Versek
- Orsie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
csak ezt tudom idézni, április 5-6 se jó, de ezek mi vagyunk és nem (mi) számít(unk), ha a többiek ráérnek! [size=9:exr60d0x]sőt megkockáztatom, hogy áprilisra is igérkezik már most egy csomó program/utazás a hétvégékre, úgyhogy szvsz szevezzétek a mi részvételünk nélkül nyugodtan, aztán ha véletlen mégis jó, akkor megyünk [/size]Orsie / Fraktál írta: de Ti szervezzétek nyugodtan akkorra ha jó a többségnek és érezzétek jól magatokat! mellesleg április előtt kizárt, hogy ráérjek/ráérjünk, és április első hétvégéje is kilőve.
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Szofi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- nn ms.j sAw
- Orsie
- Nem elérhető
sorry, nekünk szintén nem oké, egyrészt születésnapom van aznap, másrészt Bécsben leszünk Foxszal 27-30.-ig. [size=9:2604wr4h](úgyhogy pls mobilon/SMS-ben se keressen senki ezidő alatt mert nem leszek bekapcsolva, nem akarok fizetni a hívásért/SMS-ért.)[/size] de Ti szervezzétek nyugodtan akkorra ha jó a többségnek és érezzétek jól magatokat! mellesleg április előtt kizárt, hogy ráérjek/ráérjünk, és április első hétvégéje is kilőve.Szofi írta: Húsvét7fői versestali lefújva - alternatív javaslatokat kérek! Mit szólnátok a 28-ához?
- JBL
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
hogy miért
miért születtem meg
most miért kell meghalnom
miért fáj, vagy egyáltalán miért van fájdalom
miért szenvednek emberek
akik ezt nem érdemlik meg
miért van rossz és gonosz
miért bánt meg az akit szeretek
miért kell elmúlnia érzéseknek
egy érzésnek ami legszebb minden felett
hogy szeret és velen nevet
amikor kellene egyedül vagyok
amikor nagyon kellene rámtör a magány
nézek négy falat és egy papírcsillagot
a papírcsillagot ami lóg és és függ , ugyanott
és arra lebben amerre fújom
és akkor csak hanyatt mert hason fáj
lábam fenn egyik a másikon
újra rámtör egyedül vagy
egyedül vagy mégsem , mert van
van itt valami vagy valaki , mindkettő
egy ami a régi és a múlt mert az elmúlt
egy ami az új mert az itt van
és egy ami a jelen ami közte van
tolom magamba az aranyat
és már rég volt a lesz ami itt van
Fújok egyet , és ellebben a papírcsillagom
január 2007 nov
- Szofi
- Nem elérhető
Húsvét7fői versestali lefújva - alternatív javaslatokat kérek! Mit szólnátok a 28-ához?
"Ölelj örömödbe, Fényhozó!"
/W.S.: Médeia/
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Van, aki sunnyog, és lábközét vakarja.
Míg számítnak rá sokan, s megbíznak benne,
Tojik mindenre, mintha szarkupac lenne.
Egy kis semmitmondó négysoros cucc a fenti, annyi minden van, mi az ilyeneket "ihleti"...
Sajna, én sem tudok menni Húsvét Hétfőn, tekintve egyéb elfoglaltságaimat, nekem ez ünnep, amit a családdal töltök.
No nem mintha olyan nagyon keresett lennék bizonyos körökben,
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok a Verses topic tagjainak.
- Mau Rauser
- Nem elérhető
(nem éri meg, nem éri meg.)
húsvéthétfőn ha nagyon muszáj tudok lenni, de máskor jobb lenne.
Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
- fqqdk
- Nem elérhető
Ízlés dolga, hogy milyen ízűnek érzed, semmi ilyesmi nem volt benne, drága Te mondtad, hogy gondolkozzunk alternatív időontokon, azt teszem. Ráadásul nem is Orsie nevében beszéltem, csak a sajátomban, amolyan viccesmód. Úgyhogy jobbulástSzofi írta: Drága efkú, legyen már elég Orsie-nak a Lassi, ne vegye ki a VT-t is a kezemből, pls - ez a "még dolgozunk rajta" eléggé olyan ízű.
code a rat the monster on doom in it
- Orsie
- Nem elérhető
húsvéthétfőn meg mindenkinek programja van, de gondolom a népek hálásak lennének egy másik időpontért.
- Szofi
- Nem elérhető
Drága efkú, legyen már elég Orsie-nak a Lassi, ne vegye ki a VT-t is a kezemből, pls - ez a "még dolgozunk rajta" eléggé olyan ízű. Oké, nem mintha túlzottan kézben tartanám a helyzetet, de akkor is.
(Ennek ki kellett jönnie, különben holnapra nem lesz hangom és nem fogok tudni telemarketingezni, de max 50%-ban kell csak komolyan venni: a másik fele tréfa és baráti csiplkelődés, nehogy sértődés l1en belőle, mert akkor aztán tényleg... )
- Szméagol
- Nem elérhető
Lenne egy kérésem/kérdésem. Úgy rémlik, hogy már láttam Szabó Lőrinc verset tündére lefordítva. Ha tényleg létezik ilyen, valaki légyszi mondja meg, hogy hol találom!
Üdv,
vépé
A hideg rögök tenyértörők, talpunkhoz komiszak. Sziklák, kövek: mint cont-rideg, nem eleven anyag.
- Raia Aiwart
- Nem elérhető
Snuffles írta: imádom a macskás verseket. ez most jólesett főleg egy ilyen ocsmány hétvége után, mint amilenyben részem volt.
köszi
Örülök hogy segíthettem
És köszönöm a reakciókat.Pfuu, ha ezt tudom ezentúl nem csak olvasni járok majd ide Nade ezt zárójelben.
Szép napot!
Ne becsüld le a semmittevést, a céltalan kószálást, a hallhatatlan dolgokra való odafigyelést, és a senkinek sem ártást!
- bea/mag
- Nem elérhető
Emberek, mit szólnátok egy Húsvét7fői locsoláskerülő versestalihoz Szentendrén?
Koordináták a szokásosak: tali 2-kor a Szentendrei HÉVvégállóban, aztán séta, majd Avakum, ill csövelés a Pestiskeresztnél, az időjárás függvényében:P
Én nekem tuti nem lenne jó. Van még egyáltalán avakum?
2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- fqqdk
- Nem elérhető
- Szofi
- Nem elérhető
illusztrálandó, h milyen "nem normális" szösszenetek gördülnek ki mostanában a tollam alól:
fordítás közben
szavakat fűzök,
jelentést űzök,
szórenddel sakkozom
tájakat látok,
igéretet váltok,
munkálom holnapom
- Szofi
- Nem elérhető
Raia Aiwart írta: A macska
Messze vágyó, kissé csacska,
önfejű, honvágyas macska.
Alkonyi borotvák élén
él az éjszakák szegélyén.
Csillogó szem, barnássárga,
bundáján árnyékok lángja.
Sündörög ha úgy van kedve, s
hízeleg, ha ő szeretne.
Kellemes a társasága,
cuki, aranyos, meg dráága...
A tragédia, hogy senki,
senki, senki nem ismeri.
Elbűvölő elegye a bájos csacskaságnak, a párhuzamoknak és ellentéteknek, sőt, még a transzcendens szele is megsuhintja valahonnan hátulról, amit persze a gunyorosság olyan szépen agyonnyom. Viszont a dallama rendben van, a rímek nem túl zavaróan erőltetettek, és a témaválasztásért eleve kijár részemről egy nagy-nagy piros pötyi Összességében örültem neki, h belebotlottam, és elgondolkodtam rajta, mi és miért zavar benne... (Tekintve, h én már nagyon-nagyon régen képtelen vagyok normális verset alkotni, a sárga irígységet is tessék ám kihallani e sorok közül, és tessék rá emlékezni, h ez csak egy királynői póz, és nem beszólásnak lett szánva, csak egy halvány hangulat megérzésnyi utánérzésének )
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
- Raia Aiwart
- Nem elérhető
Messze vágyó, kissé csacska,
önfejű, honvágyas macska.
Alkonyi borotvák élén
él az éjszakák szegélyén.
Csillogó szem, barnássárga,
bundáján árnyékok lángja.
Sündörög ha úgy van kedve, s
hízeleg, ha ő szeretne.
Kellemes a társasága,
cuki, aranyos, meg dráága...
A tragédia, hogy senki,
senki, senki nem ismeri.
Elég régen voltam, mostanában csak olvasgatok itt, de ez most nagyon aktuális.(Nem a verses talihoz, hanem amúgy az életemben)
Minden jót mindenki!
Ne becsüld le a semmittevést, a céltalan kószálást, a hallhatatlan dolgokra való odafigyelést, és a senkinek sem ártást!
- Szofi
- Nem elérhető
Koordináták a szokásosak: tali 2-kor a Szentendrei HÉVvégállóban, aztán séta, majd Avakum, ill csövelés a Pestiskeresztnél, az időjárás függvényében:P
(Kellő érdeklődés hiányában napol6ó a T-ma, ezesetben alternatív időpont/hely-javaslatokat kérek;))
Csak h ne üres kézzel jöjjek, egy agymenés a kádból:
Találós kérdés
Bűnös, büdös, bús, buja,
hol kombínó jár, nem tuja,
150 évig naspolya
termett itt - fürdők otthona!
Melyik város ez?
(Be ne írjátok a választ, a második sorból úgyis egyértelmű)
- Zarándok(Mist)
- Nem elérhető
Sirgon Esgalnor írta:
Teljesen összezavarod szegényt!Sötét Úr írta:
Vagy a 4-es metróval a BS előtti megállófqqdk írta: Leszállsz az Árpád-hídnál, és szépen végigzötykölődsz az egyes villamossal.
- Te ne kavarj, ne kavarj, mert megfojtalak! (Macskafogó )
ZIZIT akarunk!
hát...azt hiszem, lemaradtam. mindenesetre ez kedves tőletek
a soul in tension thats learning to fly
condition grounded but determined to try
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
A vizsgálat sikeres volt, a képeid a képMutatón is fent vannak.Sirgon Esgalnor írta: Képeim a Lassi taliról.
SU is küldött valami képtár reget. Megvizsgálom feltöltésileg.
Estel barátom, nem akarlak bántani, de ennek inkább a humor témában lett volna a helye... Bocsi (legalább őszinte voltam, ha már startkő nincsen...)
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
SU is küldött valami képtár reget. Megvizsgálom feltöltésileg.
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
[2:22 magyaro._080309]
győzött,nem vesztett -
veszített,nem nyert...
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw