Boromir (Sean Bean)

Több
21 éve 4 hete #145479 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Ez hogy millen édeees!!!! :D :oops: :oops:
Igazi!!! De szerettem volna már régen hasonló jelenetet látni! Mintegy bizonyítékul, hogy azért a háború közepette is akadnak vidám pillanatok! A két testvér! Szuper! :itscool:
[size=9:6auccdxy]Juj, most látom, ezt már Sil berakta! Bocsika... :oops: [/size]

Sztem rém cuki Odüsszeusz!!! Pont ahogy én az Iliász alapján képzelem! Hogy itt annyira nem helyes, attól még lehet aranyos! És főleg óriási nagyot alakíthat, mint azt már megszokhattuk tőle... [size=9:6auccdxy]Lehet az ilyet megszokni?[/size]
Na, eztet megin jól megasszontam... :roll: :twisted:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #145153 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Köszönöm szépen, Sil. Cserébe az én kedvenceim:
full-of-beans.net/caravaggio/page1.html

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #144929 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Lady Chatterley:
full-of-beans.net/lady-chatterley/page1.html
full-of-beans.net/lady-chatterley/page2.html
Picike, rossz minőségű videó, amint éppen fát vág (jobb egérgomb, cél mentése más néven... Real Player kell hozzá):
www.sss.org/~act/SB/Movies/LadyChatterly/chop.rm

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 1 hónapja #144928 Írta: Sil
Miért? Pont olyan, mint ahogy mindig is elképzeltem Odüsszeuszt... :wink:

Na, akkor először is, Anna Karenina:
top10v.narod.ru/movies/a/anna_ka ... anna10.jpg
top10v.narod.ru/movies/a/anna_ka ... anna16.jpg
sean.mythicdesigns.net/pics/countvronsky.jpg

*keres, keres*
full-of-beans.net/anna-karenina/page1/index.htm
full-of-beans.net/anna-karenina/page2/index.htm

Anna Karenina trailer!!! :D
movies.warnerbros.com/anna/cmp/trailer.html
*megy trailert nézni, aztán jöhet a Lady Chatterley...*

Hűha... :o *Sil összeszedi az állát a földről...*

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #144925 Írta: Sorel

Sil írta: Itt a mi kedvenc Odüsszeuszunk:
www.theonering.net/scrapbook/view/8824 *olvad*

Ó, jaj, szeintem itt rémesen néz ki...
Sil, tudom, hogy Rád mindig számíthatunk, nem tennél fel egy-két képet az Anna Kareninából, vagy a Lady Chatterley-ből?

Több
21 éve 1 hónapja #144922 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

Sorel írta: Ki látta a Caravaggio című filmet? 80-as évek vége, de S. B. olyan szép benne, mint egy álom...

Én láttam, még anno 8O Nem rossz film... :roll: Bár kicsit érdekes, de jó ;)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 1 hónapja #144270 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Pedig tényleg...

Our knees do not bend easily

Több
21 éve 1 hónapja #144269 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Na jó, itt omlott össze bennem az ideális Sean Bean kép..... oda ez a pasi a filmben! Visszasírom én még az Aranyszemet! Meg Bozt is.... :(

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
21 éve 1 hónapja #144244 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

Tündekö/Myrtus írta: Első pillantásra nem nagyon hasonlít önmagára, de nagyon jól néz ki. :D
És aranyos kutyusa van :D

Tényleg...

aranyos kutyus...

(és tényleg nem hasonlít önmagára, dehát ez a színész dolga)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 1 hónapja #144243 Írta: Tündekö/Myrtus
Tündekö/Myrtus válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Első pillantásra nem nagyon hasonlít önmagára, de nagyon jól néz ki. :D
És aranyos kutyusa van :D

Do not stand at my grave and weep.
I am not there, I do not sleep.

Több
21 éve 1 hónapja #144197 Írta: Sil
Itt a mi kedvenc Odüsszeuszunk:
www.theonering.net/scrapbook/view/8824 *olvad*

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #142862 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Na gyerekek!

Tegnapelőtt Sean-nel álmodtam! Bozos haja volt és valami magyar színész együtt szerepelt vele egy darabban és elmentem megnézni a színdarabot és valami húhhha!!!!!!!!! Ott olvadtam! :oops:

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
21 éve 1 hónapja #142089 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Nemrég láttam a Ronin című filmet, amiben szerepelt Sean, és BAROMIRA HASONLÍTOTT A SZEREPE BOROMIRÉRA.

Kārātārānen a áirâë...

Több
21 éve 1 hónapja #142069 Írta: Sorel

Sil írta:
Boromir és Faramir (na, ezt a képet vártam, hogy feltegyék, most már tényleg lépek aludni :roll: ):
www.theonering.net/scrapbook/group/969/view/8370

Na, ezen a képen még hasonlítanak is....

Ki látta a Caravaggio című filmet? 80-as évek vége, de S. B. olyan szép benne, mint egy álom...

Több
21 éve 1 hónapja #141870 Írta: Artemisz

Aldarion írta:

Nimrodel Melian írta: (Mellesleg a képeken sem tűnnek rosz testvéreknek...)

És a bővített változat bemutatójában sem. Viszont Denethor olyannak van bemutatva, mint aki utálja Faramirt.

A valóságban is Boromir volt a kiskedvenc!
Szegény Faramir, én úgy sajnáltam! Gandalf meg milyen rendes, ahogy mondja neki: "Apád szeret, Faramir, ezt sose felejtsd el!" :cry: *hüpp-hüpp*

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #141788 Írta: Aldarion
Aldarion válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

Nimrodel Melian írta: (Mellesleg a képeken sem tűnnek rosz testvéreknek...)

És a bővített változat bemutatójában sem. Viszont Denethor olyannak van bemutatva, mint aki utálja Faramirt.

Más lett a világ

Több
21 éve 1 hónapja #141785 Írta: Lilliana
Lilliana válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Nimrodiel Melian!
Tuti , hogy az ujsag a hulye vagy minimum felre-ertelmezi a dolgokat. Ahogy mondtad a kepen is jol kijonniek,ami szerint ez egy olyan szalnak tunik amit a filmben sem valtoztattak meg.
De ami fura ,hogy az egyik Boromir&Faramir kep fole tenyleg az van irva hogy TTT bovitett & Rotk elozetes. 8O

Cameron Duncan Lives!

Több
21 éve 1 hónapja #141764 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
www.theonering.net/scrapbook/gro ... tn=12&ts=0
www.theonering.net/scrapbook/gro ... tn=12&ts=0
Hmm...

A DVD Extra írta: ...Boromir visszatér egy emlékképben és kiderül mennyire nem jött ki Faramirral és apjukkal...

Én úgy tudtam, hogy épp hogy nagyon jól megvannak a testvérek, a gond csak Denethorral van maximum. :hein: Most az újság a hülye, vagy én? (Mellesleg a képeken sem tűnnek rosz testvéreknek...)

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 1 hónapja #141278 Írta: Artemisz

Sil írta: Pl. itt van Faramir, Boromir és Denethor:
www.theonering.net/scrapbook/group/969/view/8372

Jaj, de isteni!! Ebben a filmben még a néma, mozdulatlan képek is olyan beszédesek! Erre se tudok mást mondani, csak amit ált. a GyU-ra /film-könyv szinte mind1/: olyan IGAZI!! Kár is rá több szót vesztegetni! Minden benne van!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 2 hónapja #139670 Írta: Sil

Agoura írta: Ezen a képen olyan,mintha a levegőben lebegne,nem?

De, kicsit olyan, de a fény stimmel, a könyvben is kb így van, és különben is, ez egy álomjelenet...

Agoura írta:

Sil írta: Boromir és Faramir (na, ezt a képet vártam, hogy feltegyék, most már tényleg lépek aludni :roll: ):

Ez nagyon jó kép,melyik jelentbe rakják be?

Osgiliath visszafoglalása, természetesen. Ez egy új jelenet lesz, nézd meg a régebbi képeket, meg amiket beraktam a 2. rész topicba (most már végeztek a feltöltéssel).
Pl. itt van Faramir, Boromir és Denethor:
www.theonering.net/scrapbook/group/969/view/8372

Tears unnumbered

Több
21 éve 2 hónapja #139660 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

Sil írta: Kissé halott Boromir:
www.theonering.net/scrapbook/group/969/view/8366

Ezen a képen olyan,mintha a levegőben lebegne,nem?

Sil írta: Boromir és Faramir (na, ezt a képet vártam, hogy feltegyék, most már tényleg lépek aludni :roll: ):

Ez nagyon jó kép,melyik jelentbe rakják be?

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
21 éve 2 hónapja #139653 Írta: Sil
Kissé halott Boromir:
www.theonering.net/scrapbook/group/969/view/8366

Boromir és Faramir (na, ezt a képet vártam, hogy feltegyék, most már tényleg lépek aludni :roll: ):

Tears unnumbered

Több
21 éve 2 hónapja #138618 Írta: gande
gande válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
mielott nagyon mindenki beleléli magát, W.Peterson követte el az Elnök különgépét is....

Több
21 éve 2 hónapja #138610 Írta: Carnimirie
Carnimirie válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Hmm......nekem már az se lenne furcsa,ha Boromir feltámadna a RotK-ban....Aragorn vizihullás jelenet után a TTT-ben....

"everybody’s changing and I don’t feel the same"

Több
21 éve 2 hónapja #138601 Írta: Sil

Aeglos írta: Arden: A Faramir topicba Sil berakott képeket a RotK-ből.
Osgiliath visszafoglalására emlékeznek, és abban van Boromir

Azok a képek a TTT bővítettből vannak, írtam is.

Tears unnumbered

Több
21 éve 2 hónapja #138594 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Mondom, hogy az Osgiliath visszahódítása és a Boromir - Faramir - Denethor visszaemlékezés a TTT bővítettben lesz!!! Én láttam a TTT kibővített előzetesét a 2 lemezes DVD-n! És abban is benne volt, sőt képek tömkelege is fenn van már az interneten erről a "flashback"-ről.

The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!

Több
21 éve 2 hónapja #138588 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Szerintem ROTK-ban lesz, mondjuk ebben nem tudok segíteni, lévén elvből nem nézem meg a képeket ;)

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 2 hónapja #138587 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Hiszem, ha látom :mrgreen: :mrgreen:
( :oops: )

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
21 éve 2 hónapja #138584 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Az a visszaemlékezés nem a ROTK-ben, hanem a TTT kibővített filmben lesz.

The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!

Több
21 éve 2 hónapja #138583 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Arden: A Faramir topicba Sil berakott képeket a RotK-ből.
Osgiliath visszafoglalására emlékeznek, és abban van Boromir

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.689 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére