Versek

Több
17 éve 6 hónapja #322050 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Versek
jut eszembe, Snuff, nagyon tetszett a kockád, csak vhogy elfelejtettem reágálni! hiába, no, ebben a korban már minden nap adomány! :-) :-) ;-)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 6 hónapja #322001 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Versek
Ha nem haragszotok, válogatok az iskolaújságba egy-két verset innen, mert szépek. Önként is lehet ajánlani ám. :) Az alkotóknak pedig majd írok levelet, hogy beleegyezésüket adják-e.

"Well, I'm back."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 6 hónapja #322000 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Versek
Hm. Szerintem már kissé 'ismétlem önmagam', de remélem ez még idefér. :)

Temps mort,
"Az emlékezet állandósága" hátoldalára

Véreres szemedből szertefolyt az élet,
az Úr mészárszékén már nyugtalan pihen
a bárd, mely kiontja véred,
eloltja a haldokló gyertyafényt,
az utolsót
a tér-idő szűk sivatagában,
mielőtt végleg nyugovóra térnénk.

2007. április

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 6 hónapja #321984 Írta: Szofi
Szofi válaszolt a következő témában: Versek
Jégkirálynő

Szikár lettem és kemény:
egy kardpenge, üvegből.
Nem olvaszthat fel játszi fény,
ha feltündököl a hegyről.

"Ölelj örömödbe, Fényhozó!"
/W.S.: Médeia/

Több
17 éve 7 hónapja #321910 Írta: **Shaman**
**Shaman** válaszolt a következő témában: Versek
Mind1, sírjjjjjjjjunk együtt :)

**Ma feltámadt Krisztus!**

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK

Több
17 éve 7 hónapja #321812 Írta: Szméagol
Szméagol válaszolt a következő témában: Versek
FIGYELEM! Szívességet szeretnék kérni, valaki, költő lélektől. Írtam egy novellát, amiben szükségem lenne a TELJES ,,Nimrodel énekére", mármint a versre, amit Legolas énekel Lothlórienben. Tehát nem csak arra a részre, amit Legolas énekel, hanem a befejezésére is, amire ő sajnos nem emlékezett. Ha valakinek esetleg lenne kedve, és írna a dalnak befejezést, sőt, még talán el is küldené nekem ( peti012@vipmail.hu ), azt nagyon-nagyon megköszönném! Ha meg nincs ilyen, megtanulok verset írni. Viszont meghálálni nem tudom, hogyan hálálhatnám meg, még gondolkozom rajta.

A hideg rögök tenyértörők, talpunkhoz komiszak. Sziklák, kövek: mint cont-rideg, nem eleven anyag.

Több
17 éve 7 hónapja #321795 Írta: Randír
Randír válaszolt a következő témában: Versek

Finwe írta:

Shaman írta: Egyszer egy fórumon írta nekem egy kedves Izraelita, hogy mi kis seggdugasz goyok vagyunk és csak csicskások. Azt jelenti : aki nem zsidó. Akkor sírtam életemben 2*-or. Azóta tudom hogy egy seggdugasz Goy vagyok. )

Mecsi az nem lehet. Valamit nagyon elszámoltál, ugyanis nekem már 2 beírásomon is sírtál elmondásod szerint... :)
bocsi

OFF
Attólmég lehet, csak azok az izraeli eset után voltak :wink:

A szívünk mélyén mindannyian utazók vagyunk – vagy futók./Dominic Vernius gróf(Dűne)/

Több
17 éve 7 hónapja #321794 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: Versek

Shaman írta: Egyszer egy fórumon írta nekem egy kedves Izraelita, hogy mi kis seggdugasz goyok vagyunk és csak csicskások. Azt jelenti : aki nem zsidó. Akkor sírtam életemben 2*-or. Azóta tudom hogy egy seggdugasz Goy vagyok. )

Mecsi az nem lehet. Valamit nagyon elszámoltál, ugyanis nekem már 2 beírásomon is sírtál elmondásod szerint... :)
bocsi

Több
17 éve 7 hónapja #321781 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Versek
Beteg vagyok, nem tudtam menni, már megint nem. Brühü.

Pedig találtam jó verseket, még elfeledett sajátot is, majd megosztom itt veletek.

Ádám

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
17 éve 7 hónapja #321752 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Versek
leszáll az éj és sötét szárnyait
az ágyam már dorombolva várja

Bocsi, álmos vagyok. :)

Szt. Endrén hol lesztek helyileg, ha nem az Avakumban? Mert próbálok menni (néha jönni is), de nem biztos, hogy 11-re oda tudok érni a bárhova. Esetleg valaki dobna egy SusMuS-t? nullahat húsz 5 nyolcvanhárom 09 huszonhárom (bocs, de a paranoia nem azt jelenti, hogy valójában nem is akarnak elkapni...)

Snuffles: grat!

Nilla: Igen, ez a helyzet... Erre szoktam mondani, hogy "kortünet". Mindenki átesik rajta, de nem mindegy, hogy hogyan - értem ez alatt, hogy milyen minőségben produkálja a "tüneteket". Snuffles is, Mau is jókat mondott, halgass rájuk, mert hasznodra válik / válhat. És írj csak, mert van mit csiszolni, még akkor is, ha van még rajta mit csiszolni. :) Írj ide is, ha nem zavar, ha megmondják, hogy mit hibáztál. Csak azoknak ne higgy, akik hízelegve csupa jókat mondanak :D

Több
17 éve 7 hónapja #321749 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Versek

Snuffles írta: még kettő a korábban elkezdett kockaciklusból. a pályázatot végül megnyerte maximum ponttal, pedig szerintem volt már jobb is.

sokmindent tesznek az istenek értetek
mert ők nyújtanak mind világok nektek
ők adnak esernyőt ételt és a fényeket
a napot a holdat és az apró virágokat
és ők teremtettek ugyan sötét rémeket
de nemigen kellenek azok már senkinek

...

látok messzebb sast és óriás kőhegyet
szárnyukat kitárva ők bátran repülnek
bárhová ahol ők is nyugalmat találnak
kis kövér pockokat vagy csak védelmet
bár találnak ők maguknak elég élelmet
mi leszálltunk ők pedig tova repültek

ezek a részek qrva jók.

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
17 éve 7 hónapja #321733 Írta: Snufi
még kettő a korábban elkezdett kockaciklusból. a pályázatot végül megnyerte maximum ponttal, pedig szerintem volt már jobb is.
épp csak találsz egy kockát utolsónak
negyedik az utolsó melyben él a lélek
és ahol én hétezer könnycseppben élek
s nem sokat mond itt másoknak az élet
olyan ez mit pénz nélkül is megkapnak
s nem jelentenek a dolgok itt értéket
ha átadhatom még nektek az üzeneteket
ezt a helyet talán kicsit becsüljétek
ilyent az ember nem minden nap kaphat
sokmindent tesznek az istenek értetek
mert ők nyújtanak mind világok nektek
ők adnak esernyőt ételt és a fényeket
a napot a holdat és az apró virágokat
és ők teremtettek ugyan sötét rémeket
de nemigen kellenek azok már senkinek
hétezer kis könnycseppben én így élek

a világ tetején állok én így s várlak
nem látok itt sem rosszat sem rémeket
a magasban míg repülsz addig féltelek
amíg leszállsz addig kicsit szédelgek
és nem szólítom ide a kínzó fájdalmat
repülök veled s látom a lenti réteket
látok messzebb sast és óriás kőhegyet
szárnyukat kitárva ők bátran repülnek
bárhová ahol ők is nyugalmat találnak
kis kövér pockokat vagy csak védelmet
bár találnak ők maguknak elég élelmet
mi leszálltunk ők pedig tova repültek
hírt adni mentek talán a családjuknak
mi továbbra is járunk-kelünk köztetek
házakban laktok és lakásokat béreltek
nemcsak az üres sorok között léteztek

"Well, I'm back."

Több
17 éve 7 hónapja #321724 Írta: Szofi
Szofi válaszolt a következő témában: Versek
Tyű, drágáim, én már megint nagyon elúsztam, de ti szépen viszitek tovább:)
Köszönet Snufflesnek és Maunak az utánpótlás terelgetéséért, Éowynnak pedig Liliom kontaktolásáért és a 3sorosért.
Akkor holnap 11-kor Szentendrén. Alcar is jön, azt írta. Mappát hozzatok, h l1en mire ülni, benne sajátverseket kinyomtatva, amit majd szépen nálam hagytok, miután felolvastátok, és kedvencköltő kötetét sem otthonhagyni:)
Jön még egy meglepileányzó Pomázról. Ha szar lesz az idő, 4-6-ig fent van tartva a helyünk az Avakumban :wink:

"Ölelj örömödbe, Fényhozó!"
/W.S.: Médeia/

Több
17 éve 7 hónapja #321678 Írta: Nilla
Nilla válaszolt a következő témában: Versek
Köszönöm:)

"Egy csepp is növeli a tengert"

Több
17 éve 7 hónapja #321676 Írta: Snufi
Nilla! Egyébként ha írsz valamit, rakd be ide, engem érdekelnek a további gondolataid is, amik nem egy rossz estéhez vannak kötve feltétlenül. Az érzelmek kihangsúlyozása még a felsorolással is érzékeltethető és látom, hogy ezt nemcsak lekapartad, hanem azért valamennyit foglalkoztál vele.

"Well, I'm back."

Több
17 éve 7 hónapja #321672 Írta: Mau Rauser
Mau Rauser válaszolt a következő témában: Versek
„Vélnéd: az ökör letipor, agancs átszúrja tüdőd
Ne mondd: tudjuk valahányan tíz évaddal előbb.
...
‘Ki, ha én se?’ – rikolt a kölyök első prédája nyomán,
Nagy a föld, s a kölyök kicsi: majd okosabb leszen évek után.”

(Rudyard Kipling)

csak erre a jelenségre. nem egyéninek és énaztánmegmondomnak érdemes lenni: egyedül csak színvonalasnak. tessék régi költőket nézni, hogy mit csináltak, tessék újakat, hogy azok mit csináltak, esetleg tessék nagyon-újakat is (de csak vigyázva), oszt aztán az ember előbb-utóbb megérzi, hogy mi az, ami jó. és utána tessék elkezdeni megosztogatni bárkivel a dolgokat. persze lehet más sorrendben is, de vsz értelme leginkább-csak így van.

Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)

Több
17 éve 7 hónapja #321641 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Versek
elnézzük...! :-) ;-) Szofi verse tetszett, Alcaré meg nagyon! grat mind2töknek!

Több
17 éve 7 hónapja #321616 Írta: Nilla
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt verseimre. Sztem az a lényeg, h a vers az írójának sokat jelentsen, persze az is, h az olvasó értse. Csak tegnap ünnepeltük a szülinapom haverokkal, és kicsit elcsesződött... de kérlek nézzétek el nekem a sejtető "16" éves kort:)

Több
17 éve 7 hónapja #321607 Írta: Liliom
Liliom válaszolt a következő témában: Versek
Köszi Keshu, közben én is átgondoltam a dolgot még egyszer. Arra a következtetésre jutottam, hogy hévmegállóba a legkönnyebben hévvel lehet kijutni. Egyem a falusi agyam. :D

Nilla verseiről
Hát nem is tudom, nem tetszenek. Nekem ez mind megvolt kisleány koromban, minden negatívumával együtt (kivéve a gyerek, hála a jó sorsnak hogy az kimaradt). A verseket olvasva nem jön vissza az egykori fíííling, pedig csak pár évet kéne visszarántania de nem megy. Kicsit tipikus mind. Gyanítom, hogy Snuffles kormeghatározása stimmel. Azt meg nem hiszem hogy a csúnya szavak egyedivé tennék, sőt, pont egy két durcás káromkodás az, amit az ember sejt és kap egy kamaszverstől. Kevesebb közhely, több burkolat.

De ne figyelj rám, reggel van.

...

Több
17 éve 7 hónapja #321598 Írta: Snufi
ezek a versek megütik egy legfeljebb 16 éves bármilyen nemű gyerek alkotásainak színvonalát. sajnos egyelőre nem többet, de azt a hangulatot és érzést pontosan tükrözi, amit tulajdonképpen ki akar fejezni és ezt jónak tartom. több árnyalással és kevesebb vulgaritással javíthatnál rajta, bár ez ettől egyedi. azt nem mondom, hogy szépek, de van bennük valami, ami sokat mond nekem, hála az égnek nem azért, mert mindezt át kellett éljem.

"Well, I'm back."

Több
17 éve 7 hónapja #321587 Írta: Nilla
Kocsma

Lépcső, ajtó, szék,
Asztalok, pia,
Gyertya, cigi,
Zene, tánc,
Fiúk, lányok,
Fogdosódás, csókok,
Nyálas zene, nevetés,
Ének, kiáltás,
Vécé, smár,
Pia, asztalok,
Szék, ajtó, lépcső,
Utca, kapu, ajtó,
Szoba, ágy,
Sok dugás,
Ébredés az utcán,
Másnap: sírás,
Kilenc hónap múlva:
Gyerek, sok gond.

Több
17 éve 7 hónapja #321579 Írta: Nilla
Egy születésnap végén, egy jó buli után, visszautasítva egy olyan embert, aki halálosan szerelmes beléd...

Shit day...

Ébredtél már úgy,
Hogy szülinapod van?
Mostál úgy már arcot,
Hogy ma vigyort kell festened?
Raktad már tele a táskád úgy,
Hogy ma bármi lehet?
Indultál már úgy suliba,
Hogy szétrobban a szíved?
Játszottál már úgy meccset,
Hogy rajta járt az eszed?
Elmentél már úgy buliba,
Hogy megfogadtad, ma smárolsz?
Voltál már olyan kocsmában,
Ahol csak te nem voltál részeg?
Hajtottak már rád úgy,
Hogy közben másra gondoltál?
Égetett már le Thököly
Kellős közepén 3 részeg?
Mentél már haza sírva,
Mert megszegted a fogadalmad?
Sírtál már azért,
Mert szerelmed reménytelen?
Sírtál már valaha?
Mert én már ezt túléltem…

Több
17 éve 7 hónapja #321578 Írta: Nilla
Elegem van...

Elegem van.
Elegem van
Az átkozott világból,
Mert szétszakítja szívem.
Elegem van.
Elegem van
Ebből a k***a életből,
Mert vérzik a szívem.
Elegem van.
Elegem van,
Mindenből,
Mert élek.
Elegem van.
Elegem van
Mind abból,
Hogy nem szeret.
Elegem van.
Elegem van,
Mert úgy érzem,
Így meghalok.

Több
17 éve 7 hónapja #321573 Írta: **Shaman**
Persze ez egy harapós fajta volt:))) Mind1 a goy vagy goj egyremegy.
De kezd átmenni a dolog ide nem illő cucccosba, és nem akarom hogy még valaki azt gondolja rasszista vagyok, mert ez nem igaz.

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK

Több
17 éve 7 hónapja #321558 Írta: keshu
keshu válaszolt a következő témában: Versek
Liliom: Én a Batthyányról meek, elvileg megnéztem, és 10:20kor indul HÉV ami 10:59re van Szentendrén, szóval azzal nagyon pontos lehetsz, meg énis az lehetek ha elérem :tongue:

amúgy:

Lekaszabolt fű
vér-lehellete lebeg
a levegőben

:oops:

"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"

Több
17 éve 7 hónapja #321553 Írta: Snufi

**Shaman** írta: Egyszer egy fórumon írta nekem egy kedves Izraelita, hogy mi kis seggdugasz goyok vagyunk és csak csicskások. Azt jelenti : aki nem zsidó. Akkor sírtam életemben 2*-or. Azóta tudom hogy egy seggdugasz Goy vagyok. :) )

hadd emeljem ki ezt a szót: "egy kedves izraelita" ergo nem mindegyik ilyen agresszív, ez nem vallási alapon megy, valszeg nem voltál neki szimpatikus, van ez így :D
Goy: na ezt meg olvassa mindenki úgy, hogy gój és akkor képben vagyunk. a zsidók így hívják azokat, akik nem zsidó vallásúak, de mivel ugye a zsidó egy nép is, nemcsak vallás, meg kell jegyezzem külön, hogy tudomásom szerint ez a vallásra vonatkozik. persze lehet, hogy tévedek.

"Well, I'm back."

Több
17 éve 7 hónapja #321549 Írta: **Shaman**
Egyszer egy fórumon írta nekem egy kedves Izraelita, hogy mi kis seggdugasz goyok vagyunk és csak csicskások. Azt jelenti : aki nem zsidó. Akkor sírtam életemben 2*-or. Azóta tudom hogy egy seggdugasz Goy vagyok. :) )

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK

Több
17 éve 7 hónapja #321535 Írta: Liliom
Liliom válaszolt a következő témában: Versek
Shaman nem csak dolgozni nem szabad szombaton, egy csomó minden mást sem.
Amúgy mi az hogy Goyok? Még sose hallottam ezt a szót.

Verses taliról
Szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet kijutni a nem is tudom melyik hévmegállóhoz, meg mikor, meg lesz e tájékoztató falusi hülyéknek, mint amilyen én is vagyok, meg megvártok e ha kések egy kicsit meg ilyenek. Valójában sosem kések sehonnan, de lehet hogy van aki igen, és ettől, hogy ezt is megkérdeztem közérdekű lett a hozzászólás.
Köszönöm szépen

...

Több
17 éve 7 hónapja #321534 Írta: **Shaman**
Régen még nem találtam meg az igazit , akartam volna én is egy ilyen szombatos lányt, de azt mondták Goyokkal nem szexelnek, pedig jó lett volna a papa vagyona nászajándéknak. Hajlandó lettem volna levágni a pöcsömből is akkor a pénzért. Ma már nem bánom, mint mondottam mert megtaláltam az igazit.

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK

Több
17 éve 7 hónapja #321533 Írta: **Shaman**
Na ennyit én is tudtam:) Miért nem szabad akkor dolgozni? Derogál a munka? :) ) ( az nekem is, épp dolgozom. Két szaros pelus csere, így jár aki nem tanult sokat, avagy a szülei szartak rá :D DDDDDD)

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.842 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére