Előkészületek
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Attila
- Nem elérhető
Oh, értem. KöszöntemIdhren írta:
A szertartást este kell majd kivitelezni a teljes tábor előtt, akár őket bevonva.Elemmíriel Gilluin írta: :lemaradt és ide-oda kapkodja a buksiját a szállongó kimithozban:
Háát, lelkesedést viszek én is, amennyi belém fér, illetve belőlem kifér, de a főzőcskézéshez tulajdonképpen mi szükségeltetik még? Fűszereket, alufóliát, effélét fellelek idehaza, egyéb igény esetén bevásárolok.
Ó, és ötlethatlethétlet a szertartáshoz: mi lenne, ha köszöntenénk a felkelő napot? Jójó, ne kövezzetek meg, én sem vagyok koránkelő, de olyan szép volna. Én és a romantikus elképzel(g)éseim... Alternatíva: búcsúztassuk a lemenőt.
Szóval a lemenő inkább játszik
De még majd sokat ötletelünk
Attila: Mesterré akkor válhatsz, ha a rendedben alkotsz vmi olyan nagyszerűt, hogy az összes rendvezetőből álló zsűri mesternek minősít ennek alapján.
A táborban kell megcsinálni, nem lehet egy már elkészített képet, kész táncot mestervizsgának felmutatni, és követelmény még, hogy egy rendezvényen is megállja a helyét. Azaz nem csak a tábornak mond valamit, hanem mindenkinek.
Ez persze kicsit bonyolultnak hangzik, de nem az
Majd a rendi vezetőitek részletesen elmondják, hogy ez hogy megy, mit tudtok csinálni.
Én a mestergyertyámat azóta is őrzöm, és az emléket meg még inkább Nagy élmény volt a mesterré avatás is, de magán a vizsgán teljesen fel voltam fűtve, iszonyú érzelem áradás volt (tánc, mekkora meglepi )
Szóval megéri, de meg kell érte nagyon dolgozni
Szerintem is a lemenő Nap, az "hasznosabb és használhatóbb", mivel reggel még majd mindenki alszik
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
A szertartást este kell majd kivitelezni a teljes tábor előtt, akár őket bevonva.Elemmíriel Gilluin írta: :lemaradt és ide-oda kapkodja a buksiját a szállongó kimithozban:
Háát, lelkesedést viszek én is, amennyi belém fér, illetve belőlem kifér, de a főzőcskézéshez tulajdonképpen mi szükségeltetik még? Fűszereket, alufóliát, effélét fellelek idehaza, egyéb igény esetén bevásárolok.
Ó, és ötlethatlethétlet a szertartáshoz: mi lenne, ha köszöntenénk a felkelő napot? Jójó, ne kövezzetek meg, én sem vagyok koránkelő, de olyan szép volna. Én és a romantikus elképzel(g)éseim... Alternatíva: búcsúztassuk a lemenőt.
Szóval a lemenő inkább játszik
De még majd sokat ötletelünk
Attila: Mesterré akkor válhatsz, ha a rendedben alkotsz vmi olyan nagyszerűt, hogy az összes rendvezetőből álló zsűri mesternek minősít ennek alapján.
A táborban kell megcsinálni, nem lehet egy már elkészített képet, kész táncot mestervizsgának felmutatni, és követelmény még, hogy egy rendezvényen is megállja a helyét. Azaz nem csak a tábornak mond valamit, hanem mindenkinek.
Ez persze kicsit bonyolultnak hangzik, de nem az
Majd a rendi vezetőitek részletesen elmondják, hogy ez hogy megy, mit tudtok csinálni.
Én a mestergyertyámat azóta is őrzöm, és az emléket meg még inkább Nagy élmény volt a mesterré avatás is, de magán a vizsgán teljesen fel voltam fűtve, iszonyú érzelem áradás volt (tánc, mekkora meglepi )
Szóval megéri, de meg kell érte nagyon dolgozni
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Attila
- Nem elérhető
Wow... És meg van szabva, hogy mit kell tenni, vagy az adott kereteken belül kell mozogni?Rabyn írta: Attila: a rendekben lesz rá lehetőség, hogy csinálj valamit ami különleges olyannira, hogy mesterré válj tőle, a mesterdarabot a rendi vezetődnek kell bemutatni és ő mondja meg, hogy mesterré válhatsz-e vagy sem. A mesterek kapnak valami "ajándékot" ami csak nekik van.
Tavaly azt hiszem bögrét kaptak előtte meg gyertyát.
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Rabyn
- Nem elérhető
Tavaly azt hiszem bögrét kaptak előtte meg gyertyát.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Elemmíriel Gilluin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Köszönetek: 0
"Ha majd felnövök,
azon leszek, hogy senki
ne vegye észre."
/N.B.A./
- Attila
- Nem elérhető
Én, mint újonc táborozó, nem tudom, hogy ez mit takar. Valaki elmondaná?Idhren írta: mestervizsga felkészülés
- Idhren
- Nem elérhető
Oké, bár én több fejet terveztem hozni, de akkor majd egyeztetünk :DRabyn írta: Deee sookk keeeeeel én iiiimádom a fokhagymát!)
- Rabyn
- Nem elérhető
- Idhren
- Nem elérhető
Hmm... vmi olyanféle, hogy répa, meg zöldség...
Amit nem kapnánk. Erről még kérdezősködöm Dorwnál, hogy mi az alap, amit kapunk.
Hagymát krumplit csak vágnak hozzánk elegendőt, meg kéne vmi húsnemű is, nem csak vegák vannak itten e
Ja, és élek kések, bicskák!!! Ebbiza fontos, hogy gyorsan kész legyünk
(Amúgy: ez a főzőcske akkor lesz, mikor a rendi mestervizsga felkészülés, szóval :/ De majd megoldjuk valahogy )
- Rabyn
- Nem elérhető
- Niph
- Nem elérhető
én viszek alufóliát, 3-4 csomag elég vagy több kellene?, meg viszek fűszereket, csak tessék mondani hogy milyen kellene.... grill fűszert mindenképpen, mert az nagyon finom a batyuzós cucchoz.
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Idhren
- Nem elérhető
Remélem senkinek nem fog fájni, és örültök neki
családvezetők
rendvezetők
Ery családja, azaz a Sas Fiai:
Molnár Gyula (Ery)
Schuster Viktória (Narbeleth)
Ürmössy Zsuzsanna (Angwen)
Hradszki Dóra (Elemmíriel Gilluin)
Bagladi Diána (Niph)
Lőki Dániel (Estel Adániel)
Óbert Anita (Ille/Lórien)
Császár Péter (lexilver)
Nagyapáti Csaba (3.Aragorn)
Veres Miklós László (InsanekismanO)
Barkóczi Ákos
Rabyn családja, azaz a Nap Gyermekei:
Kádár Anna Orsolya (Rabyn)
Pálvölgyi Panna (Annis)
Besse Attila (Attila)
Lutor Alexandra (Hírilorn)
Abonyi Barbara (Esgal)
Sándor Anna (Morgana)
Bihari Anikó (Newra)
Gyüre Noémi
Laboda Tímea (Sen)
Sneider Zsófia
Fónagy Zsófia (Ancalima Anarórë)
Dorw nincs családba osztva, mert főszervező.
- Idhren
- Nem elérhető
Esgal azt mondta, hogy lehetne esetleg varrni magát a mintát is foltvarrással.Attila írta:
Igen-igen De akkor (:mégegyszerfeltesziakérdést:) a zászló narancs lenne és azon lenne egy fekete alapon levő minta. Jól értem?Estel Adániel írta: A lényeg az, hogy mindvégig feketéről és narancsról volt szó, és senki nem írt sárgát rajtad kívül.
Elvileg egyszerűbb, én nem tudom, mert nem értek hozzá.
A színeket meg majd megnézzük, hogy egyáltalán milyen anyagokat kapunk.
Lehetne sálunk is, csak ahhoz megint plusz anyag kell...
Nem tudom, hogy kijön-e abból, amit vettek nekünk.
Henna kérdés lezárva: aki akar hennát, az szerezzen, elvileg MTTnek is lesz, de nem tom mennyi.
Én akarok
Kaja kérdés: lesz batyuzás is, meg tepsizés is.
Ki tudna hozni tepsit? (3 kéne)
Meg alufóliát. (sok kéne )
Én viszek fokhagymát, sokat. Ki mit ajánl még föl?
Póló kérdés: lesz, narancs, majd mi megvesszük Rabynnal, meg Eryvel jól.
Hogy mit festünk rá, azt még eldönthetjük, akár táborban is, hogy azok, akik nem jutnak fórumhoz, hozzá tudjanak szólni. De azért egy előzetes koncepció nem lenne rossz, már csak a gumilamellák szempontjából is (Narb: vennél? majd elszámolunk...)
Más kellék: sok bőr cucc, meg tollak, meg natural stuffs.
Illetve lelkesedés, energia, és hasonlók
Ja, amúgy lesz majd egy olyan feladat is a táborban, hogy egy szertartást kell levezényelnünk, ami vmennyire hozzánk kapcsolódik, de a tolkieni világban megállja a helyét. Nálunk ez eléggé tág keret
Gondolkozzatok rajta, vmi jó hangulatos dolgot jó lenne összehozni
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Sen
- Nem elérhető
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Attila
- Nem elérhető
Igen-igen De akkor (:mégegyszerfeltesziakérdést:) a zászló narancs lenne és azon lenne egy fekete alapon levő minta. Jól értem?Estel Adániel írta: A lényeg az, hogy mindvégig feketéről és narancsról volt szó, és senki nem írt sárgát rajtad kívül.
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Attila
- Nem elérhető
Ez most mindegy, a lényeget érted. Narancsra gondoltamIdhren írta:
Narancsot írtamAttila írta:
ElküldtemIdhren írta: Ha még esetleg nem küldtétek el annak a 3 embernek a nevét, akivel egy csapatban szeretnétek lenni, akkor légyszi tegyétek meg, mert vasárnap már ez alapján fogjuk összerakni a csapatokat.
Szóval vasárnap reggelig kéne.
Ami a zászlót illeti, hogy érted azt, hogy fekete alapra a mintát, de amúgy sárga a zászló színe? Azt hittem, hogy eddig két szín volt a fekete és a narancs.
- Sen
- Nem elérhető
Én is támogatom a batyu készítést, ugyanis egyszerűbb vagy olyan kaja, amit mindenki egyénileg alakíthat - ahhoz nincs más ötlet.
- Idhren
- Nem elérhető
Narancsot írtamAttila írta:
ElküldtemIdhren írta: Ha még esetleg nem küldtétek el annak a 3 embernek a nevét, akivel egy csapatban szeretnétek lenni, akkor légyszi tegyétek meg, mert vasárnap már ez alapján fogjuk összerakni a csapatokat.
Ami a zászlót illeti, hogy érted azt, hogy fekete alapra a mintát, de amúgy sárga a zászló színe? Azt hittem, hogy eddig két szín volt a fekete és a narancs.
- Attila
- Nem elérhető
- Idhren
- Nem elérhető
- Idhren
- Nem elérhető
Induló: Kúl :DEsgal írta: Sasos-napos-ritmusos Bór-induló készülget, hátsón rúgott az ihlet, azóta szállok beírom, ha kész.
Sőt, lehet, hogy még dallamféléje is lesz... bár az nem saját.
Fekete zászlón a narancs piszokjól mutat szerintem. Ha már a póló nari lesz, legalább ezzel lakassuk jól a hozzám hasonló kvázidarkok lelkivilágát...
Zászló: felmerült bennem egy ötlet!
Mi lenne, ha a mintát fekete alapra raknánk fel, de a teljes zászló narancs lenne?
- Ille Lórien
- Nem elérhető
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Esgal
- Nem elérhető
Sőt, lehet, hogy még dallamféléje is lesz... bár az nem saját.
Fekete zászlón a narancs piszokjól mutat szerintem. Ha már a póló nari lesz, legalább ezzel lakassuk jól a hozzám hasonló kvázidarkok lelkivilágát...
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Rabyn
- Nem elérhető
Az egy eléggé megbízható időjárásmutatós oldal.
- Idhren
- Nem elérhető
Dallamos, bár néha még nemmindenhol érzem, de ha sikerülne erre vmi dallamot írni, asszem királyak lennénk
Sashimnuszt nem akar vki írni?
Amúgy: csak azért nem mondom, hogy ez legyen a csapatdal, mert "csak" a napról szól. Persze nem csak, nyilván. (Rabyn családja fíling?)
Performansznak, hangulatnak, életérzésnek tökéletes.
De akár még a csapatdal is ez lehet, majd a népek döntenek
(Bár asszem nekünk vmi dobos, nyomulós, harcos-hangos induló dukálna, lévén mi vagyunk a "Barhbárh Csürhe" )
Anc: Ha esni fog végig, én is tökönszúrom magam, szóval már ketten vagyunk
De valóban Rabynnak igaza van, itt kevésbé lesz gáz, mint volt tavaly Kácsárdon.
És mégis, én úgy bízom benne, hogy jó idő lesz...