- Köszönetek: 0
Csevegés
- Athramien
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
- Athramien
- Nem elérhető
megtartanánk a gödi csapattali 2. fordulóját:) tervben van megint két kaja - vega & husis, de most nem valószínű, hogy bográcsozás lesz, úgyhogy kell nagy fazék, meg kajaötlet. én nem vegának egy paprikás krumplit be tok vállalni. meg lesz forralt bor:)
gyertek sokan, sztem a múltkori is jól sikerült!!
időpont: dec.4. 10:30-tól
Yzak írta: Cím: Göd, Határ utca 17.
Vasútállomás neve: Felső Göd
Házhoz eljutni: Egyenesen, majd balra. Szóval nagyon egyszerű, de azért csatoltam egy térképet.
sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs2...263547_1789635_n.jpg
Autóval a 2es úton, Dunakeszin keresztül lehet a legkönnyebben ide jutni. Vonat a Nyugatiból indul óránkét óra 40-45 között és 30 perc alatt ér ki.
van facebook event - aki még nem látta volna - és mivel ide kevesebben jártok fel, lehetőleg ott jelezzétek, hogy ki tud jönni és ki nem (m ugye kaja mennyiség & elférés)
üdv..
"Sane is boring"
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
- Aeglos
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Athramien
- Nem elérhető
felmerült egy ötlet, h lehetne megint egy Éothéod tali, mert az jó
időpont kéne, meg emberek, akiknek van kedve jönni.
helyszínnek opcionálisan ott van megint Göd (legutóbbi információim szerint legalábbis)
időpont lehetőség meg szerintem pl egy dec. 2/3/4., mert az elég messze is van még, hétvége is, de még nem karácsony, vagy vizsgaidőszak.
nos?
"Sane is boring"
- Aeglos
- Nem elérhető
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Attila
- Nem elérhető
- Aeglos
- Nem elérhető
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
- Attila
- Nem elérhető
Felhívás éneklésre! Felhívás zenélésre! Felhívás trallallára!
Elérkezett az idő, hogy megrendezzük az MTT Kórus újkori első kóruspróbáját.
Nyílt titokként a pár héten belül levő KÖMF-KÖMT-KÖNT-re - ahogy tetszik - készülnénk, énekelnénk, és jól éreznénk magunkat. Aki érez magában egy kis ambíciót is arra, hogy megmutassa képességeit azt várom sok-sok szeretettel.
A próba 2010. október 23-án 15 órakor Rabynéknál lesz.
Minél többen jöttök el, annál szebben fogunk énekelni!
Kiegészítés (Rabyntól)
Hozzám úgy lehet eljutni, hogy:
7-es busszal a HEREND utcáig és ott az első rusnya 10emeletes KÁDÁR E. a kapucsengő.
Vagy 18, 47, 41-es villamossal a Fonyód utcáig ott nem a profi hanem a másik oldalra át és egyenesen befelé az utcán majd ha végigértetek akkor jobbra, és az utolsó 10 emeletes.
A cím: 1116 Budapest Sáfrány utca 40.
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
- Missy
- Nem elérhető
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Jövök, ha rajtam múlik.Aeglos írta: KÖMT-re ugye jöttök?
Jó lenne újra látni mindannyiótokat.
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
- Attila
- Nem elérhető
- Athramien
- Nem elérhető
- Elder
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- Aeglos
- Nem elérhető
- Stara
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Azért csak megérkeztem ide is, mentségemre szóljon, hogy nincs nagyon netem, mert a gépem nem nagyon akar működni mostanság, meg annyi a melóhelyen a plusz munka, hogy mire hazaérek, csak aludni van erőm. Most épp ez van, éljen a közigazgatás átalakítása.
Szóval nagyon hiányoztok, és a tábor is nagyon, mert annyira jól éreztem magam, mint még soha, és ezt ezúton is nagyon szeretném megköszönni mindenkinek. Sajnálom, hogy lemaradtam az összes csapat és tábori taliról is. Nem baj, majd valahogy bepótolom.
- Attila
- Nem elérhető
Idhren írta: Fura az élet, annyira más, mint nyáron, és nagyon szeretném, ha megint ott lehetnénk...
Én azzal nyugtatom magam, hogy tavaly ilyenkor is ugyanígy voltam, hogy bár csak újra táborba lennék, aztán amikor megtudtam a csapatbeosztást, egy rakat ex-csapattag lett újra...öhm...csapattag (szóismétlés rulezzz ). Most is erre gondolok, nagyon hiányzik mindenki, de biztos vagyok benne, hogy a következő táborban is lesznek közös tagok.
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
Fura az élet, annyira más, mint nyáron, és nagyon szeretném, ha megint ott lehetnénk...
Bár visszamenni sose jó.
Mindegy, mindenképp kell egy tali, csak már nagyon nem lehet szabadtéren.
Nálunk lehet pl, elég nagy a lakás
Majd kitalálom, mikor kéne, most hétvége sajna nem jó, meg most munkát keresek, és ki tudja, mikor hívnak be interjúra, ne adj isten alkalmaznak (bárha...), szóval nem egyszerű, de látnám már az arcotokat.
Sziszi: bíztam benned, hogy a Pacik legyőzik Szauront, az egyértelmű, nemde??? :D
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Ringbearer
- Nem elérhető
Amúgy reggel a nagy tömegben hallgatom a He lives in you-t és hiányoztok. e.
"Be the change you want to see." Gandhi
- Athramien
- Nem elérhető
- Milendoria
- Nem elérhető
Aeglos írta:
Antathor írta: Télleg de akkor beszéljük meg hogy lehetőleg mindenki aki szándékozik menni egy előadásra menjünk!
Speciel nekem is a 19:00 órai fekszik jobban, és utána csinálunk valamit vagy esetleg előtte, beülünk valahová vagy valami hasonló
Hát az MTT-sek nagy része már vett jegyet a délutánira. De attól még mehettek nyugodtan az estire, sajnos én biztos nem tudok, de Mil örülni fog, hogy mindkét előadásán lesznek barátai, akik megtekintik.
így van!
Attila: nembaj, lesz októberben is!
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Attila
- Nem elérhető
- Aeglos
- Nem elérhető
Antathor írta: Télleg de akkor beszéljük meg hogy lehetőleg mindenki aki szándékozik menni egy előadásra menjünk!
Speciel nekem is a 19:00 órai fekszik jobban, és utána csinálunk valamit vagy esetleg előtte, beülünk valahová vagy valami hasonló
Hát az MTT-sek nagy része már vett jegyet a délutánira. De attól még mehettek nyugodtan az estire, sajnos én biztos nem tudok, de Mil örülni fog, hogy mindkét előadásán lesznek barátai, akik megtekintik.
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Antathor
- Nem elérhető
- Charm is a learned art.
- So is murder.
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.