- Köszönetek: 0
Színművek
Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs |
|
30 | 30% |
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten |
|
20 | 20% |
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr |
|
16 | 16% |
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk |
|
17 | 17% |
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e |
|
8 | 8% |
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom |
|
9 | 9% |
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa ) | |||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ebben az esetben nem kívánok a mai színköri foglalkozáson részt venni. Jó Gondolinozást!
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Cueddo
- Nem elérhető
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Eruntale/Hanna írta: hümm, mit szólnátok egy holnap 5 órai kezdéshez? a 4 nem nagyon fog menni
Négy és öt között odaérek, [size=9:wpcj37oe]ha csak öttől próbálunk, legfeljebb eldumálunk akik korábban ott vagyunk, ill. viszek magamnak elfoglaltságot (olvasnivalóm mint a tenger ). [/size]
Más, bocsi kicsit OFF:
Sürgős: október 21. szombat 19:00-ra szóló egy darab színházjegy az IBS színpad És Rómeó és Júlia előadására eladó, 1800 Ft. Érdekődni 06/30 520 6447, (ha nem veszem fel/ki vagyok kapcsolva, sms)
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Felagund: az eredeti konncepcióban nem volt gond, de mivel a szövegvariánsok miatt teljesen új helyzet állt elő, ezért szerettelek volna megkérni, hogy előreláthatóan szükség lesz, h gyere péntekenként is-nem minden péntekre vonatkozóan. Tudomásul vettem, hogy neked a szerda jó- de sajnos szükség lesz néhány pénteki megjelenésre is, hangsúlyoznám, hogy csak alkalmi jelleggel... de amennyiben nem, akkor kénytelen vagyok mást kitalálni.
- Esgal
- Nem elérhető
Ötletem mindenesetre van. Szóval, az emberhiány ne tartson vissza.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- icke
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Felagund
- Nem elérhető
Ratzkha írta: Felagund. Ne vedd sértésnek, de mikor és hány alkalommal tervezel eljönni próbákra? Mert azt én (nem mintha bármit is érne a szavam) kifejezetten ellenjavallanám, hogy az utolsó két próbára beugorva próbáld megcsinálni a szereped. Illetve: tud erről a rendezőasszony? Beleegyezését adta?
Vagy akkor miért vállalod el a szerepet, ha tudod, hogy nem fogsdz ráérni próbálni? Vagy úgyse kell nagyon megerőltetni magunkat, mert ez is csak egy ilyen Tolkienes Amatőr darab? Vagy te már vagy annyira profi, van annyi színpadi rutinod, hogy csak pár próbával is zseniálisan és átütően, az egész társasággal szinkronban meg tudod a karaktert jeleníteni?
Mert ha igen, akkor tök jó.
Ratz: én ezt a szerepet úgy vállaltam, hogy kikötöttem, hogy kb fényévenkét egyszer tudok próbára járni. Jó volt nekik, hát jó volt.
Amúgy meg nem tudom hova sietünk, mikor egyelőre rendezvény sincs, ahol előadhatnánk...
Our knees do not bend easily
- gillz
- Nem elérhető
icke írta: Üdvözletem!
Most péntekre, holnapra gondoltam
Nekem mindegy, mert szerintem bennünk van az egész annyira, hogy akár Tatán is összerakjuk, a döntés nálad...
icke
hümm. azt hiszem, egyszerűbb, ha Tatára hagyjuk így holnap tuti nem kések el sehonnan
need more brainz. yourz. now.
- icke
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
icke írta: Üdvözletem!
Péntek fél három-háromtól? Én ráérek, Cueddot meg Eglart az utóbbi hetekben folyton arra látom lófrálni ilyentájt, ha te is ráérsz, akkor minden isteni
icke
melyik péntek, most pénteken pl. akkor még ráérek..
viszont nemtudok jönni Színitoszra, a próbaelőrecsúszás miatt. Cueddot már megkértem, h tartsa meg, de még nem jelzett vissza. tehát akár holnap odamehetünk korábban, csak fixáljuk le
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Holnap csak jócskán megkésve, valószínűleg beszédtechnikára fogok beesni. Lehet, hogy elébb is, ez még tervezés alatt áll, de négyre semmi esetre sem. (szerintem jó, ha öt órára odaérek).
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- icke
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
icke írta:
Üdvözletem!gillz írta: A Vanimeldéset meg összehozzuk szom,bat délután, meg egy összpróba akkor valami eldugott zúgban, és menni fog szvsz.
Szombat délután nekem dolgom van, még nem tudom, meddig, ergo ez nem biztos, hogy működni fog...
icke
hümm. akkor valahogy kitaláljuk. egy próba felelevenítés szvsz elég, ment a párbeszéd is, meg a legvége is.
- icke
- Nem elérhető
Üdvözletem!gillz írta: A Vanimeldéset meg összehozzuk szom,bat délután, meg egy összpróba akkor valami eldugott zúgban, és menni fog szvsz.
Szombat délután nekem dolgom van, még nem tudom, meddig, ergo ez nem biztos, hogy működni fog...
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- gillz
- Nem elérhető
Eruntale/Hanna írta: emberek, mivel jövő héten Tatai találkotó, nem tudom, kimindenki ér rá pénteken próbálni, ezért-mivel amúgy sem állunk túl rózsásan-felvetném az őszi szünetben ( nov3-ig) tartandó próbák lehetőségét.
Cueddo, most pénteken esetleg nem érnél rá...?
ugyan nálunk nincs szünet, viszont ráérhetek napközben is, ha éppen nem katalógusos órám van. ergo hétfőn nem érek rá, és pénteken délelőtt. illetve lehet, h zh-m lesz a másik napokon, de amúgy oké.
más: Tatára ugye vinnénk a Jelenetek megfelelő darabjait. Ugyan nem érek rá hétköznap próbéákra, viszont Valakibnek össze kéne szerveznie a jeleneteket, Gondolok itt, Ery jelenetére, Lamyéra, amiket lehet nélkülem is próbálni (esetleg a Morwenes, de, ha Eldamyn nincs, akkor azt nem lehet)
A Vanimeldéset meg összehozzuk szom,bat délután, meg egy összpróba akkor valami eldugott zúgban, és menni fog szvsz.
Cueddo, vállalod a szerepeid Tatára?
Szvsz mindenki a saját jelenetepróbáit egyeztesse, esetleg a két jelenetet egy napra hozzátok össze, van átfedés a szereplők között.
- Esgal
- Nem elérhető
ha nem, az sem gond, mert van helyetted ember rá, vagy keresünk, ha nem lesz, csak ezért ne maradj benne.
továbbá, icke, ha erre jársz, és estre fent lennél msn-en lenne néhány kérdésem a figuráddal kapcsolatban.
a darab nemtom, meglesz-e holnapig, a felét már biztosan át tudom adni. annyi lesz belőle, hogy a próbákat, akármikor is, de tudjátok kezdeni.
aki eddig szöveget kapott, az javítgassa nyugodtan továbbra is,. helyesírásilag és elgépelésileg eleve támadható, mentségem a késői időpont és a rohanás továbbra is. ha úgy érzitek, hogy adott helyzetben egfy mondat másként nézne ki jól, írjátok át nyugodtan. nem győzöm hangsúlyozni, mert már az aldarionnál is minden vesszőről megkérdeztétek, hogy szabad-e. igen, szabad. ha viszont komolyabb gebaszokat találtok, életszerűtlen a párbeszéd, vagy így nem viselkedik a karakter, akkor szóljatok, egyeztetünk, és kezdünk a dologgal valamit.
csak olvassátok és gondolkozzatok.
offbeszóltam.
/Lucifer/
/Ghymes/
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
Cueddo, most pénteken esetleg nem érnél rá...?
- gillz
- Nem elérhető
hétköznap nem árt minél hamarabb egyeztetni időpontot, mert neccesen érek rá, de talán jövő héten csak ráérek valamikor. csak szóljatok még ezen a héten, még péntek előtt.
utána már rendesen lesz időm.
- Ratzkha
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Vagy akkor miért vállalod el a szerepet, ha tudod, hogy nem fogsdz ráérni próbálni? Vagy úgyse kell nagyon megerőltetni magunkat, mert ez is csak egy ilyen Tolkienes Amatőr darab? Vagy te már vagy annyira profi, van annyi színpadi rutinod, hogy csak pár próbával is zseniálisan és átütően, az egész társasággal szinkronban meg tudod a karaktert jeleníteni?
Mert ha igen, akkor tök jó.
If you'll tell anyone who will listen but you feel ignored
If nothing's really making any sense at all
Let's talk
- Felagund
- Nem elérhető
- Esgal
- Nem elérhető
/Lucifer/
/Ghymes/
- icke
- Nem elérhető
Jelentem, megkaptam, és pénteken lesz is hozzá egy-két apró megjegyzésem (szóhasználati és egyéb apróságok, leginkább a saját szövegemben). Az új verzió egyébként határozottan mondhatóbb.
Ja, és kötelességemnek érzem jelezni, mint talán az egyetlen, aki megjegyezte annak idején: a Tanácsnok (Lamy) a héten még nem tud próbára jönni, ergo pénteken se lesz.
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
PÉNTEKRE viszont kérem, hogy MINDENKI hozza a saját szövegét! (aki még nem szerepel az eddigi négy jelenetben, annak nem kell megjelennie a próbán- de a beszédtechnika erősen ajánlott)
továbbítom a levelet a profilotokban megadott címre, akinek ez nem aktív cím, az jelezze!
*
elküldve, kivéve Illének és Márknak. ha valaki tudja a címüket, és megkapta, továbbítsa nekik, kérem!
és ha valaki nem kapta meg, sikítson itt.
*
szóval, péntekre az alábi személyek kellenek:
Idril, Turgon, Tuor, voronwe, polgárok, Glorfindel, Tanácsnok, Maeglin, Ulmo
Cue, Felagund, tudom, h más dolgotok van énteken, de egyszer-egyszer aljasul lógásra foglak felszólítani titeket
- Esgal
- Nem elérhető
Az első 4 képet, ami oda-vissza összevonások után a tengerparti jelenetet, a tanácsot és a közvetlenül utána történő eseményeket foglalja magába, átküldtem Hannának. Szerdán nem lesz próba, ellenben pénteken igen. Igyekszem az eddigieket mihamarabb kitenni valahová, szólni fogok, ha meglesz.
Cue, küldd már át vmikor a tuoros jeleneted szövegét. fel már nem használjuk szerintem, de alig emlékszem a jelenetedre, és kíváncsi vagyok, h hasonlót írtam-e vagy sem.
OFF, beszóltam.
/Lucifer/
/Ghymes/
- Cueddo
- Nem elérhető
- Esgal
- Nem elérhető
/Lucifer/
/Ghymes/
- Gandalf
- Nem elérhető
- Esgal
- Nem elérhető
- Ratzkha
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
(mindez siettetés nélkül, puszta operatív érdeklődés mián, a miheztartás végett érdekelk... )
És köszönet Esgalnak, hogy megírja azt amit megír.
If you'll tell anyone who will listen but you feel ignored
If nothing's really making any sense at all
Let's talk