- Köszönetek: 0
Vélemények a honlapról és a fórumról
- ÉSzAH
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ez már a régi fórumot is súlytotta, ezért szűkítette le Svin a témák körét és vont össze egyet-kettőt és már most is van jó néhány, amit össze kellene vonni, illetve aminek a témája simán beilleszthető lett volna egy másik topikba.
Ismét kezd a fórum átláthatatlanná válni.
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ragoran
- Nem elérhető
hobbit írta: Hát igen. Még csak most tanulom a tündenyelvet, elnézést. Akkor valószínű, hogy egy pár helyen rosszul írtam. Sajna a Megyében kevesen beszélik a nyelvet. Azért köszönöm, hogy kijavítottál. : Elen síla lúmenn' omentilmo
Ha komolyabban érdekel a tünde nyelv akkor nézz be a "Nyelvek és írások topikba"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- hobbit
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Az alagútban ismerkedtünk meg.Mikor kiértünk megláttam,hogy ronda és öreg.Akkor már késő volt.Megszerettem.
-üdv-
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Csak szurja a szemem...hobbit írta: Elen sila lumen omentilmo.
Elen síla lúmenn' ometielmo. a helyes.
A filmrol, es a velemenyekrol bovebben a Film kategoria, Velemenyek, kritikak topicjaban olvashatsz.
- hobbit
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Namárié! Elen sila lumen omentilmo.
Az alagútban ismerkedtünk meg.Mikor kiértünk megláttam,hogy ronda és öreg.Akkor már késő volt.Megszerettem.
-üdv-
- Yavanna
- Nem elérhető
"Aure entuluva!"
- Telumehtar
- Nem elérhető
franky írta: Nekem határozottan jobban tetszik ez a fajta megközelítése a moderátoroknak és segítőiknek... Köszi Svin
franky:Pont most akartam ide irni ugyanezt De te megelőztél...Szal csak egyetértek
- franky
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Yavanna
- Nem elérhető
"Aure entuluva!"
- franky
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
varda írta:
Tetszik ez a "Valák" "Maiák" besorolás a moderátorok között!
Ez nagyon LOL... Elnézést, de pont azt akartam írni, hogy sztem nem szerencsés a moderátorokat a regular userek fölé emelni még ilyen szinten sem. Pláne nem Isteneknek, és Segítőiknek nevezni őket.... brrrr... olyan diktatorikus... vagy a fene tudja, hátborsózós... de hurrogjatok le, ha túl sok vagyok...
- Varda Tintallë
- Nem elérhető
Tetszik ez a "Valák" "Maiák" besorolás a moderátorok között!
Namárie!
Varda Tintallë
I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...
- Telumehtar
- Nem elérhető
Ime a véleményem a topicról mármint az ujról:
Elöször elég bonyolultnak tünt de igy sokkal hasznosabb dolgokat is lehet csinálni..Pl.:Emotikonok,Profil állitás,Privi üzi stb stb.
Köszi Svin hogy felujitottad a topicot mert igy sokkal egyszerübb és biztonságosabb a topic...
Thanx:Telu
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Ez tartalmaz statikus Forum oldalt. Viszont, hogy hogyan kell stilusfile-t szerkeszteni az azert eleg bonyolult ahhoz, hogy itt kifejtsem.
Aki meg nem csinalt ilyesmit az nezzen utana a CSS file kiterjesztesnek.
A szabvany a www.w3c.org weblapon megtalalhato.
Ezt a felhivast igazabol olyanoknak szantam akik mar csinaltak ilyet.
A temaval kapcsolatos tovabbi hozzaszolasokat az Ohaj, sohaj... topicba vagy privatban kerem!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Ezt már én is kérdeztem régebben (nekem egyáltalán nem engedi lementeni a lapot, biztos védett), de úgy tűnik, már nem aktuális, mert nem kaptam választ. De már egyre jobban tetszik úgy, ahogy van.Egy fangorni írta: Hali Svindler!
Barki, aki hajlandosagot es tehetseget erez magaban a Forum stilusanak kialakitasara, az ne tetovazzon. Ragadjon billentyuzetet, toltse le magahoz statikusan az oldalt, es a tolkien.css (illetve tolkie2.css ) stilus varilasaval alakitson ki sajat stilust! Illetve sajat logokat.
Arra kérlek ÍRD LE, hogy kell ezt csinálni, mert érdekelne, de nem tudo mit jelent statikusan letölteni. Illetve a stíluslapokat, hogy kell letölteni?
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Ody
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Csak a regisztráltatással kellett megszenvednem, de az is sikerült :up: :hello:
- Egy fangorni
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Barki, aki hajlandosagot es tehetseget erez magaban a Forum stilusanak kialakitasara, az ne tetovazzon. Ragadjon billentyuzetet, toltse le magahoz statikusan az oldalt, es a tolkien.css (illetve tolkie2.css ) stilus varilasaval alakitson ki sajat stilust! Illetve sajat logokat.
Arra kérlek ÍRD LE, hogy kell ezt csinálni, mert érdekelne, de nem tudo mit jelent statikusan letölteni. Illetve a stíluslapokat, hogy kell letölteni?
- Sil
- Nem elérhető
A Profilban van egy olyan, hogy Fórum stílusa, ott lehet színt állítgatni. Amikor utoljára néztem, a zöld egy kicsit furcsa volt (legalábbis a sárgás részei). De már én is megszoktam a jelenlegit, igaz, már eredetileg is tetszett ez a szín.Tar-Ancalime írta: Jól hallottam,hogy lehet átállitgatni az oldal színét?Azt meg hogy kell?(Nekem is jobban tetszett a régi zöld fórum-vhogy Középföldésebb volt-de már mexoktam az újat és valójában tökjó!)
Tears unnumbered
- Tar-Ancalime
- Nem elérhető
"A képzelet fontosabb,mint a tudás."
Albert Einstein
- Elendil
- Nem elérhető
És az emotikonokat is nagyon bírom!
Nin o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!
- Elanor
- Nem elérhető
Én alapjábavéve olyan vagyok, aki eleinte rossz szemmel nézi a változásokat, és nem hiszi el, hogy ez tényleg jobb lesz, előnyösebb, de aztán, ha így van, akkor idővel azért beismerem, hogy nem volt igazam.
Bocsi, hogy most így kitörtem, de ezt most muszáj volt leírnom
I feel complete when I feel sick inside
- Ragoran
- Nem elérhető
- Elanor
- Nem elérhető
Minél többen vagyunk, annál jobb, hiszen annál több álláspontból tudjuk megközelíteni a témákat
I feel complete when I feel sick inside
- ram2002
- Nem elérhető
- Szultánia
- Nem elérhető
- Luxane
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
És azt hogy kell? Nekem egyszerűen nem engedi lementeni sehogy.Svindler írta: Ragadjon billentyuzetet, toltse le magahoz statikusan az oldalt,
Tears unnumbered
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Hat ketsegtelen egyik megoldas szinei sem a legjobbak. De tobb nem tellett tolem, es kiserletezgetni nincs nagyon idom.
Viszont itt a lehetoseg, hogy mindenki aki hajlamot erez ra magaban most ilyen iranyu tehetseget megmutassa.
Ezert kozze tetetik:
Barki, aki hajlandosagot es tehetseget erez magaban a Forum stilusanak kialakitasara, az ne tetovazzon. Ragadjon billentyuzetet, toltse le magahoz statikusan az oldalt, es a tolkien.css (illetve tolkie2.css) stilus varilasaval alakitson ki sajat stilust! Illetve sajat logokat.
A beerkezo palyamunkakat kozszemlere tesszuk, es a latogatok szavazatai alapjan legjobbnak itelt (amennyiben meguti a mercet) felkerul a stilusok koze! A gyoztes jutalma egy egyedi avatar! (illetve meg tovabbi fejtores targyat kepezi : egy sorozesre a vendegem, de lehet kijarok neki egy ....@tolkien.hu e-mail cimet, stb... de utobbit meg nem igerehetem 100%-ra)
Akinek fule van hallja meg. Illetve akinek szeme van olvassa el
Svindler
- Sil
- Nem elérhető
Kipróbáltam zölden is, de gyorsan vissza is állítottam. Valahogy úgy nem az igazi, helyenként nem sikerült eltalálni a színeket.
Tears unnumbered
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.