- Köszönetek: 5
Versek
- Acho
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ben
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Temps mort,
"Az emlékezet állandósága" hátoldalára
Véreres szemedből szertefolyt az élet,
az Úr mészárszékén már nyugtalan pihen
a bárd, mely kiontja véred,
eloltja a haldokló gyertyafényt,
az utolsót
a tér-idő szűk sivatagában,
mielőtt végleg nyugovóra térnénk.
2007. április
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Szofi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- **Shaman**
- Nem elérhető
**Ma feltámadt Krisztus!**
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Szméagol
- Nem elérhető
A hideg rögök tenyértörők, talpunkhoz komiszak. Sziklák, kövek: mint cont-rideg, nem eleven anyag.
- Randír
- Nem elérhető
Finwe írta:
Mecsi az nem lehet. Valamit nagyon elszámoltál, ugyanis nekem már 2 beírásomon is sírtál elmondásod szerint...Shaman írta: Egyszer egy fórumon írta nekem egy kedves Izraelita, hogy mi kis seggdugasz goyok vagyunk és csak csicskások. Azt jelenti : aki nem zsidó. Akkor sírtam életemben 2*-or. Azóta tudom hogy egy seggdugasz Goy vagyok. )
bocsi
OFF
Attólmég lehet, csak azok az izraeli eset után voltak
A szívünk mélyén mindannyian utazók vagyunk – vagy futók./Dominic Vernius gróf(Dűne)/
- Finwe
- Nem elérhető
Mecsi az nem lehet. Valamit nagyon elszámoltál, ugyanis nekem már 2 beírásomon is sírtál elmondásod szerint...Shaman írta: Egyszer egy fórumon írta nekem egy kedves Izraelita, hogy mi kis seggdugasz goyok vagyunk és csak csicskások. Azt jelenti : aki nem zsidó. Akkor sírtam életemben 2*-or. Azóta tudom hogy egy seggdugasz Goy vagyok. )
bocsi
- Leguanember
- Nem elérhető
Pedig találtam jó verseket, még elfeledett sajátot is, majd megosztom itt veletek.
Ádám
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- nn ms.j sAw
az ágyam már dorombolva várja
Bocsi, álmos vagyok.
Szt. Endrén hol lesztek helyileg, ha nem az Avakumban? Mert próbálok menni (néha jönni is), de nem biztos, hogy 11-re oda tudok érni a bárhova. Esetleg valaki dobna egy SusMuS-t? nullahat húsz 5 nyolcvanhárom 09 huszonhárom (bocs, de a paranoia nem azt jelenti, hogy valójában nem is akarnak elkapni...)
Snuffles: grat!
Nilla: Igen, ez a helyzet... Erre szoktam mondani, hogy "kortünet". Mindenki átesik rajta, de nem mindegy, hogy hogyan - értem ez alatt, hogy milyen minőségben produkálja a "tüneteket". Snuffles is, Mau is jókat mondott, halgass rájuk, mert hasznodra válik / válhat. És írj csak, mert van mit csiszolni, még akkor is, ha van még rajta mit csiszolni. Írj ide is, ha nem zavar, ha megmondják, hogy mit hibáztál. Csak azoknak ne higgy, akik hízelegve csupa jókat mondanak
- Minerva
- Nem elérhető
Snuffles írta: még kettő a korábban elkezdett kockaciklusból. a pályázatot végül megnyerte maximum ponttal, pedig szerintem volt már jobb is.
sokmindent tesznek az istenek értetek mert ők nyújtanak mind világok nektek ők adnak esernyőt ételt és a fényeket a napot a holdat és az apró virágokat és ők teremtettek ugyan sötét rémeket de nemigen kellenek azok már senkinek ... látok messzebb sast és óriás kőhegyet szárnyukat kitárva ők bátran repülnek bárhová ahol ők is nyugalmat találnak kis kövér pockokat vagy csak védelmet bár találnak ők maguknak elég élelmet mi leszálltunk ők pedig tova repültek
ezek a részek qrva jók.
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
épp csak találsz egy kockát utolsónak
negyedik az utolsó melyben él a lélek
és ahol én hétezer könnycseppben élek
s nem sokat mond itt másoknak az élet
olyan ez mit pénz nélkül is megkapnak
s nem jelentenek a dolgok itt értéket
ha átadhatom még nektek az üzeneteket
ezt a helyet talán kicsit becsüljétek
ilyent az ember nem minden nap kaphat
sokmindent tesznek az istenek értetek
mert ők nyújtanak mind világok nektek
ők adnak esernyőt ételt és a fényeket
a napot a holdat és az apró virágokat
és ők teremtettek ugyan sötét rémeket
de nemigen kellenek azok már senkinek
hétezer kis könnycseppben én így élek
a világ tetején állok én így s várlak
nem látok itt sem rosszat sem rémeket
a magasban míg repülsz addig féltelek
amíg leszállsz addig kicsit szédelgek
és nem szólítom ide a kínzó fájdalmat
repülök veled s látom a lenti réteket
látok messzebb sast és óriás kőhegyet
szárnyukat kitárva ők bátran repülnek
bárhová ahol ők is nyugalmat találnak
kis kövér pockokat vagy csak védelmet
bár találnak ők maguknak elég élelmet
mi leszálltunk ők pedig tova repültek
hírt adni mentek talán a családjuknak
mi továbbra is járunk-kelünk köztetek
házakban laktok és lakásokat béreltek
nemcsak az üres sorok között léteztek
"Well, I'm back."
- Szofi
- Nem elérhető
Köszönet Snufflesnek és Maunak az utánpótlás terelgetéséért, Éowynnak pedig Liliom kontaktolásáért és a 3sorosért.
Akkor holnap 11-kor Szentendrén. Alcar is jön, azt írta. Mappát hozzatok, h l1en mire ülni, benne sajátverseket kinyomtatva, amit majd szépen nálam hagytok, miután felolvastátok, és kedvencköltő kötetét sem otthonhagyni:)
Jön még egy meglepileányzó Pomázról. Ha szar lesz az idő, 4-6-ig fent van tartva a helyünk az Avakumban
"Ölelj örömödbe, Fényhozó!"
/W.S.: Médeia/
- Nilla
- Nem elérhető
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Mau Rauser
- Nem elérhető
Ne mondd: tudjuk valahányan tíz évaddal előbb.
...
‘Ki, ha én se?’ – rikolt a kölyök első prédája nyomán,
Nagy a föld, s a kölyök kicsi: majd okosabb leszen évek után.”
(Rudyard Kipling)
csak erre a jelenségre. nem egyéninek és énaztánmegmondomnak érdemes lenni: egyedül csak színvonalasnak. tessék régi költőket nézni, hogy mit csináltak, tessék újakat, hogy azok mit csináltak, esetleg tessék nagyon-újakat is (de csak vigyázva), oszt aztán az ember előbb-utóbb megérzi, hogy mi az, ami jó. és utána tessék elkezdeni megosztogatni bárkivel a dolgokat. persze lehet más sorrendben is, de vsz értelme leginkább-csak így van.
Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
- Nilla
- Nem elérhető
"Egy csepp is növeli a tengert"
- Liliom
- Nem elérhető
Nilla verseiről
Hát nem is tudom, nem tetszenek. Nekem ez mind megvolt kisleány koromban, minden negatívumával együtt (kivéve a gyerek, hála a jó sorsnak hogy az kimaradt). A verseket olvasva nem jön vissza az egykori fíííling, pedig csak pár évet kéne visszarántania de nem megy. Kicsit tipikus mind. Gyanítom, hogy Snuffles kormeghatározása stimmel. Azt meg nem hiszem hogy a csúnya szavak egyedivé tennék, sőt, pont egy két durcás káromkodás az, amit az ember sejt és kap egy kamaszverstől. Kevesebb közhely, több burkolat.
De ne figyelj rám, reggel van.
...
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Nilla
- Nem elérhető
Lépcső, ajtó, szék,
Asztalok, pia,
Gyertya, cigi,
Zene, tánc,
Fiúk, lányok,
Fogdosódás, csókok,
Nyálas zene, nevetés,
Ének, kiáltás,
Vécé, smár,
Pia, asztalok,
Szék, ajtó, lépcső,
Utca, kapu, ajtó,
Szoba, ágy,
Sok dugás,
Ébredés az utcán,
Másnap: sírás,
Kilenc hónap múlva:
Gyerek, sok gond.
- Nilla
- Nem elérhető
Shit day...
Ébredtél már úgy,
Hogy szülinapod van?
Mostál úgy már arcot,
Hogy ma vigyort kell festened?
Raktad már tele a táskád úgy,
Hogy ma bármi lehet?
Indultál már úgy suliba,
Hogy szétrobban a szíved?
Játszottál már úgy meccset,
Hogy rajta járt az eszed?
Elmentél már úgy buliba,
Hogy megfogadtad, ma smárolsz?
Voltál már olyan kocsmában,
Ahol csak te nem voltál részeg?
Hajtottak már rád úgy,
Hogy közben másra gondoltál?
Égetett már le Thököly
Kellős közepén 3 részeg?
Mentél már haza sírva,
Mert megszegted a fogadalmad?
Sírtál már azért,
Mert szerelmed reménytelen?
Sírtál már valaha?
Mert én már ezt túléltem…
- Nilla
- Nem elérhető
Elegem van.
Elegem van
Az átkozott világból,
Mert szétszakítja szívem.
Elegem van.
Elegem van
Ebből a k***a életből,
Mert vérzik a szívem.
Elegem van.
Elegem van,
Mindenből,
Mert élek.
Elegem van.
Elegem van
Mind abból,
Hogy nem szeret.
Elegem van.
Elegem van,
Mert úgy érzem,
Így meghalok.
- **Shaman**
- Nem elérhető
De kezd átmenni a dolog ide nem illő cucccosba, és nem akarom hogy még valaki azt gondolja rasszista vagyok, mert ez nem igaz.
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- keshu
- Nem elérhető
amúgy:
Lekaszabolt fű
vér-lehellete lebeg
a levegőben
"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
hadd emeljem ki ezt a szót: "egy kedves izraelita" ergo nem mindegyik ilyen agresszív, ez nem vallási alapon megy, valszeg nem voltál neki szimpatikus, van ez így**Shaman** írta: Egyszer egy fórumon írta nekem egy kedves Izraelita, hogy mi kis seggdugasz goyok vagyunk és csak csicskások. Azt jelenti : aki nem zsidó. Akkor sírtam életemben 2*-or. Azóta tudom hogy egy seggdugasz Goy vagyok. )
Goy: na ezt meg olvassa mindenki úgy, hogy gój és akkor képben vagyunk. a zsidók így hívják azokat, akik nem zsidó vallásúak, de mivel ugye a zsidó egy nép is, nemcsak vallás, meg kell jegyezzem külön, hogy tudomásom szerint ez a vallásra vonatkozik. persze lehet, hogy tévedek.
"Well, I'm back."
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Liliom
- Nem elérhető
Amúgy mi az hogy Goyok? Még sose hallottam ezt a szót.
Verses taliról
Szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet kijutni a nem is tudom melyik hévmegállóhoz, meg mikor, meg lesz e tájékoztató falusi hülyéknek, mint amilyen én is vagyok, meg megvártok e ha kések egy kicsit meg ilyenek. Valójában sosem kések sehonnan, de lehet hogy van aki igen, és ettől, hogy ezt is megkérdeztem közérdekű lett a hozzászólás.
Köszönöm szépen
...
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK