Humor
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Reinatha, Rayan, Nerwen, Vic: sznitén Khirályockák vagytok!
Ész moszt, Augustíne köszkívánatára:
Sztárinterjú folytatász
Samu(átszellemülten): Elöre láttam Fennakadsz a fán, és nem tudsz lejönni!
Legolas: Az nem úúgy voolt, az nem úúúgy vooolt! Én csak izé. Az nem úgy volt. Az úgy volt, hogy én épen csodálkoztam a természet szépségein, és lefelé is csodálkoztam, meg felfelé is, és még feljebb csodálkoztam, mert oly szép volt a csillagok ragyogása, meg egy felhö vékony fátylával elfedte a Holdat, ami
S: Bla bla bla bla
L: Na és olyan sokáig néztem, hogy a társaim elfeledkeztek rólam.
S: Ugye, a Szöke tündék...
L: A szöke a legszebb hajszín a világon! Ne tagadd, hoy gazdikád, Zsákos Frodó, müsorunk sztárja is szöke!
S: Nem tagadom, de ö nem Szöke!
L: De szöke!
S: De nem Szöke!
L: De Sszöke! Még mindig szöke, bár már csak nyolc ujja van. Látszik, hogy a Szökékböl lesznek a sztárok! Itt van ez a Zsákos, akinek egy egész jó kis hecce volt ott Mordorban, és itt vagyok Én! Én, aki képes vagyok 10 másodperc alatt lelöni 20 orkot! Egyébként most megjelent új lemezem
S: CSAK MAGADRÓL BESZÉLSZ!
L: Jó, kuss. Szóval megjelent új lemezem, amelyen csodálatos csengö tünde-hangomon énekelek, s melynek címe: Ooops, I killed an orc again! Rajta van a hatalmas sláger, az Elf It Be! Vásárolják meg lemezemet, melyen társaimmal, a Blonde Elf Banddel együtt énekelek! Cd-n, kazettán, és hamarosan DVD-n is! Oh yea! Samu, mesélj még az utatokról!
S: Annyit mondanék még, hogy annyira éhes voltam mindig!
L: És most nem vagy az?
S: Túl sokat beszéltünk, tényleg megéheztem.
L: Akkor menjünk ki az erdöbe, és együnk friss zöld leveleket! Ezt fogyasztja minden tünde, ezért oly gyönyörüek!
S: Hé, most kiröl szól a müsor?
L: Hát, ööö ez egy tünde müsor! És én vagyok a müsorvezetö, te pedig csak egy riportalany. Miért, mondtál még valamit?
(folyt. köv.)
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Corwin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Köszönetek: 0
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Telumehtar
- Nem elérhető
Nerwen,Rayan,Vic,Reinatha: Nagyon jók vagytok Folytatást
- Thalionhirion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Valaki kérte, hogy fordítsa le a beíró a -Honnan tudod hogy túl sokszor láttad a GyU-t? című összeállítást. Mivel nagyon tetszik, Corwin utólagos engedelmével megkísérlek néhány pontot magyarul előadni:
-Ha elkap egy zsaru, és mikor a büntetőcédula írása közben a neved kérdi, azt feleled: -Mondd meg a neved, autós ember, és én is megmondom az enyémet.
-Ha valaki el akar melletted menni, szembefordulsz vele, és azt kiáltod: 'ITT ÚGYSE JÖSSZ ÁT!'
-Ha olvasod az e-mailjeid, akkor Szauronnal beszélgetsz... Alkalmasint, a számítógép a te palantírod! (Bízzunk benne, hogy senki nem hajítja le a lépcsőn...)
-Ha kopognak az ajtón, gyanakodva körülnézel, és azt suttogod: 'Jönnek...'.
-A döntő másnapján bemész matekórára, és azt dörmögöd: 'Egy temetőben több derűt lelek'
-A legrondább ismerősöd Szméagolnak nevezed, s mikor megkérdezi tőled: 'Mit szívsz?', azt feleled: 'A Déli Fertály legjobb dohányát'.
-Ha elmész vidékre maglátogatni édesanyád, és meglátsz egy öreg, töpörödött, ősz embert egy székben ücsörögni, felkapsz egy közelben lévő botot, behúnyod a szemed, s azt mondod: 'A bűvöletnek vége.'
-A következő olimpián, ha megjelenik a lángot vivő sportoló, felugrasz, és azt kiáltod: 'Öld meg, Legolas! Végezz vele!'
-Besétálsz a helyi pékségbe és kérsz két lembas-kenyeret.
-Nézed a tüzijátékot, s mikor mindenki rád mosolyog vidáman, sokat sejtetően megszólalsz: 'Vörös az ég. Vért ontottak az éjjel'
-Az emberek leszoktak arról, hogy szóljanak, ha elkésel - az első néhány alkalom után, mert tudják: 'Egy mágus sosem késik. És nem is érkezik korán soha. Pontosan akkor jön, amikor akar.'
-Ha egy idős sétapálcás urat látsz, azt kiabálod a járókelőknek: 'Megmondtam, hogy vegyétek el a botját!!!'
-Az állatkerti sétáid során mindig elcsodálkozol az elefántok kifutja előtt, és azt mondod: 'Egy elefánt, Frodó úr. Otthon senki nem fogja nekünk elhinni.'
- Idril Celebrindal./Fenrir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Mindenki nagyon jó!!!
"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Én se tudom, mi történt Mória elott a Kalandban, mert még nem írtam meg.
Egyszer talán megírom, de csak miután befejeztem...
(Ez is olyan lesz mint az SW, hehe...)
De vsz ok: :pippin5: :legolas3: :sam3: :gimli2: :gandalf2: :boromir1: :aragorn3: :frodo4: :merry5:
elindulnak kalandozgatódni...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Reinatha
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Megint nagyon jokat irtatok, mindegyik ruleZZZZ!!
Alyr: az a 3. nap!!!! :itscool:
Lehet, hogy mar volt ilyen, amit ide bevagok, ez esetben bocsi... (Meg ha faraszto, akkor azert is )
Csavardi Samu (megnyugtato szandeku) levele Rozinak
Kedves Rozim!
Mar eleg reg utra keltunk, s azota semmi hirt nem kuldtem neked magamrol. Itt az ideje, hogy megtegyem!
Eloszor is: kerlek, csoppet se aggodj miattunk, mostanra [gyanitom] biztosan allithatom: nem forgunk veszelyben.
Inkabb olyan ez a kuldetes, mint egy [ongyilkossag] kirandulas: huuu, mennyi mindent lattunk!!
Mostanaban leginkabb sziklas videken barangolunk, neha hegyet is maszunk. Annak ellenere, hogy a taj eleg egyhangu, vannak kedvenc helyeink: ezekre gyakran visszaterunk.
Persze ne hidd, hogy [eltevedtunk] unatkozunk! Masok is jarnak arrafele, amerre mi! Legtobbet a Nazgulokkal talalkozunk. Nagyon vagany fiuknak tunnek: bandakban jarnak es ok sem szeretik a pasztellszineket. Eleinte tartottam toluk egy kicsit, mert azt hittem, nem vesznek komolyan, egesz mas korosztalyhoz tartoznak. Aztan rajottem: a lelkuk melyen meg gyerekek! Nagyon jokat szorakozunk egyutt: sokat bujocskazunk. Mindig ok a hunyok. Ez kezd kicsit unalmas lenni. Tetszik viszont, ahogyan beleelik magukat a jatek hevebe: sikitanak oromukben, ha meglatnak bennunket. Akkor is sikitanak, ha jol elbujtunk. Korabban futoversenyeket is rendeztunk: szerettem, mert mindig mi gyoztunk. Nem hiszem, hogy neheztelnek rank ezert: nem szoktak sertodott arcot vagni. Igaz, jo pofat sem vagtak a dologhoz... Frodot nagyon szeretik: allandoan pajkoskodnak vele. Az egyikuk egyszer lovagosat akart jatszani vele, de Frodo nem vette jo neven, amikor az lovagga akarta utni. Szerinte nem a bal vallon kell kezdeni a lovagga avatasi szertartast. Maig sem szivesen emlekszik vissza erre az esetre. Amugy szerintem eleg ciki, hogy elbaltaztak ezt a lovagga utest: Aragorn (tudod, o jott ertunk egyszer Gandalf helyett) azt meselte roluk meg Briben, hogy egyszer ok is kiralyok voltak....Aztan valamiert kiestek a kosarbol...Szerintem o maga sem hiszi el. (Mert igazabol o am A Kiraly, Rozi!!) En nem tudom, mi az igazsag. Mindenesetre mostanaban tenyleg egy kicsit foldtol elrugaszkodottnak tunnek ezek a Nazgul-fiuk... Szo szerint a fellegekben jarnak. [Aaaaakkora sarkanygyikon repulnek!!] Azert tovabbra is joban vagyunk veluk, ne aggodj, Rozi!!
Nem is irtam, hogy Pippin es Trufa mas utvonalat valasztottak!! Szerencsejuk volt, egy csapat [ork] cserkesz megengedte, hogy csatlakozzanak hozzajuk. Pippinek rugkapaltak oromukben!! Azt hiszem, Isengardot nezik meg idegenvezetessel. Allitolag tart karokkal varjak oket. Nem ertem, miert pont oket.
Van megegy uj baratunk, Rozi!! Frodo Szmeagolnak szolitja, en undok kis bekanak. [Semmit] Csak azt nem szeretem benne, hogy leszolja a receptjeimet. Frodoval jol megertik egymast, azt hiszem, van egy kozos szenvedelyuk. [A randa kis vakarek] Szmeagol utanozni is szokta Frodot: foleg, amikor kerekecske-gombocskat jatszik. En jobban szerettem, amikor kettesben jarkaltunk Frodoval, de szerinte jo, hogy [az a hulye Gollam] Szmeagol is velunk tart: allitolag tud egy nagyon meno helyet, ahol lehet 'Szezam, tarulj'-t jatszani!! Kulonben egyszer en is jatszottam vele: kotelhuzast! Reszemrol jo moka volt, bar a kis kenyes nem rajongott erte. Pedig ooolyan meno kotelem van am!! Meg Lothlorienben kaptam egy kedves tunde nenitol. Azt mondjak rola, nagyon oreg, de en nem hiszem el. Tul jol tartja magat! Tenyleg, nem is meseltem, hogy mar ketszer vendegeskedtunk tundeknel!! Errol viszont inkabb majd kesobb irok, most be kell fejeznem. Valami tortenhetett: [az idiota Gollam] Szmeagol felugrott ,azt kiabalja, indulnunk kell tovabb, mert kulonben kesve erunk [Mordor Fekete Kapujahoz] arra az eszeveszetten jo helyre.
Csokollak, Rozim, cseppet se aggodj ertunk!
Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien
- Nefadar
- Nem elérhető
- Nimdraug
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Szauna fia Szauron nagyon-nagyon-nagyon titkos naplója
(folytatás)
Ma (azaz öööö... milyen idoszámatást is használok?)
Szóval...
Szarumán rájött hogy taníthatja be a varjakat... Persze csak azután hogy én elmondtam neki...
A nazguloknak kéne valami hátas, nem mernek lóra ülni, mióta el lettek sodorva...
Ma (azaz holnap) (azaz tegnap)
Ki kéne találnom valami jobb idoszámítást...
Elrond küldött egy csokor oszirózsát...
Majdnem meghaltam...
Hülye tünde!
AGYFEÉ
(A Gyuru felfedezésének elso éve)
Osz
valamikor osszel
azaz ma
Ez sem sokkal jobb idoszámatás...
Azok ott Északon Mormog felé mennek, talán mégis hasznát tudom venni annak a nagy füstölgo izének...
Ma beindítottam az Orodruinon alapuló hoeromuvemet, csak úgy szikrázik a Szemem a sok energiától...
Másnap
Höhö, kitaláltam egy király idoszámítást, ma lesz az 1. nap!
Ma közöltem Szarumánnal, hogy hagyja abba a dzsigolorkok tenyésztését és fogjon valami értelmesebb feladatba, például állítsa meg a Vörösfoki hágón átkelo Gandalfot.
Meg is tette, bár azért most inkább a llátványra ment és nem a hatásfokra...
2. nap
Mória felé mennek...
Ma táviratoztam a Tó orének, hogyha megszerzi nekem a Gyurut akkor egész életére ellátom kajával...
Be is vette...
3. nap
Megvan a nazgulhátas...
Most még csak úgy hívják: denevér...
de hát az orkokat is tündének hívták eleinte, azóta fejlodtek idáig...
Hogy lehet, hogy még mindig virágzik valami ebben a Mordorban???
7. nap
Hát...
Csalódtam ezekben az északi szörnyekben, bár Mormog legalább elvitte Gandalfot gozfürdobe...
Faramir beváltja a hozzáfuzött reményeket, Ithilia gyakorlatilag az enyém, pedig egy orkot sem áldoztam fel már mióta erre a célra...
8. nap
Elmentek, hogy szembesüljenek Galadriellel, teljes testi valójában...
Azt még én se bírom tíz pecnél tovább...
28. nap
Mi a fenét csinálnak ennyi ideig Lórienben????
32. nap
Na végre...
Jön a Drágaságocska felém...
Mst is azt kukkolom a Szemmel...
Jaaaaaaaaj!!!!! Velük van az Éji Rém!!!!
Az elobb majdnem összedolt a Barad-dur, folyton elfelejtem hogy az én akaratom itt mindennek az alapja...
33. nap
Szarumán folytatja a szexi orkok tenyésztését és mindet végigtapogatja azzal a fehér kezével...
34. nap
Baromi unalmas, ezek úsznak le a folyón, itt meg semmi nem történik, mert Faramir folyton csak tükröket rendel otthonról...
Lehet hogy tünde származék?
36. nap
Na, ma történt végre valami...
Elmentek a királyok szobrai alatt, és kiszálltak...
Boromir megpróbálta elsedni a Gyurumet, de nem jött neki össze... sajnos...
A Gyuruhordozóval szemeztem egyet aztán elment...
Aztán jöttek a szexi orkok, és bizonyítván a hihhetetlen eszüket, elvitték a két MÁSIK hobbitot...
És még Boromirt is megölték, pedig o volt egyetlen szimpi az egész társaságban...
37. nap
Átok!!!!
Kellett nekem kitenyészteni a szárnyasokat a lidérceknek...
Most éjjel-nappal itt virnyognak bele a fülembe...
folyt köv...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Telcontar
- Nem elérhető
- [Nerwen]
- Nem elérhető
HP khirály
Emotikonok rohadt jóóóók :itscool:
Mozis beszólások (tom, tom h már mki ezeregyet beírt, és uncsi, de nem baj Egy-kettő azért kicsit lefárasztott):
Éowyn:próbálgatja a kardját.
vki:húú, jediii!
Samu sír a "bunyó" után.
vki:az igazi férfi...
Helm-szurdok felé egy nő panaszkodik h mien fáradt.
vki:bazeg nincs duma, mész!
Felettünk csörög egy teló.
vki:figyelj, oda megyek.
Gollam skizofrén megnyilvánulásai.
vki:(nem olvasta a könyvet) ebből most kettő van?
Éowyn mikor közli Théodennel h fia meghalt."Nem mész oda hozzá?"(vagy vmi ilyesmi, bocs nem emlékszem.)
vki:hogy menne már?Mozogni se tud te állat.
vki2:sztem már nem is él.
vki:te hülye, él az.Ott szuszog!
Van pár télleg jó, csak már elfelejtettem azokat.
A moziba tök sokat röhögtem ezeken az értelmiségi emberkéken
"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
- Kincső
- Nem elérhető
- Narië
- Nem elérhető
Nálam Ary Piton....Area írta: hehehe ezek nagyon tetszenek. Fo´´leg a napló, és a HP. Csak tudnám Boromir és Aragorn ki akar lenni.
BoZ-t passzolom....
Mindenki naon jó!!!!!!!(nem sorolom fel egynként,mert úgyis kihagynék belôle vkit,és az megsértôdne...)Itt fuldoklok vagy fél órája,heeeelp!
- Augustíne
- Nem elérhető
- Elanor
- Nem elérhető
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Rayan
- Nem elérhető
- Vic
- Nem elérhető
- Reinatha
- Nem elérhető
- Nefadar
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Ide úgy szokták betenni az angol humorokat, mert sokan nem tudnak angolul...
Ja, Szauron naplója holnap folytatódik...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Corwin
- Nem elérhető
1. You get pulled over by a cop, and when he is writing you a ticket, he asks you for your name and you respond: "Tell me your name officer, then I shall tell you mine."
2. If someone tries to get by you, you turn and exclaim loudly: "YOU SHALL NOT PASS!"
3. When you check your email, you start speaking to Sauron.... After all, your computer is your Palantír! Just hope no one throws it down the stairs....
4. When you hear a knock at the door, you look around suspicously and mumble: "They are coming...."
5. When you are surfing the web, you get another annoying pop-up window, and you rub your chin and say to yourself: "What is this new devilry?"
6. You come to Math class on the day of the finals and mutter under your breath: You find more cheer in a graveyard!
7. You call the ugliest person that you know Smeagol, and when he/she replies: What are you smoking? You say: The finest weed in the Southfarthing.
8. You go to the local old folks home to visit mom, and you see an old, decrepid, elderly man sitting on a chair. Thinking quickly, you grab a nearby staff, hold out your hand, close your eyes, and say: "From my power, I release you!"
9. You run through a load of pigeons, shouting: "Fly, you fools!"
10. You change your answering machine message to: "This is the Dark Lord Sauron! Give me a ring!"
11. Next Olympics, when the torch bearer enters, you jump up and shout: "Kill him, Legolas! Kill him!"
12. You explain to your children/little sibling that "The Three Billy Goats Gruff" were really trying to cross the Bridge of Khazad-Dum to the greener pastures of Lothlorien.
13. You refuse to go anywhere unless plans are made at least a week in advance. Any sooner would just be too hasty.
14. You walk into your local bakery and ask for two loaves of lembas bread.
Sajnos csak angolul van meg...de az az olimpiás!
Az úton hol itt, hol ott, de várható,
Feltünhet egy kóbor vándorló,
A szürkébe öltözött tünde csavargó...
- Corwin
- Nem elérhető
You can't leave your house without running up into the loft and blowing a huge horn so everyone knows about it. This annoys your neighbours so much they try to evict you and when they are gathered on your lawn you shout "No one has ever breached this house while men have defended it"
When you go to fireworks displays while everyone else is cheering you look round knowingly and assure them all that "a red sky, blood has been spilled this night"
you often challenge strangers that sit near you on busses and trains to a contest as to who can think of a riddle to outwit the other person and when you don't know the answer you shout "string or nothing"
People have stopped accusing you of being late because after the first few times they know that "a wizard is never later, nor is he early, he arrives precisely when he means to"
Everytime you see an old man with a walking stick you shout at passers-by "I told you to confiscate his staff"
Whenever someone on horseback rides past you attempt to grab the neck of the horse and dramatically swing up onto it resulting in a lengthy term in hospital.
You can't walk past the local council buildings wihtout striding confidently inside and proclaiming "I will take it, though i do not know the way"
On trips to the zoo you get over excited by the elephants and delightfully exclaim "an elephant mr. Frodo no one at home will believe us"
Az úton hol itt, hol ott, de várható,
Feltünhet egy kóbor vándorló,
A szürkébe öltözött tünde csavargó...
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Ami készik, nem múlik, Drágaszágaim:
Sztárinterjú Csavardi Samuval, a Gyürühordozó társával!
Legolas: Csavardi Samu! Milyen érzés volt a Gyürühordozó társának lenni? A Kilencujjú Frodónak!
S: Nyolcujjú
L: Hogy-hogy? Hát nem a Gyűrűs ujját harapta le a randa illető?
S: De A másikat én, mert folyton az orrát piszkálta vele. Nagyon idegesített!
L: Na, ennyit a hüséges szolgáról. Nos?
S: Bizony, sajnos mindig nagyon éheztünk.
L: Rettenetes dolog lehet ez egy hobbitnak!
S: Föleg én!
L: Hmm, neked volt miböl éhezni. Kis technikai háttérinformáció: Sámuel jelenleg 118 cm és 62 kilót nyom. Én csak 58 kilót nyomok! Karcsú vagyok és szálas, mint egy fiatal fa a szélben! És milyen volt a Mordoron keresztül vezetö kegyetlen út, amelyröl eddig soha nem hallotunk riportot, tehát csak itt és csak önöknek a TündeRádió 102,5 FM-en! Kapcsoljanak önök is rá! TündeRádió. Ahol mindenkinek szép a frizurája.
S: Szóval ott volt egy ilyen Gollam nevü valaki, nem is tudom, hogy bír nyersen halat enni?
Gollam: Micoda, Drágaszágom? Ssz Cúf tünderádó! Cúf Legolasz!
L: Gollam! Ááá! Egy szörnyeteg! Ráadásul a haja
G: Cép hajunk van, Drágaszágom! Cak egy kicit kevész! Szamu, miket mondasz te itt rólam? Halacka finom nyerszen, nem kell megpörzölni, nem kell Cavardisz halacka!
L: Kérem, menjen innen! Ez itt a szép hajúak müsora!
G: Éheszek vagyunk, Drágaszágom, megyek isz innen halackát enni, finom halat. Úgy ám, gollam, gollam!
S: Hé, te már rég meghaltál!
G: Dehogy haltunk meg, Drágaszágom! Mi mi bementünk abba a cúf pici tüszbe! Tudod, mi van ott? Szauronnak a gásztüszhelye, ott szokott magának halackát fözni. Ö sze eszi meg nyerszen, amilyen finnyász ronda ízlésze van. Megyek halackát enni! Meg fiszbörgert a Mekdonalcba!
L: Ah, örvendünk, hogy végre megszabadultunk ettöl a ronda személytöl. És temészetesen ezt a müsorból ki fogjuk vágni, mert ilyenek nem szerepelhetnek a TündeRádó FM 108, öö..9-en vagy mi a szám. Ó, kösz a súgógépet, 102,5-ön. Kicsit vigyétel feljebb, nem tudom elolvasni az alját
S: Romlik a szemed?
L: Jaj, dehogy, csak nem láttam az alját! Hiszen a tündék látása annyira tökéletes, hogy még 20 mérföldröl is meg tudunk számolni 189 rohani lovast, söt, még azt is látjuk, hogy mindegyikük szöke.
S: Ez nagyon idegesítette Aragornt!
L: Talán azért, mert ö oly gyatra képességekkel rendelkezik, hogy csak 100-ig tud számolni. És Királyt csinálnak belöle, Samu te ezt eltüröd?
S: Peersze, az Oscar-díj kiosztásán miket mondtál róla?!
L: Ó, az más volt. Tudod, mégis egy olyan díjban részesültünk, meg abban a módosult tudatállapotban az ember hajlamos butaságokat mondani.
S: Ember?! Tünde inkább!
L: De most képzeld el! Holnapután lesz a koronázási ünnepség! Ez borzasztó!
S: Nem tudod, mit vegyél fel, mi?
L: Tényleg, jó, hogy felhívtad a figyelmem a problémára! Szerinted a világoskék állna jobban, a szememhez vagy az aranyszínü, a gyönyörü hajamhoz! Persze talán akkor elnyomná frizurám ragyogását, ami annyira szép
S: Bah
L:Mi a bajod?
S: Ez olyan unalmas!
L: De akkor is gyönyörü! Egyébként mi tünde társaimmal Ithiliába akarunk költözni, hogy valahogy megfékezzük ezt az örült Királyt
S: Örült Királyt?
L: Szerecsére még nem Király, de ki tudja, milyen tettekre lesz képes!
(folyt. köv.)
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Nimdraug
- Nem elérhető
- Minerva
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
Nem tudom szerepelt-e már, de sikerült megtalálnom régi fóliánsok között Aragorn leánykérést.
Itt közlöm:
Aragorn: (sugárzó arccal) Kedves papa! Van szerencsém ezennel megkérnem kedves leánya Arwen kezét!
Elrond: (morcosan) Nem!
A: Hogyan???
E: Nem adom!
A: De... de hát miért???
E: (lenézően) Nézz magadra punnyadtkám! Tiszta kabaré ahogy kinézel! És kivagy te? Egy senki!
A: (kihúzza magát) De egyszer majd Király leszek!
E: Te? Na ne nevettes! Ki mondta neked ezt a sületlenséget?
A: Gandalf!
E: Úgy! Az a Szürke Bolond amióta rászokott a aprónép füvére teljesen beszámíthatatlan! Össze-vissza beszél, ne is figyelj rá!
A: De ez benne van a Szent Forgatókönyvben is! A végefelé!
E: (bősz lapozgatásba kezd, majd fancsali arccal föltekint) Affenébe! Tényleg benne van! Pedig azt hittem PJ ezt is kihagyja!
A: (fölényesen) Na? Akkor elvehetem?
E: Nem! (kis gondolkodás után) Mert túl nagy a korkülönbség köztetek! 80 éves vagy!
A: Igen de jól tartom magam, és még vagy 120 évig elélek!
E: Ezt meg honnan tudod ilyen biztosan? Még mi tündék sem látjuk teljesen előre a jövőt.
A: (kaján mosollyal mutat a Szent Forgatókönyvre)
E: (lemondóan) Ja persze! (felderült arccal) Akkor azért nem mert a lányom most lesz 2777 éves!
Arwen: Csak 2770 leszek papa!
E: Igaz, de még mindig túl nagy a különbség. (magában) Te jó ég honnan szerzek ennyi gyertyát! Mert az persze még mindig kell neki.
A: De mi igazán szeretjük egymást! Arwen még a halhatatlanságát is hajlandó feláldozni!
Arw: Ez igaz papa!
E: (felháborodva) Micsoda?! Biztos jól leitattad előtte! Beren is ezt csináálta Lúthiennel! (elrévedő tekintettel, patetikus hangon) Emlékszem jól milyen botrány volt akkar belőle.
A: Ne csapj be! Akkor még nem is éltél!
E: Ne tereljük az ügyet mellékvágányokra! (kis töprengés után)Akkor azért nem veheted el, mert rokonok vagyunk!
A: Mik vagyunk mi?!
E: (magabiztosan) Rokonok. Nagyapád ükükükükükükükükükükükük apja a testvérem volt!
A. De hát ez (kis számolgatás után) 62 nemzedék!
E: Nem baj! Rokonok vagyunk és kész! Nem veheted el!
Na! Nana! Nanana!Mit akarsz azzal a törött karddal??? Aú! Ez fájt! Még mindig éles... (magában) Hülye ötlet volt tünde kardot adni annak a lökött Elendilnek.
(fennhangon) Na jó! Legyen! Egyáséi lehettek. Van azonban egy komoly feltételem, amely lehet, hogy meghaladja az erődet és még a Szent Forgatókönyvben sincs benne!
A: Mi legyen az? Győzzem le Szauront? Hozzam el a világbékét? Semmiség az nekem!
E: Nem-nem. Ennél is komolyabb!
A: Hozzam el a mszilmarillokat? Hozzam ide Melkort a külső létsíkról és pofozzam föl előtted?
E: Nem-nem ennél is komolyabb! (felcsattanó hangon)
Mosakodj meg! Moss hajat! (könyörgőre forduló hangon) Vegyél föl valami rendes ruhát!
A: Neeeeeeeem!
E: De igen! (az emberei felé) Vigyétek!
(miután elhurcolták Aragorn mosakodni)
Nem is tudom miért hiszik az emberek, hogy útálom őket?
Hát ennyi volna
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Most még nem a Kaland folytatódik, mivel újra fellángolta naplóírási láz, következzék Szauron nagyon-nagyon-nagyon titkos naplója...
Szauron nagyon-nagyon-nagyon titkos naplója
(A Gyuru elvesztésének napjától)
Ma:
Megtámadtak a gondoriak, a kémek szerint tündék is vannak velük...
késobb:
Tényleg!
még késobb:
Itt vannak hatalmas seregekkel, a tündék zászlós felvonulást rendeznek, az emberek pedig már lassan azt is unják...
Ellenük vezénylem hatalmas és okos ork seregemet (az "okos" szó késobb átsatírozva
késobb
Hülye orkok, hagyták magukat legyozni... a seregem másik fele meg kocsonya állapotban lézeng a pincében...
késobb
Felvettem díszes harci páncélomat, mire a testorségem vezetoje azt mondta olyan vagyok, mint Darth Vader...
hülye ork, levágattam a fejét
A testorségem a tündék ellen vezetem...
késobb
Szegény naiv testoreim, azt hitték megjelenésükel elijeszthetik a tündéket... pedig ha találkoztak volna Elronddal...
A testoreim is hülyék... ha túlélték volna, lecsapatnám a fejüket...
Na, lemegyek, szétcsapok köztük...
késobb
Szétcsaptam köztük, megöltem a királyukat, eltörtem a kardját... most be vannak tojva...
Lehet, hogy mégis jó napom van?
késobb:
Mégse... Az a királyfi aki úgy néz ki, mint egy vadember, levágta az ujjamat meg a Gyurut...
Most éppen szublimálok...
Másnap:
Itt keringek, mint egy Árnyék, még naplót írni se tudok... mind meg kell jegyeznem...
Késobbi nap:
Beköltöztem a Ködhegységbe, itt lakik Mormog, a fonök régi bizalmasa meg egy csapat ork.
Ki is küldtem néhányat hogy ugyan szerezzék már vissza a Gyurumet...
Hetek múltán
Nem jött össze a dolog, a Gyuru a folyóba esett...
Késobb:
Ma itt jártak a nazgulok, elküldtem oket Angmarba hogy zargassák egy kicsit az embereket...
Jóval késobb:
Ma növesztettem egy szemet...
Mormog meg is jegyezte, milyen jól tuzbejöttem...
A Lidárckirályt ki fogom tüntetni...
Még sokkal késobb:
Már van kezem, le tudom írni a naplómat...
Eloször szép lakkozottkörmu kezet akartam, de Mormog szerint már nem divat...
A Gyurumet akarooom!
Kicsit késobb:
Ma elkezdtem tenyészteni a jövo hadseregét...
két héttel késobb
Ma felküldtem Mormoghoz az elso fekete urukokat, de azt hitte rájuk hogy csoki és mind megette...
Ha lesz hadseregem, lecsapatom a fejét...
Jóval késobb
Mégse tenyésztek urukokat, azt késobbre halasztottam, de most hogy már majdnem teljes testem van, talán elo kéne készíteni a visszatérésemet...
késobb:
Dol Guldur jó hely lesz, annál is inkább mert Mordort teleültették virágokkal, jól tudván az allergiámról...
Ma valahonnan suttogás hallatszott, azt mondta: "Drágaszágom..."
késobb:
Kétségtelen, itt lakik valaki...
Valaki rajtunk kívül...
Jaj, a mindenit, én vagyok Középfölde leghatalmasabb teremtménye és egy suttogó hangtól beijedek?
Hát nem!
vagy de?
Hetek múlva:
Ma a következo szavakat hallottam...:
"Drágaszág" "Szméagol" "Gollam" "Halacka"
Valami nagyon rémiszto dolog lehet...
Pár száz évvel késobb:
Elegem van, kiköltözöm, megyek Dol Guldurba...
VTEÉ: (Visszatérésem Elso Éve)
1. nap:
Ma beköltöztem Dol Guldurba...
Megnéztem amit a nazgulok gyujtöttek nekem...
A fonök régi gépeinek tervrajza meg ilyenek...
Elkezdtem tervezni az új Barad-dúrt...
2.nap
Élnek itt Középföldén valami mágusok, vagy mi a szösz...
Nyilván a valák küldték oket, amikor látták, milyen állapotban van Középfölde...
Megjegyezem azóta csak rosszabb lett...
3. nap
Azt mondtam mindenkinek, hogy én vagyok a Varázsló és nem bántok senkit...
Bevették...
4. nap:
Kicsit felturbózom ezt a helyet...
VTMÉ 200. nap:
A Gyuruhordozók kezdenek gyanakodni...
Azt hiszem, ideje lenne begyujtenem a gyuruiket amiíg az enyém nincs meg...
VTTÉ, 112. nap
Ma szóltam Szamaugnak, hogy a Magányos Hegyet épp neki méretezték...
A törpök gyurui lassan gyulnek...
VTsokadikÉ:
Ma az a Gandalf nevu mágus belopakodott, hogy leleplezzen...
Már gyanakodnak, ami nem is csoda, mert itt már vagy tíz éve nem sütött nap és a varjak már beszélni tudnak...
Amikor ráköszöntem Gandalfra, halálra rémült és el akart szaladni...
Sajnos muszáj volt börtönbe vetnem.
Évekkel késobb:
A nazgulok elfoglalták Minas Ithilt...
A Király azt mondta, mire visszatérek, leszenk olyan virágai amire nem vagyok allergiás...
Na erre kiváncsi vagyok...
Még késobb:
Gandalf mindenkinek beárul, Szarumán viszont minden létezo gyurut felvásáról a Tengertol keletre...
Orthanc tornyát falgyuruvel vette körül...
Minden varjút meggyuruz ami arra repül...
Talán vágyik alamire?
Késobb:
Ma ki akartak uzni innen... átköltözöm Mordorba, lassan felépül a Barad dúr...
Késobb, Mordorban:
Ez a Gandalf nagy bajkevero, ha én leszek Középfölde Ura, lecsapatom a fejét...
Állítólag elokerült a Gyuru...
Elkezdem a fekete urukok ipari méretu termelését.
Évek múlva:
találtam egy plantírt, most is azon nézelodöm...
késobb:
Nocsak, Szarumánnál is van egy...
Szövetséget ajánlott nekem...
Azt hiszem kicsit fennhordja az orrát...
Évek múlva:
Itt az Éji Rém!!!!
A határon fogták el, nem látszott vezsélyesnek, de amikor megszólalt a Szemem is belesápadt...
Tudom, hol a Gyuru!!!!
Másnap:
Kiküldtem a nazgulokat...
Napok múlva:
Szarumán elfogta Gandalfot...
Kiadtam neki parancsba, hogy tenyésszen manóembereket... vagy koboldembereket?
Mindegy...
Fo hogy legyen hadserege...
Késobb:
A nazgulok kilenc nagy buborék formájában jöttek vissza a folyón...
Valami készül északon, és az Éji Rém is megszökött...
Másnap:
Boromir elment északra, az a szoke öccse maradt itt, olyan hülye hogy még a nazgulok sincsenek rá hatással, mert az o erejük az elmére hat...
Nem baj, amíg o itt a parancsnok, seregeim simán be tudnak vonulni...
Hetekkel késobb:
Kétségtelen, valamit akarnak a Gyuruvel, ha sikerül, Szarumán rábírja oket hogy Mormog felé menjenek...
Másnap:
Szarumán elküldte palantíron az új teremtménye fényképét...
Meztelen egészalakos képet...
Mindig is tudtam, hogy nincs rendben valami azzal a mágussal...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Reinatha
- Nem elérhető
Otodszorre is lattam a filmet (wohoo, egyre jobb!!), kesei oran, ugyhogy kisse alomittasan, de azert itt van nehany 'dolog'...:
Legrovidebb konyvek:
Szaruman: Az alkotas orome: kezzel festett egyedi darabok keszitese
Gollam: Ezeregy eszbonto frizura
Szauron: Hatalommegosztas
Csavardi Samu: Empatia (dedicated to Gollum)
Frodo & Samu: Pofonegyszeru turistautak Mordorba keszuloknek
Grima: Lojalitas
Pippin & Trufa: Nulldieta jokedvuen
Uruk-hai az elso sorbol: A Helm-szurdoki csata pontos kronikaja
(Szaruman uralta) Theoden: A bajos kacaj varazsa
Gollam: A tiszta enkep pszichologiaja
Rohani lovasok: Az apolt, gondozott hajviseletrol
(Szaruman uralta) Theoden: Arcmemoriam
Lurtz: Mindennapi jocselekedeteim
Szaruman: Gyorstalpalo magustanfolyam - Grimaval megosztott trukkjeim
Lurtz: Kulcsin es belbecs
Uruk-hai orkok: Jol artikulalt csatakialtasok beturendes mutatoja
(Szaruman uralta Theoden): Visszaemlekezesek:A Helm-szurdoki csatat megelozo napok
Szauron: Negyszemkozt
Lurtz: EQ - az erzelmi intelligenciahanyadosrol
Nazgulok: A mimikarol
(Szaruman uralta) Theoden: A nepi moral novelese - avagy az elegedett, boldog alattvalokert
Pippin: Nyero huzasaim
Legolas: Eredmenyes celbaloves: mobil, jol kiveheto celpontok
Ismet (csak) egy a leghosszabb konyvek kozul:
Szauron: Es ram borult a sotetseg...
Tovabbra is nagyon jok vagytok mindannyian, Rayannak kulon gratula a Haldir-fele naploert, nagyszeru!! :hello: (A tundek 'balra at'-janal eszembe jutott a lorieni joystick es hangosan nevettem az amugy eleg dramai resznel !!)
Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien