Humor

Több
21 éve 9 hónapja #100441 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Humor

Alyr Arkhon írta: Két nazgul elkezdett teniszezni a levegoben és a Szememet használja hálónak...
Azt hiszem kicsit elkanászodtak amíg nem figyeltem rájuk...

Jajjj!!! :up: :biggrin2:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #100420 Írta: Nimashilin
Nimashilin válaszolt a következő témában: Humor
Alyr: :lol: :lol: :lol:

My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #100379 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Humor
Gyors halál... :lol: :lol: :lol: :lol:

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #100335 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Humor
Jaj, Mester! Lúthien lekvárfözö könyve meg a zsazsog! Nagyon rulez!
8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 9 hónapja #100332 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humor
Evenstar: Jaaaaaaaj, hogy lehet ekkora töménységben ilyen dózist belénkadni?
Meghalok túladagolásban...

De elotte

Szauna fia Szauron
nagyon-nagyon-nagyon titkos naplója

Másnap:

Két nazgul elkezdett teniszezni a levegoben és a Szememet használja hálónak...
Azt hiszem kicsit elkanászodtak amíg nem figyeltem rájuk...

Új Homályt akartam gerjeszteni a Tuz Hegyében de valami miatt nem elég suru...
Na igen, már semmi sem a régi...

Következo nap

Megtaláltam Lúthien lekvárfozo kézikönyvét a könyvtárban és ennek segítségével némi cukrot felhasználva besurítettem a Homályt...
Olyan suru, hogyha még surubb volna már vattacukor lenne...

Gandalf meg a haverjai nagyonis erre tartanak...
És Denethor se jelentkezik, csak két égo kéz jön be a helyén...
Talán valami képernyovédo...

Másnap

Az Éji Rém!
A Banyapók!
A hobbitok!

Nem tudom mit akarnak, de az Éji Rém meg a hobbitkái kiirtották Cirith Ungol ártatlan lakosságát, közöttük a Mordori Néptáncegyüttes tagjainak nagyrészét...
És a Banyapókkal is elbántak...
Pedig olyan utánozhatatlan kecsességgel szteppelt...

Minden eromet a Fekete Kapuhoz vonom össze...

Következo nap

Van zsebkendom!

Legalábbis valamennyi van, egyelore próbaüzemen megy a gyár...
A nazgulokat a Kapuhoz küldtem, most majd jól elintézem az ellenségeket...

És mindek lecsapatom a fejét!!!!

Késobb:
A hobbitok és az Éji Rém az orkok között vannak valahol, és ellenséges röpiratokat terjesztenek...
Milyen szerencse hogy az orkok nem tudnak olvasni...

Másnap

Semmi kétség, vesztésre állok, alig tízszeres túleroben vagyok...

Egy orkcsapat megpróbált rátörni az adóbehajtókra de erre azok elkezdték felolvasni a jogaikat...
Az egész rohamosztagom tehetetlenül fekszik, egyszeruen képtelenek voltak elviselni...

Következo nap

Ááááááááááááhhhhh...

Debládog!
Debhallog!
Zsemmid zsem dudog dzsidáldiiii!!!

Ádgodzodd zsazsog!

Jahj...

Hülye sasok, kilószám hordják ide a virágport...
Mindnek lecsapatom a fejét!!!!!!!

Ma foztem egy adag szilvalekvárt Lúthien könyvének segítségével...
Bár néhány apróság hiányzott, úgymint szilva, finomcukor (na igen, a Homály elsobbséget élvez) meg ilyesmi, de ezeket zseniálisan pótoltam furészporral...

most ez ennyi lett...
milyen?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 9 hónapja #100311 Írta: Nimashilin
Evenstar... ez KIRÁÁÁÁLY! :lol: :lol: :lol: :lol:
Szegény Klíma!

Több
21 éve 9 hónapja #100306 Írta: Velethrin
Velethrin válaszolt a következő témában: Humor
Gratulálok minden paródiaírónak ezen az oldalon! :D

Lady Velethrin

Több
21 éve 9 hónapja #100291 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Humor
Evenstar,

Ez dogletes volt :lol: :lol: :lol: folytasd lecci :lol:

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
21 éve 9 hónapja #100285 Írta: Niphredil/Szméagol
Arnyelf: elég érdekes volt, az tuti! :D
Evenstar, ez iszonyat jó!

Evenstar írta: Vagabund hason fekve, szemét lehunyva, fülét a földhöz szorítva szundikált. A mögötte futva érkezo Legóssrác kiáltozása sem zavarta különösebben, de amikor a cvelf nem tudott lassítani és keresztül bukott rajta, az már felébresztette.

:itscool:
Alyr Mester, ha továbbra is ilyeneket írsz, még a végén megsajnálom szegény Szauront, és én is könnyekben török ki. :lol: :lol: :lol:
www.ninecompanions.net/humor/humor_toystory.html
Nem tudom, ezt láttátok-e, de ahogy a hobbitok randalíroznak az autóban...

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
21 éve 9 hónapja #100264 Írta: Arnyelf
Arnyelf válaszolt a következő témában: Humor
Nektek nem úgy tünt a Mordor felett baljósan világító Szaurom, mint egy diszkó neonreklámja?

Vagy csak nekem volt vicces? :)

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->

Több
21 éve 9 hónapja #100251 Írta: Augustíne

Estel írta: Hirdetés:

Becsvágyamat gy&#369;r&#369;re cserélném. Válaszleveleket az Anduinba kérem.
Boromir

Jaj, ez FÁJT!!!
Boz RULZ! :D

Több
21 éve 9 hónapja #100230 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Humor
A tesóm kért, hogy rakjam be:
Kimondatlan mondat
Gandalf: El ne hagyd &#337;t, Csavardi Samu! Különben lesz olyan hü**e, és egyedül megy Mordorba, azt pedig tuti nem éli túl (és úgy mi sem).

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 9 hónapja #100227 Írta: Ithil Iarfeniël
Ithil Iarfeniël válaszolt a következő témában: Humor
Alyr: Folytatást, folytatást!!!

Meghalt a fonazgul, aki pedig vakon hitt bennem...

:itscool:

Evenstar: Naon :fight:
Itt kihaltam:

– Na figyelj, törpicsek, lenyesném a búrádat, ha kicsivel magasabban lenne a földt&#337;l!
– El&#337;bb döglenél meg, mert én meg nyílvessz&#337;vel dekorálnám a te búrádat, észak-déli irányban!

Több
21 éve 9 hónapja #100165 Írta: Eszterprise-Estel
Eszterprise-Estel válaszolt a következő témában: Humor
Hirdetés:

Becsvágyamat gy&#369;r&#369;re cserélném. Válaszleveleket az Anduinba kérem.
Boromir

A remény hal meg utoljára

Több
21 éve 9 hónapja #100158 Írta: Kincső

Alyr Arkhon írta: És az Éji Rém felém tart...
*
Félek, uralkodásom a következo napkban nem lesz sem elorelátó, sem a múltba tekinto...
*
Még szerencse hogy én ebbol már semmit se látok...

CSÚCS!!! :D :D :D

Több
21 éve 9 hónapja #100155 Írta: [Nerwen]
Evenstar:ez marha jóóóó :mrgreen: :itscool:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #100141 Írta: Evenstar
Evenstar válaszolt a következő témában: Humor
Üdv mindenkinek!

Már egy ideje (konkrétan az éjféli premier óta :) ) készülget a második részhez is a paródiám, megosztanám az eddigi részleteket veletek. Jó szórakozást!

A Gy&#369;r&#369;túra – A két torony balekjai
– Nem igazán lelkesedem a külföldi kajákért, de még kínait is szívesebben ennék, mint ezt – közölte Kamu.
Így hát Küllem csatlakozott a két hibbanthoz. Vezette &#337;ket, pitizett, ha meg eldobtak egy fadarabot, visszahozta. De folytonos karattyolása, és az, hogy állandóan megállt körbepisilni a környez&#337; fákat, sziklákat és egyéb tereptárgyakat, határozottan idegesít&#337; volt, csakúgy, mint az, hogy Kamu állandóan nyavalygott emiatt.
Az ubul-bá csapat vezet&#337;je megálljt parancsolt, hirtelen felemelve ökölbe szorított kezét. Szorosan mögötte loholó társa némán hanyatlott hátra.
Vagabund hason fekve, szemét lehunyva, fülét a földhöz szorítva szundikált. A mögötte futva érkez&#337; Legóssrác kiáltozása sem zavarta különösebben, de amikor a cvelf nem tudott lassítani és keresztül bukott rajta, az már felébresztette.
Edömér leszállt a lováról és így szólt:
– Na figyelj, törpicsek, lenyesném a búrádat, ha kicsivel magasabban lenne a földt&#337;l!
– El&#337;bb döglenél meg, mert én meg nyílvessz&#337;vel dekorálnám a te búrádat, észak-déli irányban! – futotta el Legóssrácot a pulykaméreg, és már nyúlt is hátra tegezéhez. Vagabund, aki elszörnyedt ezen a jelen helyzetben igen célszer&#369;tlen és a hercegre nem jellemz&#337; agresszivitáson és vulgáris szóhasználaton, már nyúlt is Legóssrác keze után, hogy lefogja, de nem volt erre szükség, mert tettlegességre nem került sor. A nyílvessz&#337; ugyanis beakadhatott, mert akárhogy rángatta a cvelf, nem tudta kihúzni a tegezb&#337;l. Vagabund ekkor mégis elvonta a királyfi kezét a nyílvessz&#337;kt&#337;l, hogy kímélje a további hiábavaló er&#337;lködést&#337;l, meg szerette volna elkerülni a rohadi lovasok láthatólag egyre nehezebben visszafojtott röhögésének a cvelf részér&#337;l minden valószín&#369;ség szerint er&#337;szakos cselekménnyel járó következményeit. Inkább bemutatkozott Edömérnek, bemutatva két társát is, majd röviden ismertette céljukat.
Klíma idegesen ácsorgott Evelin ajtaja el&#337;tt, kezében virágcsokrot, bonbont és egy darab papírt szorongatott. Végül elszánta magát és bekopogtatott.
Mikor Evelin ajtót nyitott, Klíma megeresztett egy bátortalan mosolyt, bement a szobába, majd nyelt egyet, és elkezdte felolvasni a papíron írtakat.

Mint télbe kapaszkodó, sápadt tavaszi reggel,
oly szép vagy, Evelin, oly gyönyör&#369; nékem!
Arra kérlek most, remeg&#337; térdekkel,
Rohad fehér úrn&#337;je, légy a feleségem!

Ezzel Klíma féltérdre ereszkedett, és zsebéb&#337;l egy gy&#369;r&#369;t húzott el&#337;, Evelin felé nyújtva azt. A lány erre így szólt:
– Az els&#337; sorban nem stimmel a szótagszám! – És ezzel kirohant, becsapva maga után az ajtót. Klíma elkeseredetten rogyott le egy székre, dühösen a földhöz vágta a csokrot és bánatában az összes bonbont megette.
Rohad fehér úrn&#337;je a teraszra kiérve állt csak meg. A szél fújta hosszú haját, egyenest az arcába, így Evelin nem látott semmit, azt sem, hol ér véget a terasz, amir&#337;l így, miközben haját igyekezett kisimítani az arcából, spontán leesett.
Adolfék átlovagoltak a városon. A városlakók némán, bizalmatlanul méregették &#337;ket, nyoma sem volt autogrammért tüleked&#337; tömegnek, ahogy ezt h&#337;seink kissé csalódottan megállapították.
Adolfék bevonultak hát, elöl a varázsló, Legóssrácba karolva, mögöttük Vagabund és Kripli. A bentiek pár percig elemezték az összképet, majd valaki a nászindulót kezdte játszani orgonán, Láma pedig virágcsokrot nyomott Legóssrác kezébe. Aztán elnézte az ifjú cvelfet egy darabig, és kissé bátortalanul megérdekl&#337;dte, hogy valami cvelf szokás-e, hogy nem &#337;, hanem az örömapa visel fehér ruhát. A cvelf királyfi ett&#337;l teljesen beg&#337;zölt. Hiába, az elmúlt napok, a nagy rohanás, a napi kilenc órás helyett csak nyolc és fél órás alvások, a kényszer&#369;ségb&#337;l, Vagabundék nyomására kihagyott hajmosások és fésülködések, a minimálisra csökkentett szépítkezés – emiatt például a királyfi mellkasán már három egycentis sz&#337;szál volt! –, mindezek teljesen kikészítették a cvelf idegeit. Dühösen elrántotta a karját Adolftól, aki csúnyán orra bukott a rántás miatt. Legóssrác pedig a hirtelen indulattól f&#369;tve alaposan összevert mindenkit, aki az útjába került. Nem kis id&#337;be tellett, míg Vagabundék lefogták, és még akkor is sokáig hisztérikusan kiabált és zokogott.
– Én nem vagyok lány, mondjátok meg nekik, hogy én nem vagyok lány!!!
– Jól van, Legóssrác, hát persze, hogy nem vagy lány, megmondjuk nekik! – csitította Vagabund.
– Csak azért, mert én szép vagyok, és mert én szoktam fürödni és hajat mosni, és nem vagyok olyan szakadt és büdös, mint ti, és mert szeretem a verseket, meg a virágokat...
A cvelf nem tudta befejezni gondolatmenetét, mert Vagabundnak elege lett, plusz az állapotára tett higéniai szempontú megjegyzések is felbosszantották, ezért leütötte a herceget.
– És tudd meg, hogy a n&#337;véred sokkal jobb n&#337; nálad! – fröcsögte dühösen Evelinnek a lány mellett álló Legóssrácra mutatva Klíma, majd lóra kapott és elvágtatott.
Legóssrác odaszaladt a földre került morchoz, és el&#337;kapta a t&#337;rét. A mögötte érkez&#337; Vagabund nem gy&#337;zte kapkodni a fejét a szálló testrészek és a fröcsög&#337; vér el&#337;l.
– Egy &#337;rszem – közölte a cvelf, Vagabund pedig megfogadta, hogy amint vége ennek az egésznek, beutaltatja egy idegszanatóriumba a herceget.
A morc rájött, ez az utolsó lehet&#337;sége, hogy pár mondatnyi jelent&#337;sebb szerepet vívjon ki magának ebben a történetben, ezért teljes er&#337;bedobással hörögni kezdett, hogy felhívja magára a figyelmet.
(...)
A morc azonban úgy vélte, ennyi szerepléssel már biztos helye van a sztoriban, ezért nem mondott többet, csak elégedetten meghalt. Kezében még holtában is szorongatott valamit. Kripliék megnézték, mi az. A lánc volt, amit Vagabund Árvácskától kapott.
– Jé, Vagabundnak is tök ugyanilyenje van! – ámuldozott Legóssrác.
(...)
Teodor, látva a cvelf herceg elkeseredett arcát, sajnálkozva megveregette Legóssrác vállát, majd kiadta az indulási parancsot és maga is lóra szállt. Legóssrác még egyszer utoljára lenézett a vízre.
– Biztos, hogy nem mehetünk most fürdeni egyet? – kérdezte szomorkásan.
– Úgysincs nálunk törölköz&#337; – igyekezett vigasztalóan fellépni Kripli. – Na gyere, menjünk!
– Erre a cenk azt válaszolja: A tré-fa. Jó, mi? – ért a vicc végére Szálkaszál és jóíz&#369; nevetésben tört ki.
– Milyen jól szórakozik a saját viccén – jegyezte meg halkan Trafónak Pepszin.
– Lehet, hogy mi is jól szórakoznánk rajta, ha emlékeznénk a vicc elejére, úgy három órával ezel&#337;ttr&#337;l – közölte Trafó.
Faramuci odament az alvó Frigóhoz, és megbökdöste, hogy felébressze.
– Hmnymnym... – reagált a hibbant, összébbhúzva magát.
Faramuci megint megbökdöste.
– Hmnymnymnym... – hangzott a válasz és Frigó átfordult a másik oldalára, fejére húzva a takarót.
Baromi öccsét erre elfutotta a méreg, egy közeli hordóból vizet mert egy kupába és leöntötte az ifjú Bájost.
Faramuci kivont karddal közelített Frigóhoz. A penge hegyével igyekezett kiemelni a hibbant inge mögül a láncot, amin a Gy&#369;r&#369; lógott, de a m&#369;velet nemigazán akart sikerülni, csak az inggombok fogyatkoztak rohamosan. Frigó erre nagyon bedühödött.
– Hagyd már abba, te is olyan perverz állat vagy, mint a bátyád volt! – kiáltotta és a barlang egy távolabbi sarkába futott.
– De hát... Én csak a Gy&#369;r&#369;t... – hebegte döbbenten Faramuci.
Ebben a percben eleredt az es&#337;. Teodor király megszólalt:
– Itt vagyunk Helm szurdokában, alig háromszázan. Vagy tízezer ubul-bával kell megküzdenünk. Szinte semmi esélyünk, hogy megérjük a reggelt. És akkor még az es&#337; is esik... A rohadt életbe!
– T&#369;z! – kiáltotta karját el&#337;relendítve Vagabund, majd bocsánatot kért az el&#337;tte állótól, akit kezéb&#337;l kicsúszott kardja fejbetalált.
Este lett, mire Szálkaszál odafordult a hibbantokhoz, hogy közölje, mire jutott a cenkek tanácsa.
– Nos, burárumsörgintonicvodkaboroskóla, döntöttünk!
– Igen?
– El&#337;ször is megmondtam a neveteket a tanácsnak és megállapítottuk, hogy valóban nem vagytok morcok – közölte a cenk.
Némi hallgatás után megszólalt Pepszin:
– Ez igazán remek. És aztán?
– Utána Birsalma beszámolt, hogy van a nagyanyja, aztán meg Gesztenye mesélt egy nagyon jó viccet. Akarjátok hallani?
– Ööö, talán inkább majd kés&#337;bb – felelte Pepszin, miközben próbálta csillapítani a felzokogó Trafót.
– Pedig nagyon jó vicc, higgyétek el! Biztos nem akarjátok hallani?
Pepszin, látva, hogy addig úgy sem jutnak tovább, míg meg nem hallgatták a viccet, felsóhajtott és leült, bólintva Szálkaszálnak, hogy kezdheti. Trafó teljes lemondással Pepszin mellé telepedett.
– Na szóval, a vicc a következ&#337;... – Itt Szálkaszál megállt. A hibbantok eleinte hatásszünetnek vélték a dolgot. Fél óra elteltével Pepszin csendesen megszólalt:
– Igen? Hallgatjuk.
Szálkaszál zavartan köhécselt és mormogott.
– A csudába is... Elfelejtettem, hogy kezd&#337;dik. De várjatok, megkérem Gesztenyét, mondja el mégegyszer!
– Nem, nem, nem kell! – vágott közbe gyorsan Pepszin, majd igyekezett Trafót elrángatni attól a fától, amelyhez az ütemesen csapkodta a fejét. – Inkább mondd el, hogy Szamurájról mit döntöttetek!
– Nos, odáig még nem jutottunk el – közölte Szálkaszál, mire Trafó éktelenül üvölteni kezdett.
Legóssrác a homlokát ráncolva fordult Vagabundhoz.
– Te, lesz itt mostanság valamilyen olimpia?
Vagabund kissé meglepetten és értetlenül nézett.
– Nem tudok ilyesmir&#337;l. De nem is hiszem, hogy lenne.
– Akkor az ott minek hozza az olimpiai lángot? – kérdezte a cvelf herceg a futva közelít&#337; ubul-bára mutatva.
Vagabund lenézett, majd vállat vont.
– G&#337;zöm sincs.
Erre Legóssrác is megvonta a vállát és már indultak volna vissza harcolni, amikor Vagabund, arcán a megvilágosodás fényével megtorpant, a homlokára csapott és sarkon fordulva odaüvöltött Legóssrácnak.
– L&#337;dd le, l&#337;dd le!!!
– Kit? – nézett körbe értetlenül a cvelf.
– Az ubul-bát, a fáklyával!
– El kell ismerjem, ez tényleg jó ötlet volt, Pepszin! – közölte Trafó. – Kár, hogy nem el&#337;bb jutott az eszedbe.
– Ó, már nem sokkal azután kitaláltam, hogy elindultunk – felelte Pepszin.
Trafó pár pillanatig némán, természetellenesen dülledt szemekkel nézett maga elé, majd társához fordult.
– És elárulnád, hogy akkor mégis miért nem szóltál már korábban?
Pepszin kissé zavartan nézett Trafóra.
– Hát azért, mert Szálkaszál elkezdte mesélni azt a viccet és meg akartam várni a végét. Mert most felírtam az elejét&#337;l az egészet, nézd! – dugott lelkesen egy papírdarabot Trafó orra alá, és nem egészen értette, hogy a másik hibbant miért tört ki artikulátlan üvöltésben.
– Jóestét kívánok, hölgyeim és uraim, önök él&#337; közvetítésünket hallhatják a Cenkolimpiáról. A mikrofonnál Bourbon Trafipaxok ééés...
– ... Terepszín Tyúk, üdvözlöm önöket én is ezen a ma esti jeles és különleges sporteseményen, hiszen talán több száz év is eltelt már a legutolsó ilyen alkalom óta. Lássuk csak, mi is történik épp! Ó, igen, súlylökésben Gesztenyét&#337;l láthattunk egy szép megmozdulást, a súlyos sziklatömb jó tizenöt méterr&#337;l csapódott Orbánc falának. Mahagóni pedig kötélhúzásban jeleskedik, kb. tíz morc ellen...
– Eközben zajlik a tenisz, Birsalma olyan technikásan ütötte át ellenfele, Juhar térfelére az ubul-bát, hogy annak esélye sem volt visszaadni a szervát. A futballpályán is folyik a mérk&#337;zés, Platán egy fantasztikus ollózással jutatta a hálóba a morcot, így csapata egyenlített a T&#369;level&#369;ek válogatottjával szemben...
Eközben Szamuráj hálóruhában, hálósipkában és mamuszban, meglehet&#337;sen morcosan megjelent erkélyén és lekiabált:
– Huligánok! Ki engedte meg, hogy itt randalírozzanak? Azonnal t&#369;njenek el!
– És íme, a cenkek ebben a pillanatban eresztik be Vasunkvanba a közeli folyó vizét, hogy megrendezhessék az úszóversenyt. Cseresznye már a habok közé is vetette magát… De Pepszin, szerinted ki az az alak ott az erkélyen?
– Nem tudom, Trafó. És vajon miért kiabál annyira?
– Hát, g&#337;zöm sincs! Biztos egy lelkes szurkoló! – tért napirendre a kérdés fölött Trafó, és a két hibbant ismét a cenkek ténykedésének szentelte figyelmét.
Mikor Kamu befejezte, Frigó, valamint Faramuci és vitézei körégy&#369;lve, a meghatottságtól könnyes szemmel tapsoltak, Miákol pedig elérzékenyülten zokogott.

"The light of the Evenstar does not wax and wane."

giftoftheevenstar.gportal.hu

Több
21 éve 9 hónapja #100123 Írta: Augustíne
Alyr: nagyon jó!!
ja! A Cinemában van 1 GyU-s (pontosabban inkább Szarumános) paródia, de elég szar, és ráadásul hosszú is, de ha lesz id&#337;m, akkor majd +próbálom betenni! :?

Több
21 éve 9 hónapja #100103 Írta: Alyr Arkhon
Szauna fia Szauron nagyon-nagyon-nagyon titkos naplója, folytatás

Következo nap

Valami gond lehet Minas Tirithben...

Az a Király is közeleg, meg a rohaniak is, és Gandalf csinált valamit a kontaktlencséjével...

Csupa negatív dolog...

És az Éji Rém felém tart...

Másnap

Tuz volt a zsebkendogyárban...

Félek, uralkodásom a következo napkban nem lesz sem elorelátó, sem a múltba tekinto...
De buzös se...

Már nincs sok raktáron, és mire megindul a gyártás...

Átkozott lepkék!!!!!

Következo nap

Ajaj...
Nem járnak erre szerencsés szelek...
Felkelt a nap...
Meghalt a fonazgul, aki pedig vakon hitt bennem...
És még Minas Tirith se az enyém...

Seregeim veszítenek...

Még szerencse hogy én ebbol már semmit se látok...

Másnap

Gandalféknak virul a feje, mert legyoztek...
Egy fenét!
Amint megindul a szemcsepp és zsebkendogyártás, lecsapok rájuk...

Gandalf máris milliókat keresett a törhetetlen lencséjével...

Következo nap

Azt hiszem mégis jobb lesz összeszednem azt a pénzt a gondoriaknak...
A Fekete Kapu kitart...
Vagy nem...

A Fangornba küldött favágók nem tértek vissza...
Hogy lesz nekem így papírom a zsebkendohöz?

Másnap

Valamit nagyon tanácskoznak Minas Tirithbe...

Ó, hogy én miért is törettem össze az ablakokat!

Átlátok kövön, levegon, vizen, holton és élon...
de a deszkákon miért nem???

De van már valamennyi zsebkendom...

A Szemem viszont még mindig párás, méghozzá szószerint...

Beállítottam a nazgulokat lepkefogónak, de eddig nem sok sikerrel jártak...

Következo nap

Le kellett állítanom a nazgulokat mert berezonált a Szemem....

Minas Tirithbol ellenem fog jönni valami hétezer adóbehajtó...
Átkozottak!

ez nem lett túl hosszú, de most ennyi van...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 9 hónapja #100078 Írta: Laurelin
Laurelin válaszolt a következő témában: Humor
Gandalf: nagyon tuti a napló, folytatááááááást!!!!
Alyr téged is szeretnélek olvasni! :pippin4:

Lemostam a festéket arcomról
most látszik csak, nem mosolygok,
a rettenet fintora ez.

Több
21 éve 9 hónapja #100074 Írta: Niphredil/Szméagol
Alyr: nagyon várjuk már Szénanátha Szauront!
Gandalf: a szokásos Zsákos bilbó-színvonal, szóval nem is aran, hanem inkább HOBBIT! :hello:
Beleg: nagyon kemények a képek! BKV-ellenörös rulez!

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
21 éve 9 hónapja #100052 Írta: Augustíne
Alyr: MI IS!! :wink:

Több
21 éve 9 hónapja #100018 Írta: Alyr Arkhon
Hmmm...

remélem ma tudom folytatni...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 9 hónapja #100009 Írta: [Nerwen]
Jaj, behalok :lol: :lol: :lol: :lol: :itscool:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #99999 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Humor
Ami tutira nem hangzik el Középföldén sorozathoz:

Mi az, amit egyetlen tümde se mondana soha sehol semmilyen körülmények között?

Orkoknak: Üdvözlégy, rokon!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 9 hónapja #99942 Írta: Augustíne
Gandalf: Naon arany!!! :D :bilbo1:

Több
21 éve 9 hónapja #99934 Írta: Kincső
Beleg, Niph, Gandalf: :fight: :hello: :D
[size=9:j1o637nf](ALYR HOL VAN?? :crying: )[/size]

Több
21 éve 9 hónapja - 21 éve 9 hónapja #99933 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Humor
Zsákos Bilbó naplója, 2. kötet. :bilbo1: (folyt.)

34534556654. nap
Úgy tűnik, a szövetségnek eszében sincs még elindulni. Azt mondják, erőt gyűjtenek a küldetéshez, vagy mi.. húúú..hogy oda ne rohanjak... Sajnos, amíg nem fogy el az eperillatú habfürdő, addig biztos maradnak... Samu gyakran fürdeti meg a kis görcsöt, aki, úgy vélem, még élvezheti is a dolgot. A múltkor is, amikor a könyvemet mutattam meg neki, rámnéz, s mosolyogva ezt mondja: "Én más vagyok, mint Te!" Ó, hogy az a... már csak ez hiányzott... valamit ki kell találnom, hogy lerázzam őt és a bugyuta társait.

34534556655. nap
Ma odajött hozzám Glóin, az öreg spíler, aki annak idején sokat zaklatott a kalandm során. Elmesélte, hogy az a marha, fafejű Balin tényleg elment Móriába, csak hogy bebizonyítsa, mennyire szeret. Állítólag többet nem is hallottak felőle. Húh, nagy kő esett le a szívemről! Ezek szerint megszabadultam tőle.. A törpöket viszont mostanában feka pasasok látogatják, s a Gyűrű és tolvaja iránt érdeklődnek... lehet, hogy jobban kéne vigyáznom? Elrond azzal nyugtat, itt biztonságba vagyok... no de akkor miért vonulnak minden nap tömegével a tündéi a Révbe? Amúgy is elég gáz ez a Mr. Elrond, állandóan lila női ruhában járkáll, s férfiasan ráncolja a homlokát és csábosan vonogatja a szemöldökét... meg mernék esküdni rá, hogy azt a ruhát korábban Arwenkémen láttam. Hát itt egyetlen jó ízlésű lény sincs??????

34534556656. nap
A Szövetség többi tagja is tök gáz. Négy hobbit. Az én kis görcs unokaöcsikém a meleg tekintetével, Samu, a kertész, aki most már masszőrként is dolgozik Frodónak, Pippin, a forrófejű Tök, akarom mondani (nem akarom!) Tuk, és Trufa, a habókos Borbak. Az emberek közül Estel, aki most már Aragornnak hívja magát, s egyre büszkébb a törött kardjára, meg valami Boromir, délről, akinek kidudorodik a köpenye alól valamije.. azt mondja, Gondor Kürtje, de én nem hiszem. Minden esetre nem engedem, hogy megmutassa nekem. Aztán itt van Glóin fia Gimli, akinek a nevénél csak az ábrázata idétlenebb. Öreg, lassú és nincs humorérzéke. És még egy tünde transzvesztita, valami Legolas, annak a barom Tündekirálynak a fia. Ez is női parókát hord, mint a tündék többsége és pucérra borotválja egész testét. Hogy ezt honnan tudom? Gimli mesélte.. a részleteket hagyjuk... Gandalf, a vén, perverz róka sem marad ki a buliból, s végül egy pónit is cipelnek magukkal, valami Bugát, ami Samunak nagyon sokat jelenthet, ugyanis néha még Frodónál is többet simogatja.

Elvesztettem a fonalat, hanyadik nap
Végre elfogyott az eperillatú habfürdő, lassan elindulnak. Hogy lerázzam Frodót, elhatároztam, hogy megajándékozom. Neki adtam a kardomat ésa páncélomat. Valamit félre érthetett, mert erre elkezdett vetkőzni.. Eru irgalmazz, ez a kis görcs még a vérfertőzésre is képes lenne???? Gyorsan előkotortam a Gollam-álarcomat, hogy elijesszem, de túl nagy hatást nem tettem rá. Erre elbőgtem magam. A vállamra akarta tenni a kezét, de gyorsan ellöktem magamtól.

Boldog nap
Végre elmentek! Éljen!! Talán végre befejezhetem a könyveimet, s nyugodtan élhetek! Lementem horgászni a Gázlóhoz. Kölcsön kaptam elrond kislánykori horgászbotját, s Legolas leborotvált szőrzetét használtam csalinak. Hát erre legalább a nőnemű halak biztos ráharapnak!
Pechem volt. Kapás nem volt. De a horog beakadt valami nagyba, ami igen nehéznek bizonyult. Hosszas bajlódás után végre kihúztam. Egy fekete lótetem volt. Tök gáz, hát már Völygzugolyt sem kerülte el a környezetszennyezés? A következő alkalommal ismét beakadt a horgom. Éles visítás. Valami feka pasas mászott ki a vízből köhécselve, vizet köpködve, később nyolc másik követte. Amikor kicsavarták a vizes fekete köpenyeiket, láttam, hogy teljesen áttetszőek. Az egyikük elkezdett szaglászni, mire én rácsaptam a horgászbottal a fejére. Erre sziszegni kezd: "Zsháááááááááákhooooooossssss...... Mheeeeeeeegyheeeeeee...!" Észbe kaptam rögtön, s megmondtam nekik, hogy Zsákos úrfi már elhagyta a Megyét és Völygzugolyt is a többi kóklerral együtt, de ha sietnek, még Magyalföldnél elkaphatják őket... El is caplattak mind a kilencen.

Egy kínos nap
Mr. Elrond azt mondta, ne lopjam a napot, tegyem magam hasznossá, ne legyek ingyenélő. Becipelt a könyvtárába, s közölte, hogy én most szépen le fogom fordítani a Hagyományok könyvét, meg a családi krónikáit, mind a 6000 kötetet, meg a quenya-nyugori, sinda-nyugori, quenya-sinda szótárakat, meg nyelvtankönyveket, meg a Playelf archívumait és a Törpök Ostobaságairól című könyvespolcnyi sorozatot. Bezárt a könyvtárba, s közölte, hogy addig nem kapok enni, amíg nem végeztem velük..NEEEEEE!

(folyt. köv.)

Több
21 éve 9 hónapja #99923 Írta: Nimashilin
Beleg: :aragorn1: :aragorn2: :fight: :cheers:

Ellen&#337;rök... :lol: :lol: :lol: :lol:

Több
21 éve 9 hónapja #99860 Írta: Augustíne

Anwe írta: Vándort lecsukják adócsalás miatt, de négy év után feltételesen szabadlábra helyezik. Most a Deák-téri Mc' Donalds étteremben dolgozik.

OKÉ! Én benne vagyok! (A Mc' Donalds-szal szemben van a sulim!!) :D
Beleg: annyira jók a képek!! Szegény Haldír! :roll: :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.530 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére