Tánc
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Más!
Sajna, mivel nincs mindenkinek pontos koreográfiája, csak általánosságban van meg (könnyű lesz, csak idő összerakni), nincs értelme holnap mindenkit a Batyiba csődíteni. (Amúgy se tudnék megmozdulni, mert elaludtam a nyakam, és most kissé lakájszerű a mozgásom ). Úgy egyeztünk meg, hogy Narb csinálja a népek, én a keret-koreográfiát, és amint megvan, lehet össztánc.
Sztem hamar meglesz (főleg a népeké), úgyhogy két ünnep között lehet próbálni.
Beszéljünk meg egy konkrét időpontot:
Dec 28, vagy 29, kinek mi jobb. Az lesz, amit többen mondanak, de nagyon kérek mindenkit, hogy alkalmazkodjon a többiekhez, és Vállalja be, hogy jön , amikor kell.
Ez nagyon fontos nekem!
A legjobb lenne, ha mindkét napot rám tudnátok szánni, nem egészet persze, de valamennyit belőle.
Ez van.
Beosztás nagyjából megvan, senki nem lesz olyan, ami ne szeretne lenni, legalábbis igyekszem.
Van két bónusz orkunk, szal menni fog
Szeretlek Titeket Béláim!!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Minerva
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Viszont! Megszámoltam, h. az eddigi beosztáson 16 név (meg kérdőjel) van 8O ami picit sok, mert annyira nagyon nagy hely nincsen [size=9:1kbd853v](kb. 16-20 négyzetméter, igaz az egyik részen a féltetőtér miatt vigyázni kell a fejre[/size]), de a semminél sokkal jobb, és megbeszéltem a técsaláddal, hogy a két ünnep között egyik nap jöhetünk ide, csak ne túl korán reggel (értsd: 9 még korai) [size=9:1kbd853v]A dec.27. már úgy látszik biztos kiesik a Gondolin (meg talán a Fornost) miatt, de majdcsak kialakul mostmár. [/size]
És Idhren ne add fel, nagyon nagy fába vágtad a fejszédet így elsőre, hogy ennyi embert próbálsz összeszervezni, pláne vizsga- és ünnepi időszakban, ez sajnos ezzel jár, de kitartás, össze fog jönni és tök jó lesz!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Idhren
- Nem elérhető
Minerva írta: Jó, akkor leszek ork, csak ne borulj ki. (A tünci-münciség amúgy sem az én világom.)
Ne haragudj, nem akartam hülye lenni, csak nem te voltál már az első, és kicsit ki vagyok fáradva.
Megoldjuk, nyugi.
Mégeccer bocs.
- Minerva
- Nem elérhető
- Idhren
- Nem elérhető
Nólindir írta: Öhm. Technikailag ráérnék, mert csak tanulnom kell, de azt viszont nagyon... izé, én nagyon szívesen táncolok meg minden, de kellek én az elméleti részéhez is? Ja, beírsz egy telefonszámot kérlek? Ezt egyszerűbb telefonon. (az enyém: 20 231 61 13, te is hívhatsz)
Szóval az idő, az a bajom. Vizsgahét van, ember...
Tel: 30/543-69-66
Oks, igazad van, csak én már az ötödévet taposom, és kicsit lightosabb a vizsgaidőszak...
Meglátjuk, kellesz-e az elmélethez, mert ha ma se tudunk alkotni Narbbal, akkor gáz lesz:)
Más: Celebrommal negyed 5-kor találkozunk a Deáknál a Princess előtt.
Akinek kedve van, meg ideje, gyüjjön! (Messze megyünk, Budaligetre... )
- Julcsi_
- Nem elérhető
Öhm. Technikailag ráérnék, mert csak tanulnom kell, de azt viszont nagyon... izé, én nagyon szívesen táncolok meg minden, de kellek én az elméleti részéhez is? Ja, beírsz egy telefonszámot kérlek? Ezt egyszerűbb telefonon. (az enyém: 20 231 61 13, te is hívhatsz)Idhren írta: Julcsi,[/color] te is tudnál jönni segíteni?
Narbékhoz mennénk, 4-5 körül.
Jó volna már egy konszenzus...
Szóval az idő, az a bajom. Vizsgahét van, ember...
argh
- november
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Idhren
- Nem elérhető
Szal:
Holnapra kéne: Celebrom, Narb, Én, és Julcsi, te is tudnál jönni segíteni?
Narbékhoz mennénk, 4-5 körül.
Jó volna már egy konszenzus...
És írok egy másik beosztást, remélem akkor már mindenkinek meg fog felelni.
Lesznek olyan harcosok, akiket megölnek, jó? (mostmár megkérdezem... )
Kedden és Szerdán 8-4-ig lehetnénk Batyiba...Csütörtökön már nem megy be Edina.
Ez van.
Meg lehetne ezt oldani???
Akár két turnusban. Lécciiii!!!
- Idhren
- Nem elérhető
Már bocs...
Senki nem írt, mi akar lenni... Idáig.
Najó.
Harcos olyan lesz, aki ért hozzá, azaz Márk, lehet hogy Angwen, Eglar, és meglátjuk.
Olyan harcos lesz még, akit korán legyaknak, ha lesz. Jó, rendben, lesz.
Nem lehet mindenki Tünci-münci
Namindegy.
Imádlak Julcs!!!
De komolyan.
Tényleg jó lenne egy Ent-lány, és az lennél, ha meglenne a két ork. De idáig szegény hugom van egyedül, és mindenkinek derogál, hogy ork legyen. Nem lennél te esetleg? *szépennéz*
Komolyan, ha lenne idő betanítani a koreográfiát másnak, ami egyébként még nincs kész, lennék én. De meglátjuk.
Kicsit ki vagyok ám...
Ja, és nem tudom hol leszünk, nővérem elvitte a kulcsát, holnap felhívom a Batyit, de nem tom.
Jó ez a szervezés...
- Minerva
- Nem elérhető
- Julcsi_
- Nem elérhető
Csatlakoznék, kérek beosztást. Egyéni preferenciasorrendem (már ha szabad ilyet ha-ha): Ent, ork vagy (ha muszáj) tünde. Bár nemtom miből mennyi kell, szal nyilván Rád van bízva. Szerda délután jó.Idhren írta: 1.
Partyarc: Celebrom
MTT-sek: Idhren, Narb
2.
Harcosok: Angwen (?) + ?
Királynő: Mil (?)
3.
Törpök: Ille + Nóli
4.
Ent: Maglor
5.
Orkok: Hugom (Dorka) + Minerva
Lidérc: Estel
6.
Tüncök: Adelard + Vewy (?)
7.
Hobbitok: Kincső + Ilmadrin
[size=9:1bv216dh]U.i.: lécccilécci hadd legyek entlány [/size]
argh
- Minerva
- Nem elérhető
- Idhren
- Nem elérhető
Mivel a hétfőt annyian fújoltátok, akkor legyen szerda délután.
Igazi koreográfia sincs még, mert tegnap nemigen vált be, hogy nálunk próbáltunk koreografálni.
De hétfőn, aki szeretne nekünk ebben segíteni, az jöjjön. Nővérkém lakásában leszünk. Beírom a pontos címet is, de sztem egy előtte találkozó lenne az ideális.
Aki mindenképp kéne hogy jöjjön, az Narb, Celebrom, és Én, + akinek ötletei vannak!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Úgy csinálod, hogy beteszed magad a címtárba, majd ha odateszed az egeret, akkor megjelenik egy ablakocska amin van egy olyan gomb, hogy meghívás chat-re. Na ARRA kell rányomniNarbeleth írta: Technikai kérdés: Azt hogy kell? (mmint chat meg felvetetni magam. Valami ügyes megcsinálja nekem, ha nagyon aranyosan és szépen nézek rá? )
[size=9:259673kc]csak akkor chatelhetsz, ha GMailes vagy, de ha esetleg nem az vagy, ha ezt végigcsinálod, automatice küld neked egy meghívót is, ami ugye jó [/size]
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Eglarcarien
- Nem elérhető
Dec 29 és LEP között akármelyik nap oké, jan. 3-át (vizsga, egyelőre nem tudom, délelőtt v délután lesz-e) és az edzésidőt (H&P du. 5-7) kivéve.
Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
- Celebrom
- Nem elérhető
- Minerva
- Nem elérhető
- Idhren
- Nem elérhető
- Idhren
- Nem elérhető
Eglarcarien írta: Nah, végülis engem is érdekelne a dolog. Csak a hétfő nekem se túl jó... vizsga, fényképezkedés, edzés ilyenek... De egy ks időre talán be tudok nézni (helyszíntől/kezdés időpontjától is függ). Idhren, így is megfelelek?
Igen:)
Terem még nincs hétfőre.
De lehet, hogy a nővérem lakásába tudunk özönleni, ő nem lesz itthon.
Bútorokat összetoljuk, és elég nagy a hely.
Azért a Batyit még megkérdezem.
- Eglarcarien
- Nem elérhető
Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
- Idhren
- Nem elérhető
És ki mondta, hogy az nekünk nem jó. Nyugodtan jöhetsz akkor isMaglor írta: sajna a hétfő nekem se jó... vizsgázom és kétlem, h esténél előbb elszabadulnék:( sorry.
Nembaj!
Aki tud, jöjjön, ha szombaton nem sikerül Narbbal koreográfiát csinálni, akkor úgyis csak "a népek merre mennek, hogyan, és mikor" szerű próba lesz!
Aki meg nem jön, annak pótolnia kell (nincs menekvés, elkaplak benneteket, ha kell, egyenként ), szal próbálkozzatok elgyünni.
Még nem tudom hol lesz, de remélem sikerül egy nagy termet találnom. Akinek ötlete lenne, az sikítson!
De azt tudjátok ugye, hogy csak két hetünk van már?!
És nem kéne több, mint 2-3 összpróba, szal nem nagy megerőltetés sztem...
- Maglor
- Nem elérhető
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
nagyon kevés időm van és ne haragudjatok, azt hittem bele tudom valahogy szorítani az időmbe, de nem
ezenfelül természetesen ha valami szervezési dologban kellek vagy elakadtok valahol, szívesen segítek csak plusz annyi időm nincs most amennyit ez igényelne :'(
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Narbeleth
- Nem elérhető
- Celebrom
- Nem elérhető
- Idhren
- Nem elérhető
Ha Kincsőéknél lehetne, akkor ott, ha a Batyiba, akkor ott. Még kialakul.
Remélem addigra Narbbal megcsináljuk a teljes koreográfiát, és próbálható szinten lesz a cucc.
Beosztás!!!
Mivel nem irkáltatok, be vagytok osztva, kész-passz, akinek nem tetszik, lehet reklamálni
1.
Partyarc: Celebrom
MTT-sek: Idhren, Narb
2.
Harcosok: Angwen (?) + ?
Királynő: Mil (?)
3.
Törpök: Ille + Nóli
4.
Ent: Maglor
5.
Orkok: Hugom (Dorka) + Minerva
Lidérc: Estel
6.
Tüncök: Adelard + Vewy (?)
7.
Hobbitok: Kincső + Ilmadrin
Vannak még benne kérdőjelek, remélem ez hétfőre el fog tűnni.
Ha mást nem, toborzok még... De már kezdek fáradni
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Légyszi dobjatok sms-t ha bármi van, mert nincs otthon netem (költözés...).
Jövő hét elején a hétfő jó (fél4-ig van órám, szal utána), a kedd nem, ha Fornost van (ld. szomszéd topic). Szerda sem igazán (osztálykarácsony), esetleg este.
Batyival kapcsolatban az sms-re válaszoltam. [size=9:3fhmz4x1](Hányan is vagyunk összesen?... A szünetben esetleg lehetne egy olyan napot csinálni, amikor "szinte egész nap" próbálunk... szal mint a táborban, h. amíg össze nem rakjuk. Azon gondolkozom, elférnénk-e nálunk a nappaliban esetleg...)[/size]
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Narbeleth
- Nem elérhető
Idhren írta:
Minerva írta: remélem, nem gáz
Dehogyis!!!
Tök jó ötlet, nekem is erről jutott eszembe.
Mert jó nagy tárhelye van ám
Ja, és Chat-elni is lehet vele, szal ha vkinek nincs msn-je, onnan is dumálhatunk hétvégétől a szervezés kapcsán.
Ha nem írkáltok, ki mi akar lenni, beosztalak titeket én.
Remélem az úgy jó lesz, mert jövőhét elején már akarok egy próbát.
Gondolkozzatok időponton, és helyen, mert nálunk nem férne el az egész bagázs
Kincső: Batthyi-ba nem lehetne menni?
Technikai kérdés: Azt hogy kell? (mmint chat meg felvetetni magam. Valami ügyes megcsinálja nekem, ha nagyon aranyosan és szépen nézek rá? )
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!