- Köszönetek: 0
Színművek
Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs |
|
30 | 30% |
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten |
|
20 | 20% |
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr |
|
16 | 16% |
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk |
|
17 | 17% |
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e |
|
8 | 8% |
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom |
|
9 | 9% |
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa ) | |||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Eruntale/Hanna írta: Kedves GONDOLIN!
Hiányzol. Úgy érzem, nekünk okvetlen találkozni kéne. Sokszor. Úgy érzem, valami baj történik majd, ha hetente legalább egyszer nem láthatlak. Újra és újra látni akarlak. Lehet, hogy te nem hiszed még el magadról, de én biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan várnak rád. Arra, hogy elbukj. Kérlek, ne fossz meg ettől.
Magyarán szólva, mindenki valljon színt, mikor érne rá próbálni. Aki megteszi, kap tőlem egy kocka csokit.
És bocs a stílusért, a latin nyelvkönyv zombivá változtatott és megette az agyamat.
Péntek és szerda kivételével bármikor:)
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- icke
- Nem elérhető
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Kedden kb.f4-től
Szerdán kb. 4-f5-től
Csütörtökön kb. f3-3-tól
Pénteken Synithos, tehát nem...
Meg amikor TüT-próba van, akkor sem, de ez remélem evidens
(Alyr: írtam mailt.)
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- gillz
- Nem elérhető
Eruntale/Hanna írta: Kedves GONDOLIN!
Magyarán szólva, mindenki valljon színt, mikor érne rá próbálni. Aki megteszi, kap tőlem egy kocka csokit.
Hétfőn négy után
szerdán hat után (az esti órát még nem tudom, kötelező-e, lehet, h nem és akkor egész délután)
kedden, csütörtökön és pénteken biztos nem.
(kedden négyig esetleg, meg csütörtök délelőtt, illetve valszeg péntek délelőtt )
need more brainz. yourz. now.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Ha túl sokan nem értek rá, jelezzétek és áttesszük csütörtökre.
Valamint azonnali hatállyal szereplőket keresek egy igen hálás, de nehéz szerepre, a Tünde Tragédiájában Feanorra.
Kvázi ezen áll vagy buki, hogy LEPen előadhatjuk-e.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Hiányzol. Úgy érzem, nekünk okvetlen találkozni kéne. Sokszor. Úgy érzem, valami baj történik majd, ha hetente legalább egyszer nem láthatlak. Újra és újra látni akarlak. Lehet, hogy te nem hiszed még el magadról, de én biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan várnak rád. Arra, hogy elbukj. Kérlek, ne fossz meg ettől.
És bocs a stílusért, a latin nyelvkönyv zombivá változtatott és megette az agyamat.
- Cueddo
- Nem elérhető
FONTOS!!!
ma döntöttünk róla, hogy a félreértések elkerülése végett
mostantól fogva minden Synithos-ügyet csak és kizárólag a Synithos fórumán fogunk megbeszélni.
nincs másik információs csatorna, ebbe a színműtopicba ezentúl nem kopipésztelek már át semmit. mindenki figyelje a Synithos-fórumot. ha esetleg nem jön be (van néha úgy), akkor hívjatok fel engem, és válaszolok a kérdésekre.
döntöttünk még sok más dologról is, ezekről olvashattok majd a synithos.atw.hu/forum címen, a Híreknél.
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Esgal
- Nem elérhető
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- gillz
- Nem elérhető
- Laurelen
- Nem elérhető
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Fél négykor végzem, és kb. negyed öt, mire odaérek.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Kincső
- Nem elérhető
- icke
- Nem elérhető
OFF
gillz, az "underline" nem tudom, mennyire létező szelektor, de erre, amire akartad, a "text-decoration"-t szokás használni (értsd: azzal tünteted el az aláhúzást) Egyébként meg segítség a továbbiakhoz.
/OFF
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- gillz
- Nem elérhető
gillz.uw.hu/
ha ez tetszik, akkor felrakom rá a tartalmat is, és mehet a nemtommelyik tárhelyre
- gillz
- Nem elérhető
Ha valóban ez a helyzet, akkor asszem mi, dolgozó népek kihagyjuk a színjátszókör foglalkozásait ..
No, a helyzet az, h szóltok, h mikorra értek oda
akiről tudunk, azzal nincs semmi baj.
Viszont csöndben jön be, és nem köszönget, azt majd szünetben.
Hányra értek oda kábé? Erytől hallottam már, h azért nagyjából oda tud érni, Balázs, te olyan 4-negyed5, jól sejtem?
Ja, asszem fogunk leülni/fetrengeni - szóval a próbaruha még mindig ajánlott.
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Cueddo írta:
khömm. szerdán és pénteken Sen-jün-próba volt beírva.
ELSŐ SYNITHOS:
szeptember 8., péntek 15.45 - Ajtósi
NEM négy óra, háromnegyed négy! késést nem toleráljuk mostanmár. első Sen-jün-próba ugyanaznap, 18.00-tól.
Ery kérésére..
Ha valóban ez a helyzet, akkor asszem mi, dolgozó népek kihagyjuk a színjátszókör foglalkozásait ..
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Ery
- Nem elérhető
- Eglarcarien
- Nem elérhető
csak gondoltam, h szólok...
Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
- gillz
- Nem elérhető
A király szándékosan hisztis. Nem rátermettség, hanem leszármazás alapján lett király Szóval ez volt a koncepció, és ezek szerint még erősebbnek kell lennie, h egyértelműen lejöjjön a szándékoltság.
A többit nyugodtan fontoljátok meg, max a legközelebbi (október végi) próbán majd mást mondok
Pénteken lesz színitosz, 3-tól felvételi, háromnegyednégyitől pedig átöltözés, bemelegítés és satöbbi. Ne késsetek, légyszíves, mert nem engedjük be azokat, akik nem szólnak előre. Csak az első szünetben. Amit nem mondok meg, h legyen már súlya a dolognak
- Lamy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Esgal
- Nem elérhető
Először is leszögezném, hogy rossz nem volt, de azért volna még mit csiszolni rajta.
Általános dolog az ÁTÉLÉS. Néha nagyon jó és hiteles volt egy-egy pillanat, néha viszont sikerült úgy mondani a szöveget, mint mikor a kisiskolások felolvassák. És nem értettem, hha egyszer megy, mért nem megy máskor. A hitelességre figyeljetek mán oda - ha már jelmez összekapkodott, meg a díszlet is minimalista, akkor tessék a játékkal lekötni a népet.
Ring: tulképp tetszett, de valahogy az volt az érzésem - amit később Alyr által megerősítve láttam - hogy annyit gyakorolta a kiborulós részeket, hogy a többi dolog rovására ment. A caltassalveszekedős meg a boszorkányúrralszembepofázós meg a szerelmiháromszögtőlvégefelékiborulós dolgok tetszettek, de a többire is kéne kicsit figyelni, mert sokszor - érzésem szerint - nem azt az érzést hozta, amiről a szöveg szólt, és ami az eredeti elképzelés volt, pl. hogy van az, h mikor Anganel fűzi, nem látszik semmi Nainnán, még majdnem nem is érdekli, a végén meg már "övé a szíve".
Ery: több mozgás kéne. Úgy nem lehet behálózni valakit, ha csak áll az ember zsebre dugott kézzel. Mellesleg, én úgy éreztem, hogy ez a visszafogott beállás kicsit a beszéd kárára is van, mmint az se volt az a hűde-csábítós szöveg. Így a darab későbbi eseményei, ha érthetetlenek nem is, de kicsit okafogyottak lesznek.
icke: tényleg sokat áll háttal. És nekem nem jutott volna eszembe ilyen frappánsan, h olvasson Hmaletet, de az van, h ezt kéne.
Ratzkha: vele csak annyi volt a probléma, hogy nagyon nem úgy viselkedett, mint egy király, inkább úgy, mint egy enyhén becsiccsentett suhanc, akinek valahol mindegy. Több komolyságot, és szebb szövegformálást.
Drímör: Barahirral kapcs. nem illik semmit sem mondani, eleve kalapemelet, hogy 2,5 nap alatt bevágott egy ekkora szerepet. Viszont, a hangjátékrészben szerintem lehetne "erősebb" az a Boszorkányúr...
Narb: jó volt, de a végén, mikor Nainnát vigasztalja-győzködi Barahirral együtt, ott kicsit bizonytalannak éreztem.
Kincső: nem volt rossz (az a három mondat... ), pláne, h ő is csak úgy beugrott...
Cue: egyenletesen jó volt - olyan megbízhatóan unalmas, mint amilyen Ergalas valójában lehetett ez pozitív kritika, csak jól titkolom és a zombi a végén - hát, félelmetes volt, tetszett.
Artemisz: Egszer és mindenkorra el kéne felejtenie azt, hogy pátosz. Patetikusan nem lehet hitelesen félni - pláne, hogy a szerep szerint úgy be van sz*rva attól a Boszorkányúrtól, hogy még egy énekessel is összekeveri.
Ja, és Leguán: nekem ő is maximálisan tetszett - a kipróbált, régi öreg bútordarab hadvezér - és tetszett az a Lenin-fiú jelmez.
Hát, kb. ennyi, jó részét személyesen is kifejtettem az illetékeseknek, kövezni meg, mint mindig, most is szabad, mellesleg, ha nem szabadna, úgyis kapnék attól, akinek nem tetszik. Bye...
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Olorin.papa írta:
De még nem is profik!Rabyn írta: Mellesleg annyira már nem amatőr a társaság.
Bocs
Nem leszólni akartam a T.Társaságot, mert minden elismerésem a tiétek, mert nagyon nagyot vállaltok egy-egy ilyen fellépéssel. :bounce:
De a jelen esteben amikor a társaság egy része színisuliba jár, a másik része meg tanul az egyiktől a Synithos által, a hozzászólásod nagyon erősen negatív volt.
Ery: Vmikor szeptemberben lesz a tv2-n a Halj meg máskor (dia anothert day) az utolsó Pierce Brosnanos Bond film.
Tényleg, nem lehetne h Ery legyen az új Bond?
Az öltöny jól áll neki...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ery
- Nem elérhető
- Olorin.papa
- Nem elérhető
De még nem is profik!Rabyn írta: Mellesleg annyira már nem amatőr a társaság.
Bocs
Nem leszólni akartam a T.Társaságot, mert minden elismerésem a tiétek, mert nagyon nagyot vállaltok egy-egy ilyen fellépéssel. :bounce:
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- mioni
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
"Mert mikor szeretünk, mindig jobbak akarunk lenni, mint amik vagyunk."
/P.C./
- Rabyn
- Nem elérhető
Olorin: Nem láttad a darabot, lécci ne szólj bele. Mellesleg annyira már nem amatőr a társaság. Én tavaly időkiesés idén pedig egyéb (térdbeli) problémák miatt nem tudok komolyan részt venni a munkában. De segíteni bármikor bármit még mindig.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Laurelen
- Nem elérhető
you've already done it...Dreamer_KF írta:
Olorin.papa írta:
Rabyn írta: Én aztat szeretném tanácsolni, hogy Ne forduljatok háttal a közönségnek ha beszéltek. Menet közbe persze más, de Ickénél többször is volt, hogy háttal ált. Oldalasan inkább ugyanis így alig hallottuk amit mondott, pedig nem ültünk messze.
Persze ezek tipikus amatör hibák, ami érthető is, mert a színész mesterségnek sok apró trükkje van, amit nehéz kifigyelni a színházba, csak megtanulni, hiszen ez is egy komoly szakma.
Erőt veszek magamon, és nem reagálok.
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Kincső
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Olorin.papa írta:
Rabyn írta: Én aztat szeretném tanácsolni, hogy Ne forduljatok háttal a közönségnek ha beszéltek. Menet közbe persze más, de Ickénél többször is volt, hogy háttal ált. Oldalasan inkább ugyanis így alig hallottuk amit mondott, pedig nem ültünk messze.
Persze ezek tipikus amatör hibák, ami érthető is, mert a színész mesterségnek sok apró trükkje van, amit nehéz kifigyelni a színházba, csak megtanulni, hiszen ez is egy komoly szakma.
Erőt veszek magamon, és nem reagálok.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Olorin.papa
- Nem elérhető
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."