- Köszönetek: 2
Vélemények a honlapról és a fórumról
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
A Hirek kozt olvashatod, hogy mar van zold design. Amennyiben a design kulonbozosegen ezt erted. Ezt mindenki beallithatja a Profil-jaban.
De az oldal designja is meg fog valtozni. Illetve mar meg is van az uj design, csak nincs idom az oldalt teljes egeszeben hozzaigazitani... Az uj designhoz mar passzolni fog.
De mivel sokan kedvelik a zoldet azert abbol is lesz majd egy zold verzio.
Sajnos tenyleg lasabb mint a regi, de nem veszesen lassu. (Legalabbis nalam turheto a sebesseg, de mondjuk nekem eleg gyors kapcsolatom van...). Ezen segiteni sajnos nem tudok.
- Anna
- Látogató
-nem nagyon illik ez a dizájn a site-hoz és Tolkienhez.
-egy icipicit lassú...
-nincs több kifogás, minden elismerésem...
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Dínchamion
- Nem elérhető
A design egy kicsit mintha az RPG.hu-ra hajazna, de nem baj, mert pl.az avatárokkal plusz a többi infoval egy kicsit többet meg lehet tudni a többiekről...
Ja, avatárok: egy kicsit szegényes a választék, de mint tudjuk: a lepényhal először, a remény hal meg utoljára...! Reménykedjünk, feleim![/u]
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Vaníliafagylalt
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Köszönetek: 0
- manó
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.
- amanibhavam
- Nem elérhető
love is the shadow that ripens the wine
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
De mar kesz a zold design amit oly sokan varnak Csak a nincs otthon netem 2 napja, mert a lakotarsam netezes kozben a kabelt elintezte, igy nem birtam meg feltolteni...
De amint felkerul a subSilver es a zold design is hasznalhato lesz.
- amanibhavam
- Nem elérhető
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Illetve mikor belepsz egy topicba, akkor lathatod a topic teteje felett, hogy eppen kik olvassak ugyanazt a temat.
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Rayan
- Nem elérhető
Kösz Svindler, nekem nagyon tetszik az új fórum!
Könnyen kezelhető, végre t'om, ki van online, kaphatok üzenetet,
és egyelőre mindent megtaláltam. Igyekszem avatarokat keresgélni! Annak viszont örülnék, ha lenne egy zöldesebb változat, csak úgy, nosztalgia gyanánt
ÉS klassz lenne, ha meg tudnád oldani, mint a régi fórum esetében, hogy egy adott témában minden egyes oldal elérhető legyen alul, egy linkkel. Mert így borzasztó rossz végignézni egyesével pl. a Frodós fórumon a hozzászólásokat, egyszerűbb lenne, ha pl. csak úgy rá lehetne kattintani mondjuk a 69. vagy a 120. oldalra. Érted mire gondolok?
Kösz, Rayan
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Varda Tintallë
- Nem elérhető
El szeretném mondani, hogy nekem nagyon tetszik ez az új Fórum. Bár amikor először jöttem ide, meglepett a változás. De aztán fokozatosan felfedeztem, hogy milyen sok új lehetőséget ad ez a forma. Ehhez nem árt elolvasni a GYIK-ot, ami szintén nagyon sok jó információval szolgált számomra. A program szerintem nagyon felhasználóbarát, ez meg is lepett, nem vagyok ehhez szokva. És külön nagyon örülök annak a lehetőségnek, hogy figyeltetni lehet az egyes témákat, így nem kell folyamatosan a neten lógnom ahhoz, hogy tudjam, van-e változás ahhoz képest, amikor utoljára jártam a témánál. És az is nagyon jó, hogy nem kapok minden bejegyzésről külön értesítést, hanem csak az elsőről. Így a postaládám se telik be, ha nagyon zajlik az élet a Fórumon.
A színeket meg már megszoktam.
Namárie!
Varda Tintallë
I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Dwin Odiff
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Dwin Odiff írta: Kicsit még furcsa. Valahogy hiányzik a régi, de ez az új most érdekes. Majd kiderül idővel. Az a legrosszabb, hogy nem tudok vámpír fejet berakni...
„Isten nem vagyok,s ha elpackáztam
ne is legyek más,csak önmagam.
Kormányozzon,ha győzött!”
- Dwin Odiff
- Nem elérhető
„Isten nem vagyok,s ha elpackáztam
ne is legyek más,csak önmagam.
Kormányozzon,ha győzött!”
- Old Hawk
- Nem elérhető
Svindler én is szeretnék gratulálni, szép a Fórum, de megerősítem a "zöldeket", nekem is hiányzik. Elkezdtem írni hogy miért, de kitöröltem, mert lelkizés lett belőle és lehet hogy senkit nem érdekel.
Tetszenek az apró finomságok.
Ennyi
Old Hawk
Aki szinte már Ent.
- Eglarcarien
- Nem elérhető
Tegnap ilyenkor még egy kicsit bonyinak találtam az új fórumot, de most már azt mondom, király! Főleg az avatárok...
Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
- Estel Adániel
- Nem elérhető
[/b]
- Brisa
- Nem elérhető
(Én nem írom le a véleményemet, mert már ismered. )
Brisa
- Beth
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
ez nagyon szép lett Svindler.
JÓ!
Namárie, Beth
- n8n
- Nem elérhető
n8n returns
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
amanibhavam, Gandalf: a problemat en is eszrevettem, de nem mindig jelentkezett. Kozben rajottem mikor jon elo, es az okat is sejtem. Holnap igyekszem kijavitani.
Az oldal szinei: Hat van benne valami, hogy nagyon nem tudtam eltalalni, de az uj design kicsit drappos, barnas lesz, majd igyekeztem ahhoz igazitani.
De mivel ez sok embernek nem tetszik, azert a heten felkerul majd egy zold valtozat Minden a latogatokert Es mindenki beallithatja majd maganak, hogy melyiket is szeretne. (Illetve lesz egy szurke valtozat is, ami az eredeti volt ehhez a forumozo rendszerhez)
n8n: Hat a regi Forum parhuzamos hasznalatanak semmi ertelme. Csak kavarodas lenne belole.
- n8n
- Nem elérhető
namarie:
n8n
Mirimet és anwet mindenkinek! )
n8n returns
- amanibhavam
- Nem elérhető
- Sesy
- Nem elérhető
Persze, király hogy van ilyen kép meg ilyen jópofa smile, de akkor sem tetszik.
Rondák a színek. A zöld sokkal szebb volt!
Bonyolult ez a fórum, nehezebb belemenni a topicocba, és a régi topicoc, amikbe sokan irtunk, elvesztek, vagy archivumusak!
Egyetlen topicot nyitottam eddig azt meg össze kellett vonni egy másikkal!!! Így már vissza olvasni sem tudok a sok chattől, és értelmes beszélgetések is meg vannak szakítva!
Szoval az előző jobb volt, meg kényelmesebb!
Na de ez az én véleményem...
~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
- Lúthien Tinúviel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Telella
- Nem elérhető
Nagy célhoz hosszan vezet az út.
Telella
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.