Előkészületek
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Jjaja, a fiúpóló tök olyan lett a képen.Attila írta: Jaj, ezek nagyon szépek. Amúgy a képeken rozsdabarna színe van, de tudjuk, hogy az szép narancs.
Amúgy olyasmi is a színe, narancs, pici rozsdabarna beütéssel (csak világosabb, mint a képeken), és pont ilyet kerestem, mert hozzánk az illik E :D
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Attila
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Rabyn
- Nem elérhető
Erre nagyon szépen lehet festeni:)
Meg még mindig be lehet tűrni az ujját ha nagyon zavar.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Idhren
- Nem elérhető
Egy pici rossz hír a lányoknak: nem ujjatlan, mert az nem volt szép (hátul vmi xpántféle akármi volt, de nem izléses, és a minta nem fért volna rá), és sokkal drágább volt, de amit vettem, az rendes szabott Jeans Clubos póló, nem meleg anyag (nem hülye T póló, ami majdnem senkinek nem áll jól), és azért is indultam rá annyira, mert ott meg tudtam venni a fiúpólókat is, amik ugyanolyan színűek, és ami a fő: GYÖNYÖRŰ TERMÉSZETES NARANCSOT SIKERÜLT TALÁLNI! És ráadásul tök olcsón, és nem kínai minőség
800 pénzbe fájt a dolog fejenként, aki amint tud, dobjon meg vele.
(a lánypóló volt 600, a fiú meg 1200, de azt gondoltam, ne szívják meg azért ők, mert az övék nagyobb anyag, és fizessünk átalányt. Remélem, lányok ti is benne vagytok. :szépennéz, a fiúkkal egyetemben: )
(ha vkinek nagyon üti a szemét, hogy nem ujjatlan, akkor lehet ott venni pánt nélküli csőtopot is Én vettem magamnak )
Nagyon szépségesek leszünk
Fiú póló:
idhren.freeblog.hu/files/IMG_4433.JPG
Lány póló:
idhren.freeblog.hu/files/IMG_4434.JPG
Ugyan a képeken különbözőnek látszik, de valójában a két szín között van az árnyalata mindkét fajtának, minimális a különbség.
- Ille Lórien
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Niph
- Nem elérhető
Amúgy igy időben melyik nap az amikor főzni fogunk??
Henna engem is érdekelne azért.
Övhöz minden bigyó cucc megy. Viszont semmiféle bőr dologgal nem futottam össze, ami keletlakó hatást adna....
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Idhren
- Nem elérhető
Konzerveket lehet hozni, meg ilyenek.
Ja, és sajt pont lesz dögivel, mert Dorwék találtak vmi sajtszponzort. :D
Úgyhogy ez királyság.
Fontos: pénteken megyünk el a családvezekkel megvenni a pólókat, úgyhogy addig be kéne írnia mindenkinek a méretet.
A többiekkel az a gond, hogy nem is szavaztak, és nem tom, vegyünk-e nekik.
Mert veszek én, de ha helyben kiderül, hogy nem, nem akar pólót semmi áron, én mi csinálok 5 narancssárga pólóval
Mindegy.
A póló árát majd a tábor első napján az első összegyűléskor kéretik odaadni nekem
Ami remélhetőleg nem lesz sok, majd lejárjuk a lábunkat Rabynékkal hogy óccsó pólót vegyünk
- Rabyn
- Nem elérhető
Szerintem lesz rá lehetőség, hogy zöldséget azt rendelhessünk. (eddig mindig volt)
- Narbeleth
- Nem elérhető
elnézést... az intenzív érzelemnyilvánításért...
Idhren írta: Azért olyan sok fokhagyma nem kell :D
Hmm... vmi olyanféle, hogy répa, meg zöldség...
Amit nem kapnánk. Erről még kérdezősködöm Dorwnál, hogy mi az alap, amit kapunk.
Hagymát krumplit csak vágnak hozzánk elegendőt, meg kéne vmi húsnemű is, nem csak vegák vannak itten e
Ja, és élek kések, bicskák!!! Ebbiza fontos, hogy gyorsan kész legyünk
(Amúgy: ez a főzőcske akkor lesz, mikor a rendi mestervizsga felkészülés, szóval :/ De majd megoldjuk valahogy )
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Idhren
- Nem elérhető
1300 per tubus, elég nagy állítólag, egy embernek tuti elég a töredéke is.
- Rabyn
- Nem elérhető
- Hírilorn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Csak csöndben a szó,
csak éjben a fény,
csak elmúlásban a lét:
sebes röptű sólyommadár
a tiszta égen át.
- Idhren
- Nem elérhető
Nyilván, előtte is lehet készülni, szabadidőben, vagy akármikor, de ez a nap még rá lesz szánva, hogy profibbat tudjatok alkotni
Annis: Köszi Én azért még veszek, mert valsz nekem sok kell, és nehogy kifogyjunk, de jó tudni, hogy lesz ott helyben is a csapatnak
- Annis
- Nem elérhető
Sehol, már megvettem az MTT táboros hennáját, abból jut nekünk is, de a költségvetésből többet nem fedeznekRabyn írta: Tényleg hol vegyünk hennát és milyet?
Én ugyanis szeretném ha mind a két karom végig lenne hennázva, plusz az arcomon is lenne.
Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/
- Attila
- Nem elérhető
Bocs. Tehát, a kérdésem az, hogy ez a mestervizsgára felkészüléses nap, ez ugyanaz, amit a T. Szervezők próbálnának biztosítani, egy csapatonkénti főzésre?Idhren írta:
? nem értem a kérdést, de válaszolok az egyik lehetséges variációraAttila írta:
Idhren írta: (Amúgy: ez a főzőcske akkor lesz, mikor a rendi mestervizsga felkészülés, szóval hmm De majd megoldjuk valahogy smile )
Nos?A táboros levélben a szervező írta: Tervezünk az egyik napra csapatonkénti főzést is, bográcsállványról, láncról a csapatoknak kell gondoskodniuk.
Bográcsról csak akkor kell gondoskodnunk értelemszerűen, ha bográcsozni fogunk...
Vagy nem ez volt a kérdés tárgya?
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Idhren
- Nem elérhető
? nem értem a kérdést, de válaszolok az egyik lehetséges variációraAttila írta:
Idhren írta: (Amúgy: ez a főzőcske akkor lesz, mikor a rendi mestervizsga felkészülés, szóval hmm De majd megoldjuk valahogy smile )
Nos?A táboros levélben a szervező írta: Tervezünk az egyik napra csapatonkénti főzést is, bográcsállványról, láncról a csapatoknak kell gondoskodniuk.
Bográcsról csak akkor kell gondoskodnunk értelemszerűen, ha bográcsozni fogunk...
Vagy nem ez volt a kérdés tárgya?
Sen: Izé...
Én is Narbbal vetetek, nem tom hol kell...
Tőle kérdezd, vagy Annistól.
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Sen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Ki ért a hennázáshoz? Lécci! Szánjon meg pár infómorzsával!
- Attila
- Nem elérhető
- Angwen
- Nem elérhető
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Attila
- Nem elérhető
Oh, akkor az a te esőcsinálód volt, amit én használtam a... 2008-as KÖMF-ön.Estel Adániel írta: Hehe Konkrétan az a helyzet, hogy nekem volt egy esőcsinálóm, amit elvittem a tavalyelőtti táborba, és mivel ottmaradt a hangszeres ládában, végül egész nyáron nem került vissza hozzám, úgyhogy mostanra arra jutottam, hogy már nincs is szívem elszakítani őt a többi zajkeltő havertől/kollégától...
Mindazonáltal attól én se tartok, hogy - előzetes kompozíciók híján is - ne lenne bennünk annyi kreativitás, hogy akár ott helyben is összeérleljünk valami jót közösen.
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Mindazonáltal attól én se tartok, hogy - előzetes kompozíciók híján is - ne lenne bennünk annyi kreativitás, hogy akár ott helyben is összeérleljünk valami jót közösen.
- Attila
- Nem elérhető
Én pedig arra gondoltam, hogy nem muszáj "hozott anyagból" dolgozni. Ha jól tudom az MTT-nek vannak különböző ütős hangszerei, egyéb spirituálisabb eső csinálói, így akár a zenét mi is készíthetnénk ezeknek a segítségével.Rabyn írta: Arra gondoltam, hogyha a naphimnusz alá szerez valaki zenét akkor akár azt is lehetne, hogy azt eldaloljuk, illetve valami minimális mozgást gyártunk hozzá.
- Rabyn
- Nem elérhető
Én ugyanis szeretném ha mind a két karom végig lenne hennázva, plusz az arcomon is lenne.
- Idhren
- Nem elérhető
Ilyesmiket kéne vállalgatni
Öv: sztem mindenféle kis limlomot hozzatok.
Mittomén fagyöngy, tollak, bőrizék, lógós akármik
ezeket majd jól felrakjuk vagy egy általatok hozott övre, vagy egy bőrszíjra, vagy anyagra, és kész
- Sen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Az pozőr-öv is támogatva - kell hozzá valamit hozni? Gyöngyöket?
Milyen kaja hozzávalókat hozzak? Sokan írták hogy hoznak fűszert, meg hagymást... krumplit elvileg kapunk. Esetleg zöldséget hozhatok, de hús kilőve, mert nem bírná az utat.
No, emberiség? Hozzak paprikát, paradicsomot, kukoricát, konzerves zöldségmix?
Ki tudna nekem ajánlani henna festéket, boltot, ahol megvehetem? És milyet? Még sosem vettem hennát.
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Öv/átalvető részemről támogatva.
- Idhren
- Nem elérhető
Sztem se meditálás legyen, hanem saját módunkon csináljuk.
Amit majd ti megmondtok
Rakjatok bele a szertartásba spiritualitást, megkérdeztem, az kell bele :D
De nekünk ez csak nem lesz gond
Olyan öv legyen mindenképp
Nem muszáj, csak aki akar, de pozőrnek pozőr
- Rabyn
- Nem elérhető
Arra gondoltam, hogyha a naphimnusz alá szerez valaki zenét akkor akár azt is lehetne, hogy azt eldaloljuk, illetve valami minimális mozgást gyártunk hozzá.
- Esgal
- Nem elérhető
Épp ezért én nem támogatom. Vagy ha mégis, akkor inkább valami hangosabb banzájjal, ne meditálással, még asziszik, plágiumAncalima Anarórë írta: Ilyen lemenő nap- búcsúztatást csináltunk az Andustarral 2005- ben Várgesztesen, Ankalimonnal meditáltunk, mindenki jöhetett, aki akart a többi csapatból is.
Amúgy főzéshez nálam van egy csomó cucc, hozok, amit mondtok. Elbírom
Amúgy, csapatjelvényre: belinkeltem egy videot a médiába, ami ilyen tribal-fúziós hastánc. No, ami a táncon és a zenén túl érdekes belőle, az a csajszi öve. Nézzétek meg, és mondjatok véleményt, volna kedvetek ilyet is csinálni a póló melé? A lényeg az lenne, hogy úgyis hozunk toll-bőrszíjak-kavics-gyöngy-vatevört, na, ebből mindenki eszkábálhatna magának helyben valami ilyesmit. Bármikor, bármihez jó, és ha random aggatunk efl csomó mindent egy zsinegre, vagy egy valamilyen övre akár, azt bárki meg tudja csinálni. Vélemény?
Alternatíva pasiknak: átalvető, hasonló elven. Mint Koppánynak a '83-as István, a királyban (aki amúgy számomra Az Ős Férfi, de ez lényegtelen info ). Persze a helyi pasiknak inkább póló fölé, ha akarják...
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/