- Köszönetek: 0
Boromir (Sean Bean)
- Artemisz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Igazi!!! De szerettem volna már régen hasonló jelenetet látni! Mintegy bizonyítékul, hogy azért a háború közepette is akadnak vidám pillanatok! A két testvér! Szuper! :itscool:
[size=9:6auccdxy]Juj, most látom, ezt már Sil berakta! Bocsika... [/size]
Sztem rém cuki Odüsszeusz!!! Pont ahogy én az Iliász alapján képzelem! Hogy itt annyira nem helyes, attól még lehet aranyos! És főleg óriási nagyot alakíthat, mint azt már megszokhattuk tőle... [size=9:6auccdxy]Lehet az ilyet megszokni?[/size]
Na, eztet megin jól megasszontam...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sorel
- Nem elérhető
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
full-of-beans.net/lady-chatterley/page1.html
full-of-beans.net/lady-chatterley/page2.html
Picike, rossz minőségű videó, amint éppen fát vág (jobb egérgomb, cél mentése más néven... Real Player kell hozzá):
www.sss.org/~act/SB/Movies/LadyChatterly/chop.rm
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Sil
- Nem elérhető
Na, akkor először is, Anna Karenina:
top10v.narod.ru/movies/a/anna_ka ... anna10.jpg
top10v.narod.ru/movies/a/anna_ka ... anna16.jpg
sean.mythicdesigns.net/pics/countvronsky.jpg
*keres, keres*
full-of-beans.net/anna-karenina/page1/index.htm
full-of-beans.net/anna-karenina/page2/index.htm
Anna Karenina trailer!!!
movies.warnerbros.com/anna/cmp/trailer.html
*megy trailert nézni, aztán jöhet a Lady Chatterley...*
Hűha... *Sil összeszedi az állát a földről...*
Tears unnumbered
- Sorel
- Nem elérhető
Sil írta: Itt a mi kedvenc Odüsszeuszunk:
www.theonering.net/scrapbook/view/8824 *olvad*
Ó, jaj, szeintem itt rémesen néz ki...
Sil, tudom, hogy Rád mindig számíthatunk, nem tennél fel egy-két képet az Anna Kareninából, vagy a Lady Chatterley-ből?
- Minerva
- Nem elérhető
Én láttam, még anno 8O Nem rossz film... Bár kicsit érdekes, de jóSorel írta: Ki látta a Caravaggio című filmet? 80-as évek vége, de S. B. olyan szép benne, mint egy álom...
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Our knees do not bend easily
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Tündekö/Myrtus írta: Első pillantásra nem nagyon hasonlít önmagára, de nagyon jól néz ki.
És aranyos kutyusa van
Tényleg...
aranyos kutyus...
(és tényleg nem hasonlít önmagára, dehát ez a színész dolga)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Tündekö/Myrtus
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
És aranyos kutyusa van
Do not stand at my grave and weep.
I am not there, I do not sleep.
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Tegnapelőtt Sean-nel álmodtam! Bozos haja volt és valami magyar színész együtt szerepelt vele egy darabban és elmentem megnézni a színdarabot és valami húhhha!!!!!!!!! Ott olvadtam!
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Kar_sa
- Nem elérhető
Kārātārānen a áirâë...
- Sorel
- Nem elérhető
Sil írta:
Boromir és Faramir (na, ezt a képet vártam, hogy feltegyék, most már tényleg lépek aludni ):
www.theonering.net/scrapbook/group/969/view/8370
Na, ezen a képen még hasonlítanak is....
Ki látta a Caravaggio című filmet? 80-as évek vége, de S. B. olyan szép benne, mint egy álom...
- Artemisz
- Nem elérhető
A valóságban is Boromir volt a kiskedvenc!Aldarion írta:
És a bővített változat bemutatójában sem. Viszont Denethor olyannak van bemutatva, mint aki utálja Faramirt.Nimrodel Melian írta: (Mellesleg a képeken sem tűnnek rosz testvéreknek...)
Szegény Faramir, én úgy sajnáltam! Gandalf meg milyen rendes, ahogy mondja neki: "Apád szeret, Faramir, ezt sose felejtsd el!" *hüpp-hüpp*
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Aldarion
- Nem elérhető
És a bővített változat bemutatójában sem. Viszont Denethor olyannak van bemutatva, mint aki utálja Faramirt.Nimrodel Melian írta: (Mellesleg a képeken sem tűnnek rosz testvéreknek...)
Más lett a világ
- Lilliana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Tuti , hogy az ujsag a hulye vagy minimum felre-ertelmezi a dolgokat. Ahogy mondtad a kepen is jol kijonniek,ami szerint ez egy olyan szalnak tunik amit a filmben sem valtoztattak meg.
De ami fura ,hogy az egyik Boromir&Faramir kep fole tenyleg az van irva hogy TTT bovitett & Rotk elozetes. 8O
Cameron Duncan Lives!
- Coralie
- Nem elérhető
www.theonering.net/scrapbook/gro ... tn=12&ts=0
Hmm...
Én úgy tudtam, hogy épp hogy nagyon jól megvannak a testvérek, a gond csak Denethorral van maximum. :hein: Most az újság a hülye, vagy én? (Mellesleg a képeken sem tűnnek rosz testvéreknek...)A DVD Extra írta: ...Boromir visszatér egy emlékképben és kiderül mennyire nem jött ki Faramirral és apjukkal...
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Artemisz
- Nem elérhető
Jaj, de isteni!! Ebben a filmben még a néma, mozdulatlan képek is olyan beszédesek! Erre se tudok mást mondani, csak amit ált. a GyU-ra /film-könyv szinte mind1/: olyan IGAZI!! Kár is rá több szót vesztegetni! Minden benne van!Sil írta: Pl. itt van Faramir, Boromir és Denethor:
www.theonering.net/scrapbook/group/969/view/8372
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Sil
- Nem elérhető
De, kicsit olyan, de a fény stimmel, a könyvben is kb így van, és különben is, ez egy álomjelenet...Agoura írta: Ezen a képen olyan,mintha a levegőben lebegne,nem?
Osgiliath visszafoglalása, természetesen. Ez egy új jelenet lesz, nézd meg a régebbi képeket, meg amiket beraktam a 2. rész topicba (most már végeztek a feltöltéssel).Agoura írta:
Ez nagyon jó kép,melyik jelentbe rakják be?Sil írta: Boromir és Faramir (na, ezt a képet vártam, hogy feltegyék, most már tényleg lépek aludni ):
Pl. itt van Faramir, Boromir és Denethor:
www.theonering.net/scrapbook/group/969/view/8372
Tears unnumbered
- Agoura
- Nem elérhető
Ezen a képen olyan,mintha a levegőben lebegne,nem?Sil írta: Kissé halott Boromir:
www.theonering.net/scrapbook/group/969/view/8366
Ez nagyon jó kép,melyik jelentbe rakják be?Sil írta: Boromir és Faramir (na, ezt a képet vártam, hogy feltegyék, most már tényleg lépek aludni ):
Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq
- Sil
- Nem elérhető
www.theonering.net/scrapbook/group/969/view/8366
Boromir és Faramir (na, ezt a képet vártam, hogy feltegyék, most már tényleg lépek aludni ):
Tears unnumbered
- gande
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Carnimirie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"everybody’s changing and I don’t feel the same"
- Sil
- Nem elérhető
Azok a képek a TTT bővítettből vannak, írtam is.Aeglos írta: Arden: A Faramir topicba Sil berakott képeket a RotK-ből.
Osgiliath visszafoglalására emlékeznek, és abban van Boromir
Tears unnumbered
- Robert B
- Nem elérhető
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Aeglos
- Nem elérhető
( )
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Robert B
- Nem elérhető
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Aeglos
- Nem elérhető
Osgiliath visszafoglalására emlékeznek, és abban van Boromir
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.