Boromir (Sean Bean)

Több
21 éve 5 hónapja #121291 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Elég nehéz volt a végén mind a kettőnek szurkolni, elég skizofrén állapot volt :wink: .
A hugom végig a 006-s ügynöknek szurkolt.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #121287 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Hát, részemről a 006-os ügynöknek drukkoltam, még ha át is állt az orosz terroristákhoz...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #121191 Írta: Géza
Géza válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Este 20:05-kor az UFO2-n(tv2) Sean Bean, a James Bond: Goldeneye című filmben Alec Trevelyan ex MI6-ost alakítja, James Bond ellenfeleként. A film rendezője Martin Campbell új-zélandi rendező!
Aki teheti nézze!

("-Halló! Sváby úr! Sikerült, szereztem egy csomó nézőt estére! Akkor utalja a pénzt? Rendben köszönöm!)

"Az nevet igazán, aki utoljára nevet." - közmondás

Több
21 éve 6 hónapja #120710 Írta: Eleira
Eleira válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Ó! Én egy szóval nem mondtam, hogy Boromir negatív hős lenne. Én is úgy gondolom, ahogy te. SŐT! Ha lehet, még úgyabb. Én Sean Beanról beszéltem, nem pedig imádott Boromirunkról. Csak azért írtam, mert (szvsz) ilyen mosollyal, mint ami neki van, az ember azt gondolná, hogy ez az ember soha nem tudna negatív hősként érvényesülni. De mégis így van. De csak azért mert bámulatosan jó szinész.

Maybe I can find a place
I can call my home
Maybe I can find a home
I can call my own

Több
21 éve 6 hónapja #120698 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

Eleira írta: Hogy lehet, hogy szegény emberke szinte mindig gonosz főhőst, vagy ha nem is főhőst, akkor mindenképp negatív hőst játszik. Pedig alapvetően nem lenne olyan gonosz képe. SzVSz

Boromir nem negatív!! Gondor legjobb harcosa, szereti, védelmezi a testvérét, tiszteli az apját, a katonái is szerették, nagyra tartották. Az, hogy végül megszédül a gyűrűtől, csak kis részben az ő hibája! Éppen katonai múltja, hazaszeretete motiválja arra, hogy minden eszközt fel akarjon használni Gondor megmentése érdekében. Csak sajnos nem látja át eléggé a helyzetet, na meg nagyon makacs és forrófejű is egy kissé, és ez okozza végül a vesztét. Legsúlyosabb hibáját tán a bizalmatlanságában látom (lám, a könyvben még Galadrielt is megkritizálja), de ezt meg a sötét időknek tulajdonítom. Elég tömör voltam? :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 6 hónapja #120695 Írta: Artemisz

Sil írta: Wow, nézzétek ezt az új kártyát (és csak Common!!!):
www.decipher.com/lordoftherings/ ... 04135.html

És a törött kürt:
www.decipher.com/lordoftherings/ ... 04111.html

Ah!!! Behalok!! ( Sil, mondd csak, hol találtál ilyen kifejező emotikont? :wink: )
Azért kíváncsi lennék, milyen ember is ez a Sean Bean civilben, ha már 1x így el tudta játszani Boromirt. Én személy szerint kedvelem az ő figuráját, sajnáltam, mikor meghalt, amellett nagyon tanulságos is a sorsa. Akartok 1pár fanartot nézegetni? Szupereket találtam a Tolkienonline-on, nem tudom, voltak-e már.

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 6 hónapja #120566 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Wow, nézzétek ezt az új kártyát (és csak Common!!!):
www.decipher.com/lordoftherings/ ... 04135.html
És a törött kürt:
www.decipher.com/lordoftherings/ ... 04111.html

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 6 hónapja #120458 Írta: Eleira
Eleira válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Hogy lehet, hogy szegény emberke szinte mindig gonosz főhőst, vagy ha nem is főhőst, akkor mindenképp negatív hőst játszik. Pedig alapvetően nem lenne olyan gonosz képe. SzVSz

Maybe I can find a place
I can call my home
Maybe I can find a home
I can call my own

Több
21 éve 6 hónapja #120309 Írta: Roheryn
Roheryn válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Sziasztok!!!
Nagyon lappang a topic!!!Gyerünk,gyerünk írjatok a drága Bozhoz!!
Ja azt garantálom,hogy a James Bond filmben(Goldeney)írtó helyes!!Igyaz az lső 10-15 perc után "meghal",de visszajön(amint tudjátok)és írtó gonosz lesz!!
Nézze meg mindenki!!! :twisted:

Több
21 éve 6 hónapja #119059 Írta: Ringil
Ringil válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Az első 5 perc után tényleg eltűnik,de ha türelmesen vártok kb. 45 percet,újra előbukkan!Ja és ő lesz a főgonosz :itscool:

"Minden ember a Holdhoz hasonló;túlsó homályos oldalát senkinek sem mutatja meg"

Több
21 éve 6 hónapja #119035 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Szent Tolkien!!! Ezt nem is tudtam! :oops:
Mint kicsoda?
Remélem, nem hal meg az első 5 percben....

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
21 éve 6 hónapja #118718 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Május 11.-én a Tv2-n lesz a James Bond: Aranyszem c. film, melyben Sean is játszik. Persze nem Bondként :wink:

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
21 éve 6 hónapja #118646 Írta: Artemisz

Agoura írta: A Googleban keresgélek
www.classicxf.com/images/FOTR/ex ... anduin.jpg
www.classicxf.com/images/FOTR/am ... monhen.jpg
www.classicxf.com/images/FOTR/am ... nhen5.html - :cry:

"The Web site cannot be found".... na, kösz szépen! :?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 6 hónapja #118644 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
21 éve 6 hónapja #118641 Írta: Artemisz
Az uccsó a legszebb és a legmegrázóbb! Hogy bukkantál rá?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 6 hónapja #118637 Írta: Agoura

Több
21 éve 6 hónapja #118373 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Húú, ezek a képek!! 8O Mindenhol olyan képek vannak, h kiesik a szemem!
Seannak 17-én volt a szülinapja? :oops:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 6 hónapja #118203 Írta: Sil

Minerva írta: Fanartok :)
www.bekkoame.ne.jp/ha/zin/lotr/image/boro.jpg
www.bekkoame.ne.jp/ha/zin/lotr/image/never.jpg
www.bekkoame.ne.jp/ha/zin/lotr/image/secrets.jpg

Hihi, japán slash oldal... :roll: :wink:

Khmm... Azaz vigyázat, vannak elég durva képek is, csak 18 éven felülieknek. :!:

Tears unnumbered

Több
21 éve 6 hónapja #118129 Írta: Minerva

Több
21 éve 6 hónapja #118112 Írta: Roheryn
Roheryn válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Sziasztok!!!
Lesz vasárnap egy film vele,ha jól tudom a TV2-ön.
Lady Chaterly szeretője.Ha rosszul írtam sorry.
Ugy tom Ő van benne :lol:

Több
21 éve 6 hónapja #117600 Írta: Agoura
Sil,az a szemes húúú 8)
A hajósok gyönyörűek :P és szomorúak :(

Niq

Több
21 éve 6 hónapja #117598 Írta: Sil

Tears unnumbered

Több
21 éve 6 hónapja #117560 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
remélem nem ismeritek:
www.nightrunner.com/cgi-bin/show ... py?id=2623
www.nightrunner.com/cgi-bin/show ... py?id=2574

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 6 hónapja #117304 Írta: Agoura
Boldog szülinapot!
Találtam pár képet(bocsi,ha már lejártak)
drazan.info/LOTR-Gallery/view_al ... me=Boromir
( drazan.info/LOTR-Gallery/view_ph ... mir&id=aak :arrow: ez naggyon jó :D )

Niq

Több
21 éve 6 hónapja #117208 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Boldog Szülinapot, Boz! Izé, Sean! :D

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 6 hónapja #116964 Írta: Sil
Egy háttérkép:
www.ninecompanions.net/wallpaper ... rd_800.JPG

Tears unnumbered

Több
21 éve 6 hónapja #116897 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Ez nagyon jó hír!! Volt miért megkapnija, főleg akinek ilyen mosolya van.... :wink: :lol: :D

Több
21 éve 6 hónapja #116842 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
A 2002. év Yorkshire-i férfija! ;) :hello:
www.full-of-beans.net/media/york ... index.html

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 6 hónapja #116429 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Gyönyörű ez a kép, de én a könyv alapján is fiatalabbnak képzeltem el, mint itt a képen.
Tényleg szép, valahogy sugárzik belőle az erő, a bátorság.

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
21 éve 6 hónapja #116396 Írta: Sil
Na és ez? :wink:
ring.unalis.com.tw/01_about/char ... oromir.jpg

Tears unnumbered

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.688 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére