- Köszönetek: 2
Színművek
Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs |
|
30 | 30% |
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten |
|
20 | 20% |
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr |
|
16 | 16% |
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk |
|
17 | 17% |
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e |
|
8 | 8% |
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom |
|
9 | 9% |
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa ) | |||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
szóval, akkor most véglegesen:
SZERDÁRA: gillz, Márk, Icke, Lamy, Ratz, Felagund- légy szíves, gyertek próbára.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Eruntale/Hanna írta: Szerdán, 6 órára ar lábbi embereket várom az Ajtósin:
Polgárok, Tanácsos, Maeglin, Glorfindel, Idril, voronwe.
Köhömm. Úgy volt, polgárok nem kellenek.
5-ig OKTVt írok, és csak rohanva érnék oda, és amúgy is el vagyok havazva. Úgyhogy ezt most én kihagynám, ha lehet. (Ja és szerdán Ille sincs, ha jóltudom.)
Ilmadrin, Celebrom: hmmm... vettem, gondolkozom, számolok veletek, ha a Fornostnál emberhiány lépne fel...
Fornost szereplők!
Nov. 14-ig sajna el vagyok havazva, de aznap estétől ráérek. Mivel úgy tűnik, egy azonos napot nem tudunk egyeztetni, (eleinte) részpróbák lesznek, de hogy pontosan milyen rendszerben, ezt meg kéne beszélni. Tehát jó lenne, ha minél többen vagy lehetőleg mindannyian el tudnátok jönni november 14. kedd 18:00 kezdettel tartandó megbeszélés re (helyszín: Ajtósi), de addig is, aki még nem tette, jelezze, mi neki a megfelelő próbaidőpont! (Aki netán nem tud a jelzett időpontban megjelenni, juttassa el előtte a teljes heti (mmint általános heti) időbeosztását nekem.)
Továbbá. A december 18-22. héten szeretnék SOK próbát (legalább 3) tartani. Lehetőleg olyat, amin TELJES darabot tudunk próbálni (hiányzók nélkül!). Vkitől úgy hallottam, az az egyetemen már szünet, de remélem még nem vizsgaidőszak; és talán a középiskolákban sem szivatják már meg az embert az utolsó héten. Kérem azokat, akiknek egyik vagy másik nap azért nem jó általában, mert másirányú rendszeres elfoglaltságukkal (edzés, táncóra, mittudomén) ütközik, legyenek szívesek azon az egy héten LEMONDANI azt a programjukat. (Ez ellen csak akkor van apelláta, ha olyan jól állunk addigra, h. nincs szükség annyi próbára... de ilyen úgyse lesz, mert próbára mindig szükség van. )
Szóltam, jóelőre. Kifogásokat a szerkesztőség címére
Bocsánat a "terrorért", de szeretném ha jól összehoznánk ezt a darabot.
Ja, és szöveget kéretik elkezdeni ismételni !!!
Köszöntem a figyelmet.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gandalf
- Nem elérhető
És Tuor is, nem?Eruntale/Hanna írta: Szerdán, 6 órára az alábbi embereket várom az Ajtósin:
Polgárok, Tanácsos, Maeglin, Glorfindel, Idril, Voronwe.
Előfordulhat, hogy szükség lesz Rád statisztaként majd. Szerdán 6-tól, pénteken fél 6-tól szokott próba lenni az ELTE BTK Ajtósi Dührer-sori épületének első emeletén, vmeik teremben. Megfelelne Neked?Celebrom írta: Jelezném, h szívesen játszanék vmilyen kisebb v nagyobb szerepet LEP-es előadásokon, ha netán emberhiányban szenvedtek. Az adott topicban ezt már jeleztem, minden csupán próba időpont függvénye.
- Celebrom
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
Mivel a LEPig összeállítani a teljes darabot az "esélytelen" kategóriába tartozik, így januárig a 2-3-4 jelenetet próbáljuk, és ez a három megy trailerként. Érterlemszerűen tehát akik ebben nincsenek benne, azok januárig mentesülnek a próbák alól ( a szívekről leeső köveket kérem a sziklakertünk számára).
A pénteki nap hullajelöltje Ratzkha, aki nem jelent meg próbán, és a telefonját is kikapcsolta.
Szerdán, 6 órára ar lábbi embereket várom az Ajtósin:
Polgárok, Tanácsos, Maeglin, Glorfindel, Idril, voronwe.
- icke
- Nem elérhető
- Ilmadrin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Kincső
- Nem elérhető
Ery írta: Egyik sem...
Természetesen akinek egyik sem, az mondjon alternatívát. [size=9:35gjwrdi](Azért soroltam fel kisbetűsben a többi napot. De ha vki azt mondja, h. kizárólag keddről szerdára virradó éjjel hajnali 1 és 3 között ér rá, akkor megpróbáljuk azt is igyelembe venni - mit tehetünk mást )[/size]
- Ery
- Nem elérhető
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Ringbearer
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Esgal írta: [size=9:nrtl7v19] az ezt szépen mondtad direkt volt - de ha szerintetek felesleges agyonvágós humor, akkor kiszedem. csak szóljatok. nekem.[/size]
[size=9:nrtl7v19]Csak megosztottam Veletek a derültségem tárgyát, nem mondtam h. nem jó [/size]
Viszont. Mivel Gillz LEP-szervezői ambícióinak hála rámbízta a Fornost összeszervezését, felkérném a szereplőket , hogy legyenek kedvesek jelezni, h. kedd vagy csütörtök jobb-e próbálni. [size=9:nrtl7v19](Szerda Gondolin 6-8-ig, esetleg 6 előtt, péntek színkör+Gondolin és nekem 4 előtt sajna nemjó, hétfő vészhelyzet esetén lehet, de nekem alapvetően nem jó. Ha szombat, termet kell keresni.)[/size]
- Ilmadrin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- gillz
- Nem elérhető
- Esgal
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Glorfindel: ... Az érzés, hogy Morgoth bármikor ránk találhat, olyan, mint egy soha el nem múló viharfelhő a horizonton.
Tuor: Ezt szépen mondtad. De ne aggódj. Ha megtalál, megvédjük városunkat.
Meg ilyenek.
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
Esgal írta: Valóban, mikor Hannának átküldtem, neki írtam is, csak ő ezexerint valamiért nem figyelmeztetett: ez csak a 10 kép feléig van újraírva.
Valóban nem figyelmeztettem, mea culpa
(mondjuk amikor én elolvastam, akor Esgal levele nélkül is rájöttem, hogy ez még nem a teljes szöveg, mivel elolvastam már az előző verziót, és felismertem a szövegeket... )
- Kincső
- Nem elérhető
gillz írta:
Kincső (Thilanna) írta:
icke írta: Üdvözletem!
Íme, a Gondolin 3.1 -es verziója.
icke
Sz@r az uw úgyhogy nemtom leszedni. Hacsak vki nem küldi át mailben, kénytelen leszek szöveg nélkül érkezni próbára...
nekem meg nincs nyomtatóm
Ha megvan a fájl, küldd át mailben és kinyomtatom Neked is.
- gillz
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
icke
Sz@r az uw úgyhogy nemtom leszedni. Hacsak vki nem küldi át mailben, kénytelen leszek szöveg nélkül érkezni próbára...
nekem meg nincs nyomtatóm
need more brainz. yourz. now.
- Kincső
- Nem elérhető
icke
- Esgal
- Nem elérhető
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- icke
- Nem elérhető
Halk megjegyzés, elsősorban Cueddonak: az új Gondolinban a 11. kép után hirtelen a 8/c kép jön, és onnantól kezdve a szöveg teljes mértékben egyezik a régi, erdeti verzióéval. Ebből én arra következtetnék, hogy Esgal azt a részt még nem tudta átírni, csak valamiért nem is törölte ki a végéről - vagyis az nem így fog kinézni
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Cueddo
- Nem elérhető
ha elfogadtok kritikát egy ilyen lusta renitens alaktól, mint én:
- az eleje nagyon jó lett, dinamikus, emberibb. akárki is írta, főhajtás néki & kalapemelés egy ilyen darab már nemcsak megáll, tud is adni.
- Melkor-Maeglin és a végén a darabolt jelenet viszont még mindig nem színpadi. Esgal, neked átküldtem, amit gondolok, továbbra is tartom.
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- icke
- Nem elérhető
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Cueddo
- Nem elérhető
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Ah, di anghst! Nekem, jajj, én..izé..
a szerénységem..
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
azért kértem a népeket, hogy jöjjenek, mert nem akarok a megkérdezésetek nélkül dönteni. Mert ha lesz LEP, akkor fel kell mutatni valamitz gondolinból- bár ez így elég irreálisnak tűnik.
Cueddo, ne haragudj, tudom, hogy vállaltad és én is hitegettelek, de sajnos így nem fog menni a dolog
Icke, alküldtem neked mailben az újabb szövegadagot, kérlek, amint lehet, tedd elérhetővé a köznek! köszönöm
- Kincső
- Nem elérhető
Eruntale/Hanna írta: Kedveseim! a hír igaz, pénteken lesz próba, tali 4 órakor a Batthyány téren, a HÉV megállóban, az óra alatt (elég nagy meg áttekinthető heyl, szerintem meg fogjuk találni egymást) Lehetőség szerint mindenki érjen oda négyre.
Igenis, ott leszek.
[size=9:o6vc2yy3](Amúgy tanúsítom, h. még olyat is meg lehetett találni, akit nem ismersz -ld. kőhegyi tábor talija... )[/size]
- Esgal
- Nem elérhető
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Cunnir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Dreamer_KF írta:
Esgal..Dolgozó nép vagyok. Ha a Gondolinért fizettek, akkor itthagyom a melómat, és megyek korábban
Én tanulok és készülök az OKTV re, témazárokra úgy ,hogy ezt most kihagyom.
De jók lesztek:P
A gyenge soha nem képes megbocsátani.A megbocsátás az erősek tulajdonsága.