 4 hónapja #381483 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Előkészületek

Attila írta: Jaj, ezek nagyon szépek. Amúgy a képeken rozsdabarna színe van, de tudjuk, hogy az szép narancs. :)

Jjaja, a fiúpóló tök olyan lett a képen.
Amúgy olyasmi is a színe, narancs, pici rozsdabarna beütéssel (csak világosabb, mint a képeken), és pont ilyet kerestem, mert hozzánk az illik E :D :D:D

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381482 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Előkészületek
Jaj, ezek nagyon szépek. Amúgy a képeken rozsdabarna színe van, de tudjuk, hogy az szép narancs. :)

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381481 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Előkészületek
Deszupiii:))

Erre nagyon szépen lehet festeni:)
Meg még mindig be lehet tűrni az ujját ha nagyon zavar.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381480 Írta: Idhren
No, drágáim, megvettem a pólókat!!!:cool:

Egy pici rossz hír a lányoknak: nem ujjatlan, mert az nem volt szép (hátul vmi xpántféle akármi volt, de nem izléses, és a minta nem fért volna rá), és sokkal drágább volt, de amit vettem, az rendes szabott Jeans Clubos póló, nem meleg anyag (nem hülye T póló, ami majdnem senkinek nem áll jól), és azért is indultam rá annyira, mert ott meg tudtam venni a fiúpólókat is, amik ugyanolyan színűek, és ami a fő: GYÖNYÖRŰ TERMÉSZETES NARANCSOT SIKERÜLT TALÁLNI! És ráadásul tök olcsón, és nem kínai minőség :)
800 pénzbe fájt a dolog fejenként, aki amint tud, dobjon meg vele.
(a lánypóló volt 600, a fiú meg 1200, de azt gondoltam, ne szívják meg azért ők, mert az övék nagyobb anyag, és fizessünk átalányt. Remélem, lányok ti is benne vagytok. :szépennéz, a fiúkkal egyetemben: :) )

(ha vkinek nagyon üti a szemét, hogy nem ujjatlan, akkor lehet ott venni pánt nélküli csőtopot is :P Én vettem magamnak :oops: )

Nagyon szépségesek leszünk :D

Fiú póló:
idhren.freeblog.hu/files/IMG_4433.JPG

Lány póló:
idhren.freeblog.hu/files/IMG_4434.JPG

Ugyan a képeken különbözőnek látszik, de valójában a két szín között van az árnyalata mindkét fajtának, minimális a különbség.

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381463 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Előkészületek
Legyen gomba is!!! Bár az nem áll el sokáig, és nem tudom mennyi fér a keretbe. De mindenféle zöldség jöhet! A frisseket tényleg jobb lenne rendelni, de a konzerv jó ötlet, csak egy kicsit nehéz cipelni. :)

"Elen síla lúmenn' omentielvo."
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381431 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Előkészületek
Hm, akkor egypár zöldségkonzerv megy( kukorica, meg stb, ugyis sok fajta van.)
Amúgy igy időben melyik nap az amikor főzni fogunk?? :D

Henna engem is érdekelne azért.

Övhöz minden bigyó cucc megy. Viszont semmiféle bőr dologgal nem futottam össze, ami keletlakó hatást adna.... :rolleyes:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381421 Írta: Idhren
A paradicsom nem áll el 8 napig, és püré is lesz belőle :P
Konzerveket lehet hozni, meg ilyenek.
Ja, és sajt pont lesz dögivel, mert Dorwék találtak vmi sajtszponzort. :D :D:D
Úgyhogy ez királyság. :)

Fontos: pénteken megyünk el a családvezekkel megvenni a pólókat, úgyhogy addig be kéne írnia mindenkinek a méretet.
A többiekkel az a gond, hogy nem is szavaztak, és nem tom, vegyünk-e nekik.
Mert veszek én, de ha helyben kiderül, hogy nem, nem akar pólót semmi áron, én mi csinálok 5 narancssárga pólóval :P
Mindegy.
A póló árát majd a tábor első napján az első összegyűléskor kéretik odaadni nekem :)
Ami remélhetőleg nem lesz sok, majd lejárjuk a lábunkat Rabynékkal hogy óccsó pólót vegyünk :)

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381404 Írta: Rabyn
Azért romlandó kaját ne hozzatok!
Szerintem lesz rá lehetőség, hogy zöldséget azt rendelhessünk. (eddig mindig volt)

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381403 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Előkészületek
PARADICSOM, SAJT!!!
elnézést...:rolleyes: az intenzív érzelemnyilvánításért...

Idhren írta: Azért olyan sok fokhagyma nem kell :D :D:D
Hmm... vmi olyanféle, hogy répa, meg zöldség...
Amit nem kapnánk. Erről még kérdezősködöm Dorwnál, hogy mi az alap, amit kapunk.
Hagymát krumplit csak vágnak hozzánk elegendőt, meg kéne vmi húsnemű is, nem csak vegák vannak itten e :)

Ja, és élek kések, bicskák!!! Ebbiza fontos, hogy gyorsan kész legyünk :)
(Amúgy: ez a főzőcske akkor lesz, mikor a rendi mestervizsga felkészülés, szóval :/ De majd megoldjuk valahogy :) )

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381395 Írta: Idhren
Henna: West Endben a Cserépvárosban lehet hennát venni.
1300 per tubus, elég nagy állítólag, egy embernek tuti elég a töredéke is.

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381390 Írta: Rabyn
Annis: tudom, de hol lehet venni?:D

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381386 Írta: Hírilorn
Hírilorn válaszolt a következő témában: Előkészületek
Alufóliát én is tudok hozni és műanyagdobozokat is, ha kell.

Csak csöndben a szó,
csak éjben a fény,
csak elmúlásban a lét:
sebes röptű sólyommadár
a tiszta égen át.
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381382 Írta: Idhren
Attila: Igen, lesz egy nap, amikor mi főzünk, de a mestervizsgákra is ezen a napon lehet felkészülni, ennek a napnak a délutánján lesz a mestervizsga maga.
Nyilván, előtte is lehet készülni, szabadidőben, vagy akármikor, de ez a nap még rá lesz szánva, hogy profibbat tudjatok alkotni :)

Annis: Köszi :) Én azért még veszek, mert valsz nekem sok kell, és nehogy kifogyjunk, de jó tudni, hogy lesz ott helyben is a csapatnak :)

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381371 Írta: Annis
Annis válaszolt a következő témában: Előkészületek

Rabyn írta: Tényleg hol vegyünk hennát és milyet?
Én ugyanis szeretném ha mind a két karom végig lenne hennázva, plusz az arcomon is lenne.

Sehol, már megvettem az MTT táboros hennáját, abból jut nekünk is, de a költségvetésből többet nem fedeznek ;)

Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381367 Írta: Attila

Idhren írta:

Attila írta:

Idhren írta: (Amúgy: ez a főzőcske akkor lesz, mikor a rendi mestervizsga felkészülés, szóval hmm De majd megoldjuk valahogy smile )

A táboros levélben a szervező írta: Tervezünk az egyik napra csapatonkénti főzést is, bográcsállványról, láncról a csapatoknak kell gondoskodniuk.

Nos? :)

? nem értem a kérdést, de válaszolok az egyik lehetséges variációra :)
Bográcsról csak akkor kell gondoskodnunk értelemszerűen, ha bográcsozni fogunk...
Vagy nem ez volt a kérdés tárgya?

Bocs. :) Tehát, a kérdésem az, hogy ez a mestervizsgára felkészüléses nap, ez ugyanaz, amit a T. Szervezők próbálnának biztosítani, egy csapatonkénti főzésre?

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381359 Írta: Idhren

Attila írta:

Idhren írta: (Amúgy: ez a főzőcske akkor lesz, mikor a rendi mestervizsga felkészülés, szóval hmm De majd megoldjuk valahogy smile )

A táboros levélben a szervező írta: Tervezünk az egyik napra csapatonkénti főzést is, bográcsállványról, láncról a csapatoknak kell gondoskodniuk.

? nem értem a kérdést, de válaszolok az egyik lehetséges variációra :)
Bográcsról csak akkor kell gondoskodnunk értelemszerűen, ha bográcsozni fogunk...
Vagy nem ez volt a kérdés tárgya?

Sen: Izé... :P
Én is Narbbal vetetek, nem tom hol kell...
Tőle kérdezd, vagy Annistól.

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja - 15 éve 4 hónapja #381331 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Előkészületek
Esőcsinálót hangszerként, zajkeltésre használni nem egyenlő az esőcsinálással (más néven cuccujézéssel). ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Utolsó szerkesztés: 15 éve 4 hónapja által.
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381330 Írta: Sen
Sen válaszolt a következő témában: Előkészületek
*Fel-alá rohangál a topikban*

Ki ért a hennázáshoz? Lécci! Szánjon meg pár infómorzsával!
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381307 Írta: Attila

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381295 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Előkészületek
Az esőcsinálással azért óvatosan, hacsak nem akarunk nemzetségépítő tevékenység gyanánt fél óra hosszat intenzíven futni a minket megverni óhajtó egyéb táborlakók elől! ;) :)

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja - 15 éve 4 hónapja #381274 Írta: Attila

Estel Adániel írta: Hehe :rolleyes: Konkrétan az a helyzet, hogy nekem volt egy esőcsinálóm, amit elvittem a tavalyelőtti táborba, és mivel ottmaradt a hangszeres ládában, végül egész nyáron nem került vissza hozzám, úgyhogy mostanra arra jutottam, hogy már nincs is szívem elszakítani őt a többi zajkeltő havertől/kollégától... :)
Mindazonáltal attól én se tartok, hogy - előzetes kompozíciók híján is - ne lenne bennünk annyi kreativitás, hogy akár ott helyben is összeérleljünk valami jót közösen. ;)

Oh, akkor az a te esőcsinálód volt, amit én használtam a... 2008-as KÖMF-ön. :D :D

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja - 15 éve 4 hónapja #381268 Írta: Estel Adániel
Hehe :rolleyes: Konkrétan az a helyzet, hogy nekem volt egy esőcsinálóm, amit elvittem a tavalyelőtti táborba, és mivel ottmaradt a hangszeres ládában, végül egész nyáron nem került vissza hozzám, úgyhogy mostanra arra jutottam, hogy már nincs is szívem elszakítani őt a többi zajkeltő havertől/kollégától... :)
Mindazonáltal attól én se tartok, hogy - előzetes kompozíciók híján is - ne lenne bennünk annyi kreativitás, hogy akár ott helyben is összeérleljünk valami jót közösen. ;)

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381266 Írta: Attila

Rabyn írta: Arra gondoltam, hogyha a naphimnusz alá szerez valaki zenét akkor akár azt is lehetne, hogy azt eldaloljuk, illetve valami minimális mozgást gyártunk hozzá.

Én pedig arra gondoltam, hogy nem muszáj "hozott anyagból" dolgozni. Ha jól tudom az MTT-nek vannak különböző ütős hangszerei, egyéb spirituálisabb eső csinálói, így akár a zenét mi is készíthetnénk ezeknek a segítségével.

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381252 Írta: Rabyn
Tényleg hol vegyünk hennát és milyet?
Én ugyanis szeretném ha mind a két karom végig lenne hennázva, plusz az arcomon is lenne.

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381246 Írta: Idhren
kaja: konzervkukorica, paprika, répa, esetleg cukkini, tök, és barátai.
Ilyesmiket kéne vállalgatni :)

Öv: sztem mindenféle kis limlomot hozzatok.
Mittomén fagyöngy, tollak, bőrizék, lógós akármik :)
ezeket majd jól felrakjuk vagy egy általatok hozott övre, vagy egy bőrszíjra, vagy anyagra, és kész :)

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381240 Írta: Sen
Sen válaszolt a következő témában: Előkészületek
Ilyen napnyugta szertartás részemről is támogatva!

Az pozőr-öv is támogatva - kell hozzá valamit hozni? Gyöngyöket?

Milyen kaja hozzávalókat hozzak? Sokan írták hogy hoznak fűszert, meg hagymást... krumplit elvileg kapunk. Esetleg zöldséget hozhatok, de hús kilőve, mert nem bírná az utat.
No, emberiség? Hozzak paprikát, paradicsomot, kukoricát, konzerves zöldségmix? :)

Ki tudna nekem ajánlani henna festéket, boltot, ahol megvehetem? És milyet? Még sosem vettem hennát. :|
Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja - 15 éve 4 hónapja #381233 Írta: Estel Adániel
Lenyugvó napnak szertartani különben már csak azért se lenne (keretjátékilag sem) hülyeség, mert ugyebár olyankor egyszersmint nyugatnak is tekintünk, és mivel nekünk vannak tünde - sőt, mitöbb, nolda - szövetségeseink, mi is megtudhattunk egyet s mást a Nyugat Urairól; az irántuk való tiszteletet pedig fuzionálhattuk a mi ősi 'amerre-a-nap-halad-mi-is-arra-haladunk-és-tekintünk-mert-az-jó' szokásainkkal... :)

Öv/átalvető részemről támogatva. ;)

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381232 Írta: Idhren
Remek, remek, minden teccik :D

Sztem se meditálás legyen, hanem saját módunkon csináljuk.
Amit majd ti megmondtok :)
Rakjatok bele a szertartásba spiritualitást, megkérdeztem, az kell bele :D :D:D
De nekünk ez csak nem lesz gond :D

Olyan öv legyen mindenképp :)
Nem muszáj, csak aki akar, de pozőrnek pozőr :D

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381231 Írta: Rabyn
Nekem tetszik az ötlet (nem voltam 2005ben).

Arra gondoltam, hogyha a naphimnusz alá szerez valaki zenét akkor akár azt is lehetne, hogy azt eldaloljuk, illetve valami minimális mozgást gyártunk hozzá.

Téma zárolva.
Több
15 éve 4 hónapja #381225 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Előkészületek

Ancalima Anarórë írta: Ilyen lemenő nap- búcsúztatást csináltunk az Andustarral 2005- ben Várgesztesen, Ankalimonnal meditáltunk, mindenki jöhetett, aki akart a többi csapatból is.

Épp ezért én nem támogatom. Vagy ha mégis, akkor inkább valami hangosabb banzájjal, ne meditálással, még asziszik, plágium :D

Amúgy főzéshez nálam van egy csomó cucc, hozok, amit mondtok. Elbírom :)

Amúgy, csapatjelvényre: belinkeltem egy videot a médiába, ami ilyen tribal-fúziós hastánc. No, ami a táncon és a zenén túl érdekes belőle, az a csajszi öve. Nézzétek meg, és mondjatok véleményt, volna kedvetek ilyet is csinálni a póló melé? A lényeg az lenne, hogy úgyis hozunk toll-bőrszíjak-kavics-gyöngy-vatevört, na, ebből mindenki eszkábálhatna magának helyben valami ilyesmit. Bármikor, bármihez jó, és ha random aggatunk efl csomó mindent egy zsinegre, vagy egy valamilyen övre akár, azt bárki meg tudja csinálni. Vélemény?
Alternatíva pasiknak: átalvető, hasonló elven. Mint Koppánynak a '83-as István, a királyban (aki amúgy számomra Az Ős Férfi, de ez lényegtelen info :D ). Persze a helyi pasiknak inkább póló fölé, ha akarják... :)

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.198 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére