Boromir (Sean Bean)

Több
21 éve 7 hónapja #110609 Írta: Roheryn
Roheryn válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Havaska:Köszönöm szépen,de véletlenül nem tudnád pontosan megírni,hogy mikor és hol lesz?Koleszban vagyok,ahol nincs műsor újság,elöre is ezer köszönet :hello:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #110585 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Nem tudom, ezek a fan-artok voltak-e már, de nekem tetszenek :wink: :
Boromir, Faramir és Finduilas
Boromir és Frodó
Faramir
Boromir
Boromir a Caradhrason

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #110504 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Havaska: KOMOLYAN????!!! Hol? Mikor? Jézusom!!!!

Shaira: naon arany! Engem puszilgatna így... :wink:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 7 hónapja #110474 Írta: Havaska
Havaska válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Roheryn:Az elfújta a szél folytatásos sorozat a jövő héten kezdődik.Sean Bean ebben egy angol grófot alakít,aki szenvedélyes és vad. :oops: :oops: Bevallom én itt szerettem bele . :oops:

Előre Éorlfiak!
Ne féljétek a Sötétséget!

Több
21 éve 7 hónapja #109265 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

Több
21 éve 7 hónapja #108107 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Hoztam nektek egy képet. Látszik rajta a tetkó :D

www.herr-der-ringe-film.de/media ... acbeth.jpg

Több
21 éve 7 hónapja #108092 Írta: Roheryn
Sziasztok,tud valaki olyanról,hogy a közeljövőben lesz e filmje BoZnak a TV-ben? :lol:

Több
21 éve 8 hónapja #107730 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

Saczy írta: hú de KHIRÁLY!
és csak boz autogramm címét tudjátok? :D

Természetesen nem csak BOZ címét tudjuk :) De ez Boz topic :P
jelentkezni címekért nálam priviben,pá

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 8 hónapja #107662 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Megkérnék mindenkit, hogy mellőze az egyszavas és az oan hozzászólásokat, amik sehogy sem kapcsolódnak Sean Bean-hez v. Boromirhoz, mert roppant idegesítőek és nem illenek a topic tmájához!!!

Nem szeretném, ha túl sokat kéne moderálgatnom ebben a témában

Köszönöm!!

Namarië!
Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 8 hónapja #107631 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
hú de KHIRÁLY!
és csak boz autogramm címét tudjátok? :D

Elen síla lúmenn omentilelvo!

Több
21 éve 8 hónapja #107626 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Kriszana: ez komoly? Érkezett válasz? Huhú. akkor lehet, hogy érdemes próbálkozni!

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 8 hónapja #107224 Írta: kriszana
Roheryn: nagyon szivesen :P

Saczy írta: vajon ha magyarul írok neki válaszol? :D
hát igen a véletlenek......öhm bocs "véletlenek" :D

Mindegy mit írsz neki, csak a végére biggyszd oda, hogy: please send me a photo with dedication...vagy valami ilyesmi. S akkor tuti válaszol. (Vagy legalább a titkárnője...)
De még biztosabb a dolog, ha bemész a postára, és megmondod, hogy olyan Bélyeget szeretnél, amit külföldi válaszboríték mellé tudsz csatolni, s amire külföldön ottani bélyeget adnak. Ez nem túl olcsó, de így biztos a siker.
De azután beszámoljatok ám róla, ha sikerrel jártok!

Több
21 éve 8 hónapja #107211 Írta: Saczy
vajon ha magyarul írok neki válaszol? :D
hát igen a véletlenek......öhm bocs "véletlenek" :D

Több
21 éve 8 hónapja #107196 Írta: Roheryn
Nagyon szépen köszönöm írtó fontos volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hello:

Több
21 éve 8 hónapja - 21 éve 8 hónapja #106855 Írta: kriszana

Roheryn írta: Sziasztok!Sűrgős,nem tudja valaki a drága BoZ autogramm címét???Nagyon fontos lenne. :look:

De "véletlenül" :lol: tudjuk:

SEAN BEAN
c/o ICM,
76 Oxford Street,
London, W1N OAX
England

vagy:

SEAN BEAN
c/o Tracy Brennan
International Creative Management
8942 Wilshire Blvd.
Beverly Hills, CA 90211
USA

A címekhez: talán a londoni biztosabb...bár csak a halál biztos.
Mindkettő címről érkezett válasz 2003 elején.

Süni: nem is tudtam, hogy te csinálod a Boromiros lap.hu-t :lol: ez rád vall :) Szólhattál volna, ha találok valamit, elküldöm, ok?

Több
21 éve 8 hónapja #106796 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
seanbean.lap.hu van készülőben 8) , ha van kedvenc linketek, küldjétek el a címét mélben vagy priviben! :dance:

~ Une lumi

Több
21 éve 8 hónapja #106780 Írta: Roheryn
Sziasztok!Sűrgős,nem tudja valaki a drága BoZ autogramm címét???Nagyon fontos lenne. :look:

Több
21 éve 8 hónapja #106769 Írta: Roheryn
Drága Ringil,nagyon jól gondolod,hogy AZ ISTEN itt jár közöttünk.Alig várom,hogy lássam a többi filmjeit!!!!!! :P :cheers:

Több
21 éve 8 hónapja #106768 Írta: Ringil
Ringil válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
:o :wink: SZENTSÉGES LEMBAS!!!!!!!!!!
Tegnap megnéztem a Ne szólj szájt!!
Ha valaki azt hiszi,hogy az Isten Odafent van,erősen téved :!: :!: :!:

"Minden ember a Holdhoz hasonló;túlsó homályos oldalát senkinek sem mutatja meg"

Több
21 éve 8 hónapja #106703 Írta: Saczy
hát én is....
mien buli lenne már ha a GYU sztárjai eljönnének M.O.-ra!! :D

Több
21 éve 8 hónapja #106679 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Na most már én is kiváncsi vagyok az Anna Kareninára...

Több
21 éve 8 hónapja #106586 Írta: kriszana

Undómiel írta: Havaska! Köszi, hogy kisegítettél, pusszantlak!
Tényleg akkora jó volt az Anna Kareninában? Én nem láttam még, de ha itt mindenki azt mondja, milyen jó, feltétlenül megnézem...

Undi, mikor Debrecenben volt a két ünnep között össznépi banzáj, akkor megnéztük az Anna Kareninát, és tényleg nagyon jó volt! Kár, hogy lemaradtál róla...pedig én hívtalak...mindig hívlak :wink:

Több
21 éve 8 hónapja #106530 Írta: primula
primula válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Sziasztok!Voltam a Londoni British film awards-on(persze csak a tomegben)Es ott volt szent Sean is es jo kepeket sikerult rola csinalnom amit hamarosan ide is eljuttatok valahogy.Csak azt tudom mondani hogy eloben meg szebb es egyre szebb Szent Sean.

Több
21 éve 8 hónapja #106286 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Havaska! Köszi, hogy kisegítettél, pusszantlak!
Tényleg akkora jó volt az Anna Kareninában? Én nem láttam még, de ha itt mindenki azt mondja, milyen jó, feltétlenül megnézem...
Bár a Roninról is lemaradtam... :evil:
Úgyhogy nálam a GYUmellett a Ne szólj száj a nyerő...
Egyszer mondjuk szívesen megnézném színpadon is... :D

Több
21 éve 8 hónapja #106167 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Ago:jók,Arag feje meg direkt poén ott! :wink:
más:
www.full-of-beans.net/

Tudom,hogy ez régi kép,de cupi:
www.classicxf.com/images/FOTR/lo ... lorien.jpg

Több
21 éve 8 hónapja #106153 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Lehet,hogy ismeritek

www.fantasyplanet.cz/lotr/pictur ... 5F42%2Ejpg
www.fantasyplanet.cz/lotr/pictur ... 5F11%2Ejpg
www.fantasyplanet.cz/lotr/pictur ... 5F41%2Ejpg (egy picit belóg Aragorn feje :lol: )

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
21 éve 8 hónapja #105594 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

Augustíne írta: A hangja tényleg nagyon jó! Sztem nincs benne semmi fura, amikor azt kiáltja, h "Aragorn!" :wink:

A Ne szólj száj egy oltári jó film!!! Bár sztem az Anna Kareninában SOKKAL JOBB Sean!!! Ugye, Telu? :D

Igeeeeeeeen! 1etértek..huhh.. hogy ott milyen éédes :mrgreen:
Ép azon gondolkoztam hogy eddig én csak negatív szerepekről tudok neki... de miért isss? :)

Több
21 éve 8 hónapja #105565 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Jah! Csak kár, h pont ő nem látszik! Mind1. Lényeg az, h sztem oltári jó volt benne!!!! 8O :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 8 hónapja #105556 Írta: Niphredil/Szméagol
Bocs, megpróbálom még egyszer:
www.impawards.com/1997/leo_tolst ... enina.html
Remélem, ez bejön!

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
21 éve 8 hónapja #105496 Írta: Niphredil/Szméagol
Jeee! Akkor, azt hiszem, tudom, melyik volt! Ennek örömére képet is keresek róla... :) itt a plakát:
www.impawards.com/1997/posters/l ... renina.jpg

I've seen the moon
And the first sunrise

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.729 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére