- Köszönetek: 0
Humor
- Eszterprise-Estel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Legolas:Nem minden a külsô...
Ez fájt. A Haldirost nem is említem, nem lehet felülmúlni.
A remény hal meg utoljára
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gollam
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
leghosszabb könyvek:
Szauron: optikai kislexikon
Legrövidebb könyvek:
Legolas: Asztrológiai kisokos
Galadriel: frizurák rövid hajból
Samu: csónakázási élményeim
Samu: a vízben való merülés fizikai szabályai
Most csak ennyire tellett, ha már valaki másnak is az eszébe jutott, akkor sorry....
"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Alyr Arkhon írta: G]...szoke [/b]ember jön arról!
S: Ja tényleg, Faramir...
Ez azért túlzás...
G: Szegény kisz orkockákat etettek "szilvalekvár" feliratú üvegekbol...
Szauron Szilvalekvárja Visszatér
H: Na szervusztok, Gandalf add ide a lovadat, szükségem van rá!!!
Ga: Ezt? Hááát...
H: Ezt mint Fehér parancsolom!
Ga: Én mint Fehér visszatutasítom!
H: Fütty-fütty-fütty... (gyk: fütyül)
(Keselyüstök kiszalad Gandalf alól, aki egy döbbent pillanat után hirtelen leesik)
Gi: Na, most már zöldesfehér vagy...
H: hehe...
(felpattan a lóra és elvágtat elobb délnek, aztán északnak, aztán keletnek... majd visszaér és leugrik)
H: Phu... Inkább gyalog megyek...
SzISz!!!
Könyvcímek szupik!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- hódica
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Narië írta: Na most én is próbálkozom:könyvcímek:
Rôvid könyvek:
Faramir&PJ:Útmutató az osztatlan közönségsikerhez
Gollam:Szakácskönyv-táplálkozzunk változatosan
Arwen:A rejtôzködés művészete (Helm-szurdokban-a szerzô )
Gollam:Kulcs a skizofrénia kezeléséhez
Kígyónyelvű:Kígyónyelvű G. szexuális élete
Aragorn:Hogyan harcoljunk biztonságosan
+1Haldír:Az ember aki ott se volt,de ott halt meg
ez nagyon-nagyon-nagyon jó Főleg a Haldíros
www.funpic.hu/ot2/ot5931.jpg ezt ismeritek?
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Még új vagyok, és most csak annyit akarok mondani, hogy a jó poénok mindig kellenek!
Minden jót!
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Sesy
- Nem elérhető
- Gollam
- Nem elérhető
Meg tudná mondani valaki, hogy mi az a FOTR, és hogy hol lehet megnézni? Ha lehetne, akkor priviben kérném...
És egy kis humor:
Amikor Aragorn épp a vízben haldoklik, odamegy a ló és elkezdi nyalogatni...eközben Aragorn a következőt kérdezi: Arwen, hát már megint te vagy az?
A moziban beszólás:
bazi nagy ork tömeg vonul, erre beszólok: Azt az orkot ott ismerem....
No nem voltak olyan jó poénok, mint amilyeneket ti nyomtatok, de legközelebb majd igyekszem... na pápá
"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Aragorn: egy Király életrajza
Arwen: Élet csókolás a halottakba-alapfok
Legolas: Bizsugyűjtés orkoktól
Gimli: A maratoni futás művészete
Gandalf: fiatalodási receptek
Gríma: Szép, és egyben első hallásra felfogahatatlan dumák valentin napra
Faramir: Hogyan váljunk naggyá
Eowyn: Csábítás
Elrond: Könnyfakasztó dumáim
'Is there anybody out there?'
- Nimashilin
- Nem elérhető
Alyr: csak a szokásos. / /
Idril :ajajajajajjjjj
Narie, hobbit: Csak 1x olvashatnám azt az egy-egy mondatot, ami a könyvekben áll!
My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Nimashilin írta: Jajj Alyr, ne ölj meg!
"Azt hiszem feltaláltam a pillanatragasztót..."
És egy kis Frottír:
Tollam jó vezetőnek bizonyult, bár túl sokszor feküdt bele a kisebb patakokba, hogy lemoshassa magáról a hobbik szagát. Sajnos nem sikerült nagy eredményt elérnie. Néha a Hulla-dágványban is alámerült, ami valamicskét javított a helyzeten, de még így is érezte Frottír lábának a szagát, aki azt minden éjjel cselesen Tollam fejére tette. Egyik nap egy erdőbe értek. A hobbik érthetően fáradtak voltak, hiszen fél órája szemernyit sem aludtak. Így ledobálták sáros, büdös cuccaikat és mély, nyáladzó álomba merültek. Mikor felébredtek, Tollam nagy tál sült krumplival, rántott hússal, filézett harcsával és félszáraz pezsgővel fogadta őket. Vaku öklendezve meredt az ételre, Frottír pedig elnézően a kis állat gyomrába bokszolt.
-Mi az isten ez, Tollam? elégedetlen mormogás a földből Bocs, Gané. Ilyen undormányt mi nem nyomunk le a torkunkon!
-Gazsda, gazsda, nem tudja, mi a finnycsi. Ezs jó kizs rántottnyusi, meg kolompér
-Nana, Tollam úr, csak úgy, hogy mi is értsük! Nem értünk mi törpiül, hisz tudod
-Kussolj be, Vaku! Krumpli, így jobban teccsik, dagadék hobbi?
-Vagy úgy! Azt hiszem, kitekerem inkább egy másik nyúl nyakát.
Ám ebben a pillanatban füstöt éreztek és fehér-zöld csuklyás alakok közeledtek feléjük nagy, lángoló keresztekkel.
-Gyajj ne, már megint ezsek
-Fehér hatalmat! Fehér hatalmat! jött elő a bokrok közül egy rakat ember, kardokkal, a fejükön csúcsos, terepszínű süveg. /Fehér-zöld /
-Kik vagytok, s mit akartok? Tán valami déli csürhe lennétek? kérdezte az elöl álló csóka és módszeresen felgyújtott pár fát a kezében levő égő kereszttel.
-Nem, kedves
-Faromúr.
-Tehát Mr. Farom, nem vagyunk déliek. Messze földről jöttünk. Heten vagy hányan indultunk útnak Tölgybagolyból. S velünk volt Boride is, aki Fondorból származott.
-Bratyóóó! kiáltott Faromúr. Hóóól vaaagy?
-Mondom VOLT! vágott közbe Frottír Már elváltak útjaink.
-Nem is baj. Ő szerette azokat a sötét délieket. Még dísztárgyakat is vett tőlük. Engem meg rasszistának, vagy minek hívott. Apu mindig őt szerette jobban. Mert őt nem érdekelte ez a faji megkülönböztetés-cucc. De én, Fondor kapitánya most megmutatom, mennyit érek! Kiirtom az összes letelepedési engedélyért könyörgő bugrist! Fehér hatalmat! Fehér hatalmat! ezzel visszavette süvegét és kivonultak az erdőből.
-Azt hiszem, Gané nem azt az utat szánta nekünk, Frottír úr.
-Tudom, Vaku. De azóta sokminden történt, amit még ő sem láthatott előre. Ez a sok bevándorló Remélem, Mr. Farom nem jön többet erre
-Én izs. De akkor zsiessünk, gazzsda, mert ez a baromarcsú mindjárt kinyírja azs össes négert és vissajön ide. Mennyünk, mennyünk! mondta Tollam, de ekkor újra felbukkant Faromúr, fűszoknyában, virágfüzérrel a fején, nyakában gyöngyökkel, eszeveszetten ordítva: -Hülye déliek! Hát nem azt hitték, turista vagyok? Ááááá! Szegény társaimat elkapták és most kókuszt etetnek velük, hula-lányok táncolják körbe őket és hasonló szörnyűségek!!! Valamit ki kell találnom! ekkor szeme a Frottír pólóján álló feliratra tévedt: NÁLAM VAN A HATALOM GYŰRŰJE, AMI LEGYŐZ MINDENKIT. SENKI SINCS, AKI MEGVÉDHETNE ATTÓL, AKI EL AKARJA VENNI. S ekkor Faromúr agyában évek óta először- megszületett egy gondolat.
Júúj....ez nagyon fájt ám:))))
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- [Nerwen]
- Nem elérhető
- Augustíne
- Nem elérhető
- Narië
- Nem elérhető
Rôvid könyvek:
Faramir&PJ:Útmutató az osztatlan közönségsikerhez
Gollam:Szakácskönyv-táplálkozzunk változatosan
Arwen:A rejtôzködés művészete (Helm-szurdokban-a szerzô )
Gollam:Kulcs a skizofrénia kezeléséhez
Kígyónyelvű:Kígyónyelvű G. szexuális élete
Aragorn:Hogyan harcoljunk biztonságosan
+1Haldír:Az ember aki ott se volt,de ott halt meg
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Nimashilin írta: Jajj Alyr, ne ölj meg!
"Azt hiszem feltaláltam a pillanatragasztót..."
És egy kis Frottír:
Tollam jó vezetőnek bizonyult, bár túl sokszor feküdt bele a kisebb patakokba, hogy lemoshassa magáról a hobbik szagát. Sajnos nem sikerült nagy eredményt elérnie. Néha a Hulla-dágványban is alámerült, ami valamicskét javított a helyzeten, de még így is érezte Frottír lábának a szagát, aki azt minden éjjel cselesen Tollam fejére tette. Egyik nap egy erdőbe értek. A hobbik érthetően fáradtak voltak, hiszen fél órája szemernyit sem aludtak. Így ledobálták sáros, büdös cuccaikat és mély, nyáladzó álomba merültek. Mikor felébredtek, Tollam nagy tál sült krumplival, rántott hússal, filézett harcsával és félszáraz pezsgővel fogadta őket. Vaku öklendezve meredt az ételre, Frottír pedig elnézően a kis állat gyomrába bokszolt.
-Mi az isten ez, Tollam? elégedetlen mormogás a földből Bocs, Gané. Ilyen undormányt mi nem nyomunk le a torkunkon!
-Gazsda, gazsda, nem tudja, mi a finnycsi. Ezs jó kizs rántottnyusi, meg kolompér
-Nana, Tollam úr, csak úgy, hogy mi is értsük! Nem értünk mi törpiül, hisz tudod
-Kussolj be, Vaku! Krumpli, így jobban teccsik, dagadék hobbi?
-Vagy úgy! Azt hiszem, kitekerem inkább egy másik nyúl nyakát.
Ám ebben a pillanatban füstöt éreztek és fehér-zöld csuklyás alakok közeledtek feléjük nagy, lángoló keresztekkel.
-Gyajj ne, már megint ezsek
-Fehér hatalmat! Fehér hatalmat! jött elő a bokrok közül egy rakat ember, kardokkal, a fejükön csúcsos, terepszínű süveg. /Fehér-zöld /
-Kik vagytok, s mit akartok? Tán valami déli csürhe lennétek? kérdezte az elöl álló csóka és módszeresen felgyújtott pár fát a kezében levő égő kereszttel.
-Nem, kedves
-Faromúr.
-Tehát Mr. Farom, nem vagyunk déliek. Messze földről jöttünk. Heten vagy hányan indultunk útnak Tölgybagolyból. S velünk volt Boride is, aki Fondorból származott.
-Bratyóóó! kiáltott Faromúr. Hóóól vaaagy?
-Mondom VOLT! vágott közbe Frottír Már elváltak útjaink.
-Nem is baj. Ő szerette azokat a sötét délieket. Még dísztárgyakat is vett tőlük. Engem meg rasszistának, vagy minek hívott. Apu mindig őt szerette jobban. Mert őt nem érdekelte ez a faji megkülönböztetés-cucc. De én, Fondor kapitánya most megmutatom, mennyit érek! Kiirtom az összes letelepedési engedélyért könyörgő bugrist! Fehér hatalmat! Fehér hatalmat! ezzel visszavette süvegét és kivonultak az erdőből.
-Azt hiszem, Gané nem azt az utat szánta nekünk, Frottír úr.
-Tudom, Vaku. De azóta sokminden történt, amit még ő sem láthatott előre. Ez a sok bevándorló Remélem, Mr. Farom nem jön többet erre
-Én izs. De akkor zsiessünk, gazzsda, mert ez a baromarcsú mindjárt kinyírja azs össes négert és vissajön ide. Mennyünk, mennyünk! mondta Tollam, de ekkor újra felbukkant Faromúr, fűszoknyában, virágfüzérrel a fején, nyakában gyöngyökkel, eszeveszetten ordítva: -Hülye déliek! Hát nem azt hitték, turista vagyok? Ááááá! Szegény társaimat elkapták és most kókuszt etetnek velük, hula-lányok táncolják körbe őket és hasonló szörnyűségek!!! Valamit ki kell találnom! ekkor szeme a Frottír pólóján álló feliratra tévedt: NÁLAM VAN A HATALOM GYŰRŰJE, AMI LEGYŐZ MINDENKIT. SENKI SINCS, AKI MEGVÉDHETNE ATTÓL, AKI EL AKARJA VENNI. S ekkor Faromúr agyában évek óta először- megszületett egy gondolat.
Júúj....ez nagyon fájt ám:))))
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Isil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Rayan
- Nem elérhető
- hobbit
- Nem elérhető
Egy pár könyv cím
Legolas: Az önutállat (Ön életrajz)
Aragorn: Amit egy királynak tudnia kell (ismeret terjesztő)
Aragorn: A nők nyelvén(ism.ter)
Gimli:Akik gondolkodnak
Peter Jackson: Az Entekről
P.Jackson:Faramír élete
Arwen:A szépség nem minden
Gollam:Ejcük szépen (logopédiai kis lexikon)
Gandalf:A kuruzslók élete
Gandalf:Átverések nagy könyve avagy a csúcsos süveg
Éowyn:Gyenge nők kézikönyve
Éowyn:A nőies viselkedés
Grima:Hűség
Az alagútban ismerkedtünk meg.Mikor kiértünk megláttam,hogy ronda és öreg.Akkor már késő volt.Megszerettem.
-üdv-
- Narië
- Nem elérhető
RulZ!!!!!4ever!!!Alyr Arkhon írta:
G: Titkosz kíszérletek eredményei... Szméagol látott ilyneket, úgyám, Drágaszágom...
S: Milyeneket?
Ga: vagy én... ide jöttem, és úgy gyoztem hogy mozdulnom se kellett...
Gi: Te gyoztél???
Ga: Hát persze!
Gi: Egy ilyen lóval, ami azt se tudja merre szaladjon, meg egy olyan ruhával ami az elso eso után színt vált?
Ga: Neked meg kopog a szakállad és alig látszol ki a földbol...
És Celeborn rocks!!!!!!!!!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Idril: Ez merénylet! Nem ér! Hát hogy írok én kalandot, ha nem tudok gépelni mert a hasamat fogom?
(Mindegy, alkalomadtán lefogyok és akkor nem tudsz kibabrálni velem, de nem ám! )
Most folytatódjék a
Kaland
Morgulvölgy
S: Forduljunk vissza!
G: Nem lehet, szoke ember jön arról!
S: Ja tényleg, Faramir...
F (felébred): Jaj, Samu, ennyire még sose füveztem be... Hol vagyunk?
S: A morgulvölgyben...
F: Már ott? Jó sokáig alhattam....
S: Hát... igen... mondjuk...
G: Menjünk...
F: Ebbe? Ilyen borzasztóságok közé?
S: Faramir jön hátulról...
F: Akkor...
G: Két tuz között vagyunk, ész a Gazda Mordorba akar menni...
F: Muszáj..
G: Ész szehol egy halacka...
S: Te folyton enni akarsz...
G: Nekem ninc ennyi tartalákom... mint a te haszad...
S: Nem is nagy a hasam!!!
F: Menjünk, ne vesszünk össze Samu hasán, talán találunk valami halat is...
(És elindulnak lefelé... egy ideig lassan lopakodnak, aztán elobb Gollam, majd a többiek is nekiütköznek valaminek...)
F: Mi van itt?
S: Én nem látok semmit...
F: Látni én se látok, de valaminek nekimentünk...
G: Titkosz kíszérletek eredményei... Szméagol látott ilyneket, úgyám, Drágaszágom...
S: Milyeneket?
F: Borzasztó lehetett... én egyedül a meggylekvárt tudom megenni...
Helm szurdok után
Haldír: És most gyoztesen visszatérek Lothlórienbe, és elveszem Galadrielt... vagyis Celebornt...
L: Neki már van felesége... férje...
Gi: jaj...
A: Felidézodtek benned a régi emlékek?
Gi: Ne is mondd...
Ga: Mi van? Mirol beszéltek?
Hu: Mi megyünk haza... itt nincsenek pincsik, nincs hát mi visszatartson...
H: Én akkor is visszamegyek és a Fák Úrnojét elveszem feleségül!
A: (kaján vigyorral) És melyiket?
H: hah! Én Fehér vagyok!
A: Én Király vagyok!
Ga: A Fehér én vagyok!
Gi: Jaj, ne megint kezdik...
L: Nincs egy tükrötök?
É: Hmmm... kéne még néhány kommandós...
Th: Menjünk, csatázzunk mééég!
A: Eddig nagyon ellene voltál...
Th: Eddig még sose gyoztem...
É: neeeem???
A: Nem?
Ga: Nem??!!!
É: És amikor... ööööö...
Th: Persze, egész jól adtam elo... meg Gríma is...
É: Jaj... Egy világ omlott össze bennem...
A: Hmmm... bezzeg én...
L: Vagy én... jaj, merre gurulhatott az a hajlakkos flakon...
Ga: vagy én... ide jöttem, és úgy gyoztem hogy mozdulnom se kellett...
Gi: Te gyoztél???
Ga: Hát persze!
Gi: Egy ilyen lóval, ami azt se tudja merre szaladjon, meg egy olyan ruhával ami az elso eso után színt vált?
Ga: Neked meg kopog a szakállad és alig látszol ki a földbol...
L: Gimli, nem dugtad a szakulladba a hajlakkomat?
H: Na szervusztok, Gandalf add ide a lovadat, szükségem van rá!!!
Ga: Ezt? Hááát...
H: Ezt mint Fehér parancsolom!
Ga: Én mint Fehér visszatutasítom!
H: Fütty-fütty-fütty... (gyk: fütyül)
(Keselyüstök kiszalad Gandalf alól, aki egy döbbent pillanat után hirtelen leesik)
Gi: Na, most már zöldesfehér vagy...
H: hehe...
(felpattan a lóra és elvágtat elobb délnek, aztán északnak, aztán keletnek... majd visszaér és leugrik)
H: Phu... Inkább gyalog megyek...
Vasudvard
Szi: Na, nemsokáha idejönnek, készüljetek...
P: Kik jönnek?
T: Mire készüljünk?
Szi: Nemsokáha idejönnek hogy elbánjanak Szahumánnal, tehveim szehint sietni kell...
P: Mivel?
Szi: hát, eloszöh is építetek egy pékséget, aztán egy vágóhidat, ültettek néhány növényt, állatokat tenyésztetek, végül pedig építetek egy éttehmet enyhén tündés stílusban, nagy tehasszal, és megfozitek az ebédet.
T: öööö...
Szi: Van há háhom napotok, sok szehencsét...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Supersonica
- Nem elérhető
- Idril Celebrindal./Fenrir
- Nem elérhető
Folytatom a naplót, mert az előbb még a 2. bejegyzést nemfejeztem be. Szóval:
Az előbb láttam, hogy Aranyrúd nézegeti egy kissrác kardját és ettől ragyogó ötletem támadt. Hiába, van itt ész, csak meg kell keresni! Kerítettem egy íjat. Nekem nincs, a mamám sose akart venni, hiába könyörögtem, pedig csak négy dioptriám van. szóval szereztem egy íjat és megkértem Légtornászt, hogy véleményezze. Megforgatta és azt mondta nagyon jó, aztán megkérdezte, hogy tud egy olyan szép szál harcos mint én vagyok ( ) bánni ilyen kis íjjal. És rám nézett és olyan szépen mosolygott és én már éppen válaszolni akartam, amikor odajött egy hisztis kölyök és azt bömbölte, hogy elloptam az íját. Pedig nem is, mert találtam és arról igazán nem tehetek, hogy éppen a kezében volt! Az orkok már nem lehetnek messze, mert kezd baromi büdös lenni. (A többiek szerint ez összefügg a csizmám körül szálldosó legyekkel, de én nem foglalkozom velük, mert a mama arra tanított, hogy ne válaszoljak a csúfolódásra.) Most már befejezem, mert mindjárt kezdődik a csata és még keresnem kell valami frankó búvóhelyet.
Na?
"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
- Nimashilin
- Nem elérhető
Aranyrúd!
A Légtornász még igaz is lehet. /ominózus lóraugrós jelenet... /
My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.
- Idril Celebrindal./Fenrir
- Nem elérhető
Egy rohani harcos naplója:
Egyik nap:
Ma érdekes dolgok történtek. a király éppen a napi tejbepapiját ette Gríma kezéből, amikor beesett aza vén csöves, Óz a Nagy Varázsló, aki a múltkor elvitte a lovaspóló válogatott kabalaállatát, Keselyüstököt. Szóval besétált ide mint valaki. Ahogy elnéztem, arculatot váltott. Vagy beleesett egy kád fehér festékbe. Nem jött egyedül. Volt vele egy kis emberke, akire azt hittem génmanipulált viking, pedig nem hanem Csipike a gonosz törpe. De az is lehet, hogy szokás szerint összekevertem valamit. Mindegy. Jött még egy ipse, aki úgy nézettki, mint egy narkós hippi. Komolyan mondom, már azt vártam, mikor kap elő egy "Make love not war!" felíratú zászlót... A hajától sírva menekülne a legelszántabb fodrász is és akkora borostája van, hogy a sündisznók térden könyörögnének a receptért. Volt velük egy tündi-bündi is. Édes fiúka4 És olyan szép haja van! Még szemeztünk is... A hippinek nagyon szép neve van, Aranyrúdnak hívják. A tünde meg egy igazi herceg, akit Légtornásznak hívnak és még fehér lova is van! Óz csinált valamit a királlyal, amitől úgy megfiatalodott, hogy ha Óz praktizálna, Középfölde plasztikai sebészeiéhen halnának. Velem is csinálhatna valamit, itt van ez az édes tündi-bündi, nekem meg ráncosodik a mellvértem. ( Bár lehet, hogy csak összekarcolódott, amikor részegen nekilovagoltam a városkapunak...) A király elzavarta azt a ronda Grímátmelegebb éghajlatra. Nem is baj, mert folyton rosszat álmodtam a csúnya fejétől. Biztos ő a zsákos ember, akivel a mama ijesztgetett, mikor kicsi voltam. Míg itt volt, állandóan azon paráztam, hogy mindjárt belerak egy zsákba és elvisz. Még a páncélom is borsódzika gondolattól! a király Vasudvardba akar menni. Ott valami szagorkán nevű varázsló lakik. azt nem tudom minek megyünk oda de állítólag csata is lesz. Nem lelkesít a gondolat. Főleg, mivel éomer és egy csomó harcos baromi messze ment és Éomer kikapcsolta a mobilját, úgyhogy nem lehet elérni. Szar ügy. aggódom érte. Olyan szép szeme van. Szóval mindjárt indulunk Vasudvardba és ott ellátjuk a csúnya orkok baját. Úgy kell nekik! Azért remélem, engem valamelyik hátsó sorba osztanak be...
Egy másik nap:
Végül nem Vasudvardba mentünk, hanem Kürtvárba. Útközben ránkrontott egy ork-banda, váltott farkasokon. Nem tudom, mi az hogy váltott. (Talán van rajtuk sebváltó?...) Nem merem megkérdezni, mert a többiek már a múltkor is hülyének néztek, amikor megkérdeztem, hogy a Tv-maci szokott-e pisilni. Na, mindegy. Szóval jöttek az orkok és nagyon izgi csatát vívtunk, a fa mögül tök jól láttam mindent. A végére egészen elkapott a hév és kiabálni akartam, hogy: hajrá éorlfiak, de nem mertem, mert féletem, hogy meghallják az orkok és bejönnek a fa mögé. Jaj Légtornász úgy harcolt, mint egy hős! Az én hősöm! Sajnos nem hajlandó felfigyelni rám. Állandóan csak azt a koszos kis Csipikét bámulja. mégis mit csináljak, hogy észrevegyen?! Menjek össze? Vagy fessem vörösre a szakállamat? Esetleg vedeljek sört és böfögjek akkorákat, hogy peregjen a vakolat? Na jó, erről ennyit. Sajnos Aranyrúd beleesett a patakba és eltűnt. Biztos lehúzta a haja. Most itt dekkolunk a Hlem-szurdokban és várjuk az ellenséget. Állítólag baromi sokan lesznek, aminek nem örülök, mert tömegiszonyom van, Főleg, ha az a tömeg fullmérges orkokból áll. Nem baj, amíg Légtornász itt nézegeti az íját mellettem, addig nem félek. Úristen! Hová lett?! Ja, odébbült. Pedig nem is bámultam feltűnően. (Azt hiszem...) Ja, majdnem elfelejtettem, hogy megkerült Aranyrúd. Nemrég belovagolt a várkapun. Ahoz eleget ázott, hogy a képe egy fokkal fehérebb legyen, de a haja még mindig szörnyű. Bezzeg Légtornásznak milyen cuki tincsei vannak!
Na, mára ennyi. Üdv!
"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
- Kincső
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Szb: Itt véget ér birodalmam határa...
G: Mi?
S: Egy határ hogy érhet véget?
Sz: Hagyjátok már, eddig jöttem és kész... az ott már a Morgulvölgy, oda én be nem teszem a lábam... vagy mi ez itt ami nem a kezem...
(És a vándorok elott föltárul a Morgulvölgy vad képe, egy széles völgy, közepén japánkert, a japánkertben kis patak, kis fák, kis házak pici orkok és egy aprócska Barad-dúr. A tornyocskától nem messze egy pici vulkán füstölög, a miniorkokkal egymagasan.
A japánkerttol távolabb egy magas drótkerítés mögött ismeretlen ám annál hatalmasabb állatok nyüzsögnek.Eme rémiszto dolgokat látva Samu nyel egyet és úgy dönt, csak holnap megy tovább, ám ekkor a hátuk mögül egy jól ismert hang:
"Hogy lehet hogy mi nem azon a parton voltunk ahol megszöktek és mégis itt vagyunk ahol nem vagyunk? vagy mi? ")
Haldír: Átjöttem életen, halálon, voltam faltöro kos, és most itt vagyok, visszatértem...
L: Haldír...
H: Igen, valaha így hívtak...
A: Haldír o Lórien...
H: Igen... most Haldír vagyok a Fehér!
É: Meeesteeeer.... A kommandó nevében...
H: És visszatértem épp amikor...
A: Már nem fenyeget veszély...
H: Héééé!!!!
É: Di Ritörn of Haldíííírrrr!!!!
Ga: Hé, a Fehér az én vagyok!
H: Én!
Ga: Én Fehér vagyok!!!!
A: De a csatát akkor is én nyertem, azzal a vad harci dallal, hogy... hé, most hova a fenébe rohantok???
Sz: Azt hiszem igaza volt az öcsémnek...
P: Hogy?
Sz: A Dragonball jobb...
Haláli! Tényleg SzISz! Olyanokat találsz ki... 8O
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Augustíne
- Nem elérhető
- Lora
- Nem elérhető
- Orlando
- Nem elérhető
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Gyarapítanám a világ legrövidebb könyveinek könyvtárát:
Szauron: Több Szem többet lát
Gollam: Változatosz halételek
Samu: Kedvencünk, a pók
Uglúk: Konfliktushelyzetek békés megoldása
Leghosszabb:
Legolas: Sinda értelmezö kéziszótár
Orkok: Hobbitcomb - 100 új recept
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Ithilia
Morgulvölgy
F: (felébred) Jaj, mi történt velem? Hol vagyok?
S: Éppen úton Mordor felé...
F: Ne má...
G: De, úgyám, Drágaszágom...
F: Jáááááj!!! Ki ez az anorexiás... izé?
G: Kikérem magamnak, én cupán egésszégeszen étkezem...
Szilbajusz: Mintha... okosabb lett volna ájulása elott...
F: Egy faaa!!! Beszéééll!!!! áááháááá!!!!
S: O egy ent, és egész kedves... olyan mint egy szép... virág...
Sz: MICSODA????? VIRÁÁÁG???!!!!
S: Jó, bocsi...
F: De hát ez beszél... És mi ez a csillogó izé a nyakamban?
G: Hssszzz... Drááágaszááág...
F: A tied? Odaadjam?
S: Ne, Frodó úr, hát semmire sem emlékszel????
F: Én? Mikor elaludtam éppen Bilbó 111. szülinapjára készültünk... vagy nem?
S: Nem.
F: Háát?
S: Osgiliathban befüveztél és egy nazgul majdnem elkapott és Faramirtól meg kellett szöknünk...
F: Te milyen nyelven beszélsz?
(Samu könyörgo pillantást vet Szilbajuszra aki bólint és leüti Frodót... de az fel sem veszi)
S: Jaaaj, ez olyan hülye hogy még elájulni se tud...
(ekkor Frodó hirtelen összeesik)
G: Ugyen, cak bisztosz lefagyott ész eddig tartott mire újratöltött...
S: Aha persze...
Szb: Itt véget ér birodalmam határa...
G: Mi?
S: Egy határ hogy érhet véget?
Sz: Hagyjátok már, eddig jöttem és kész... az ott már a Morgulvölgy, oda én be nem teszem a lábam... vagy mi ez itt ami nem a kezem...
(És a vándorok elott föltárul a Morgulvölgy vad képe, egy széles völgy, közepén japánkert, a japánkertben kis patak, kis fák, kis házak pici orkok és egy aprócska Barad-dúr. A tornyocskától nem messze egy pici vulkán füstölög, a miniorkokkal egymagasan.
A japánkerttol távolabb egy magas drótkerítés mögött ismeretlen ám annál hatalmasabb állatok nyüzsögnek.
Az egész völgy képét a balra elterülo romváros és romos torony uralja, a kapun felirat:
Minas Ithil (áthúzva)
Minas Morgul Disneyland (áthúzva a Disneyland)
Minas Morgul Brothers Studios (áthúzva)
New Line Morgul Studios(áthúzva)
Minas Morgul kellék és statisztagyár (áthúzva)
Minas Morgul kutatóközpont az Új Fajok Jövojéért (áthúzva)
és végül:
Minas Morgul csak úgy
Eme rémiszto dolgokat látva Samu nyel egyet és úgy dönt, csak holnap megy tovább, ám ekkor a hátuk mögül egy jól ismert hang:
"Hogy lehet hogy mi nem azon a parton voltunk ahol megszöktek és mégis itt vagyunk ahol nem vagyunk? vagy mi? ")
Helm szurdok, és környéke
Ga: Hu, hogy megnyertük ezt a csatát!
A: Megnyertük? Talán megnyertem???
Ga: Te?
Huornok: Má megin hiába jöttünk és lemaradtunk legalább két részrol...
Th: Gyozelem, ugye mondtam hogy mi aztán gyozünk...
É: A Vérkommandó gyozelme! VÉÉÉÉÉR!!!!!!!
Gi: Már senki sem felel, kihalt az egész kommandód...
(Ám ekkor a napot elvakító fehér fényben megjelenik...)
É: Meeesteeeer!!!
Haldír: Átjöttem életen, halálon, voltam faltöro kos, és most itt vagyok, visszatértem...
L: Haldír...
H: Igen, valaha így hívtak...
A: Haldír o Lórien...
H: Igen... most Haldír vagyok a Fehér!
É: Meeesteeeer.... A kommandó nevében...
H: És visszatértem épp amikor...
A: Már nem fenyeget veszély...
H: Héééé!!!!
É: Di Ritörn of Haldíííírrrr!!!!
Ga: Hé, a Fehér az én vagyok!
H: Én!
Ga: Én Fehér vagyok!!!!
A: De a csatát akkor is én nyertem, azzal a vad harci dallal, hogy... hé, most hova a fenébe rohantok???
Vasudvard
Sz: jaj, de unom magam...
P: Hát még mi...
Sz: Már a Pokémon se vidít, mint régen...
T: Végre...
Sz: Azt hiszem igaza volt az öcsémnek...
P: Hogy?
Sz: A Dragonball jobb...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Thalionhirion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Szilszakáll és Köbüki:
Az óent és az újmagyar nyelv közös vonásai