Versek

Több
16 éve 7 hónapja - 16 éve 7 hónapja #357421 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Versek

Orsie / Fraktál írta: de Ti szervezzétek nyugodtan akkorra ha jó a többségnek és érezzétek jól magatokat! mellesleg április előtt kizárt, hogy ráérjek/ráérjünk, és április első hétvégéje is kilőve.

csak ezt tudom idézni, április 5-6 se jó, de ezek mi vagyunk és nem (mi) számít(unk), ha a többiek ráérnek! [size=9:exr60d0x]sőt megkockáztatom, hogy áprilisra is igérkezik már most egy csomó program/utazás a hétvégékre, úgyhogy szvsz szevezzétek a mi részvételünk nélkül nyugodtan, aztán ha véletlen mégis jó, akkor megyünk 8)[/size]

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 7 hónapja #357417 Írta: Szofi
Szofi válaszolt a következő témában: Versek
Oké, 28-a sem jó, ápr. első 7végéje? (5-e szombat, 6-a vasárnap)
31-éig én is szörnyen be vagyok táblázva... :?

"Ölelj örömödbe, Fényhozó!"
/W.S.: Médeia/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 7 hónapja #357386 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Versek
Szofi, drága, tényleg pénteken akarsz versestalni? (Nekem még jó is lenne...)

Több
16 éve 7 hónapja #357369 Írta: Orsie

Szofi írta: Húsvét7fői versestali lefújva - alternatív javaslatokat kérek! Mit szólnátok a 28-ához?

sorry, nekünk szintén nem oké, egyrészt születésnapom van aznap, másrészt Bécsben leszünk Foxszal 27-30.-ig. [size=9:2604wr4h](úgyhogy pls mobilon/SMS-ben se keressen senki ezidő alatt mert nem leszek bekapcsolva, nem akarok fizetni a hívásért/SMS-ért.)[/size] de Ti szervezzétek nyugodtan akkorra ha jó a többségnek és érezzétek jól magatokat! mellesleg április előtt kizárt, hogy ráérjek/ráérjünk, és április első hétvégéje is kilőve.

Több
16 éve 7 hónapja #357322 Írta: JBL
JBL válaszolt a következő témában: Versek
felmerült bennem a kérdés
hogy miért
miért születtem meg
most miért kell meghalnom
miért fáj, vagy egyáltalán miért van fájdalom
miért szenvednek emberek
akik ezt nem érdemlik meg
miért van rossz és gonosz
miért bánt meg az akit szeretek
miért kell elmúlnia érzéseknek
egy érzésnek ami legszebb minden felett
hogy szeret és velen nevet

amikor kellene egyedül vagyok
amikor nagyon kellene rámtör a magány
nézek négy falat és egy papírcsillagot
a papírcsillagot ami lóg és és függ , ugyanott
és arra lebben amerre fújom

és akkor csak hanyatt mert hason fáj
lábam fenn egyik a másikon
újra rámtör egyedül vagy
egyedül vagy mégsem , mert van
van itt valami vagy valaki , mindkettő
egy ami a régi és a múlt mert az elmúlt
egy ami az új mert az itt van
és egy ami a jelen ami közte van

tolom magamba az aranyat
és már rég volt a lesz ami itt van
Fújok egyet , és ellebben a papírcsillagom

január 2007 nov

Több
16 éve 7 hónapja #357184 Írta: Szofi
Orsie, efkú:Oké, sorry, eldurrant az agyam, vsz szar napom volt, már nem emléxem. Mea culpa, mea maxima culpa, komolyan :oops: És köszönöm, h ilyen szépen reagáltátok le..

Húsvét7fői versestali lefújva - alternatív javaslatokat kérek! Mit szólnátok a 28-ához?

Több
16 éve 7 hónapja - 16 éve 7 hónapja #357183 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: Versek
Itt vers volt, de töröltem.

Több
16 éve 7 hónapja #357182 Írta: Alcarcalimo
Szép szó az ígéret, van, aki megtartja,
Van, aki sunnyog, és lábközét vakarja.
Míg számítnak rá sokan, s megbíznak benne,
Tojik mindenre, mintha szarkupac lenne.

Egy kis semmitmondó négysoros cucc a fenti, annyi minden van, mi az ilyeneket "ihleti"...
Sajna, én sem tudok menni Húsvét Hétfőn, tekintve egyéb elfoglaltságaimat, nekem ez ünnep, amit a családdal töltök.
No nem mintha olyan nagyon keresett lennék bizonyos körökben, :D

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok a Verses topic tagjainak.

Több
16 éve 7 hónapja #357176 Írta: Mau Rauser
Mau Rauser válaszolt a következő témában: Versek
és szólna de csak hangja rezeg
(nem éri meg, nem éri meg.)

húsvéthétfőn ha nagyon muszáj tudok lenni, de máskor jobb lenne.

Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)

Több
16 éve 7 hónapja - 16 éve 7 hónapja #357151 Írta: Alcarcalimo

Több
16 éve 7 hónapja #357108 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: Versek
Nekem elvben jó Húsvét hétfő Avakum Szentendre, de ez csak arra elég, hogy 2-re szépítsek Kar'sával. :)

Több
16 éve 7 hónapja #357104 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: Versek

Szofi írta: Drága efkú, legyen már elég Orsie-nak a Lassi, ne vegye ki a VT-t is a kezemből, pls - ez a "még dolgozunk rajta" eléggé olyan ízű.

Ízlés dolga, hogy milyen ízűnek érzed, semmi ilyesmi nem volt benne, drága :) Te mondtad, hogy gondolkozzunk alternatív időontokon, azt teszem. :) Ráadásul nem is Orsie nevében beszéltem, csak a sajátomban, amolyan viccesmód. Úgyhogy jobbulást :)

code a rat the monster on doom in it

Több
16 éve 7 hónapja - 16 éve 7 hónapja #357093 Írta: Orsie
LOL. Szofi kedves, el vagy tájolva. semmit se veszek ki a kezedből, Fox beszólásához semmi közöm. nem kell mindent félreérteni. és mielőtt még reagálnál, sértődésről szó sincs csak gondoltam tisztázom a dolgokat. egyébként a múltkori VT-re SÚ kérésére volt szükség a Lassihoz, de senki se vitatja hogy Te vagy a verses topic gazdája és a Lassinál is örülünk ha segítesz csak a határidőért SÚ felel. ez sztem még Neked is jobb így. ne legyen üldözési mániád ;)
húsvéthétfőn meg mindenkinek programja van, de gondolom a népek hálásak lennének egy másik időpontért.

Több
16 éve 7 hónapja #357088 Írta: Szofi
Oké, ezexerint Húsvét7fő ugrott, egyedül Kar'sa jelezte, h esetleg, de arra akkor nem építenék.
Drága efkú, legyen már elég Orsie-nak a Lassi, ne vegye ki a VT-t is a kezemből, pls - ez a "még dolgozunk rajta" eléggé olyan ízű. Oké, nem mintha túlzottan kézben tartanám a helyzetet, de akkor is.
(Ennek ki kellett jönnie, különben holnapra nem lesz hangom és nem fogok tudni telemarketingezni, de max 50%-ban kell csak komolyan venni: a másik fele tréfa és baráti csiplkelődés, nehogy sértődés l1en belőle, mert akkor aztán tényleg... ;) )

Több
16 éve 7 hónapja #357077 Írta: Szméagol
Szméagol válaszolt a következő témában: Versek
hello!
Lenne egy kérésem/kérdésem. Úgy rémlik, hogy már láttam Szabó Lőrinc verset tündére lefordítva. Ha tényleg létezik ilyen, valaki légyszi mondja meg, hogy hol találom!
Üdv,
vépé

A hideg rögök tenyértörők, talpunkhoz komiszak. Sziklák, kövek: mint cont-rideg, nem eleven anyag.

Több
16 éve 7 hónapja #357075 Írta: Raia Aiwart
Raia Aiwart válaszolt a következő témában: Versek

Snuffles írta: imádom a macskás verseket. ez most jólesett :) főleg egy ilyen ocsmány hétvége után, mint amilenyben részem volt.
köszi :)

Örülök hogy segíthettem :D

És köszönöm a reakciókat.Pfuu, ha ezt tudom ezentúl nem csak olvasni járok majd ide :D Nade ezt zárójelben.
Szép napot!

Ne becsüld le a semmittevést, a céltalan kószálást, a hallhatatlan dolgokra való odafigyelést, és a senkinek sem ártást!

Több
16 éve 7 hónapja #357068 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: Versek
Szofi\n

Emberek, mit szólnátok egy Húsvét7fői locsoláskerülő versestalihoz Szentendrén?

Koordináták a szokásosak: tali 2-kor a Szentendrei HÉVvégállóban, aztán séta, majd Avakum, ill csövelés a Pestiskeresztnél, az időjárás függvényében:P

Én nekem tuti nem lenne jó. Van még egyáltalán avakum?

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Több
16 éve 7 hónapja #357019 Írta: Sötét Úr
Én is afk és away leszek, úgyhogy drukkolok az alternatíváknak. Amúgy is azt mondják, hogy brrrdevacak idő lesz...

Több
16 éve 7 hónapja #356978 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: Versek
Mi otthon leszünk Ivánkán, világvégén, szal ez bukó :( alternatív időponton még dolgozunk :D

code a rat the monster on doom in it

Több
16 éve 7 hónapja #356951 Írta: Szofi
és ha senkit sem érdekel a Húsvét7fői Versestali, akkor nagyon szomorú leszek ám

illusztrálandó, h milyen "nem normális" szösszenetek gördülnek ki mostanában a tollam alól:

fordítás közben

szavakat fűzök,
jelentést űzök,
szórenddel sakkozom

tájakat látok,
igéretet váltok,
munkálom holnapom

Több
16 éve 7 hónapja #356950 Írta: Szofi

Raia Aiwart írta: A macska

Messze vágyó, kissé csacska,
önfejű, honvágyas macska.
Alkonyi borotvák élén
él az éjszakák szegélyén.
Csillogó szem, barnássárga,
bundáján árnyékok lángja.
Sündörög ha úgy van kedve, s
hízeleg, ha ő szeretne.
Kellemes a társasága,
cuki, aranyos, meg dráága...
A tragédia, hogy senki,
senki, senki nem ismeri.

Elbűvölő elegye a bájos csacskaságnak, a párhuzamoknak és ellentéteknek, sőt, még a transzcendens szele is megsuhintja valahonnan hátulról, amit persze a gunyorosság olyan szépen agyonnyom. Viszont a dallama rendben van, a rímek nem túl zavaróan erőltetettek, és a témaválasztásért eleve kijár részemről egy nagy-nagy piros pötyi 8) Összességében örültem neki, h belebotlottam, és elgondolkodtam rajta, mi és miért zavar benne... (Tekintve, h én már nagyon-nagyon régen képtelen vagyok normális verset alkotni, a sárga irígységet is tessék ám kihallani e sorok közül, és tessék rá emlékezni, h ez csak egy királynői póz, és nem beszólásnak lett szánva, csak egy halvány hangulat megérzésnyi utánérzésének :twisted: )

Több
16 éve 7 hónapja #356937 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Versek
imádom a macskás verseket. ez most jólesett :) főleg egy ilyen ocsmány hétvége után, mint amilenyben részem volt.
köszi :)

"Well, I'm back."

Több
16 éve 7 hónapja #356922 Írta: Raia Aiwart
Raia Aiwart válaszolt a következő témában: Versek
A macska

Messze vágyó, kissé csacska,
önfejű, honvágyas macska.
Alkonyi borotvák élén
él az éjszakák szegélyén.
Csillogó szem, barnássárga,
bundáján árnyékok lángja.
Sündörög ha úgy van kedve, s
hízeleg, ha ő szeretne.
Kellemes a társasága,
cuki, aranyos, meg dráága...
A tragédia, hogy senki,
senki, senki nem ismeri.

Elég régen voltam, mostanában csak olvasgatok itt, de ez most nagyon aktuális.(Nem a verses talihoz, hanem amúgy az életemben)
Minden jót mindenki! :)

Ne becsüld le a semmittevést, a céltalan kószálást, a hallhatatlan dolgokra való odafigyelést, és a senkinek sem ártást!

Több
16 éve 7 hónapja #356855 Írta: Szofi
Emberek, mit szólnátok egy Húsvét7fői locsoláskerülő versestalihoz Szentendrén?

Koordináták a szokásosak: tali 2-kor a Szentendrei HÉVvégállóban, aztán séta, majd Avakum, ill csövelés a Pestiskeresztnél, az időjárás függvényében:P

(Kellő érdeklődés hiányában napol6ó a T-ma, ezesetben alternatív időpont/hely-javaslatokat kérek;))

Csak h ne üres kézzel jöjjek, egy agymenés a kádból:

Találós kérdés

Bűnös, büdös, bús, buja,
hol kombínó jár, nem tuja,
150 évig naspolya
termett itt - fürdők otthona!
Melyik város ez?

(Be ne írjátok a választ, a második sorból úgyis egyértelmű:D)

Több
16 éve 7 hónapja #356817 Írta: Zarándok(Mist)
Zarándok(Mist) válaszolt a következő témában: Versek

Sirgon Esgalnor írta:

Sötét Úr írta:

fqqdk írta: Leszállsz az Árpád-hídnál, és szépen végigzötykölődsz az egyes villamossal.

Vagy a 4-es metróval a BS előtti megálló :twisted: :twisted: :twisted:

Teljesen összezavarod szegényt! :D
- Te ne kavarj, ne kavarj, mert megfojtalak! (Macskafogó :twisted: )

ZIZIT akarunk!

hát...azt hiszem, lemaradtam. mindenesetre ez kedves tőletek :)

a soul in tension thats learning to fly
condition grounded but determined to try

Több
16 éve 7 hónapja - 16 éve 7 hónapja #356734 Írta: Alcarcalimo

Több
16 éve 7 hónapja #356627 Írta: Sötét Úr

Sirgon Esgalnor írta: Képeim a Lassi taliról.
SU is küldött valami képtár reget. Megvizsgálom feltöltésileg.

A vizsgálat sikeres volt, a képeid a képMutatón is fent vannak. :)

Estel barátom, nem akarlak bántani, de ennek inkább a humor témában lett volna a helye... :D Bocsi (legalább őszinte voltam, ha már startkő nincsen...)

Több
16 éve 7 hónapja #356582 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: Versek
Képeim a Lassi taliról.
SU is küldött valami képtár reget. Megvizsgálom feltöltésileg.

Több
16 éve 7 hónapja #356570 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Versek
Kockoid szösszenet, avagy két nézőpont... csakúgy :)
[2:22 magyaro._080309]
győzött,nem vesztett -
veszített,nem nyert...
[size=9:cct9x2h8]Még szerencse, hogy perkódon belül nem lehet színezni... így azért jóval nagyobb a befogadói szabadság. ;) [/size]

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
16 éve 7 hónapja #356464 Írta: Sötét Úr
A mai Lassis tali képei már fent vannak a Képmutatón. (Link az aláírásomban.)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.774 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére