Vélemények a honlapról és a fórumról
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nagyon jó lett.
Teljesen lenyűgözött.
8O
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ery
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Brisa
- Nem elérhető
A feltöltés menete:
1. Belépsz a főoldalon bal oldalt. (A felhasználónév és a jelszó ugyanaz, mint itt a fórumon.)
2. Kreatív Szekció 'Új írás'
3. Cím: A nickneved és a műved címe.
4. Leírás: Ide pár megjegyzés, hogy mit kell tudni a művedről. (TEHÁT NEM IDE KELL BEMÁSOLNI AZ ÍRÁSODAT!!!)
5. Jobb oldalt válaszd ki a kategóriát!
6. 'Mentés' gomb.
7. Hozzászólás: Ide bemásolod a művedet. Ha kép is tartozik hozzá (illetve csak képet akarsz betenni), akkor az előugró ablaknál fel tudod tölteni a .jpg fájl-t, amelyet oda illeszt be, ahol a kurzor van.
8. Az írásodat formázni is tudod, a fórumban megismert módon, valamint meg is tudod nézni, mielőtt elmenti.
9. 'Mentés' gomb.
10. Nem kerül ki az írásod automatikusan az oldalra. Várnotok kell, amíg engedélyezem. Előfordulhat, hogy elbaltázzátok a dolgot, de ne essetek pánikba. Csináljátok meg újra, a rosszat meg kitörlöm.
Ez nemcsak a Kreatív Szekción belül igaz, henem minden más helyen is. Csak ott Sviné az engedélyezés joga.
Ja és még valami: kategóriánként különbözik, hogy mennyi képet tudsz feltölteni. Tapasztaljátok ki.
lázadó: Nem fehér, hanem halvány drapp-rózsaszín a site színe.
Brisa
- lázadó
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Meg szabad kérdezni, miért pont fehér? Nincs vele semmi bajom, nagyon állati lett, csak érdekelne, van e valami jelentése a fehérnek, vagy csak ezt találtátok szinpatikusnak.
Tényleg nagyon jó.
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
Vélemény röviden: csodálatos, gyönyörteljes, imádnivaló!
"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
- Lora
- Nem elérhető
Az oldal annyira jó + minden, h szó nincs rá!
Gyöngycem (voltam valaha)
- Olosta
- Nem elérhető
Gratulálkok mindenkinek, aki részt vett az új tolkien.hu elkészítésében!!!
Az oldal egyszerűen gyönyörű!!! Amikor először megláttam, azt hittem lefordulok a székről! 8O Egészen egyszerűen leesett az állam és 10 percen át csak ültem, és bámultam. Annyira tetszik a dizájn, hogy majdnem sírvafakadtam a gyönyörűségtől, mikor megláttam.
Na jó, még nagyon elbízzák magukat a készítők, úgyhogy abba hagyom az istenítésüket.
Még egyszer GRATULÁLOK!
Atenio!
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- elf
- Nem elérhető
Képeket ide nem szokás beszúrni, csak linkeket, kis ajánló szöveggel, mert lassítja a fórumot. Az indexen és az rtl online-on találsz olyan GyU topicot, ahol képeket szúrnak be tömegével.
Avatárnak hívják a saját képet a nevünk alatt, és egyedihez úgy juthatsz, ha sokat teszel a Tolkien.hu-ért , pl. gyűjtesz sok GyU témájú avatárt, és elküldöd Svinnek, vagy emotikonokat keresel
Jó szórakozást itt minálunk.[/quote]
Hello!! Hát köszi szépen, akkor majd igyexem meg minden :ĐĐ
Elen síla lúmenn' omentielvo!
- Supersonica
- Nem elérhető
elf írta:
Sziasztok!! Most regisztráltam ebbe a fórumba és tökre tetszik!!
Volna egy kérdésem: lehet képeket beszúrni? És saját képet feltölteni, ami ott van a nevünk alatt?
Szia!
Képeket ide nem szokás beszúrni, csak linkeket, kis ajánló szöveggel, mert lassítja a fórumot. Az indexen és az rtl online-on találsz olyan GyU topicot, ahol képeket szúrnak be tömegével.
Avatárnak hívják a saját képet a nevünk alatt, és egyedihez úgy juthatsz, ha sokat teszel a Tolkien.hu-ért , pl. gyűjtesz sok GyU témájú avatárt, és elküldöd Svinnek, vagy emotikonokat keresel
Jó szórakozást itt minálunk.
- elf
- Nem elérhető
Sziasztok!! Most regisztráltam ebbe a fórumba és tökre tetszik!!
Volna egy kérdésem: lehet képeket beszúrni? És saját képet feltölteni, ami ott van a nevünk alatt?
Elen síla lúmenn' omentielvo!
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Nem.olorin.papa írta: Sil! Te is ilyen "rejtett" felhasználó vagyol? :biggrin2:
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Sil írta:
A rejtett felhasználók nevét nem lehet látni a Fórum főoldalán, alul, amikor be vannak jelentkezve. A Profilnál lehet beállítani.hobbit írta: U.I:mi az , hogy rejtett felhasználó?
Sil! Te is ilyen "rejtett" felhasználó vagyol? :biggrin2:
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Ez a kedvenc magyar GYU-ás lapom.
A fórumról meg csak annyit, hogy nagyon de nagyon jó. Az elmúlt év folyamán innen tudtam meg a legtöbb információt a filmekről, a könyvekről, egész Középföldéről és Tolkien egész munkáságáról.
Mindent köszönök az oldal készítőinek.
- Nilraen
- Nem elérhető
Gondolom már mondták egy páran,de azért most én is mondom:
ez a fórum egyszerüen KIRÁLY SŐT FANTASZTIKUS!!! és tök jó hogy
végre valahol lehet dumálni olyan dolgokról amik Tolkienhez kapcsolódnak.....
És üzenem a fórum létrehozóinak:1000köszi!
:hello: :up: :dance: :cheers: :dance: :up: :hello:
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Agoura
- Nem elérhető
Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq
- Sil
- Nem elérhető
A rejtett felhasználók nevét nem lehet látni a Fórum főoldalán, alul, amikor be vannak jelentkezve. A Profilnál lehet beállítani.hobbit írta: U.I:mi az , hogy rejtett felhasználó?
Tears unnumbered
- Sil
- Nem elérhető
Bizony, ő írta. Ugye, milyen szép?Legolin írta: Ha már idézetekről van szó, megkérdezném a tied honnan való, Alyr,
mert nagyon tetszik.
(Vagy esetleg te találtad ki?)
Tears unnumbered
- Legolin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
mert nagyon tetszik.
(Vagy esetleg te találtad ki?)
... - very mátalo...
- Hold me.
- I can't.
/Edward Scissorhands/
- elwing
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- hobbit
- Nem elérhető
U.I:mi az , hogy rejtett felhasználó?
Az alagútban ismerkedtünk meg.Mikor kiértünk megláttam,hogy ronda és öreg.Akkor már késő volt.Megszerettem.
-üdv-
- Lora
- Nem elérhető
Arwen! írta: )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ez mi akar lenni? ja, tudom vigyorgás, de minek?
Gyöngycem (voltam valaha)
- Artemisz
- Nem elérhető
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Arwen!
- Nem elérhető
- Rándzsa
- Nem elérhető
Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.
- Nár Altaheru
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- hehe
- Nem elérhető
az a problémám,hogy sehol nem tudok utánna nézni a tünde nyelvnek.
Ha lennétek kedvesek és küldenétek egy-két tippet a kelron@freemail.hu
címre megköszönném.
- Hia
- Nem elérhető
A nevem Hia. Nem sokára - ha minden igaz - belépek a Tolkin Klubba. Serintm nagyszerű, mert engem érdekel Tolkin világa. Persze itt szinte mindenkit.
- Frodo Baggins
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Agh burzum ishi krimpatul"
:gandalf2:
"Így tűntek el a világok, kikötők, révpartok és korall-lagúnák[...]"
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.