Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
21 éve 3 hónapja #135257 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Vilya írta: Lenne egy kérdésem:
Hogy lehet valakinek saját avatarja? Lehet egyáltalán?

Lehet, persze. (Nekem is az van... :wink: ) Gyűjtesz sok új avatárt (keresel képeket, és kivágod belőlük a megfelelő részeket, max. 80x80 pixel méretben), beküldöd Svindlernek, és kaphatsz sajátot. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #135256 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

elodyke írta: Hi all
ha mar a hianyol-okról van szó
én meg azokat a képeket hiányolom, amit a Hegyalján csináltatok rólam
mikor akarjátok őket elkuldeni nekem
pedig azok a jo kis Hennás képek
:(

Mondd jóbarát, s lépj be
:)

keretik Telcontarnal, vagy Orome/Peredhilnel ugrabugralni ezugyben, ok az illetekesek

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #135224 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Üdv!

Lenne egy kérdésem:
Hogy lehet valakinek saját avatarja? Lehet egyáltalán?
Előre is köszi a válaszokat!

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 3 hónapja #135217 Írta: elodyke
Hi all
ha mar a hianyol-okról van szó
én meg azokat a képeket hiányolom, amit a Hegyalján csináltatok rólam
mikor akarjátok őket elkuldeni nekem
pedig azok a jo kis Hennás képek
:(

Mondd jóbarát, s lépj be
:)

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
21 éve 3 hónapja #135057 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Aiya!

Hianyolom a Tesco Gazdasagos topicomat.... ß(((( ß)))

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
21 éve 3 hónapja #135013 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Svin, Sil, köszi a segítséget! [size=9:26m8gtnm](Úgy tényleg letolti.... Igaz, közben megszakadt párszor a vonal, és társai, de egy éjszakányi szenvedés után megvan!)[/size]

Több
21 éve 3 hónapja #134990 Írta: svindler

Nimdorc írta: Nem, ugy, hogy letoltenem, mert online nem tudom lejatszani. QuickTimeom van.
Szoval a kerdes az, h honnan lehet letolteni? [size=9:3cvzswfb](mert innen nekem csak lejatszani lenne hajlando, de par masodperc utan mindig megakad)[/size]

Azert akad meg mert lassu a neted, es csak a film elejet toltotte le egyelore. ha tovabb is varnal, akkor docogosen, de lajatszana idovel (turelem ;) ), aztan ha vegig lejatszotta, akkor mar ujra le birnad jatszani, akadozas nelkul.

De tedd azt amit Sil javasolt. Jobb eger gombbal klikk a video file linkjen, es "Cel mentese mas neve..." / "Save as...". Igy le tudod menteni magadnak.

Több
21 éve 3 hónapja #134857 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Nimdorc: Azon a linken ne simán kattints, hanem jobb egérgomb, cél mentése más néven... :wink:

Tears unnumbered

Több
21 éve 3 hónapja #134855 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Nem, ugy, hogy letoltenem, mert online nem tudom lejatszani. QuickTimeom van.
Szoval a kerdes az, h honnan lehet letolteni? [size=9:3sal8sme](mert innen nekem csak lejatszani lenne hajlando, de par masodperc utan mindig megakad)[/size]

Több
21 éve 3 hónapja #134756 Írta: Sil
Nimdorc: Ez most kicsit zavarosnak tűnik nekem... (De lehet, hogy csak túl késő van... vagy korán...) :roll:
Szóval úgy érted, letöltötted az előzetest, csak lejátszani nem tudod, mert nincs hozzá QuickTime-od?
Azt innen lehet beszerezni:
www.apple.com/quicktime/download/

Tears unnumbered

Több
21 éve 3 hónapja #134754 Írta: nido
Nem tudom lejatszani a RotK elozetest [size=9:jgdeovav](szives-oromest alairom, hogy itt a baj, olyan meg nem volt, hogy csak ugy, online vmi elsore ment volna neki...)[/size], a gond az, hogy hulye fejemmel meg nem jottem ra, hogy honnan lehetne letolteni. Elore is kosz minden segitseget.

Több
21 éve 3 hónapja #134432 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

E. Eia Ayna írta:

Fiona írta: Ha jobban megnéznéd édes egyetlen Eia :) akkor látnád, hogy a 255 avatar teljesen pontosan megegyezik a 192-es avatarral. Például......

Ha jobban megnézed sós Fiokám :mrgreen: akkor látnád, hogy 255 avatar nem egyezhetem meg egy 256-al, legalábbis elég kicsi a valószínűsége.. szerintem ez Svinnek is feltűnne. Az, hogy a nok255-ös és 192-es ugyanaz az avatar, az más. De nem ugyanaz. nézd meg a méretet és a színárnyalatot. Például....
Egyébként meg úgy lehet, hogy 2 különböző ember (majdnem) ugyanazt az avatart küldte el.

Jhaj, most ennek annyira hatalmas különbségnek kell lennie, hogy kétszer rakják be ugyanazt a képet más arnyalatban, hogy az eszméletlen...... Mert a nőciknél gondoltam......... Ha ez nem tragédia akkor oké, de ez részemről Tragedy. Megártott volna az az egy bögre tejecske??? :D

Mia z hogy sós Fiokám??? :evil: :twisted: :? :) :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 3 hónapja #134430 Írta: E. Eia Ayna

Fiona írta: Ha jobban megnéznéd édes egyetlen Eia :) akkor látnád, hogy a 255 avatar teljesen pontosan megegyezik a 192-es avatarral. Például......

Ha jobban megnézed sós Fiokám :mrgreen: akkor látnád, hogy 255 avatar nem egyezhetem meg egy 256-al, legalábbis elég kicsi a valószínűsége.. szerintem ez Svinnek is feltűnne. Az, hogy a nok255-ös és 192-es ugyanaz az avatar, az más. De nem ugyanaz. nézd meg a méretet és a színárnyalatot. Például....
Egyébként meg úgy lehet, hogy 2 különböző ember (majdnem) ugyanazt az avatart küldte el.

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 3 hónapja #134429 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

E. Eia Ayna írta:

Fiona írta: Én csak azt szeretném kérdezni, hogy az avatar galériában miért van egyes avatarokbol kettő???????

Fio, mit ittál az este? :evil3: Nekem mindenbő egy van... 8O

Ha jobban megnéznéd édes egyetlen Eia :) akkor látnád, hogy a 255 avatar teljesen pontosan megegyezik a 192-es avatarral. Például...... És én azt este egy bögre meleg tejet szokam inni... :twisted:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 3 hónapja #134350 Írta: E. Eia Ayna

Fiona írta: Én csak azt szeretném kérdezni, hogy az avatar galériában miért van egyes avatarokbol kettő???????

Fio, mit ittál az este? :evil3: Nekem mindenbő egy van... 8O

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 3 hónapja #134204 Írta: Fio
Én csak azt szeretném kérdezni, hogy az avatar galériában miért van egyes avatarokbol kettő???????

Több
21 éve 3 hónapja #134161 Írta: Erda niire (Area)
Már minden OK. Nem tudom mi lehetett a baj. Egyszerúen nem akarta elfogadni a szövegeim. Átfogalmaztam minden mondatom, és akkor már jó volt. :?

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 3 hónapja #134079 Írta: svindler

Erda niire (Area) írta: Pliiiiiiiiiiiiiiiiz csináljatok valamiiiiiiiiiiiiit!!!!!!!! Két napja nem tudok hozzászólni a versek topichoz! Könyi segítsetek! :cry: :closed: :bawling: :crazy:

En tudtam hozzaszolni, es szerintem masok is tudnak irni bele. Szoval esetleg nalad lehet valami gaz.
Probalkozz ujra, esetleg kilepni a forumrol, a bongeszot bezarni, es ujra belepni, stb...

Több
21 éve 3 hónapja #133996 Írta: Erda niire (Area)
Pliiiiiiiiiiiiiiiiz csináljatok valamiiiiiiiiiiiiit!!!!!!!! Két napja nem tudok hozzászólni a versek topichoz! Könyi segítsetek! :cry: :closed: :bawling: :crazy:

Több
21 éve 3 hónapja #133904 Írta: Erda niire (Area)
Helló! Lenne egy panaszom. Tegnap nem tudtam szerkeszteni a hozzászólásaimat a Versek topicban, ma már hozzá se tudok szólni. Lécci csináljatok valamit!!!! :cry: :cry:

Több
21 éve 3 hónapja #133533 Írta: Coralie
Köszönöm szépen!

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 3 hónapja #133420 Írta: Sil
Nimrodel Melian:
1) Ugyanúgy, mint máshol: a tag-ekkel. Pl. ha félkövér betűt akarsz, és közé kell tenni, és így tovább. Emotikont beszúrni az aláírásba az emotikon kódjával tudsz (ezt akkor láthatod pl, amikor írod a hozzászólásodat, és beszúrsz egy emotikont, vagy ha beidézel egy másik hozzászólást. Pl.: :-) , :arrow: , meg ilyenek.), a másik megoldás pedig a képként való beszúrás az img taggel.
2) Az img tag segítségével. (A hozzászólás írásakor fent vannak azok a kis szürke gombok, ott az img is jobboldalt). Kijelölöd a linket, és megnyomod az img gombot. Ikonnál nagyobb képet ne szúrj be, lassítja a fórumot, és helyet foglal.
3) szöveg

Tears unnumbered

Több
21 éve 3 hónapja #133414 Írta: Coralie
Lenne pár kérdésem:
1) Hogyan lehet az aláírásomban formázott betűt használni és hogyan lehet Emotikont beszúrni?
2) Hogyan lehet úgy beszúrni egy képet, hogy maga a kép látszódjon, és ne a cím?
3) Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy egy hosszú cím helyett csak egy szöveg látszódjon (pl. Katt ide, Nézd meg...)?

Előre is köszönöm a segítséget!

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 3 hónapja #133377 Írta: Fekete Gábor
Sziasztok!
Elnézéseteket kérem, hogy másodszor is a fórumon keresztül panaszkodom, de a múltkori e-mail cím elveszett. Két problémával szeretnék hozzátok fordulni:
I.,A Fekete Gábor (137.)képét, ismét felcseréltétek a vele szomszédos Bágyi Melindáéval (138.), és ezt a hibát szeretném immáron másodízben Korigáltatni.
II.,A Hegyalja-fesztiválon készült képeket a galéria nem tartalmazza, ami nem is lenne gond, ha ígéretetekhez híven elkülditek e-mailben.Ha esetleg ez az e-mail cím elvesztéséből adódik, akkor ezen úton-módon ismét megadom: f.gaboca1@freemail.hu
Előre is köszönöm, és üdvözlök mindenkit aki kint volt Tokajban.

Több
21 éve 4 hónapja #131567 Írta: Arlith
Régóta először nem a hibás üzenetet írta ki ma a versek topicban, háromszor is :D

"God's away, God's away
God's away on business, business"

Több
21 éve 4 hónapja #131440 Írta: svindler

Nilraen írta: tehát:
1:az e-mail nevü mezőbe beirom az új e-mailomat
2:a jelszó nevű mezőbe beirom a jelszavamat(ugyanazt ami eddig volt,ezen nem változtatok)
3:rámegyek a "mehet" gombra

Igy kell csinalni.
Vagyis az email helyere beirod az uj cimedet, es a Jelenlegi jelszó: mezobe pedig az aktualis jelszavadat.
A tobbi mezot ne valtoztasd, csak ezt a kettot.

Ha igy sem megy ird meg priviben nekem mire szeretned valtoztatni az e-mail cemdet es en atallitom.

Oisin:
Ideiglenesen javitva.
Szoljatok ha van meg topic ahol tovabbra is el ez a problema.

Több
21 éve 4 hónapja #131430 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Mai "Ebben a topicban nincsenek hozzászólások" típusú hibák: Kreatív szekció/Versek, Közösség/Beszélgetős topic. Svin van már ötleted hogy ez miért van? Hibás vmelyik php rutin? Vagy az SQL elérhetőségével lehet baj?

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 4 hónapja #131304 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Nem tudtok egy helyet,ahol a hivatalos autogram kártyákat lehet letölteni?(autogram nélkül)Ian McKellen-é már megvan,de a többit sehogy sem találom.

[size=9:e553mb2d]Bocsánat,hogy ide írtam.[/size]

I make my own luck.

Több
21 éve 4 hónapja #131280 Írta: Nilraen
Egyik sem működik!!!!!! :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:

Azért nagyon köszönöm a segítséget!

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 4 hónapja #131267 Írta: Sirgon Esgalnor
Nilraen\n

Reménytelen.... :(

akkor meg 2x irja ki...
"A jelenlegi jelszó nem egyezik meg az adatbázisban lévővel"
"A jelenlegi jelszó nem egyezik meg az adatbázisban lévővel"
már kicsit kezd igegesiteni a bénaságom :rmad2:[/quote

Ha a jelszavadat nem akarod megváltoztatni, akkor próbáld üresen hagyni a jelszó mezőket és csak az új mail címedet írd be.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.808 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére