- Köszönetek: 0
Tánc
- Míriel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Milendoria/Macskaszem írta: Figyelem!!!!!
Még nem 100%, mert holnap fogom megkérdezni, de lehet hogy tudok szerezni egy próbahelyet a sulimban! Parkettás, tükör nincs, de elég nagy (lévén hogy tornaterem). Egyáltalán nem azért mondom, mert a Kincső által felajánlott rossz lenne, csak nekem nagyon messze van, és nemigen akarnak oda elengedni. Ez a hely viszont fél órára van az Örstől, ami azért sztem elég barátságos, és ha minden igaz, pl. szerdánként 4-től lehet menni. (Ez MÉG NEM BIZTOS, a napokban lesz róla bővebb információm.)
Pussz!
Drágáim!
Hogy ne bunyózzatok össze a próbatermen, úgy döntöttem, két tánc lesz. És a második tánc lesz egy újabb gyertyás, ha ez nem gond Úgyhogy szeretettel várom a régi gyertyásokat! Meg újakat is, ha szeretnétek!
Jah, és hogy csak riogassalak benneteket: kicsit nagyon rendhagyó zenére szeretném csinálni
No, Tsók Nektek!
Úgy érzem, tele van a szám földdel.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Adelard
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Esgal: nekem jó a hétfő! és jöhettek:) ha nektek is jó, tőlem lehet ez. mondjuk ha rendszeresítjük a hétfő délutánt akkor valsz nem lesz mindig jó a hely szempontjából.. akkor a hétvége jobb lenne. de most még nincs itt senki, amíg nem kezdődik el a suli, úgyse:)
Kincső: a Wesselényi utcai vill. megállóból kb 10-15 perc ide eljutni.Csak végigjössz a Wesselényi utcán, és elfordulsz balra, a Rottenbiller utcára. Mész addig amíg meg nem találod a Damjanich utcát, az egy széles utca lesz jobb felől. Nem lehet eltéveszteni:) Ha nem világos akkor ki is mehetek eléd, de sztem nem bonyolult a dolog.
Míriel: Vagy követed a fentebb leírt útvonalat vagy a Keletinél fölszállsz a 78as trolira(az a Nefelejcs után megy végig, gyalog is megteheted az utat, úgy sem hosszú.) Trolival 2 megálló, gyalog meg csak végig az utcán és ott is vagy a Damjanichon. Ott pedig 30as kapu;)
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Míriel
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Esgal
- Nem elérhető
Ladis: át tudom írni. Csak cd-t hozz. Jössz TKra? ott lebonyolíthatjuk a tranzakciót.
Míriel: ez esetben le kell mondjam a szt.ivánéjt. Sajna, nem érek rá szerdánként.
Lau: A whore of babylon a Lómiel tánc volt, és van 1 sanda gyanúm, hogy amira Vewy gondolt, az a sirató, azt meg lentebb írtam... amúgy közelebbről mit kifogásolt az említett úriember? (értsd: mi bajod?) Gyógyulj meg hamar!
És siratók: eddig, ha jól tévedek, Milendoria, Adelard és Rogue jelezték, hogy jó a hétfő. Többiek? legalább annyit, h nem stimmel, mert akkor próbálok vmi jobbat. Az a baj, hogy hétköznap csak ez él, meg még talán a csüt. kora délután, ha az jó nektek. Vagy hétvége. Nekem 8, csak döntsük el, különben nem lesz tánc, mert nem lesz idő befejezni.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Rogue
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Milendoria/Macskaszem írta: ...és ha minden igaz, pl. szerdánként 4-től lehet menni. (Ez MÉG NEM BIZTOS, a napokban lesz róla bővebb információm.)
Pussz!
Előre jelzem, h. szerdán még mindig 4-kor végzek a suliban, ahonnan az Örs szvsz min. 3/4 óra... (A 3-as villamos menetideje kb. fél óra, és amíg oda kigyalogolok a suliból+várok rá az min. negyed óra.)
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Még nem 100%, mert holnap fogom megkérdezni, de lehet hogy tudok szerezni egy próbahelyet a sulimban! Parkettás, tükör nincs, de elég nagy (lévén hogy tornaterem). Egyáltalán nem azért mondom, mert a Kincső által felajánlott rossz lenne, csak nekem nagyon messze van, és nemigen akarnak oda elengedni. Ez a hely viszont fél órára van az Örstől, ami azért sztem elég barátságos, és ha minden igaz, pl. szerdánként 4-től lehet menni. (Ez MÉG NEM BIZTOS, a napokban lesz róla bővebb információm.)
Pussz!
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Kincső
- Nem elérhető
Rogue írta: bocs kincső boráros térre hogy kell menni? off vagyok tudom.
Sokféleképp lehet: leginkább 4-6-os villamossal (ha Pestről jössz akkor a Móricz felé, Corvin után 2, Blaha után 5 megálló, ha Budáról akkor a Moszkva felé, és az első megálló miután átjött a vili a Petőfi hídon). Másik variáció 2-es villamossal, ami ugye bemondja a megállókat. Vagy 15-ös, 23-as, 54-es és még egy rakatféle busz.
- Míriel
- Nem elérhető
Felagund írta:
Csatolt fájl, kedves minitüncömMíriel írta: Cicafül, kishúgom, mondd, hol van az a kérdőíves tosz? Mert a linkre csak a blogodat adja meg. Én kitölteném, csak hol van?
Nekem olyan nem volt. Csak a blog linkje...
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- Míriel
- Nem elérhető
Főtünc gyógyuljon meg hamar! Ez parancs!
A szentivánéji próbák vizsgaidőszak után kezdődnének (február végétől), csak jó előre szóltam, hogy ne legyen az, mint a LEPen.
Ladis, drágám, vigyázzál már magadra! Mire mondta azt az orvos, hogy nem kéne? Mert ha az emelésekre, akkor nincs több emelés, hiába kaparnál érte Nem hagyom, hogy lesérülj, kicsi!
Sajnálom, aki majd a szerdai cuccokra nem fog ráérni, de ez van. Máshol termet nem nagyon tudunk, úgyhogy alkalmazkodnunk kell. Mert a terem szuper! Igaz, hogy nem parkettás, de ne legyünk már nagyravágyóak, annyit úgyse fogtok ugrálni Viszont van tükör, és Kincső révén jó hangosítás :cool:
A kopogós toszra: benne vagyok, de már 1 éve nem volt a lábamon kopogós cipő, ha ez nem gond
Cicafül, kishúgom, mondd, hol van az a kérdőíves tosz? Mert a linkre csak a blogodat adja meg. Én kitölteném, csak hol van?
Puszmancs, kistüncök, fatüncök, nagytüncök, metáltüncök, és a tüncség összes alfaja!
- Rogue
- Nem elérhető
- Ladislas
- Nem elérhető
Nos,
Míriel: Én benne vagyok a táncban, kivétel szerda, és péntek... táncórák ... sorry! Nem lehetne máskorra tenni, hogy ne legyen az, ami volt LEP elött ? 2órás késések ...
Esgal: Neked megvan az Experidance: Ezeregyév tánc-só zenéje? 8O Ugye igen? Nem tudnád átmásolni, ha hozok cdt, jutalékot, meg minden ...
Lau: Útálom a szimpatikus sebészeket ... egyszer azzal fenyegettek, hogy nyomorék leszek, ha tovább folytatom a táncot, mert nem fogja a gerincem bírni a terHelést... és nem lettem nyomorék- annyira ... igaz abba is hagytam fél év múlva ...-persze nem a szeppről van szó... Jöjj rendbe hamar !
Farsang:
1. Rogue: valamikor jövőhéten el kellene kezdeni próbálni... addig kiválasztom a zenénket- bocs -, és m-ártírom a korreográfiát, vagy 6 szor, hogy, ha megunnám menet közben, mindig legyen egy kész kéznél...
2. Cica: egyre készebb formát ölt az a kopogós korreográfia a fejemben :quasi: , de szükségem lenne még egy pár emberre: pl: Julcs, Nyüff, Angwen, Mírc... Lau, majd ha rendbejön... És nem összecsapni, és elsietni a trebölöket !!!
3. Lau: Majd ha rendbe jössz, akkor át kellene farsangra nézni a Boszi korreográfiáját, esetleg néhány látványelemet belevinni, mert nagyon össze lett csapva a nagy sietségre...-az én hibám, bocs, mindenesetre így sem rossz, de lehet még százszor jobb ...
Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!!
- Ringbearer
- Nem elérhető
jajj, tünc vigyázzál magadra!!Laurelen írta: én most kivonom magam egy időre a forgalomból - szimpatikus baleseti sebész javaslatára(fenyegetésére)
"Be the change you want to see." Gandhi
- Laurelen
- Nem elérhető
hmmm...nagytüncöket mondjuk az első tünctánctól --feanor lehetne datálni... majd foglalkozom a problémával
*tünc*
mindkét tánc szuperül hangzik:)
én most kivonom magam egy időre a forgalomból - szimpatikus baleseti sebész javaslatára(fenyegetésére)
tünc!
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Kincső
- Nem elérhető
Esgal: hétfőn 7 órám van, magyarán fél 3-kor végzek Pesterzsébeten, onnan csak a Keleti szvsz fél-háromnegyed óra (nem próbáltam még mennyi). Szóval a 3 picit korán van...
- Rogue
- Nem elérhető
- Esgal
- Nem elérhető
Vewy írta: Én épp meditálok, hogy melyikben táncoljak (ha még lehet). Az "Adelárdéknál" az pontosan hol van?
Adelard a Keletitől lakik egy öt percre, pontos címet tőle.
A zene meg nem titkos, de ha most azt mondom, h az Experidance társulta "Ezeregyév" c. műsorából az egyik szám, akkor se biztos, hogy okosabb leszel. De hátha.
Adelard: a jövő hétfő neked hányadikát takarja? Mert nekem olyan 17-ét, ha ez mindenkinek jó, akkor meg is ejthetjük itt az 1. próbát. No?
/Lucifer/
/Ghymes/
- Míriel
- Nem elérhető
Rogue írta:
bea/mag írta:
Én kistünc vagyok?
sztem a nagytunc az Lau meg Julcs meg Miriel. tevednek?
esgal: nekem jo.meglepoen jo. -)
A nagytünc kétségtelenül Lau Én pl elég kicsinek érzem magam
Nos, jegyezve, sok-sok ember
Én szvsz Kincső Csepeli próbatermét venném igénybe, ha lehet :szépennézőemotikon:
És ez szvsz szerdánként lenne, jah, és ez Esgalos Siratóval nem azonos, tévedések elkerülése végett. Jawoll, télleg Szentivánéjkor lenne ez előadva, ill a későbbiekben több helyre is vihetnénk (ha elég nívós lenne ) Nem lesz nehéz, de kérlek benneteket, hogy aki nem tud próbára járni (szvsz szerda du.) az ne vállalja el, merthogy főleg formációk lesznek, és ott nem lehet foghíjaskodnunk
Czupp!
Jah, Drága Nővérkém, föl tudnál hívni? Egy kanyi sincs a teflonomon, de úgy lógnék már Veled 1 picit!
- Rogue
- Nem elérhető
- Vewy
- Nem elérhető
- Vewy
- Nem elérhető
- bea/mag
- Nem elérhető
Míriel írta: Kinek lenne kedve vmi szentivánéji tünctánchoz?
Már írtam Kincsőt, Galcot, Ladot, és még? Nem lesz nehéz, nem fogok kiabálni, csak eljárjatok a próbákra... Kistüncök előnyben!
Én kistünc vagyok?
2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
- Adelard
- Nem elérhető
Esgal írta: Hm. Akik velem Siratnának mit szóltok a hétfő kora délutánhoz? Azaz olyan 3-tól 4-ig. Egy óra elég, akkor farsangig szép kényelmesen meg is leszünk. És, ha minden jól megy, Adelardéknál. Nos?
Mmint jövő 7 hétfő? asszem akkor jó lesz! csak e hét még semmiképpen..
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Esgal
- Nem elérhető
/Lucifer/
/Ghymes/
- Kincső
- Nem elérhető
- Luthin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Aeglos
- Nem elérhető
Míriel írta: Kinek lenne kedve vmi szentivánéji tünctánchoz?
Már írtam Kincsőt, Galcot, Ladot, és még? Nem lesz nehéz, nem fogok kiabálni, csak eljárjatok a próbákra... Kistüncök előnyben!
Én jelentkeztem ám!
És tudok is járni próbákra (csak a május necces érettségi-felvi miatt)
Esgal, ha belefér, oda is!
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Esgal
- Nem elérhető