Előkészületek
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ha esik sem lesz nagy gáz.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
A batyuzást csináltuk a csapatommal valamikor (asszem tavalyelőtt), és jó volt, meg kevéssé időigényes, és mindenki azt tett a magáéba, amit akart.
- Rabyn
- Nem elérhető
- Elemmíriel Gilluin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Köszönetek: 0
Minden hajnallal újra születő,
simítsd le arcunkról
félelmét az éjnek!
Hűvös harmatban arcod fürdető,
ívét ki formálod
sugárral levélnek,
bennünket alakíts
résznek az egészhez!
Villámokat dühödben dobáló,
mindig célba érő
nyilunk a sugarad,
ellenség-vakító
fáklyánk légy te magad,
felhőkkel-esővel
aki viselsz hadat!
Kék égen lassu táncodat járó,
békéhez vagy harchoz
léptünket igazítsd,
karddal is és dallal
népünk bánni tanítsd,
az ős-árnyat adó
erdőket lombosítsd!
Szél-hangu érintés után vágyó,
minden vad és madár
rád emeli szemét,
valamennyi ember
karját nyújtja felét.
Hegyek mögött csillagot álmodó,
akinek vére fest
alkonyatot, te légy
utunk végén a minket altató!
"Ha majd felnövök,
azon leszek, hogy senki
ne vegye észre."
/N.B.A./
- Rabyn
- Nem elérhető
Meg rám is gondoljatok légyszi, én nem ehetek olyat amiben liszt, rozs, árpa, búza, zab van illetve olyat se amiben vegeta van, néhány kolbász és virsli is necces lehet.
A batyuzást támogatom:)
- Niph
- Nem elérhető
Sütést szívesen vállalnám. feltéve ha tényleg csinálnánk.Idhren írta: Ja, és ha hoztok hozzávalókat, felőlem csinálhatunk palacsintát, mer én is imádom, de NEM én fogom megsütni a 100 dbot
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Gyűljünk össze Ymmádkozni
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Oké, egy szavazat erreAttila írta: Ami a zászlót illeti én a fekete alapon narancsra szavazok, mivel ráhúzható az egész szimbólumra is. Föld=fekete, Nap=narancs. Hmmm?
Bár eddig a másik vezet.
Amúgy elvileg elvonul az esős idő táborra, de arra számítani lehet, hogy éjszakánként majd nagyon lehűl az idő.
Meg ki tudja, lehet, hogy még táborban is esni fog.
Szóval esőkabátot, melegcuccot dögivel hozzatok, és Ymmádkozzunk, hogy ne legyen rá szükség (bocs:oops:)
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Idhren
- Nem elérhető
Csak döglött csicsókát mi? :Twisted:Narbeleth írta: Egy kérésem van: gondoljatok arra is, aki nem eszik halott állatot!
Ezért gondoltam amúgy az alufóliabatyus kiegészítő cuccra.
Közben anyám felvilágosított, hogy lehet aluminiumfóliából ilyen eldobhatós tepsit venni tescóban.
Ha nagyon nem akarnánk cipekedni, meg aztán sokra lenne szükségünk.
Ja, és ha hoztok hozzávalókat, felőlem csinálhatunk palacsintát, mer én is imádom, de NEM én fogom megsütni a 100 dbot
- Narbeleth
- Nem elérhető
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Idhren
- Nem elérhető
Jaja, nyárson szemenként :DAngwen írta:
Nyárson, mi?Idhren írta: ...sőt én rizst is csináltam már tüzön
Én úgy emléxem, a bográcsosok készültek el valahogy mindig utoljára, és kopogó szemmel járogatták a többiek tüzeit, koldulás céljából... ellenben közösségies étkezési forma, ez tény. Az alufólia nagyon bevált, bár tény, hogy annyira nem feeling (mégiscsak természettelen anyag vagy mi); akkor javaslom, ha az egész nap tartó folyamatos evésre szavazunk!
Tepsi... hm... lehetne csinálni ilyen tepsis brassóit! Tudjátok, felkockázott krumpli, hús, hagymakarikák, és sooook fokhagyma (ettetek ti már egészben, héjában megsütött fokhagymát? Utolérhetetlen élmény!)... Persze jó sok mindenféle fűszerrel. Mondjuk majorannával. Hú, abbahagyom, mert megéhezek.
(Sorry, ez inkább az én asztalom, mint a zászló meg a póló )
Amúgy a bográcsozást én se annyira pártolnám... Már csak azért se, mert ki hozza, meg nehéz, meg ilyenek.
Vagy a tepsis cucc kéne sztem is, de akkor kellenek tepsik (Legalább 3, de lehet, hogy négy, sokan vagyunk), vagy batyu.
De lehetne a kettőt kombinálni is, és akkor nem kell olyan sok tepsi.
A fokhagyma meg a világ legjobb kajája!!! És a héjában sült meg nagyonfinom
Én azt szeretem, ha van benne összenyomott is az íze miatt, meg egész héjastul
MEg sok krumpli, meg fűszer(elvileg viszek le cserepes fűszernövényeket), meg majd megnézzük, milyen húst kapunk.
Egy van, hogy bele kell férni az aznapi kajakeretbe, mert nincs plusz költség rá... :/
Szóval a fokhagymát tuti leviszem én, meg esetleg ilyeneken gondolkozhatunk még, mit tudunk előre levinni.
Kolbász, par example Krumpli nehéz...
- Elemmíriel Gilluin
- Nem elérhető
Palacsintaaa :DEstel Adániel írta: Süssünk palacsintát!
...najó, csak egy ötlet.
Jójó, az sokáig tart. De finom. És fahéjas. Is. Meg mássokféle is. Megmegmeg... Palacsinta!
"Ha majd felnövök,
azon leszek, hogy senki
ne vegye észre."
/N.B.A./
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Angwen
- Nem elérhető
Nyárson, mi?Idhren írta: ...sőt én rizst is csináltam már tüzön
Én úgy emléxem, a bográcsosok készültek el valahogy mindig utoljára, és kopogó szemmel járogatták a többiek tüzeit, koldulás céljából... ellenben közösségies étkezési forma, ez tény. Az alufólia nagyon bevált, bár tény, hogy annyira nem feeling (mégiscsak természettelen anyag vagy mi); akkor javaslom, ha az egész nap tartó folyamatos evésre szavazunk!
Tepsi... hm... lehetne csinálni ilyen tepsis brassóit! Tudjátok, felkockázott krumpli, hús, hagymakarikák, és sooook fokhagyma (ettetek ti már egészben, héjában megsütött fokhagymát? Utolérhetetlen élmény!)... Persze jó sok mindenféle fűszerrel. Mondjuk majorannával. Hú, abbahagyom, mert megéhezek.
(Sorry, ez inkább az én asztalom, mint a zászló meg a póló )
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Estel Adániel
- Nem elérhető
...najó, csak egy ötlet.
- Idhren
- Nem elérhető
Dorw vett nekünk szépnarancs anyagot (kb ilyennek írta le, mint a darkorange), azt mondta, lehet nem zászlónak való, de ha kifeszítjük egy keretre, akkor jó lehet.
Nekem megtetszett az ötlet, és ilyen még úgysem volt (vagy nem emlékszem rá...)
"Akkor lennék boldog,
Ha kifeszítenének,
S nem lennék játéka
Mindenféle szélnek..."
Sztem még filozófiában is megy
Majd megnézem magamnak, persze, addig nem tudok mit mondani rá, de ha nagyon nem jó, zászlót is batikolhatunk magunknak. Még zsírul is nézne ki a márványos minta
Még egy dolog (tudom, kicsit sok, már nekem is ):
Lesz egy nap, amikor magunknak fogunk főzni.
Lehet családonként is, meg egész nemzetségként is, sztem utóbbi praktikusabb vón.
Namost ezt kéne kitalálni, hogy ki mit szeretne alkotni, enni, stb
Lehet bográcsozni, lehet tepsiben sütni, sztaniolbatyuban egybekaját csinálni, nyársazni, sőt én rizst is csináltam már tüzön
De ti döntsétek el, mert ti fogjátok csinálni Nyilván én is, de én csak egy vagyok
- Estel Adániel
- Nem elérhető
██████(yellow)
██████gold
██████orange
██████darkorange
██████orangered
██████(red)
- Idhren
- Nem elérhető
Amilyet találunk.Rabyn írta: Várjuk biza:)
Narancs helyett nem lehet valami mélyebb sárga? Vagy ez ilyen sötét narancs lenne?
De nem lesz jujnarancs, vagy sötétnarancs (kicsit barnás, amilyen a henna), vagy ilyen sötét napsárga, vagy tököm tudja
Vörös mennyivel egyszerűbb lett vón
(SÁRGA nem lehet, ugye! )
- Rabyn
- Nem elérhető
Narancs helyett nem lehet valami mélyebb sárga? Vagy ez ilyen sötét narancs lenne?
- Niph
- Nem elérhető
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Ille Lórien
- Nem elérhető
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Idhren
- Nem elérhető
- Elemmíriel Gilluin
- Nem elérhető
A Naphimnusz az úgy áll, hogy ha összekapom magam, akkor holnap kész lesz, remélem. Csak még sosem írtam ennyire direktbe versikét, és attól tartok nem lesz valami fényes :/ De ha nem irodalmilag, akkor mint lelkesedésem jelét értékelhetitek
"Ha majd felnövök,
azon leszek, hogy senki
ne vegye észre."
/N.B.A./
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Idhren
- Nem elérhető
A zászlónk fekete alapra legyen felvive narancssárgával, vagy narancsra feketével???
(eddig fekete alapra gondoltam, de eszembe jutott, hogy az lehet, hogy túl gyászos...)
- Idhren
- Nem elérhető
Hanem nagyon pozőr sasot!!!
(Mer ugye úgy a fair )
És persze csak ha akar
(Nekem amúgy majd vkinek segítenie kell a jelképet felrakni a hátamra Meg ilyenek.)
Ja, tánciban benne vagyok (mily meglepő )
Gondolkozzatok énekeken, táncokon, mindenféle kreatív dolgokon a színdarabunkhoz is
Még nincs semmi konkrétum, de ha azt akarjuk, hogy a mienk legyen a legmenőbb (remélem azt akarjuk ), akkor már előre gondolkozhatunk. Akár csak zene ötletekkel.
Tényleg, keressetek sok KELETI EMBERes zenét, és mutassátok meg nekem, és hozzátok táborba
- Ille Lórien
- Nem elérhető
Szerintem a hennát mindenki fesse oda, ahova szeretné, nem kötelező, hogy mindenkinek pont ugyanott legyen, a lényeg, hogy találjuk ki mi legyen az. Egy napocskát szívesen bevállalnék, mer' aztat szeretem. :cool:
Performance: én mindenben benne vagyok.
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Narbeleth
- Nem elérhető
Ó! Akkor csak a magam nevében beszéltem. Én azt fogok használni. :cool:Annis írta:
Zöld az a vörösNarbeleth írta: Igen, más "gonosz" nemzettségek is rákaptak a bulira... :/ Nem tudom írták-e, de VÖRÖShenna köll! És nem kátrányos, hanem tömlős előrekevert.
Az a baj a bekeverttel, hogy az csak nagyon rövid ideig (1-2 nap) áll el szemben a porral ami technikalilag korlátlan. És még nem tudom mikor fogok ráérni a beszerzésével foglalkozni (de elég kizártnak tartom a tábor előtti utolsó napot)...
De igyekszem megoldani
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Annis
- Nem elérhető
Zöld az a vörösNarbeleth írta: Igen, más "gonosz" nemzettségek is rákaptak a bulira... :/ Nem tudom írták-e, de VÖRÖShenna köll! És nem kátrányos, hanem tömlős előrekevert.
Az a baj a bekeverttel, hogy az csak nagyon rövid ideig (1-2 nap) áll el szemben a porral ami technikalilag korlátlan. És még nem tudom mikor fogok ráérni a beszerzésével foglalkozni (de elég kizártnak tartom a tábor előtti utolsó napot)...
De igyekszem megoldani
Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/