Képzőművészet
- Snufi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- meow
Elvina írta: Gandi és a balrog csatája...vagy valami olyasmi !
Mit gondoltok, megéri kiszínezni?
Hm, de hagyd meg az eredetit valamilyen formában szerintem. Én is csak úgy szoktam színezgetni a rajzaimat (de azok inkább nonfiguratívak, mindegy), ha kiszínezem őket.
"Well, I'm back."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Elvina
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Köszönetek: 0
Mindenki nagyon ügyi!
Well: Tényleg csodásak a "hegyes"-képek!!!!
Ezt tegnap csináltam:
img.photobucket.com/albums/v56/AngelFrom...lfsaBalrog_small.jpg
Gandi és a balrog csatája...vagy valami olyasmi !
Mit gondoltok, megéri kiszínezni?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Dodiee: a ceruzás rajzok remekek! Meg a festések is. Szépek a színek!
Toma: valahol el kell kezdeni....
'Is there anybody out there?'
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
tehát:
kep.tar.hu/dodie/27630334#2 itt fenn van mind a négy:)
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Narmo
- Nem elérhető
- Silima
- Nem elérhető
- Léofwine
- Nem elérhető
"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
kemper.uw.hu/kepek/rajzok/fa2.jpg
kemper.uw.hu/kepek/rajzok/ffa.jpg
kemper.uw.hu/kepek/rajzok/szfa.jpg
ez meg már nem fa... nem is lett valami jó. a haja fura, meg a hátán az izmok...
kemper.uw.hu/kepek/rajzok/kep.jpg
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Silima
- Nem elérhető
Nodlee: ha lesz tali, kb hol? Mert sajna nekem szülői háttér is szükséges hozzá, és már kéne kezdenem puhítgatni őket... Még így se biztos, hogy mehetek, pedig jó lenne... *álmodik a nyomor*
Pár újabb förmedvény (elfogulatlanul és őszintén mondhatom... )
photobucket.com/albums/v338/Sili ... nt=rdn.jpg Robert de Niro a barátnőmnek
photobucket.com/albums/v338/Sili ... kisebb.jpg Théoden. Ez nagyon szörnyű lett. A végére begorombultam...
photobucket.com/albums/v338/Sili ... kosarc.jpg Egy arc az irodalomkönyvem végéből. enyhén szólva nem tökéletes...
photobucket.com/albums/v338/Sili ... kisebb.jpg Csak jó humorú, erős idegzetű embereknek... Tessék, lehet röhögni... Ez egyszerűen borzasztó. Azt hittem, művészi lesz, vagy ilyesmi, aztán csak béna és idegbeteg lett... :bawling: 8O
- Well-of-Souls
- Nem elérhető
Variációk kedvenc hegyemre:
well.srv.hu/images/w_far_2.jpg
well.srv.hu/images/w_far_3.jpg
well.srv.hu/images/w_far_4.jpg
well.srv.hu/images/w_close_1.jpg
well.srv.hu/images/w_close_2.jpg
well.srv.hu/images/w_close_3.jpg
well.srv.hu/images/w_close_4.jpg
well.srv.hu/images/w_close_5.jpg
Ezek meg csak úgy:
well.srv.hu/images/este_4.jpg
well.srv.hu/images/este_5.jpg
well.srv.hu/images/foto_1.jpg
well.srv.hu/images/foto_2.jpg
well.srv.hu/images/foto_4.jpg
well.srv.hu/images/foto_5.jpg
(Remélem, jól adtam meg a linkeket - nem voltam képes mindet leellenőrizni, olyan lassan jöttek be... )
Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre
- Elmoth
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
És ez mit takar? Hmmm?
- brokkoli
- Nem elérhető
Akkor szerintem ezt meghírdethetjük hangosan.
Február 12- Képzős tali
részleteket később (:
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Toma gazda
- Nem elérhető
egyik alkotásom.
nem nagy kunst tudom de hát belőlem ez jött ki
hogy miért a fangornba raktam??
passz
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Lyra
- Nem elérhető
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Silima
- Nem elérhető
nodlee írta: Mit szólnátok, ha február 12-ére szerveznénk egy képzős talit?
Mikor, HOL, hogyan, miként? Én szívesen venném (feltéve, hogy nem szavaztok le... )
- brokkoli
- Nem elérhető
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Narmo
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
Soulreaver írta: Brisa!
Szeretném, ha az Elrond urat elküldenéd a hugi címére mappástól mindenestől, hogy ne kallódjon el Addig is köszi mégegyszer és ha kell, akkor szólj neki
Milyen huginak???
Amúgy szerintem inkább betesszük az MTT raktárába, a többi közé, ahol minden egy helyen lesz, így ha kell bármelyik rendezvényre, ott megtalálható lesz.
Brisa
- Olosta
- Nem elérhető
Soulreaver írta: Szerintem jó a rajz, egyedül a mellhasa nem stimmel. Ennyire nincs lent egy mellrész egy férfinál... olyan így, mintha melle lenne Bocsi ez nem leszúrás akart lenni. Csupán a véleményemet írom
Igen, a nővérem is mondta már, hogy "lógnak a mellei".
Köszi, a hozzászólásod úgy hiszem hozzá fog segíteni a fejlődéshez.
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Soulreaver
- Nem elérhető
Olosta (Aelalin) írta:
Íjász
Szeretnélek megkérni titeket arra, hogy véleményezzétek a rajzomat.
Köszönöm!
Szerintem jó a rajz, egyedül a mellhasa nem stimmel. Ennyire nincs lent egy mellrész egy férfinál... olyan így, mintha melle lenne Bocsi ez nem leszúrás akart lenni. Csupán a véleményemet írom Amúgy, globálisan nagyon teccik abszolút átjön, hogy ki és mi van a rajzon. Ami az árnyákolást illeti, nyugodtan merj mélyebb árnyékokat használni. Tudom jól, hogy ezt nehéz megitélni, mivel gyakran én is abba az alapvető hibába esem, hogy közelről minden pont optimális, megfelelően van árnyékolva, stb. Azonban ha egy kis idő elteltével megnézem, akkor a következő jut eszembe róla: " Ez.... halvány."
Röviden értékeltem csupán, de remélem ezzel segíthettem
Brisa!
Szeretném, ha az Elrond urat elküldenéd a hugi címére mappástól mindenestől, hogy ne kallódjon el Addig is köszi mégegyszer és ha kell, akkor szólj neki
Vidámság, szerelem, helye-hulya, happy end... mi kell még?
/Hádész a Herkules c. rajzfilmből /
:pippin4:
- Olosta
- Nem elérhető
Olosta (Aelalin) írta: Íjász
Szeretnélek megkérni titeket arra, hogy véleményezzétek a rajzomat.
Köszönöm!
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Narmo
- Nem elérhető
- Timona
- Nem elérhető
Mostmár jó az első link, a második viszont nemNarmo Poice írta: Tim: kösz az instrukciókat.. csak baromira sietnem kellett és amúgy is eléggé szöszmötölt a gép meg.. stb. Mostmár valszeg meg lehet nézni.. Utólag is mindenkitől bocs..
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Narmo
- Nem elérhető
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Idéznék egy levélrészletből, amit kaptam:
"...ha natán tudsz olyan emberkét, aki rajzol (fest, vagy hasonló módon képet állít elő, akár digitálisan is) légyszi irányítsd hozzám
további kellemes hetet üdv: shepardy
verses.lapok.hu "
shepardy@freemail.hu .
Erre a címre lehet írni, ha valakit érdekel a dolog, vagy aq fenti linket meglátogatni, s ott tájékozódni (egyelőre jó sok vers van fent, klassz kis dizájnos oldal!!!)
Érdemes próbálkozni szerintem:)
Alcar
- Timona
- Nem elérhető
Narmo ez így nem fog működni, amíg ezt a beállítást meg nem teszed:
az album fölött látsze gy olyat, hogy Share an Album arra klikk, majd az album alatti kicsi körbe pöttyöt pakolsz, utána Continuera klikk, erre behoz egy olyan ablakot aminek az alján azt látod, hogy Edit Settings no erre is klikk, végül a Public mellé is raksz egy pöttyöt, végül nyomsz egy Save- t
Remélhetőleg ezek után menni fog
ON
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Alison West
- Nem elérhető
Narmo Poice írta: Aiya!
Permi nagyon happy, mert kegyetlenül megküzdött, hogy fel tudja rakni ezt a képet. Amúgy a képben millió hiba van.. Elvileg úgy szándékoztam, hogy találjátok ki, hogy kit is ábrázol, de mivel aláírtam, ezért ennek lőttek..
pg.photos.yahoo.com/ph/narmocska ... m=288f.jpg
us.f3.yahoofs.com/users/41e57316 ... BBHSG3loXc
Nem tom, h megnyitja-e..
Nem lehet megnézni Biztos, hogy public album?
Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.
- Narmo
- Nem elérhető
Permi nagyon happy, mert kegyetlenül megküzdött, hogy fel tudja rakni ezt a képet. Amúgy a képben millió hiba van.. Elvileg úgy szándékoztam, hogy találjátok ki, hogy kit is ábrázol, de mivel aláírtam, ezért ennek lőttek..
pg.photos.yahoo.com/ph/narmocska ... m=288f.jpg
us.f3.yahoofs.com/users/41e57316 ... BBHSG3loXc
Nem tom, h megnyitja-e..
- Soulreaver
- Nem elérhető
Amúgy, a Dagorlad mezejéről készült kép sokkal inkább visszajön élőben, mint a scannalet kép után... sajnos. Idő hiányában csak ennyit és így tudtam megoldani. De szerintem így is szép
Csak aki nem volt ott a készítésénél, az nem tudja, hogy hogy is néz ki(illetve hogyan kellene kinéznie )
Vidámság, szerelem, helye-hulya, happy end... mi kell még?
/Hádész a Herkules c. rajzfilmből /
:pippin4:
- Silima
- Nem elérhető
Elvina írta:
Silima írta: Egy ezeréves (de min. 3) festményem, talán felismerhető... Most találtam meg. photobucket.com/albums/v338/Sili ... ction=view ¤t=szauronszeme.jpg
Tudom, gagyi...
Nekem nagyon tetszik!! És mindenkit irigyelek, aki ecsettel is tud alkotni...
Köszi, de ki kell hogy ábrándítsalak: NEM tudok "ecsettel alkotni". Néha-néha összekenek egy papírt, de festeni kb. egy átlagos csimpánz szintjén tudok.
Különben aranyosak a rajzaid! :itscool:
Soulreaver: igen, azt hiszem, megvan a negyedik láb is... így már oké...
Oké, papír alapszín, dinka vagyok, ez ellen nincs mit tenni... Sorry!
Ja, és, életemben először, megpróbáltam szénnel alkotni... hát nem nagyon jött össze. Ezt a lányt a Bűbájos Mary című könyv borítójáról másoltam, és nagyon nem olyan, mint amilyennek kéne lennie, mert a szén nem oda fog, ahol számítok rá, és nem tudom kiradírozni, és kenődik... szóval ideális.
photobucket.com/albums/v338/Sili ... t=mary.jpg
A száját meg a szemét kicsit elkentem...