Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
18 éve 3 hete #303727 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Színművek
:twisted:

Esgal..Dolgozó nép vagyok. Ha a Gondolinért fizettek, akkor itthagyom a melómat, és megyek korábban :D

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 3 hete #303714 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Színművek
:szemöldökösszevon: Eh, gyerekek, ne kezdjétek már megint...

Addig is. Újabb adag lett majdnem kész, továbbküldöm Hannának belenyúlásra, aztán már tényleg csak a vége van hátra. Készüljetek lélekben a rugdosásra. Lehet, hogy mégis LEP lesz a dologból, ne örüljetek. Lehet, h a Fornost önmagában nem lesz elég... és az a tervem, hogy ha nem leszünk kész teljesen, akkor trailer gyanánt egy-két készebb jelenetet lenyomhatnánk azért, azzal, hogy a kész előadás ekkor és ekkor lesz, akit érdekel, jöjjön tavasszal, ez meg most kedvcsináló. To be continued... szóval. Kérlek, ehhez tartsátok magatokat.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 3 hete #303701 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

én sem tudok menni pénteken, hasonló okokból, mint eddig.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
18 éve 3 hete #303674 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Színművek
Én dolgozom. Sajnos nincs őszi szünetünk. Kiszámoltam, hogy ha apéntek délutáni forgalommal számolunk, akkor kb. hat-fél hétr érek a batyihoz..Úgyhogy ezt most kihagyom.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
18 éve 3 hete #303651 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Színművek
Üdvözletem!

Márk kérte, hogy valaki küldje el neki e-mailben a próbák idejét-helyszínét, ő ugyanis valamiért nem néz fórumot (én meg nem tudom a címét).

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
18 éve 3 hete #303644 Írta: Momo/Fanni
Momo/Fanni válaszolt a következő témában: Színművek
Nagyon sajnálom, de nem tudok ott lenni pénteken, Bécsben fogok lébecolni, tegnap derült ki. Sikeres próbát mindenkinek, és további jó ősziszünetet. Jövő héten találkozunk,

Momo

"Ha egy varázsló belefáradt abba, hogy üvegcserepek után kotorásszon a vacsorájában, az életét unta meg."

Több
18 éve 3 hete #303570 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Színművek
Kedveseim! a hír igaz, pénteken lesz próba, tali 4 órakor a Batthyány téren, a HÉV megállóban, az óra alatt (elég nagy meg áttekinthető heyl, szerintem meg fogjuk találni egymást) Lehetőség szerint mindenki érjen oda négyre.

kérném, hogy lehetőség szerintm mindenki jöjjön, mivel meg kell vitatnunk, mit akarunk kezdeni a darabbal- nevezetesen mikorra akarjuk elkészíteni.

Több
18 éve 3 hete #303555 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Színművek
Batyi, péntek 4 óra és a "Gandalf rezidenciára" jöttök próbálni, ameddig csak akartok. Hanna gyűjt össze Titeket az aluljáróban (majd beírja a részleteket), én meg majd szépen ajtót nyitok Nektek. Jöjjön mindenki!

Ha lesz próbafegyelem, kaptok tőlem teát.

Több
18 éve 3 hete #303540 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Színművek

icke írta: Üdvözletem!

Isteni. És próba?

icke

Hanna emlegette a pénteket, a Battyhányi teres indulást, de pontosabbat nem tudok.

need more brainz. yourz. now.

Több
18 éve 3 hete #303526 Írta: icke
Üdvözletem!

Isteni. És próba?

icke

Több
18 éve 3 hete #303499 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Színművek
Helyszín van.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
18 éve 4 hete #303480 Írta: icke
Üdvözletem!

Szünet van, Ajtósi nincs, ezért kérdéses például a szerdai próba is; hogy hol lesz, és hogy lesz-e egyáltalán.

icke

Több
18 éve 4 hete #303479 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek

gillz írta: Ellenben Gondolinról hallottam, ami akár kezdődhetne korábban is.

Kérdés, nyitva van-e az Ajtósi.

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
18 éve 4 hete #303421 Írta: gillz
Pénteken nem lesz Színitosz a szünet miatt. Ellenben Gondolinról hallottam, ami akár kezdődhetne korábban is.

Több
18 éve 4 hete #303404 Írta: icke
Üdvözletem!

Végül mi lesz a szünetben tervezett Gondolin-oróbákkal? Értsd: hol-mikor-kiknek?

icke

Több
18 éve 1 hónapja #303309 Írta: Kincső

Lamy írta: gillz, Kincső!
Ma este átküldöm mindkrttőtöknek a szöveget. És köszönöm!
Ma megyek próbára is!

nem kaptam szöveget...

Több
18 éve 1 hónapja #303164 Írta: Lamy
Lamy válaszolt a következő témában: Színművek
gillz, Kincső!
Ma este átküldöm mindkrttőtöknek a szöveget. És köszönöm!
Ma megyek próbára is!

Több
18 éve 1 hónapja #303157 Írta: icke
Üdvözletem!

Esgal, ha kész az anyag, küldd el nekem (ott van lent a címem), feltöltöm a tárhelyemre, és mindenki levakarhatja magának. Lesz rá majd' egy hetük.

icke

Több
18 éve 1 hónapja #303149 Írta: Eruntale/Hanna
most pénteken nem lesz próba, én legalábbis nem tudok menni
a netem meghalt, jelenleg nem tudom megnézni a legújabb etapot, sem tovább küldeni

Több
18 éve 1 hónapja #303110 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Színművek
Jelentem, finisben vagyok, csütörtökig repül a kész darab. Lehet, hogy már szerdára is, nem ígérgetek felelőtlenül. Szövegeket továbbra is tessék gyúrni, alakítani, nyálazni, főleg a mostani etapban lesznek olyanok, amivel nem tudom, mennyire értenek egyet a szereplők.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
18 éve 1 hónapja #303097 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

Ha nyílik rá alkalom Tatán, pl. vasárnap délelőtt lehetne egy TüT helyzetelemzés. Viszek szöveget, meg egy csuda könyvet.

Gillz, ez utóbbit majd megmutatom Neked, vidám perceket szerezhetne egy kis szövegrész belőle a színműhelyben. Egyszer elvittem Synithosra is, a címe Élő dramaturgia.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
18 éve 1 hónapja #303095 Írta: icke
Üdvözletem!

Én leszek, elvileg Lamy is, de majd megkérdezem (nemigen jut nethez mostanában).
Tata részemről még függőben van, egy-két napon belül kiderül.

icke

Több
18 éve 1 hónapja #303092 Írta: Eruntale/Hanna
nem tudom, hány embert érint a tatai cucc, aki nem tud jönni pénteken, az jelezze, mert ennek fejében tartunk próbát.

nyau, ha gillznek nem jó a szerda, akkor megint polgárok+tanácsjelenet; Lamy, icke, ti jöttök?

mivel a dolog elég lassan alakul, fontolóra kell venniünk, akarjuk-e a darabot LEPre, avagy sem.

Több
18 éve 1 hónapja #303085 Írta: gillz

Eruntale/Hanna írta: Szerdán lesz próba a szokásos helyen és időben.
Aki nem tud jönni, jelezze.
Még mindig az első négy jelenetet vesszük, aki ezekben nincs, annak értelemszerűen nem kell megjelennie

jellemző, ezen a héten szerdán van félhattól tízig órám. :P mindegy, jövőhéttől visszarázódom az időbe, és aktívan részt tudok venni a próbákban.

Több
18 éve 1 hónapja #303083 Írta: Eruntale/Hanna
Szerdán lesz próba a szokásos helyen és időben.
Aki nem tud jönni, jelezze.
Még mindig az első négy jelenetet vesszük, aki ezekben nincs, annak értelemszerűen nem kell megjelennie

Több
18 éve 1 hónapja #303030 Írta: Kincső

gillz írta:

Lamy írta: gillz!
ha nincs Eldamyn te át tudnád venni Arwent? Esetleg más ötlet?
(csak mert azt hiszem te már passzíve tudod a jelenetet-szöveg-mozgás etc.)

oké. át tudnád küldeni mélben a szöveget?

Akár én is. LEP előtt én is próbáltam már. De persze ha Gillz szeretné(d) :wink:

Több
18 éve 1 hónapja #303004 Írta: gillz

Lamy írta: gillz!

oké. át tudnád küldeni mélben a szöveget?

Több
18 éve 1 hónapja #303002 Írta: Lamy
gillz!

Több
18 éve 1 hónapja #303001 Írta: Lamy
Jelentem itthon, bár ma még nem tok próbára menni. Sorry
Kedden leszen próba ill. szerdán vagy most akkor mikor is?

Több
18 éve 1 hónapja #302990 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Színművek

Eruntale/Hanna írta: Felagund: az eredeti konncepcióban nem volt gond, de mivel a szövegvariánsok miatt teljesen új helyzet állt elő, ezért szerettelek volna megkérni, hogy előreláthatóan szükség lesz, h gyere péntekenként is-nem minden péntekre vonatkozóan. Tudomásul vettem, hogy neked a szerda jó- de sajnos szükség lesz néhány pénteki megjelenésre is, hangsúlyoznám, hogy csak alkalmi jelleggel... de amennyiben nem, akkor kénytelen vagyok mást kitalálni.

Nekem jó még a kedd és a csütörtök...

Our knees do not bend easily

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.010 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére