- Köszönetek: 0
Humor
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Hiaba, no. Ma nagyon kreativ vagyok
Beleg
Elrond nagy gondban van
Frodo gyomormosasra varva
Gandalf zaklatott
Galadriel besokall a szagtol
Elrond es "ugyes" katonai
Frodo es a Gyuru
Mar ok is ismerik ezt a fajta felelmet!!! :up:
Galadriel felvillanyozva
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nimashilin
- Nem elérhető
My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.
- Nimashilin
- Nem elérhető
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
A hatterek is meg Szmeagol tunde-harcosanak a naploja
En meg kozben ujabb kepeket preparaltam meg, ime:
Haldir elszurta
Remalom Helmnel
ertelmisegi
feltekeny apuci
Boromir a muerto
oltozkodes
Celeborn az elegedetlen
plaza-tunci
Beleg
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Gandalf és Alyr Mesterek müveitöl majd' leesem a székröl!
Pennie-féle hátterek iszonyúak! (föleg Gollam-Yodlam?)
Többiek szintén fergetegesek!
Nos, én is beállok a naplóörületbe:
Illetwe fia Medalion, lórieni tünde naplója
1. nap: Kedves Naplóm! Végre feltaláltuk a papírgyártást, szóval van mibe leírnom fennkölt gondolataimat. Én egy tünde vagyok, mégpedig egy nagyon szép, okos, elbüvölö tünde. Itt élek a szép Lórienben, ahol Galadriel úrnö és papucsférje, Celeborn úr uralkodik. Ja, és van feleségem is, Élien. Emiatt a többiek nagyon ferde szemmel néznek rám. Ferde [hajlamú] szemü banda.
4. nap: Ronda orkok merészkedtek a határra. Néhányan kimennek örködni. Haldírt kinevezték föparancsnoknak, most aztán nagy a feje. Nem mintha eddig nem lett volna az.
32. nap: A Sötét Úr készülödik ellenünk. Lehet, hogy csata lesz. Az mi?
35. nap: Elmegyünk a Fekete Kapuhoz, ott aztán leszámolunk velük! A csata az olyan, ahol nyilazunk, meg kardozunk, és Haldír nagyképüen parancsolgat. Emberek is jönnek. A páncélom nagyon nehéz. Egyáltalán minek az nekem? Semmi bajom nem eshet, legalábbis az Úrnö ezt mondta, mielött elindultunk.
37. nap: Ma átkeltünk az Emin Muilon. Micsoda egy hely! Már jönnek az emberek, akik ugye nem örökéletüek, mint mi. Minek jönnek csatázni, ha meghalhatnak? Nincs ezeknek eszük Mi bezzeg! Mi halhatatlanok vagyunk! Viszont a gyönyörü ezüst hajam vizes lett. Majd kérek Papírtól egy kis hajzselét.
39. nap: Itt egy nagy síkság elöttünk, a neve Élöföld. Szép hely, vannak tavak is. Bár lehetne kicsit több fa, és kicsit kevesebb ork Micsoda, ork? Nem úgy volt, hogy a Fekete Kapunál várnak?
késöbb: Szóltam Haldírnak, hogy itt vannak az orkok. Kiment a sátrából, hogy megnézze öket. Persze a csúnya szörnyek meg észrevették messze csillogó arany haját, és gyorsan elrejtöztek a legközelebbi búvóhelyre egy tóba. Figyeltem, nem mindegyik jött ki belöle. Kellett nekik titkolózni.
40. nap: Ajjaj! Tünde-szemem pontosan 5460 orkot számolt! Nem lesz ez sok egy kicsit? Haldír hátravonult az íjászokhoz, és azt mondta, ö még szeretne késöbb is szerepelni. Ezt meg hogy értette?
késöbb: Á, hogy valami filmet fognak forgatni! De még kell vagy 500 év, mire megszerzik a jogokat, szóval rendesen unatkozhatunk addig. Én is akarok szerepelni benne! Biztos tök izgi az ilyesmi, eljátszanék egy jó kis ijesztegetös szerepet!
még késöbb: Itt vannak az orkok! Már levágtam 23-at. 34, 45, 68 - megy ez nekem! Haldír az íjával még csak 52-nél tart.
Beee!
Már 79-nél tart! Nem hagyhatom, hogy egy hegyes fülü megelözzön! Vagyis izé. Nem hagyhatom, hogy én is hegyes fülü vagyok, és megelözzön! Áú! Egy ork megszúrt! Ilyen piros lé jön a hasamból! Aúú! Ez nagyon rossz! Fáj! Jaj, ne! Lampiont is megszúrták. Azt mondja, most elmegyünk Mandoshoz. Nem tudom, hogy érnénk el Valinorba ilyen állapotban.
késöbb: Leestem a földre! Nem tudok felállni sem. Á! Ez poén! A lelkem kiszállt a testemböl! Hogy nézik a többiek a testemet!
Másnap: Vége a csatának. Viszont reggelre akkora köd lett, hogy azt még a tünde-szemünk sem látja át. Hogy menjek így Mandoshoz?
késöbb: Valaki kapcsolja fel a villanyt Á, gyújtsunk fáklyát! Affene, ez nekem nem megy. Ha hozzáérnék valamihez, egyszerüen átnyúlok raja. Szólok a többieknek. Hé, ezek nem hallanak? Csak szedik össze a sok ott fekvö tündét. Biztos elaludtak szegények. Visszarepülök a testem fölé.
Júj, de csúnya lett! És rajta fekszik egy ember.
Ma: Akkora a köd! Inkább visszamegyek a testembe, mielött eltévednék. Úgy látom, az ember már eltünt.
Visszamentem. Nem érzem magam valami jól. Öszintén szólva, sehogy sem érzem magam.
Sok nap múlva: Sokat esik az esö. Már majdnem ellepett! Ráadásul itt fekszik mellettem egy ork. Én nem látom, mert nem tudom mozgatni a fejemet, de Lampion mondta. Miért hagyták itt a testünket? Hülye Haldír.
Máskor: Mindent belepett a sár! Én most egy kisebbfajta tóban vagyok. Már kezdem megszokni.
Párszáz év múlva: Még mindig itt vagyunk! Minden csupa iszap, mocsár és sötétség. Ezüst hajamban hínár.
Hé! Kivilágítottak! Mindenfelé körülöttünk fények gyúltak. Ez frankó.
Ma: Az elöbb erre járt valaki. Ilyeneket mondott, hogy komisz döglött láp meg cúf szár. Milyen szár? Nincsenek itt olyan növények, hogy száruk legyen. Aztán meg belenyúlt a vízbe a csontos kezével, és meg akarta fogni az orromat! Persze nem ért el. Hehe.
Sok idö elteltével: Itt van három alak. Az eggyik a múltkori szárazós, a másik kettő meg kövérebb. Az egyik föleg. A sovány alak az elöbb nyíltan rohadtnak nevezett. Na de kérem!
Idejött a barna hajú! Szemezik velem Ó, milyen cuki! Nahát, van mögötte egy fickó kamerával! Akkor ez Filmforgatás! Most jött el ez én idöm! Behívom a kis édest egy kis hancúrozásra.
Ez furcsa. Úgy látszik, a kicsike nem érzi jól magát idelent. Pedig még Félig Fej Nélküli Nicket és Hóborcot is áthívtam, azt hallottam, hogy a mai gyerekek szeretik az ilyeneket.
Most: Jaj, ne! Az a girhes kis manó kirángatta a tavunkból! A kövér meg olyasmit motyogott, hogy Elijah, az iszapbirkózást hagyd délutánra
(Tecc?)
[size=9:27dxaqxf]Az Alumíniumcsarnokot majd folytaom, ha megint láttam a Filmet.[/size]
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
" Fás lett a világ. Érzem a tölgyben, érzem a fűzben, érzem a jegenyéken... (hmm... lehet, hogy néha mégis ki kéne mozdulnom Lothlórienből..?)
Sok minden feledésbe merült, aminek nem kellett volna..asszem... mert nincs már, aki emlékezne rájuk, természetesen Rajtam kívűl, mert Én mindenre emlékszem, és mindenre sokkal jobban emlékezem!
Az egész a Hatalom Gyűrűinek kovácsolásával kezdődött.
Hármat kaptak a tündék, akik gyönyörűek, okosak, halhatatlanok, műveltek, stb. Ez itt pl. Én voltam. Egész jól tartom Magam, nem? S milyen cuki Gyűrűm van! Sokkal jobban áll Nekem, mint annak a két szerencsétlenségnek karcsú termetem mögött.
Hetet kaptak a törpök, akik picik, rondák, földben turkálnak, meg különben is! És még szőrösek is... A hangjuk borzalmas.. hagyjuk..
Kilencet kaptak az emberek, akik megdöglenek, kinyúvadnak, kipurcannak, hehehe.. ja, s mindenek felett hatalomra vágytak. Persze, a tündékére, mert itt csak nekünk van ilyesmi..
A gyűrűket összekötötte valami izé..amit nem egészen értek, de tök mindegy, mert úgy is én vagyok a Khirálynő!
De mindannyiukat becsapták. Kivéve persze Engem. Én mindent tudtam, csak gondoltam, belemegyek a játékba, majd röhöhök egy jót.
Egy másik Gyűrű is készült. Ronda, dísztelen, s a viselője is tök gáz. Szauron, a Sötét Úr... S tök füstös a kérója. Bezzeg nálunk jobba szellőztetnek! S a por sem áll ilyen vastagon.. mindegy.
Középfölde szabad népei, kivéve az Én alattvalóimat, mind megszívták.
De voltak, aki ellenálltak. Az Én unszolásomra létrejött az Utsó Szöv. , és a király fia felemelte kardját, stb, stb..... tök uncsi volt. De legalább jól megszívta Szauron.
De az emberi szív gyenge, meg minden. A Gyűrű elárulta Iszildurt.. s új hordozóra akadt... még nagyobb gáz...
tök ciki ez az egész történet, minek is folytassam? Inkább megyek haza elzöldülni! Na pá! "
- Elrond
- Nem elérhető
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Alyr írta: ...úgy állítottam be a frekvenciát, hogy már egyetlen ép ablak sincs az egész városban...
Majd a szemüvegek következnek és a kontaktlencsék...
És akkor Gandalf átérezheti milyen az, ha rosszul lát...
Wow, Alyr, ez überkirály! Fogom a padlót, nem ereszt! ))))))))
- Elanor
- Nem elérhető
Azért vicces.
Sesy: hehehehe
Ez a névgenerátor nagyon kész... most elleszek vele egy darabig, hogy beírogatom a különböző szereplők nevét :pimp:
Hehe, ezt muszáj:
Peregrin Took Laughing Balrog
I feel complete when I feel sick inside
- Kincső
- Nem elérhető
- Arnyelf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Előszor is, kezdjuk a leletek egyik legérdekesebb tagjával, ami a mai napig számos kérdést vet fel: Mit keresett Völgyzugolyban egy sötét, valoszinuleg a felen viselhetö tárgy,a minek egy részén át lehet látni, egy részén pedig nem? Tünde szakértünk szerint ez valami. védelemlehetet az erős fény ellen..de egy tündének erremi szüksége? Főleg hogy találtak mellette egy kényelmetlen fekete nadrágot valamipuha szövetből, egy pár használhatatlanul alacsony szárú cipöszerüséget és valami rövid, ámde igen vékony kabátot, szintén feketéből. Mellette ismeretlen rünákkal ellátott lapocska.. valami ilyenek: a GEn TSmiT h .Máig tanakodnak egyes tudósok a funkcióikról.
Csakúgy, mint a troll napozókrém effektiv értékéről...
Na mind1. Ahogy törp kollegánk szokta volt mondani, Trollból nem lesz Pick szalámi, igy lépjünk mi is túl eme apróságokon,...
Következő egy igen érdekes fóliáns, amitől tünde barátunk erős szemráncolhatnékot kapott. Cime: "Ismerd meg Középföldét - Körút hiresebb ork fürdökben". Érdekes.
A következő lelet egyben a mai utolsó is, rövidke elemzésünkben egy igazi gyöngyszem. Feltehetőleg... hangsúlyoznám FELTEHETŐLEG egy igen korai leletről van szó: azt irja a felirat: "Dr. Mor-Goth-ic's Best Armour Oil-Only for Dark and Evil Demigods." Meg még valami kiegészités, ami végképp érthetelen : "Rings and other applications may slip from the armor is this oil is used. We do not take responsibility."
Hát ezt jo lenne megfejteni, de egyenlőre érethetetlenül állunk a rejtély elott.
A viszontlátásra, a régész csoport...
...az Ön kedvenc, ...
<---== ÁRNYELFJE ==--->
- Nimashilin
- Nem elérhető
A többi is elég mókás. Direkt olyat írtam, aminek tudtam a jelentését. /persze tündéül/ Erre hobbit névnek vmi Részeges Parasztot adott ki, tündének meg vmi óangol-orosz keveréket...
- Sesy
- Nem elérhető
A FotR-ban, mikor Gandalf Móriában azt mondja: "A föld alatt az orkoknál is vénebb és ocsmányabb teremtmények élnek", ezután Aragornt mutatják, aki fintorgó arccal hátranéz Boromirra.
~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
- svindler
- Nem elérhető
www.barrowdowns.com/middleearthname.asp
Irjatok be a "Frodo Baggins" nevet, mint valodi nevet.
Nezzetek meg az eredmenyt
Lustak kedveert:
[size=9:lt7ogcev]According to the Red Book of Westmarch,
In Middle-earth, Frodo Baggins was a
Prancing Black Rider [/size]
- Nimashilin
- Nem elérhető
- Nimashilin
- Nem elérhető
Nerwen: Nem durvulok én, csak realista vagyok...
Amúgy belépek én is a naplóírók táborába... Reszkesseteeeeek!!!
Galadriel naplója:
Azt hiszem, nem kell bemutatkoznom neked, kedves naplóm. De az udvariasság íratlan szabályai miatt muszáj lesz: Galadriel vagyok. Hogy mit jelent a nevem? Foggggalmam sincs! Egyesek ezt mondják, mások meg azt. Valami Fénylőfejű vagy mi. Köszke, apci, köszke!
Csak azért írok naplót, mert iszonyatosan, nagyonnnnnaggggyon szerelmetes vagyok! Hogy kibe? A nevét sajnos képtelen vagyok megjegyezni, de adtam neki egy becenevet, ami egyben a kedvenc kérdésem: Kellebor. Olyan kis helyes fehérszemű, albínó a drágám. A haja fehér, vagy a hidrogén, vagy az öregség miatt, nem tudom. Bár szerintem az utóbbi, mert eléggé le van lassulva. Tegnap, az első találkozásunkkor is rávillantottam natúr /neonzöld/ pillantásomat és azt hitte, valami Herripotter vagyok, fél óra alatt letérdelt és bemutatkozott. Közben persze autógrammot kért. Oh, végre csodál valaki! Valaki, akin URALKODHATOK! Ezért szeretem.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Másnap
Ki kellene találnom már igazán valamit...
késobb
A csapataim eddig végig gyoztek, sehol sem ütköztek nagyobb ellenállásba, ami nem is csoda, hiszen Faramir vezeti az ellenséget...
Egyáltalán tudja, hogy kire kell támadnia?
Bár az orkok egy részét megijesztette azzal, hogy feléjük fordította a tükrét... (hiába, még nem teljesen tökéletesek... táncnál is sokszor gondot jelent, ha egymásra néznek)
De szerintem csak hirtelen nem jutott eszébe melyik felébe kell belenézni...
Következo nap
Na, most bajban lesznek a gondoriak, bár ott kiabál Gandalf a fülükbe, nem csinálnak semmit, mert nem tud fizetést adni nekik...
Küldött is egy felszólítást nekem, de a sereg olcsóbban jön ki mint ez az adósság...
A Nazgulok Királya eddig minden akadályt jól vett, bár szerintem mehetne gyorsabban is...
Másnap
Gandalf kezdi sejteni mire megy ki a játék, de késo... Minas Tirith körbezárva, sot, úgy tunik segítség se nagyon fog érkezni...
Még mindig nem tudom befejezni ezt a fránya himnuszt...
Megkérdeztem néhány errejárót, hogy mit tennének utolsó sornak, de mivel csak nazgulok meg lepkék járnak ilyen magasan...
Apropó, lepke, ez is Gandalf muve! Rájöttem! Én!
Mármint én jöttem rá saját magam, mivel nincs itt senki rajtam kívül...
Gandalf már Szarumántól is a lepkék segítségével ment el, most megbízta oket hogy minden létezo virágport hozzanak ide és szórják a Szemembe...
Ennyire futja a hatalmából hpgy elvakítson...
De sajnos ez is épp elég...
Mert ugyebár ha a tuzben forgó szemem könnyezni kezd...
Még hogy a Barad dúr füstbe burkolózott...
annyi goz van már itt, hogy vasalni lehetne vele...
Következo nap
Rá kell törni Minas Tirithre...
Ott van az a szép kis faltöro kos, amit a fonök kalapácsáról neveztem el... (méghogy pöröly? Talán Helm volt a Fonököm?! Kalapács az, szabadidejében cölöpöket vert le vele)
Meg ugye ott van az összes nazgul, és hiába osztogatnak füldugókat, úgy állítottam be a frekvenciát, hogy már egyetlen ép ablak sincs az egész városban...
Majd a szemüvegek következnek és a kontaktlencsék...
És akkor Gandalf átérezheti milyen az, ha rosszul lát...
Másnap
Megkezdodött....
A gondoriak be vannak tojva, és egyébként sem mernek kijönni a házakból mióta összetörtek a tükrök a nazgulok hangjától...
Ez jó fegyver, a tündéknél is nagy sikere lesz...
Még egy pár óra és az adósságnyilvántartás egyszer és mindenkorra hamuvá lesz...
Hehehehe!!!!
Hahahaha! Haha... hapcíííííííííííííííí!!!!!....
Deb igadz! Begdaláldág adz egyedled ablagod!!! Ádgodzodd lebgég!
Következo nap
Hmmm...
Valami baj lehet...
Nem egészen úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretném...
Lehet hogy megint felkel a nap?
Mikor végre megugrott az infraszemüveg eladás...
folyt köv
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- [Nerwen]
- Nem elérhető
- Arnyelf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"Szakácskönyv a Fekete Toronyból" - Írta: Nazgul No. 7.
"Fogyókúrás receptek" -írta: Csavardi Samu
"Jótékonyság: Szauron élete és munkássága a Harmadkorban" - írta: az élet
Mára ennyi:)
...az Ön kedvenc, ...
<---== ÁRNYELFJE ==--->
- Nimashilin
- Nem elérhető
Naszóval...
LOVE STORY
-Kérovin kedves, nekem el kell mennem apámhoz. Nagyon rosszul van az öreg. Sajnálja, hogy otthagytam. De tudod, szerelmünk nem teljesedhet ki soha. Mert a vén görény ehhez a nyomi Aranygombhoz akar adni.
-Szeméttye. -nyögött Kérövin. Szép festettszoke haja lucskos lett a vértol, amikor csirkét vágott Hell-szurdok mélyén. Próbálta lemosni, de a hidrogén csípte a kezét. Ezért inkább vad punk-stílusban feszített és dobolt a rohanási rockzenekarban. Nyálven az összetapadt tincseket bontogatta.
-Tudod... Aranygomb csatába megy. Kevés a remény, hogy nem tér vissza. Csak akkor lehetek szabad.
Kérövin ránézett, szeme csillogott: -Én megküzdök érted, Nyálven. Harcolni akarok, mint a bátyáim, a rohanási lovasezred! Én leszek a Jobb Kar Csaja, a fehér Kérövin, a harcos rockercsaj! Jeeee!
Nyálven a szemét törölgette, felsegítette kivénhedt gebéjére a piercinges vadmacskát, aki ismét nagyot alakított. Feldobta kardját a levegobe, ami Aranygomb mellett a földbe fúródott.
-Azistemmmbe, bocs, Gané, már megint elvétettem!
-Nem baj! Majd csak sikerül felnyársalnod... Kitépni a szívét... Kivájni a szemeit! Kitaposni a belééééét! Viszlát édes! -kiáltotta Nyálven a vár fokán állva, nézve a már messze vágtató Kérövint, aki ismételten brillírozott, föl-le ugrált a nyeregben, valószínuleg nyomta a férfipáncél...
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Alyr: cool! A napló meg az avatár is! :up:
Supersonica: juj! Körömlakk & frizura, nagyon gonoc! hi hi hi
Beszólások rúlzanak, és nagyon várjuk Nyálvenéket!
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Leguanember
- Nem elérhető
A népi bölcsességek, közmondások a Gyűrűk Ura szereplőire is igazak:
Lurtz: Többet ésszel, mint erővel!
Denethor: Aki kíváncsi, hamar megöregszik!
Gimli: Lassan járj, tovább érsz! vagy A lónak négy lába van, mégis megbotlik!
balrog: Aki másnak vermet ás, maga esik bele!
Boromir: Aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli!
uruk-hai orkok: Ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel!
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Rayan írta: Viszont belekötnék valamibe
Az azonos alakúság nyelvtani esetben nem homofónia, hanem homonímia. Tehát azonos alakú szavak= homonimák
Részben tévedés. Nyelvtani szempontból a homofónia is az, meg a homonímia is. De most már nem javítom vissza, elvégre ha mind a kettő ugyanazt a fogalmat jelöli, akkor már minek? )
Elrond: no hát éppen ez az! )
Nimashilin: álcázás az egész, ne dőlj be neki! Thranduil valójában férfi, csak nem vállalta a fellépést, mint emotikon, csak azzal a feltétellel, hogy álruhát ölthet. Hogy nézne ki, ha egy tündekirály csak úgy, puszta kézzel, bárki hozzászólásában megjelenne? )))
- Nimashilin
- Nem elérhető
Nimashilin írta: ... Nem azt mondtam, h Tolkien írta így
Most így visszanézve mégis azt mondtam. Bocsi. Nem gondoltam komolyan. De elég furcsa, nem?
:eowyn1: :arwen1: :thranduil1: :goldberry1: -ezek nők, ugye? Eskü?
- Nimashilin
- Nem elérhető
De emellé az van írva, Thranduil. :thranduil1: Komoly. Aztem, lefordulok a székről. Márpedig akárhogy is nézem, igencsak nőies... Nem azt mondtam, h Tolkien írta így, de ki az, aki a king helyére egy nőt rak???Ők is tudják, hogy ez már Legsie vérében van...
- Lora
- Nem elérhető
A Király Visszatérben amikor két ork, asszem az egyik Sagrat, a másik meg vmi nyomolvasó:
-Ejj, nem fogadsz szót, megadom a nevedet és a számodat a nazgulnak...
-Jajj, csak azt ne, most változtattam meg a számom, eddig is zaklatott....
Nem nagy poén...
Gyöngycem (voltam valaha)
- Narië
- Nem elérhető
Remélem ez költôi kérdés volt Persze hogy van rá igény!!!!!!!Nimashilin írta: Esetleg továbbszo´´hetném a Nyálven-Kéro´´vin szálat... Persze csak ha igény van rá...
Alyr:naon rulz!Fiona:Folytatáááááááááást!!!és persze a többiek is rulzok,akiket kifelejtettem...
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Ezt viccnek szántad? Mert Thranduil férfi, Legolas apja, a Hobbit Tündekirálya!!! :nono:Nimashilin írta: Nos... Ne röhögjetek ki, de ma döbbentem /?/ rá, hogy Thranduil nő.