Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
18 éve 2 hónapja #301593 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Színművek
Kedd és péntek, amikor ráérek, a szerda és hétfő kiesik, csütörtökön Conventus

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 2 hónapja #301592 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Színművek

Artemisz (Erenya) írta: emberek, lesz holnap synithos?

szólok, ha nem lesz ;)
a synithos.atw.hu/forum fórumon, meg szvsz a honlapra is kiírom a hírekhez ;) érdemes elolvasnia annak, aki nem tette még meg.

need more brainz. yourz. now.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 2 hónapja #301581 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Színművek
sziasztok, holnap én nem tudok délután az ajtósira menni
próbabeosztás a jövő hét flyamán várható, jövő péntekre mindenkit kérek az ajtósira

ERY!!! kérlek, nyilatkozz végre, mikor érnél rá!

Több
18 éve 2 hónapja #301575 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Színművek

Artemisz (Erenya) írta: emberek, lesz holnap synithos?

Miért ne lenne?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 2 hónapja #301564 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Színművek
emberek, lesz holnap synithos?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
18 éve 2 hónapja #301471 Írta: Lamy
Lamy válaszolt a következő témában: Színművek
Én ráérek:
H 6-tól
K 5-től, novembertől 2-től
Sz 4-től
Cs 6-tól
P 11-től

Több
18 éve 2 hónapja #301463 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

pénteken kettőtől negyed ötig érek rá.

a megegyezés szvsz remek, csak így tovább :tapsvihar: ;)

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
18 éve 2 hónapja #301462 Írta: Eruntale/Hanna
Gillz, én sem úgy értettem, hogy synithos alatt próbálni, sőt, az a sanda gondolat bontakozott ki bennem, hogy próba előtt nem ártana a szereplőknek egy alapos beszédtechnika és hasonló mókák...

péntek hattól nyolcig? ez megfelel mindenkinek? Tudom, hogy vannak, akiknek nem, de őket kérem gondolják át még egyszer...

Több
18 éve 2 hónapja #301446 Írta: Alyr Arkhon

Ery írta: Most olvastam, hogy az ADS-t lezárták...

A lezárás ma 14-24 óráig érvényes.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 2 hónapja #301445 Írta: Ery
Most olvastam, hogy az ADS-t lezárták...

Καναπή!

Több
18 éve 2 hónapja #301442 Írta: Ery
Ratz: Lehet, hogy előléptetünk...

Καναπή!

Több
18 éve 2 hónapja #301439 Írta: Ratzkha
Ratzkha válaszolt a következő témában: Színművek
Gondolinban milyen szerepet szánnátok nekem? Az a jó kis meghalós, 3 szavas, ugye? Minden próbán ott kell lennem miatta? Mert amúgy elvileg bármikor ráérek hétfő, kedd, szerda, csütörtök délután.. csak gyakorlatilag meg bármi bármikor közbejöhet.
Tehát a péntek nem jó, és a hétévgét is örülnék, ha érintetlenül hagyná a cucc. Amúgy persze veletek szívesen bármit bármikor :P :twisted:
Ratz

If you'll tell anyone who will listen but you feel ignored
If nothing's really making any sense at all
Let's talk

Több
18 éve 2 hónapja #301407 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Színművek

gillz írta: Mikor lesz meg a szöveg, amit meg kell tanulni? Kezdhetjük a jelenlegi változatot, vagy előbb még átnézik a rendezők?

A jelenlegi változat már majdnem a végleges. Gyakorlatilag 1 jelenetet kell még beleírni, a többi szövegen lényegi változtatást nem tervezünk (magyarul 1-2 szó lehet, hogy módosulni fog, vagy akár 1 egész mondat is, de többségében így marad a dolog).

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
18 éve 2 hónapja #301406 Írta: Ery
Ez így elfogadható. Synithos alatt max olyan próba lesz, ami a Synithos tagságot nem érinti.

Καναπή!

Több
18 éve 2 hónapja #301404 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Színművek
Esetleg azt fel tudom ajánlani, hogy az emberek részt vesznek a Synithoson négytől hatig, és utána hattól félnyolcig Gondolint próbálunk :D Beszédtechnika meg a gyakorlatok amúgy sem ártanának, sőt. És, ha tudom, mit próbálunk, akár még hozzákapcsolódó gyakorlatot is ki tudok találni.
Bár, ha mondjuk a Gondolinosok felvételiznénekis, akkor még jobb lenne, már ami a következetességet meg ilyeneket illeti :P de ezt majd élőben találjuk ki.

Mikor lesz meg a szöveg, amit meg kell tanulni? Kezdhetjük a jelenlegi változatot, vagy előbb még átnézik a rendezők?

Synithos alatt ne legyen próba. Thx.

need more brainz. yourz. now.

Több
18 éve 2 hónapja - 18 éve 2 hónapja #301403 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Színművek
A péntek nekem rendkívüli módon megfelelne (lévén aznap 33%-os vasúti kedvezmény), de mivel jelenleg munkanélküli vagyok, az összes többi nap is. :?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
18 éve 2 hónapja #301400 Írta: Eruntale/Hanna
Kedevs Gondolinosok!

az alábbi emberek zengjenek , mikor NEM érnek rá próbálni:
Ery
Artemisz
Ratzkha
Eldamyn
Cue
Felagund
Alyr
Lamy
Eglar

Nekem próbálni valószínű a kedd (5 után) és a péntek lesz jó. EZ utóbbihoz- kedves Synithos, miután elég sok tag érintett a dologban, lehet szó róla, hogy a synithos keretében ezzel foglalkozzunk? (várom a köveket és rohadt paradicsomokat)

Valamint a 3. polgár helyettem úgy néz ki, Momo lesz.
Ery, Barbara, jelezzetek, ti mikor értek rá.

most pénteken én nem tudok menni, egyszeri alkalom, de szeretném, ha addigra összeállna valami próbarend-féle

Több
18 éve 2 hónapja #301330 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek

Panni írta: Talán érdekelheti a csapatot:

Szeptember 23-án nyílt napot tart a Vígszínház. Az elmúlt két éves tapasztalataim szerint, ilyenkor körbe lehet járni az egész színházat, tavaly megmutatták a színészek öltözőjét, meg egyéb ilyen helyeket és be lehet ülni egy darabnak a próbájára. Akit érdekel, további infók a programró: katt

Leguanember írta: Szeptember 23-án inkább gyertek el a beszélgetésre, amely kis kommunánk közeljövőjét kórboncolja ki!

Csodálkoznék ha nem ütköznének a jó dolgok :roll:
de így ofkórz GOMUNCS :wink:

Eruntale: ha kell segítség Gondolin-"logisztikában", dobj meg maillal/privivel. :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
18 éve 2 hónapja #301246 Írta: KÁJ
KÁJ válaszolt a következő témában: Színművek
A hír igaz! :wink:

Minden jelentkezőt szeretettel várunk egy kedves vidám kis csapatba!

további szép estét nektek!

*****by KÁJ*****

Több
18 éve 2 hónapja #301245 Írta: Vénia
Vénia válaszolt a következő témában: Színművek
sziasztok

Nemrég összeállt, amatőr színtársulat keres egy fiút, akinek van ideje (jó vicc, tudom) és kedve szerepelni egy –nem a tolkieni világgal kapcsolatos- komédiában.
A karakter egy laza, pimasz, szókimondó, kicsit otromba, ám de nagyon vicces, és imádnivaló srác, a neve Lenz.
Próbák heti rendszerességgel, leginkább hétvégén, az igényekhez igazodva, hamarosan kezdődnének.
18+ életkor előny.
Akit érdekel írjon pü-t, mailt KÁJnak (a darab írója, rendezője, stb., szal Eru :wink: kekesiagi@gmail.com ) vagy nekem ( smarties@vipmail.hu ) , küldünk szövegkönyvet.

köszke puszka Vénia :)

"Vajon bekerülünk-e valami regébe vagy
énekbe, fel fogják-e olvasni vaskos
könyvekből hosszú-hosszú évek múltán
is"

Több
18 éve 2 hónapja #301228 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Színművek
Szeptember 23-án inkább gyertek el a beszélgetésre, amely kis kommunánk közeljövőjét kórboncolja ki!

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
18 éve 2 hónapja #301211 Írta: Alyr Arkhon
Csak szólnék, hogy a LEPre nem lesz Tünde Tragédiája.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 2 hónapja #301201 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Színművek
Gondolin-próbák: nekem a kedd 18-tól és péntek egész nap lenne jó, végszükség esetén talán a hétvégék.

Több
18 éve 2 hónapja #301184 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Színművek
Talán érdekelheti a csapatot:

Szeptember 23-án nyílt napot tart a Vígszínház. Az elmúlt két éves tapasztalataim szerint, ilyenkor körbe lehet járni az egész színházat, tavaly megmutatták a színészek öltözőjét, meg egyéb ilyen helyeket és be lehet ülni egy darabnak a próbájára. Akit érdekel, további infók a programró: katt

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
18 éve 2 hónapja #301162 Írta: Eruntale/Hanna
Ádám : természetesen ott leszek :)

Több
18 éve 2 hónapja #301135 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Színművek

Kincső (Thilanna) írta:

Rabyn írta:

Eruntale/Hanna írta: remek. eszerint teremtünk egy nyocadik napot :)
Többiek?

megszavazom!
Amugy... hétvégi próbák?

Jah, támogatom :D
Hétvége: Szombat oké (amikor nem utazom el :P ), vasárnap 5-ig Főnixben vagyok, ha nagyon muszáj, akkor este :roll:

Gillz pedig szombaton van Főnixbe..
Nekem nincs bajom a hétvégi próbákkal, de ne legyen offense, mert más programom lesz, ergo: hétvége bizonytalan.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
18 éve 2 hónapja #301122 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek

Rabyn írta:

Többiek?

megszavazom!
Amugy... hétvégi próbák?

Jah, támogatom :D
Hétvége: Szombat oké (amikor nem utazom el :P ), vasárnap 5-ig Főnixben vagyok, ha nagyon muszáj, akkor este :roll:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
18 éve 2 hónapja #301103 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Színművek

Többiek?

megszavazom!
Amugy... hétvégi próbák?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 2 hónapja #301102 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Színművek
Üdv!

Hanna, jössz pénteken TüT-tanácsra?

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
18 éve 2 hónapja #301096 Írta: Eruntale/Hanna
remek. eszerint teremtünk egy nyocadik napot :)
Többiek?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.179 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére