- Köszönetek: 0
Humor
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Alyr: Nagyon jó!
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Aldarion
- Nem elérhető
"Piros Mágus"
Az Urak Gyűrűje
A Mordor kapuja és Rohan
S: -Sokáig tart még, vagy örökké, ezeket, az aszalt barbibabákat akarjuk nézni?!
G: -Türelem! Drágaszág! Türelem!
S: -Ne a drágasághoz, hanem, hozzám beszélj!
G: -Hozzád beszélek! Drágaszág.
S: -MONDOM NE A DRÁGASÁGHOZ! A türelmem már elfogyott!
Gollam előveszi a GPS-t és elkezd rajta gombokat nyomogatni.
G: -Már ninc messze! Elő a karabinerekkel!
S: -Hogy miket? Drágaság?
F: -Mit mondtál?
Samu (elvörösödve): -Úgyértem: mit vegyünk elő?
Gollam szó nélkül becsatolja őket, Samu kötelével.
S: -Mehetünk!
G: -Mi az, hogy mehetünk, Drágaszág? Előbb elszámolunk.
S&F: -NEEEEEEEEEE!
Gollam belevezeti, a kötélbe az áramot. Frodó és Samu, eszeveszett rángatózásba kezd. Már a műtalpuk és a parókájuk, is leesett. Végül Gollam Kikapcsolja.
S: -MI VOLT EZ?
G: -Csak tréningeltelek titeket, hogy ne érjen, nagy megrázkódtatás, ha meglátjátok, a fekete kaput.
Gollam (később): -Mordor fekete kapuja.
F: -Na’on Khirály origami.
S: -Most tényleg nagyon megrázkódtam. Mi ebben a félelmetes?
G: -Hatott a tréning drágaszág!
Ekkor iszonyú lárma tör föl. Egy csapat haradi ember tűnik fel. Ritmusos kiáltásukat, az orkok nem észlelik, mert, a legtöbb walkman-t hallgat. A haradiak tanácstalanul nézik a fekete kaput.
S: -Ezek a haradiak, tényleg vademberek!
F: -Deee ritmusérzékük azér’ van.*
S: -Látok egy ösvényt!
F: -SAMU!
Samu tévedésből, egy vizicsúszdába ugrik.
Haradi: -Nini! Végre működik, a vizicsúszda!
Haradi2: -Na én csúszom egyet. Ma ezt úgy sem nyitják ki.
H1: -Jó, de akkor add oda a fürdőgatyám!
H2: -Az nem nálam van!
H1: -Noná, hogy nálad van!
H2: -Noná, hogy nem!
H1: -Noná, hogy… valaki csúszik a csúszdán.
H2: -Most elkapjuk!
Samu: Nem csináltam én semmit uraim! Csak a pázsitot nyírtam, a csúszda alatt, ugyebár…
H1: -Na azt megnézzük!
Odamennek.
H1: -Illegális kolompértermesztés, a csúszda alatt!
S: -Afene. Lebuktam. Pedig ingyen öntözte…
A haradiak mind odamennek és felzabálják, az összes kolompért.
Haradiak: -Hm… Ez finom volt… Már csak be kéne jutni.
S: -Hát ezen lehet segíteni…
Samu, a kertészollóval, lyukat vág, az ajtón. A haradiak bemenetelnek.
G: -Milyen osztobaszágot cinált, a dagadt hobbit.
F: -Miért?
Bent lármát hallani.
G: -Az orkok ezt nem szeretik!
Pár ork kiront, Frodó meg gyorsan elrejti őket, a köpeny alá. Az orkok megállnak.
O: -Nagyon dizájnos köpeny, csak kár, hogy kilóg alóla pár láb.
O2: -Ha nem lenne kőnek álcázva, én elvinném.
O: -Így miért nem viszed el?
02: -Mert így túl nehéz, te eszes!
Az orkok elmennek.
F: -Menjünk.
G: -Neeee! Gazda! Van mász út is!
S: -EZT EDDIG MIÉRT NEM EMLÍTETTED! Ez készül valamire!
G: -A holnapi témazáró dolgozatra, drágaszág!
F: -Azt állítod, van más út is.
G: -Igen! Egy titkosabb: Pár lépcső, egy barlang, és egy kísértet vasút.
F: -Na jó… De ha nem fogom élvezni a kísértet vasutat, én megöllek!
Rohan:
Ga: -Theoden gyere már ki.
T: -Hagyj már békén!
Ga: -Nem jössz ki… Na rendben van.
Theoden egyszer csak felpattan.
T: -Mi volt ez.
Háma (gépiesen): -Elektromosság.
T: -Idióta. Nem kell nekem villamos szék!… Csak egy villamos, amivel, gyorsan eljuthatok a Helm-szurdokba.
H: -Csak a BKV áll pillanatnyilag rendelkezésünkre… A többi buszt, Nyugat elvén mind ellopták.
T: -Jó. De remélem, nem kerülünk dugóba.
Ga: -A villamossal?!
Theoden észreveszi Grímát.
T: -Nini! Te villásnyelvű! Remélem, van több funkció is a nyelveden!
Gr: -Én mindig is csak téged szolgáltalak, uram!
T: -Hízelkedésed, majdnem rábírt, hogy marcipánt vegyek neked a boltban! Meg, hogy négykézláb járjak persze…
Gr: -Ne küldj el, magad mellől! Az a mágus megbűvölt!
T: -Csak épp most, épkézláb járok!
Theoden felemeli kardját, hogy lesújtson, de Aragorn odarohan.
A: -Neeeee Uram! Épp elég kóla folyt már miatta.
Gríma elrohan.
H: -Üdv Theoden királynak!
Az egész nép, összecsuklik a bűztől.
T: -Hol van Theodred? Hol van, a fiam?
Ga: -Nem tudtuk megakadályozni… Elásta magát.
T: -Miért… Mit tett, hogy szégyenében, ezt kellett tennie.
A: -Meghalt.
Theoden és Gandalf odamennek Theodred sírjához.
T: -Gondoljrám virág. Eddig őseim sírját borították el. Ezentúl utódaimét fogják.
Gandalf (unott arccal): -Szép virágok…
Theoden sírni kezd. Gandalf magához tér.
Ga: -Ja igen – lapozni kezd a forgatókönyvben – amíg élt erős volt. Majd meglátjuk, ki tudja-e verekedni magát, ebből, a földkupacból.
T: -Majd, ha Rohír gyerekek potyognak, a……lóról.
Ebben a pillanatban meglát, egy lovat, amiről, lepottyan, egy gyerek.
T: -Na, hogy megmondtam…
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ulmo írta: Nézzétek meg ezt:
Klikk ide
És kezdjetek el sürgősen vicceket gyártani! Vagy legalább szedjétek össze a legjobb poénokat!
Írtam egy párat hadd örüljenek...
persze... nem lettek olyan jók...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ulmo
- Nem elérhető
- Mamusz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Sünee
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
1.nap: Utazok! Valami Isten háta mögötti dán faluba megyünk forgatni. Csak a szokásos szerep: sok gonosz röhögés, a végén meg megnyikkanok.
2. nap: Valami büzlik Dániában. Először azt hittem, a tehénszar, de aztán kiderült, hogy mégis Litvániában lesz a forgatás. Beszarok, micsoda jólszervezettség…
4. nap: Litvánia is tele van tehénszarral, úgyhogy tök mindegy. Ez a film irtóra szar lesz. A főszereplő, akinek ki kéne nyiffantania, leesett a lépcsőn, és eltört a bokája. Most mindenki odacsődült a kórházba, és egy-két hétig szünetel a forgatás.
15. nap: Nem hiszem el! Itt szarakodok ezen a csicska kis filmen, ahelyett, hogy valami normális dolgot csinálnék.
Később: Az itteni pletykalapok azt terjesztik, hogy megfilmesítik a Gyürük Urát. Tök király! Én akarom játszani Gandalfot!
17. nap: Felkértek Szarumán szerepére. Megkérdeztem, nem lehetnék-e inkább Gandalf, de azt mondták, ahhoz túl alattomos a képem. Megszívtam… Az Isten se mossa le rólam a főgonosz szerepet!
Később: Végül is…Szarumán csak mellékgonosz…De akkor is, Gandalf akarok lenniii….
18. nap: Gandalf, nem Gandalf, húzok erről a szarszagú lepratelepről. Új Zélandon lesz a forgatás!
19. nap: Tök jó, itt nincs büdös! Bemutattak a muksónak, aki Gandalfot játsza. Valami Szőr Mcakárki. Állítólag buzi az ipse…Csak meg ne környékezzen…
Később: Megkaptam a forgatókönyvet. Lesz 1-2 Gandalf-szadizós jelenetem + dirigálok az orkoknak, és ennyi. Teljesen háttérbe vagyok szorítva! Bezzeg, ha Gandalf lennék! Az majdnem végig szerepel. De megszívja ez a Szőr McDonald’s, ha a bunyós jelenetünk lesz!
20. nap: Hajnali öt óta a sminkben ülök. Most épp ötcentis mükörmöket ragasztgatnak rám. Kíváncsi vagyok, mi sül ki ebből!
Később: áhhhh! Úristen! Úgy nézek ki, mint egy ősszakállú menyasszony!
Még később: de még mindig jobban festek, mint Szőr McIzé. Úgy néz ki a szürke rongyos cuccában, mint valami koldus. Lehet, hogy mégis jobban jártam, hogy Szarumán lettem?
21. nap: Beszarás! Tegnap leforgattuk a fightolós jeleneteket Szőr Janival. Leginkább vmi jedi pankrációra hasonlított. Összevissza hadonásztunk a botunkkal és ordibáltunk. Mikor 4 óra folyamatos eksön után végre szünetet tartottunk, rendeltem egy extra nagy pizzát. Persze, amilyen az én formám, rögtön leketchupoztam magam. PJ meg jól lecs***ett, hogy nem tudok vigyázni a jelmezemre, meg hogy most úgy nézek ki, mint egy hentes a véres kötényében. Mondtam neki, hogy a véres ruha tök jól megy a gonosz „Véres Szarumán, a koszosfehér” style-omba, de úgy tüik, neki nem ez a véleménye. Vagy akkor miért verte a fejét a díszletbe?
Sokadik nap: Gázsiemelésért fogok folyamodni PJ-hez. „Orthanc tetején” valami varázsigét kellett halandzsáznom, miközben fújtak a szélgéppel. Amit valami ökör maximumra állított, és én meg úgy hanyatt estem, hogy kiújult a reumám. Öreg vagyok én már ehhez!
Sok + még egypáradik nap: Reklamáltam PJ-nek, és azóta tök jó dolgom van! Csak szuggerálnom kell a palantírt a hatalmas mükörmeimmel, és elégedetten sétálgatni az ork statiszták között.
Rengeteg. nap: Úgy tünik, nemsokára húzhatok haza, ugyanis ma a díszlet nagyrésze megsemmisült. Az udvart elsöpörte vmi áradásnak álcázott számítógépes dizájn, aztán meg eltört a botom. De nagyon körülményesen! Napokig forgattuk. PJ jól kiba**ott Szőr McHogyishívjákkal. Rá is fehér ruhát adott, de most óvatosabb, úgyhogy a Szőr nem ehet se ketchupos pizzát, se hamburgert, mert PJ olyan smucig, hogy nem lenne képes kifizetni a mosodát.
Rengeteg+nagyonsokadik nap: Végre otthon vagyok. A forgatásról való lelépésem elég érdekesre sikerült. PJ mindenkit próbált meghatni a nyálas szövegével, és ránksózta a megmaradt díszleteket. A kis bociszemü Éliás vagy ki a tököm megkapta ajándékba az Egy Gyürüt, és úgy elcsodálkozott rajta, hogy majdnem kiesett a szeme a nagy meresztgetésben. Én leléptem, mielőtt a fülem mögé akaszthatott volna vmit, de a repülőtéren kiderült, hogy nem voltam elég szemfüles. Mikor átvonszoltam magam meg a bőröndöm a fegyverjelzős iyé alatt, az elkezdett pittyegni, és letámadott egy csapat biztonságiőr, akik átkutatták a táskámat, feldúlva benne a gondosan összehajtogatott alsógatyáimat. És a táskám legmélyén mire bukkantak? A 10 kilós tömény ólom palantírra. Ez az ökör PJ a táskámba csempészte, és én meg kitartóan cipeltem a repülötérig az én koromban a reumámmal. Megfojtom PJ-t. Szerencsére a biztonsági őrök nem kötekedtek, azt hitték bowling golyó.
Pár év múlva: Nagyon bejön a népnek a film. Nem egészen értem, mit ettek a Jedi pankráción, meg…csörög a telefon. Kíváncsi vagyok, ki zargat már megint.
Később: PJ volt az, ez a szemét rohadék! Most közölte, hogy kivág a 3. Részből, mert túl hosszú lenne! Akkor bezzeg nem túl hosszú, mikor teletömi nyálas Viggo-Liv jelenetekkel. Ha legközelebb talákozok vele, úgy lecsapom a drágalátos palantírjával, hogy lemegy hobbitba - egyébként se sok kell neki. De előbb megyek vissza Litvániába, befejezzük a tehénszaros filmet!
"Aki sokat keveri a szart, azt előbb-utóbb berántja a kanál."
- Theala Vandron
- Nem elérhető
Namarie: Ez nagyon csúcs! Te vagy itt a Szilmaril-Khirály! :up:
Hajnal: Örülök, hogy visszatértél, mint a király és nem is akárhogy! :itscool:
Alyr: Na, erre már szólni sem tudok... Legyen elég ennyi: :clown: :biggrin2: :dance: :bounce:
<:3)~ <:3)~
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
- Panni
- Nem elérhető
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
CSÚCS!
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
A Megye megtisztítása II.
Karácsonyi Különszám
Brí
Pi: Megint itt vagyok egy ostromlott városban...
T: Na igen... Én most először...
S: Hát Frodó úr, azt hiszem legjobb lenne ha ennénk valamit...
Ga: Ilyenkor? Enni?
S: Enni mindig kell, Gandalf, ezt már tudhatnád...
F: Mid van, Samu?
S: Lembas... nos az már elfogyott...
F: Nem baj...
S: Esetleg kaphatunk egy-két nyuszit...
Pa: Nyulat? sajnos abból hiány van... Ugyanis a nyulak répát esznek ezért már hetek óta irtják őket a megyei kémek...
S: Nyuszi... De hár... a Megyében is volt nyúllegelő...
Pa: Azt már az elején felszántották és bevetették cukorral...
Pi: Ezek nagyon rossz hírek...
Ga: Mely sötét erő munkálhat a Megyében?
Pa: Nem tudjuk... de hamarosan megtudjuk... ha a hadak ideérnek...
F: Dehát miért féltek a megyei hobbitoktól?
Pa: Mert veszélyesek és kegyetlenek...
T: Ezt nem mondhatod komolyan...
Pa: Két hete... a háború kezdetén felbéreltünk egy csapat zsoldost hogy ijesszenek rá a megyeiekre...
T: És? Nem találták őket?
Pa: Dehogynem... Hárman visszatértek, csak ők maradtak...
Ga: Az nem lehet...
Pa: Ez még a tavalyi sörfőzetemnél is rosszabb...
Ga: Mi baja volt a sörnek? Hiszen ráolvastam...
Pa: Nem tudom mit mondhattál rá, de azóta elég furcsa kék habja van...
T: Kék?
Pa: Pedig maga a sör majdnem fűzöld... és aki eddig ivott belőle...
F: Mi történt velük?
Pa: Folyton hummognak... meg olyan furcsa szavakat mondanak... hogy bu... izé...
Pi: Burárum?
Pa: Pontosan... ezenkívül vagy három törzsvendégemnek levelek nőttek a fülén...
T: Levelek?
Pa: Mondjuk... Lapu Mogli még örült is neki mert azóta nincs gondja pipafűre... minden reggelre kinő neki...
(Ekkor kürtölés és kiáltozás hallatszik a falon kívülről, csapatok menetelnek... A hobbtok és Gandalf a kapuhoz mennek, felmennek a kerítés mögé épített állványra. Odakint több mint ezer vad képű hobbit áll, sorokra és egységekre osztva, kezükben esernyők, fűnyíróollók és egyéb fegyverek látszanak. Itt-ott zászlók, rajtuk a Fehér Kéz amint hasábburgonyát tart. )
Ga: Ez nem lehet igaz...
Pi: Ismerem ezt a jelet...
T: Ez...
Ga: Szarumán!!!!!
T: Dehát őt legyőztük...
Ga: Nem, sajnos nem... és most visszatért...
(eközben a hobbitok furcsa fegyvereket állítanak fel. Az őszi égbolt egyre szürkébb lesz, hűvös szél söpör végig Brín. És akkor kilövik a fegyvereket...)
T: de hiszen ez...
Pi: Ez hó!
S: Ezek hóágyúk!
Ga: Csendesebben! A Színes Mágus közeledik!
F: Nem lehet... ez a hang...
Ga: Féltem hogy ez lesz...
S: Ezek a csengettyűk...
T: Ezek a szarvasok...
(Szarumán eközben lassan megérkezik, szánja halkan siklik a kilőtt havon. Aztán leszáll, piros köpenye meglebben a szélben. Felnéz a délről érkezettekre)
Sz: Nem Színes Mágus... Piros Mágus!
Ga: Te legyőzettél!
Sz: Azt te csak hiszed, fehér bolond!
F: Szarumán? Ez nem lehet...
S: Szarumán...
Pi: A Télapó...
Sz: Hohohohóóóóó!
milyen?
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Luine Baenre
- Nem elérhető
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Kincső
- Nem elérhető
- Panni
- Nem elérhető
(visszafelé, útban gombafalvára)
Forgó rúd (Frodó): Bip-pen toll (Pippin)! Sampon (Samu)! Túr fa (Trufa)!
Hol vagytok?
Sampon: Itt vagyunk Forgó rúd!
Forgó rúd: Hol?
Túr fa: A lábad alatt!
Forgó rúd: Ja, elnézést.
Bukfenc manó (Buckamanó): Foglaljatok helyet!
(Forgó rúd és társai leültek a csontokból kifaragott székekre. Samponnak a következő címkén akadt meg a szeme:)
Vasudvard trónfaragó KFT.
Tulajdonos: LURTZ fia, TURZT
Származási hely: Khazad d
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Brisa
- Nem elérhető
Az óvónéni kérte a kisfiút, hogy nevezze meg az ujjait, mire ő el is kezdte sorolni: hüvelyk ujj, mutató ujj, középső ujj, a gyűrűk ura, kis ujj.
[size=9:3fma4ly8]Azért remélem, hogy a kisfiú nem a filmet ismeri...[/size]
Brisa
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
engem is megihlettél:
Végzet-Hegy
Frodó: - Nem tudom megtenni Samu! Ez túl bonyolult!
Samu: - Csak lépj oda Frodó úr, és dobd bele! Az meg a gravitációnak engedelmeskedni fog és beleesik. Jobbik esetben ez a Yoda-utánzat utána ugrik.
Gollam: - Nem isssz Yoda! Nem!!!! (ordítja és teli köpi Samu képét)
Samu: - Bocs, tévedtem. Etióp törzsfőnök! Még a himbilimbis nacid is ott fütyőg.
Gollam: - Mi assz a himbilimbi, drágassszág?
Samu: Ágy-ék-köt-ő. Ja, az nem az.... ja, amit kérdeztél: olyan, amid neked hmm...... van neked egyáltalán olyan?
Gollam: - Grr....... (dühöng)
Frodó: - Ide figyelnétek egy percre? Most dobjam, vagy ne bodjam?
Samu: Jajj, Frodó úr, mondom, hogy dobja, nem látja, hogy nem érek rá, mert YodaUkuki törzsfőnökkel beszélek? (közben Gollam, Frodóra ugrik)
Frodó: - Áhhhh!!!!
Gollam: - A Gyűssszűt! A Gyűsszű kell nekünk!
Frodó: - Samu!
Samu: - Mindjárt, teaidőre várok!
Frodó: - Áhh, a….!!! Leharapta! (közben Samuhoz esik a Gyűrű)
Samu: - Most mit kell verekednetek? Ez kell nektek? (mutatja fel a Gyűrűt)
Frodó: - ……..
Gollam: - A drágassszág! Kell nekünk!
Samu: - Ez kell neked? Tessék, szaladj utána! (és Samu beledobja a katlanba)
Gollam: - Táccccccsssdáónnnn!!!! (és utána ugrik)
Frodó: - Szép volt Samu.
Samu: - Kösz Frodó úr…. De Frodó úr, megváltozott a történet. Most már én kerülök majd a borítóra. (megáll és elmélázik) Samu visszatér…
Frodó: - ………
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Namarie
- Nem elérhető
52.
Két hét múlva:
Fivérem már visz is Doriath felé. Elég gyorsan tisztázta az ügyet Thingollal, mit ne mondjak, még galambposta se kellett. Ulmo alaposan felkészített. Finrod meg azt mondta, Thingol palotája nem játszótér, ne nézzek minden lépcsőkorlátot potenciális csúszdának, és egyáltalán, próbáljak meg nolda hercegnő módjára, és egyáltalán, tündeként viselkedni. Meg ha lehet, ne világítsak túl feltűnően. Mintha az olyan könnyű volna, amikor ahol jelen vagyunk, nem kell se fáklya, se gyertya..
Egy hét múlva:
Megérkeztünk. Hát mit mondjak, különös egy hely ez, de nagyon szép. És mindenki kedves. Lúthien gyönyörű, de nincs elszállva magától. Milyen jó, hogy végre nem én vagyok a legszebb, és hogy nem tapogatja mindenki a hajamat!! Amúgy Melian is tud világítani, meg Lúthien is, úgyhogy nem is vagyok feltűnő. Annyira. Csak átlátok még némely fiú feje fölött is. És nem is kell magassarkú. Na ez ciki.
Két nap múlva:
Haza akarok menni, tesómékhoz! Hiányoznak! Nyomorult Curufin, miatta vagyok itt. Illetve magam miatt, de ha ő nem akar senkit lenyilazni, akkor nem kell idejönnöm. bunkó!!! Nem baj, legalább legalább Ulmoval lehet beszélgetni, ő megérti, amit mondok. Az itteniek kevésbé. Én töröm a sindát, ők nem értik a quenyát, tehát mutogatunk. Bár részemről elvileg kevésbé nehéz a dolog, mert ha akarom, nézhetem a gondolatát, de mint Feanor szegény kifejtett volt, ennek nem is biztos, hogy mindenki oly nagyon örül, tehát muszáj visszafognom magamat. (Ez még egy vitánk alkalmával történt, amikor is közölte, hogy ő ezt utálja, más se biztos, hogy túl boldog tőle, mert a gondolatok magánügyek, és én sem örültem, amikor a fiai bemásztak a hálószobámban. Bár megmondtam neki, a kettő nem ugyanaz, mert a kis drágák azt akarták, én meg nem akartam ezt a dolgot, hanem kaptam, az meg hogy nem mindig tudom irányítani...)
Másnap:
Az itteniek akkor is tök aranyosak. Melian főleg. Mablung is. Thingol is, bár ő elég morgós. Ma rám is szólt, hogy itt nem szokás a lépcsőn fejjel lefele közlekedni. Pedig csak siettem, és megbotlottam. Csakhogy le is estem, egyenesen rá az egyik őrre, valami Celebornírtra, vagy micsoda. Olyan bajba vagyok ezzel a sindával, még töröm is. Ez a Kele vagy kicsoda meg csak nézett rám. Thingol meg morgott vele is, hogy miért nem segít föl. Hogyan, ha egyszer rajta feküdtem? Meg szegény meg se bírt szólalni a meglepetéstől
Egy hónap múlva:
Na, haladok már a sindával. Mablung is segít, Melian meg azt mondja, rejtett képességeim vannak, és ezeket ki kell bontakoztatni. Tök jó, maga Melian fog tanítani! El is mondtam Ulmonak, azt mondta, nagyon nagy szerencse és megtiszteletetés ez. Meg mondtam neki, hogy Mablung is milyen segítőkész, mindig eligazít, meg ilyenek. Erre az első kérdés: tetszik neked? Na mondom...
Két hét múlva:
Lúthien is bejön néha tanulni, amúgy meg az erdőben táncikál, Daeronnal, aki tisztára bele van esve, csak Lúthiennek nem tetszik annyira. Érdekes, itt a népek ezt szépen tudomásul veszik. Nem úgy, mint egyes helyeken, ugye...
Este: jaj, ma akkor hülyeséget mondtam! Meliannal közöltem, hogy biztos szépen hímezte ki az övét. Mindenki csak lesett, majd Thingol meg Mablung egyszerer elkezdték mondani, hogy eszembe ne jusson az övnek a tájékára se menni, mert megraknak. Döbbenten néztem, és közöltem, hogy nem szokásom elvenni a más holmiját kérés nélkül. Erre ők néztek értelmesen, de szerencsére Meliannak leesett, mire is gondolok, és elmagyarázta, hogy az egyáltalán nem kiegészítő és nem islátszik... most már tuti nem megyek oda. De olyan izgi lehet.. nem, mégsem, elnézve Mablung markát..
Köszönet Erynek és Ulmonak!
Aldarion, Alyr, Theala: szvsz több, mint nagyon jó!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Kincső
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
- Theala Vandron
- Nem elérhető
Aldarion: Nagyon tetszett! A meduseldi jelenetek főleg!
Eia: Hát nem is tudom... Neken ebben az vicces, hogy valaki képes ilyeneket rajzolni...
Namarie: Többet, többet! Ezt nem lehet elsunnyasztani!
Panni: Aranyos...
Holtak vezére: Malacok jók!
Szilvalé nincs, de van más:
GONDOR
/Gandalf és Pippin Denethor színe elé járulnak./
D:Szióka Gandi, milyen rég nem láttalak! /Felpattan a trónról, kétoldalt megpuszilja G.-t, aztán észreveszi P.-t./ De ééédi! Nekem hoztad?
G: Igen...
D:Olyan kis aranyos! Gyere ide apucihoz! MI a neve?
G: Tuk Peregrin, de...
D:Milyen buta név! Én majd Rexnek fogom hívni, az jobban illik hozzá! Mit eszik egy ilyen?
P:Répát, gombát, krumplit...
D:Jaj Gandi, még beszélni is megtanítottad! És milyen cukin felöltöztetted! Még kis kardja is van! Milyen fajta?
G:Hobbit, azonban...
D: Sose hallottam még ilyesmiről. Remélem szobatiszta!
G: Félreértesz engem, Denny! Ő egy hobbit, értékes szövetséges és nagy harcos a Megyéből!
D:Nem egy új hobbiállat?
G:Nem.
D:Pedig még a neve is arra emlékeztet. Minek hoztad ide?
G:Hogy segítsen Gondor védelmében.
D:/Vállat von./Kis segítség is segítség. Te miért jöttél ide?
G:Ugyanazért és hogy hírül hozzam neked, Szarumán legyőzetett.
D:Micsoda megkönnyebbülés! Az utóbb időben kezdett nagyon elkanászodni!
G:Mire célzol?
D:Félreérthető tartalmú leveleket küldözgetett nekem. Nézd, van egy egész kupac!
P:Érdekes, Rohan királya is épp erre panaszkodott.
D:Az a szemét! Egyszerre kettővel kavart?!
G:Úgy tűnik.
D:Mindig tudtam, hogy a mágusokban nem lehet megbízni!
G:Ne általánosíts!
D:/Ellágyul./ Te kivétel vagy, Gandi!
G:Sajnos kötelességem veled egy szomorú hírt is közölni. Fiad, Boromir egy héttel ezelőtt elhunyt.
D:Tudom.
G:Honnan?
D:/Előveszi a kürt darabjait./ Ő mondta.
G:Mondta?!
Kürt egyik fele: Miért mit gondoltál...
Kürt mésik fele: ...ostoba mágus?!
K1:Tudok beszélni...
K2:...de már csak két darabban.
K1:Amíg egyben voltam...
K2:...egyben beszéltem is!
G:Boromir ezt sosem melítette!
K1:Hát persze...
K2:...hogy nem!
K1:Megtiltotta, hogy beszéljek...
K2:...mert attól tartott, hogy összevesznék a Gyűrűvel!
G:A Gyűrűvel?!
K1:Ha tudnád, hogy annak...
K2:...mekkora szája van!
G:Ez érdekes. Nem adnád ezt nekem, Denny?
D: Minek?
G:Hogy őrízzem, amíg Boromir egyenesági leszármazottja el nem jön örökségéért, a Kettétört Kürtért. Mert egyszer visszatér a Helytartó!
P:És az mikor lesz?
G:Beletelik még egypár hónapba, de nemsokára.
P:Honnan tudod?
G:Ostoba Tuk! Mit gondolsz, mire való a telefül?!
P:Telefül?!
G:Aha. Valami Weasley-ktől kértem kölcsön még Völgyzugolyban. Rátapasztottam Arwen szobájának ajtajára és tudod, mit hallottam?
P:Na, mit?
G:Arwent és Boromirt!
D:/Elérzékenyül./ Az én kicsi fiam!
P:Hát azt nem mondanám, hpgy kicsi...Meg Arwen se...
G:Ostoba Tuk!
D:Nem is olyan ostoba! KÉrlek Gandi, menj ki és hagyj minket kettesben!
Na, mit szóltok hozzá? :
<:3)~ <:3)~
- Nefadar
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
EZEK A LEGJOBBAK!!Alyr Arkhon írta:
F: Itt! Itt szúrt meg! Belémnyilall az emlék...
S: Még mindig jobb, mintha egy tünde nyilallna beléd...
[...]
Pa: Nohááát!
Ga: Üdv néked, Papsajt, Ászok Ásza, hogy s mint vagy?
Pa: Nicsak Gandalf. Mosattál?
A többi meg csak szimplán Khirály!!!
[size=9:u4b3x865]Alyr, hogy te hogy ráérsz ilyenekre ebben az egyetemi véghajrában is... [/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
A Megye megtisztítása I.
Hazafele az úton
S: Jé, erre jöttünk!
Ga: Amii nem csoda mivel ez az egyetlen út van...
S: Akkor mért nem az úton megyünk? Amikor a Vándorral jöttünk erre szelídebbnek tűnt ez a bozót...
P: Biztos egyirányú...
T: Nézzétek, ittvannak Bilbó trolljai...
P: És itt van belevésve a monogrammom a karjába!
S: És itt van a törpök sziklája... tényleg, Gandalf, te tudod mi van ráírva?
Ga: Vándor nem mondta meg?
S: Csak annyit mondott, hogy szerinte törp rúnák...
Ga: Hát akkor halljátok:
"Itt jártunk, mi, a 13 törpök, meg Bilbó, a hobbit a Megyéből. Ja meg a Gandalf nevű szakállas illető.
A kincsek nálunk vannak. Találtuk őket. A mieink! A sajátjaink! A drágaságaink!
Fellebezésnek helye nincs!
UI: Hülye trollok. "
S: És tényleg úgy volt, hogy te addig beszéltél hozzájuk, amíg reggel lett?
Ga: Nem, dehogy... Csak meggyőztem őket hogy fehér a bőrük és kellene kicsit napozniuk...
Széltetőnél
S: Jé, de ismerős...
F: A seb... sebet ejtettek rajtam... fáj... itt volt.
S: Még mindig fáj? Vagy csak ha megnyomod?
F: Ha elég erősen nyomod...
Ga: Hát igen... és még mindig itt van a levelem...
T: de ez csak egy kő!
Ga: És rá van írva, hogy "Fordítsd meg" . Melyikőtök találta meg?
P: Aragorn... és azt mondta csak egy ősi levél amit Isildur hagyott Gil-galadnak, hogy mégsem jó idő a randira de majd hívja.
F: Itt! Itt szúrt meg! Belémnyilall az emlék...
S: Még mindig jobb, mintha egy tünde nyilallna beléd...
Brí
Kapus: Hobbitok! Négy hobbit! Meg egy reflektoros muksó...
F: Be akarunk menni!
K: Ti vagytok az előőrs?
P: Minek az előőrse? Mi Délről jöttünk...
F: A Pajkos Póniba tartunk...
K: Menjetek. De jobb ha tudjátok, hogy átnevezték Mérges Lóvá...
(bemennek, a faluban mindenütt fegyverek, fegyveres katonák, egymáson gyakorlatozó íjászok, és a háború egyéb jelei. A Mérges Ló szinte teljesen üres, Papsajt egy kardot élesít az ajtó előtt. )
Pa: Nohááát!
Ga: Üdv néked, Papsajt, Ászok Ásza, hogy s mint vagy?
Pa: Nicsak Gandalf. Mosattál?
T: Mi ez a csatakészülődés? A háborút megnyertük...
Pa: Délen lehet...
Ga: A Barad-dúr ledőlt, a Sötét Úr átment felhőbe a mordori cégek részvényei semmit sem érnek...
S: A Lekwar véget ért...
Pa: Nem rossz hírek ezek, de... hamarosan csata lesz itt...
F: Miféle csata?
Pa: A Megye hadserege erre tart. Csak enni, inni, aludni és virágot szedni állnak meg. Bármikor megérkezhetnek...
S: A Megye hadsegere?
Pa: Igen, nagyon nagy hadsereg... a csetföldi vademberek és vadhobbitok is velük vannak.
Pi: Dehát miért? Hogyan?
Pa: Új Főnök van náluk... Kisütötte hogy elynomjuk a kolompériparukat a répákkal és termékek egész sorát vezette be... Krumplicukor, hasábburgonya...
T: Répa! A répa az fontos!
Pa: Volt... mostmár az ellenség, azaz Brí jelképe...
Ga: Mennyi az ellen?
Pa: Lehet vagy ezer fő...
(ekkor kürtök hangja hallik)
Pi: Ez nem hobbitkürt!
T: Ezek tündekürtök!
( Beléptet Haldír a maradék Vérkommandó élén)
H: Sosem volt szövetség a Bríbeliek és a tündék között, de ez most nem fontos...
Ga: Hát akkor miért jöttél?
H: Sehol sem sikerült meghalnom... úgy hallottam itt csata lesz... hátha...
F: Mé' gól, ha nem?* Haldír!
H: Én is üdvözöllek Zsákos Frodó!
H: Kommandó! VÉÉÉÉR!!!!
*=értsd: Mae govannen...
milyen?
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Adelard írta:
Galadh írta:
Aeglos írta:
E. Eia Ayna írta: Na, akkor.. Nimrocco ötletére:
Galadh a Képekben írta: Elrond
Éomer
Legolas
Faramir
Éowyn
Galadriel
Aragorn
Arwen
Frodó
Te jóságos ég!!! 8O :eek2: :eek4:
Mintha polipok lennének...
Ez az anime gusztustalan-a-köbön ága
Nemiiiis
Szerintem tök édesek, nemtudom, mi bajod velük:)))
és én anime-fan vagyok, úgy vigyázz!
sztem is arik
Hát nemtom...
Van amelyik anime nem rossz, de ez azért...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Adelard
- Nem elérhető
Galadh írta:
Aeglos írta:
Éomer
Legolas
Faramir
Éowyn
Galadriel
Aragorn
Arwen
Frodó
Nemiiiis
sztem is arik
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Aeglos írta:
Éomer
Legolas
Faramir
Éowyn
Galadriel
Aragorn
Arwen
Frodó
Nemiiiis
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Kincső
- Nem elérhető
Aldarion írta: Advent van drágaszág.
Ez nem nazgúl, csak a tamagocsim.
Tartsd a szádban villás nyelvedet. Persze, mindig mondtam, hogy szerezz be egy kanalasat.
Ga: - ...hogy betöröm Keselyüstököt.
T: -Na és sikerült?
Ga: -Hát a gerincét…
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Aeglos
- Nem elérhető