Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
18 éve 1 hónapja #302988 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Színművek
Üdv!

Ebben az esetben nem kívánok a mai színköri foglalkozáson részt venni. Jó Gondolinozást!

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 1 hónapja #302987 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

gillznek már mondtam, itt is mondom, hogy ma délután nem tudok ottlenni.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 1 hónapja #302979 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek

Eruntale/Hanna írta: hümm, mit szólnátok egy holnap 5 órai kezdéshez? a 4 nem nagyon fog menni

Négy és öt között odaérek, [size=9:wpcj37oe]ha csak öttől próbálunk, legfeljebb eldumálunk akik korábban ott vagyunk, ill. viszek magamnak elfoglaltságot (olvasnivalóm mint a tenger :D ). :wink: [/size]

Más, bocsi kicsit OFF:
Sürgős: október 21. szombat 19:00-ra szóló egy darab színházjegy az IBS színpad És Rómeó és Júlia előadására eladó, 1800 Ft. Érdekődni 06/30 520 6447, (ha nem veszem fel/ki vagyok kapcsolva, sms) ;-)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
18 éve 1 hónapja #302974 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Színművek
hümm, mit szólnátok egy holnap 5 órai kezdéshez? a 4 nem nagyon fog menni

Felagund: az eredeti konncepcióban nem volt gond, de mivel a szövegvariánsok miatt teljesen új helyzet állt elő, ezért szerettelek volna megkérni, hogy előreláthatóan szükség lesz, h gyere péntekenként is-nem minden péntekre vonatkozóan. Tudomásul vettem, hogy neked a szerda jó- de sajnos szükség lesz néhány pénteki megjelenésre is, hangsúlyoznám, hogy csak alkalmi jelleggel... de amennyiben nem, akkor kénytelen vagyok mást kitalálni.

Több
18 éve 1 hónapja #302969 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Színművek
Jó. Felagund, akkor ezennel, ha így állsz a dologhoz, és (legalábbis úgy látom) neked se okoz szívfájdalmat, meg esetleg a színésztársak és Hanna főrendezőileg nem emel kifogást, én fölmentelek a szerep alól. Oké, Turgon nem egy hosszú szerep, de játszani csak úgy érdemes, ha a kicsiből is nagyot igyekszünk csinálni. Ha nem érsz rá, az nem gond, de akkor nem tudod hozni az elvárt végeredményt, ami, mondanom se kell, nem valami amatőr hakni szintje. Szóval, azt javaslom, találjunk mást.

Ötletem mindenesetre van. Szóval, az emberhiány ne tartson vissza.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
18 éve 1 hónapja #302959 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Színművek
Üdvözletem!

Támogatom, nagyon nem hülye ötlet.
Ha nem értesülök addig másról, négyre ott leszek, aztán lesz, ami lesz.

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
18 éve 1 hónapja #302954 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek
Javaslom, ha holnap se Gillz se Cue nem tudna synithost tartani, hozzuk előre a Gondolin-próbát 4-re (vagy f5-5re, mindegy) (aztán közben pihenésnek fél6-6 besztech, aztán folytatás, de én mint említettem 6-n7 között lelépek). Szal ha legalábbis a polgártársaimnak és a rendezőhölgynek megfelel, ha nincs synithos én állok rendelkezésre próbálni, ha már az "igazi" próbán úgysem tudok jelen lenni.

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
18 éve 1 hónapja #302950 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Színművek

Ratzkha írta: Felagund. Ne vedd sértésnek, de mikor és hány alkalommal tervezel eljönni próbákra? Mert azt én (nem mintha bármit is érne a szavam) kifejezetten ellenjavallanám, hogy az utolsó két próbára beugorva próbáld megcsinálni a szereped. Illetve: tud erről a rendezőasszony? Beleegyezését adta?
Vagy akkor miért vállalod el a szerepet, ha tudod, hogy nem fogsdz ráérni próbálni? Vagy úgyse kell nagyon megerőltetni magunkat, mert ez is csak egy ilyen Tolkienes Amatőr darab? Vagy te már vagy annyira profi, van annyi színpadi rutinod, hogy csak pár próbával is zseniálisan és átütően, az egész társasággal szinkronban meg tudod a karaktert jeleníteni?
Mert ha igen, akkor tök jó.

Ratz: én ezt a szerepet úgy vállaltam, hogy kikötöttem, hogy kb fényévenkét egyszer tudok próbára járni. Jó volt nekik, hát jó volt.
Amúgy meg nem tudom hova sietünk, mikor egyelőre rendezvény sincs, ahol előadhatnánk...

Our knees do not bend easily

Több
18 éve 1 hónapja #302949 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Színművek

icke írta: Üdvözletem!

Most péntekre, holnapra gondoltam :)
Nekem mindegy, mert szerintem bennünk van az egész annyira, hogy akár Tatán is összerakjuk, a döntés nálad...

icke

hümm. azt hiszem, egyszerűbb, ha Tatára hagyjuk :P így holnap tuti nem kések el sehonnan :lol:

need more brainz. yourz. now.

Több
18 éve 1 hónapja #302947 Írta: icke
Üdvözletem!

Most péntekre, holnapra gondoltam :)
Nekem mindegy, mert szerintem bennünk van az egész annyira, hogy akár Tatán is összerakjuk, a döntés nálad...

icke

Több
18 éve 1 hónapja #302946 Írta: gillz

icke írta: Üdvözletem!

Péntek fél három-háromtól? Én ráérek, Cueddot meg Eglart az utóbbi hetekben folyton arra látom lófrálni ilyentájt, ha te is ráérsz, akkor minden isteni :D

icke

melyik péntek, most pénteken pl. akkor még ráérek..
viszont nemtudok jönni Színitoszra, a próbaelőrecsúszás miatt. Cueddot már megkértem, h tartsa meg, de még nem jelzett vissza. tehát akár holnap odamehetünk korábban, csak fixáljuk le :P

Több
18 éve 1 hónapja #302939 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Színművek
Üdv!

Holnap csak jócskán megkésve, valószínűleg beszédtechnikára fogok beesni. Lehet, hogy elébb is, ez még tervezés alatt áll, de négyre semmi esetre sem. (szerintem jó, ha öt órára odaérek).

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
18 éve 1 hónapja #302938 Írta: icke
Üdvözletem!

Péntek fél három-háromtól? Én ráérek, Cueddot meg Eglart az utóbbi hetekben folyton arra látom lófrálni ilyentájt, ha te is ráérsz, akkor minden isteni :D

icke

Több
18 éve 1 hónapja #302937 Írta: gillz

icke írta:

gillz írta: A Vanimeldéset meg összehozzuk szom,bat délután, meg egy összpróba akkor valami eldugott zúgban, és menni fog szvsz.

Üdvözletem!

Szombat délután nekem dolgom van, még nem tudom, meddig, ergo ez nem biztos, hogy működni fog...

icke

hümm. akkor valahogy kitaláljuk. egy próba felelevenítés szvsz elég, ment a párbeszéd is, meg a legvége is.

Több
18 éve 1 hónapja #302936 Írta: icke

gillz írta: A Vanimeldéset meg összehozzuk szom,bat délután, meg egy összpróba akkor valami eldugott zúgban, és menni fog szvsz.

Üdvözletem!

Szombat délután nekem dolgom van, még nem tudom, meddig, ergo ez nem biztos, hogy működni fog...

icke

Több
18 éve 1 hónapja #302934 Írta: gillz

Eruntale/Hanna írta: emberek, mivel jövő héten Tatai találkotó, nem tudom, kimindenki ér rá pénteken próbálni, ezért-mivel amúgy sem állunk túl rózsásan-felvetném az őszi szünetben ( nov3-ig) tartandó próbák lehetőségét.

Cueddo, most pénteken esetleg nem érnél rá...?

:D ugyan nálunk nincs szünet, viszont ráérhetek napközben is, ha éppen nem katalógusos órám van. ergo hétfőn nem érek rá, és pénteken délelőtt. illetve lehet, h zh-m lesz a másik napokon, de amúgy oké.

más: Tatára ugye vinnénk a Jelenetek megfelelő darabjait. Ugyan nem érek rá hétköznap próbéákra, viszont Valakibnek össze kéne szerveznie a jeleneteket, Gondolok itt, Ery jelenetére, Lamyéra, amiket lehet nélkülem is próbálni (esetleg a Morwenes, de, ha Eldamyn nincs, akkor azt nem lehet)
A Vanimeldéset meg összehozzuk szom,bat délután, meg egy összpróba akkor valami eldugott zúgban, és menni fog szvsz.

Cueddo, vállalod a szerepeid Tatára? :P
Szvsz mindenki a saját jelenetepróbáit egyeztesse, esetleg a két jelenetet egy napra hozzátok össze, van átfedés a szereplők között.

Több
18 éve 1 hónapja #302915 Írta: Esgal
Felagund: ratzkha kérdésére én is várnám a válaszod, mely szerint mikor tudsz próbálni, és egyáltalán, akarod-e még ezt csinálni.

ha nem, az sem gond, mert van helyetted ember rá, vagy keresünk, ha nem lesz, csak ezért ne maradj benne.

továbbá, icke, ha erre jársz, és estre fent lennél msn-en lenne néhány kérdésem a figuráddal kapcsolatban.

a darab nemtom, meglesz-e holnapig, a felét már biztosan át tudom adni. annyi lesz belőle, hogy a próbákat, akármikor is, de tudjátok kezdeni.

aki eddig szöveget kapott, az javítgassa nyugodtan továbbra is,. helyesírásilag és elgépelésileg eleve támadható, mentségem a késői időpont és a rohanás továbbra is. ha úgy érzitek, hogy adott helyzetben egfy mondat másként nézne ki jól, írjátok át nyugodtan. nem győzöm hangsúlyozni, mert már az aldarionnál is minden vesszőről megkérdeztétek, hogy szabad-e. igen, szabad. ha viszont komolyabb gebaszokat találtok, életszerűtlen a párbeszéd, vagy így nem viselkedik a karakter, akkor szóljatok, egyeztetünk, és kezdünk a dologgal valamit.
csak olvassátok és gondolkozzatok.

offbeszóltam.

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
18 éve 1 hónapja #302912 Írta: Eruntale/Hanna
emberek, mivel jövő héten Tatai találkotó, nem tudom, kimindenki ér rá pénteken próbálni, ezért-mivel amúgy sem állunk túl rózsásan-felvetném az őszi szünetben ( nov3-ig) tartandó próbák lehetőségét.

Cueddo, most pénteken esetleg nem érnél rá...?

Több
18 éve 1 hónapja #302910 Írta: gillz
Huhh. most és következő pénteken nem érek rá, mert jövő pénteken fellépés van :P ARA:
hétköznap nem árt minél hamarabb egyeztetni időpontot, mert neccesen érek rá, de talán jövő héten csak ráérek valamikor. csak szóljatok még ezen a héten, még péntek előtt.
utána már rendesen lesz időm.

Több
18 éve 1 hónapja #302904 Írta: Ratzkha
Ratzkha válaszolt a következő témában: Színművek
Felagund. Ne vedd sértésnek, de mikor és hány alkalommal tervezel eljönni próbákra? Mert azt én (nem mintha bármit is érne a szavam) kifejezetten ellenjavallanám, hogy az utolsó két próbára beugorva próbáld megcsinálni a szereped. Illetve: tud erről a rendezőasszony? Beleegyezését adta?
Vagy akkor miért vállalod el a szerepet, ha tudod, hogy nem fogsdz ráérni próbálni? Vagy úgyse kell nagyon megerőltetni magunkat, mert ez is csak egy ilyen Tolkienes Amatőr darab? Vagy te már vagy annyira profi, van annyi színpadi rutinod, hogy csak pár próbával is zseniálisan és átütően, az egész társasággal szinkronban meg tudod a karaktert jeleníteni?
Mert ha igen, akkor tök jó.

If you'll tell anyone who will listen but you feel ignored
If nothing's really making any sense at all
Let's talk

Több
18 éve 1 hónapja #302892 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Színművek

Eruntale/Hanna írta: Cue, Felagund, tudom, h más dolgotok van énteken, de egyszer-egyszer aljasul lógásra foglak felszólítani titeket

Amit én a magam részéről aljasul vissza fogok utasítani... :roll:

Our knees do not bend easily

Több
18 éve 1 hónapja #302890 Írta: Esgal
mindenkinek szól: a szöveg szabadon alakítható. ha van jobb szavad rá, mondd úgy. természetesen látom, hogy lehet jobbat is, de nem két hét alatt, esténként. de egyébként használjátok egészséggel.

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
18 éve 1 hónapja #302876 Írta: icke
Üdvözletem!

Jelentem, megkaptam, és pénteken lesz is hozzá egy-két apró megjegyzésem (szóhasználati és egyéb apróságok, leginkább a saját szövegemben). Az új verzió egyébként határozottan mondhatóbb.
Ja, és kötelességemnek érzem jelezni, mint talán az egyetlen, aki megjegyezte annak idején: a Tanácsnok (Lamy) a héten még nem tud próbára jönni, ergo pénteken se lesz.

icke

Több
18 éve 1 hónapja #302867 Írta: Eruntale/Hanna
halihó! mivel az új szövegváltozat még nem elérhető mindenkinek, ezért a holnapi(szerdai) próba még nem lesz megtartva.

PÉNTEKRE viszont kérem, hogy MINDENKI hozza a saját szövegét! (aki még nem szerepel az eddigi négy jelenetben, annak nem kell megjelennie a próbán- de a beszédtechnika erősen ajánlott)
továbbítom a levelet a profilotokban megadott címre, akinek ez nem aktív cím, az jelezze!

*
elküldve, kivéve Illének és Márknak. ha valaki tudja a címüket, és megkapta, továbbítsa nekik, kérem!

és ha valaki nem kapta meg, sikítson itt.
*
szóval, péntekre az alábi személyek kellenek:
Idril, Turgon, Tuor, voronwe, polgárok, Glorfindel, Tanácsnok, Maeglin, Ulmo

Cue, Felagund, tudom, h más dolgotok van énteken, de egyszer-egyszer aljasul lógásra foglak felszólítani titeket

Több
18 éve 1 hónapja #302866 Írta: Esgal
Most már stimmel, köszönöm.

Az első 4 képet, ami oda-vissza összevonások után a tengerparti jelenetet, a tanácsot és a közvetlenül utána történő eseményeket foglalja magába, átküldtem Hannának. Szerdán nem lesz próba, ellenben pénteken igen. Igyekszem az eddigieket mihamarabb kitenni valahová, szólni fogok, ha meglesz.

Cue, küldd már át vmikor a tuoros jeleneted szövegét. fel már nem használjuk szerintem, de alig emlékszem a jelenetedre, és kíváncsi vagyok, h hasonlót írtam-e vagy sem.

OFF, beszóltam.

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
18 éve 1 hónapja #302865 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

én Voronwe vagyok, mindenféle egyeztetések után. mivelhogy nem tudok rendszeresen próbákra járni, szóval sztem így igazságos.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
18 éve 1 hónapja #302848 Írta: Esgal
Gandalf, szerinted mit sz*rakodtam itt fél egyig? bár igaz, nem volt egyértelmű, h a határidőt tartom... azt csináltam, és elvileg el is küldtem, de a csatolmány valahol útközben lemaradt róla. szal, amint hazaérek, elküldöm megint. a citromail nem emntette el, az itteni gépemen meg nincs fönt. 6ra odaér.

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
18 éve 1 hónapja #302846 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Színművek
Esgal, nem tudom, megtetted-e, de ha nem, sürgősen küldd el Hannának e-mailen azt az első négy jelenetet! Még ma éjjelig!
:idea: :!:

Több
18 éve 1 hónapja #302831 Írta: Esgal
ratz, a szerda hannán függ

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
18 éve 1 hónapja #302826 Írta: Ratzkha
Ratzkha válaszolt a következő témában: Színművek
Akkor most szerdán csődüljünk, vagy ne csődüljünk? És Hanna ott lesz? Mindenki menjen? Hol található a szöveg?
(mindez siettetés nélkül, puszta operatív érdeklődés mián, a miheztartás végett érdekelk... :) )
És köszönet Esgalnak, hogy megírja azt amit megír.

If you'll tell anyone who will listen but you feel ignored
If nothing's really making any sense at all
Let's talk

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.074 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére