Boromir (Sean Bean)

Több
21 éve 9 hónapja #105433 Írta: Havaska
Havaska válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Undómiel: Vronszkij nak hívják :D

Előre Éorlfiak!
Ne féljétek a Sötétséget!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #105423 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Nesze neked Boz!!! :D
Játszott tényleg a Ne szólj szájban és nekem, mint azt már korábban is ecseteltem, nagyon tetszett. :D :D :D
Az Anna Kareninában pedig ő volt A CSÁBÍTÓ... De a nevét nagy hirtelen meg nem mondom, bocsika... :oops:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #105392 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Láttam az Anna Kareninát, de az mág a GyU film előtti sötét időkben volt, úgyhogy természetesen nem tudtam, hogy Boz van benne. Kit játszott?
A Ne szólj, szájban játszik? Nem is tudtam! 8O És nem láttam...
Jah, és a Boz-ra visszatérve, az Adrian Mole titkos naplójában van egy szipus punk, akit Boznak hívnak. :lol:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 9 hónapja #105041 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
A hangja tényleg nagyon jó! Sztem nincs benne semmi fura, amikor azt kiáltja, h "Aragorn!" :wink:

A Ne szólj száj egy oltári jó film!!! Bár sztem az Anna Kareninában SOKKAL JOBB Sean!!! Ugye, Telu? :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 9 hónapja #104963 Írta: Undómiel
Nekem nagyon tetszik Sean eredeti hangja... Olyan... Mácsó! Na mindegy...

Több
21 éve 9 hónapja #104935 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
oksa!
és angolul volt fura hallani bozt...mert előtte szinkronnal láttam csak....
de olyan arik az eredet hangok....főleg orlié :D

Elen síla lúmenn omentilelvo!

Több
21 éve 9 hónapja #104931 Írta: Undómiel
Mármint magyarul vagy angolul! Egyébként szerintem a szinkron csapnivaló, de ezt máshol!

Több
21 éve 9 hónapja #104917 Írta: Saczy
hát igen sean általában rosszfiút játszik.....
mondjuk tök fura volt hallani a szinkronhang után az eredeti hangot...
főleg mikor néztem a dvd-t, és a móriás rész van, és amikor gandalf lezuhan és boromir azt kiálltja h aragorn akkor nagyon fura a hangja.....

Több
21 éve 9 hónapja #104908 Írta: Undómiel
Pedig nagyon jó, feltétlenül nézd meg! Rosszfiút játszik megint, mert ugye mi mást, és nagyon laza!!! És a hangja! Eredetiben az igazi! Igaz magyar szinkronnal nem néztem... :oops:

Több
21 éve 9 hónapja #104902 Írta: Saczy
ne szólj száj......nem láttam!!!
de akkoris GYŰRŰK URA FOR EVER!!!!!! :D

Több
21 éve 9 hónapja #104899 Írta: Undómiel
Hát, én meg nem nagyon számoltam! de ez azt hiszem, kicsit off, úgyhogy most az jön, hogy szerintem Sean a Ne szólj szájban volt a legállatabb a GYU után!!!

Több
21 éve 9 hónapja #104860 Írta: Saczy
hát mikor először láttam boz halálát bevallom, hogy sírtam.....vagyis inkább könnyeztem,mert nem akartam sírással égni a moziban.....
de utánna még párszor megnéztem egyedül,és akkor sírtam....

Több
21 éve 9 hónapja #104713 Írta: Augustíne
Niph: Hát, igen...csak a FOTR-ban 1 kicsit...hogyismondjam..."szélesebb"! :wink:

Min: csak az 1. 1/2 órát Bozzal... (A többi rész sz*r). Sajna nincs +.
Amúgy én nem szoktam bőgni (max. a GyU-n, és csak akkor, ha 1edül vagyok)!

Több
21 éve 9 hónapja #104705 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Niph: :D

A halálán én is pityeregtem, pedig én aztán nem szoktam... 8)

Én nem láttam a Ronint, érdemes megnézni? Ha igen, valaki megdobhatna vele... :roll:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 9 hónapja #104659 Írta: Niphredil/Szméagol
Én majdnem mindig megkönnyezem egy kicsit a halálát... :cry:
Van még egy közös vonás BoZ és a Ronin-beli karakter között: mndkettöjüket Sean játssza :)

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
21 éve 9 hónapja #104618 Írta: Augustíne
Saczy: mindenki +halt, kivétel Robert De Niro, és Jean Reno 8jah, + a csaj). És mindenki hazament. A végén már aludtam, olyan uncsi volt! :?

Erwi: annyiban volt hasonló a 2 karakter, hogy:
1. Mind2ben 1 kicsit negatív karaktere volt (Boz cse*tette Gornit, a Roninban meg a Robert De Niro által játszott pasit...)

2. Mind2ben kinyiffant... :( :roll:

Dodiee: :D
A nevelőapám azt a dagadt, fekete hajú pasit (akinek átlövik a nyakát a végén) nézte Boznak... :evil:

Jahj! Ma +int +néztem a FOTR-t, és életemben először végigbőgtem a halálát... :bawling:
:?

Több
21 éve 9 hónapja #104558 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Anámy azt kérdezte, mikor néztük a Ronint, hogy "Meg fog halni?" mondom neki, nem tudom. erre ő: "mindegy is, már úgyis megszokta"
Amúgy először nem ismerték fel:)) aszongyák, nemááár, ez nem a Bárámír(így ejtik).

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 9 hónapja #104551 Írta: erwianne
erwianne válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Kedves öcsém párhuzamot vélt felfedezni Boz karaktere és Sean Ronin-beli szerepe között 8O !!! Hogy ezt hogy csinálta 8O 8O 8O ??? Vagy csak én vagyok az ostoba :oops: ???
:boromir1: Mindenesetre Boz rulz!

Több
21 éve 9 hónapja #104522 Írta: Saczy
de ari :D :D
és mi lett a film vége?én csak addig láttam, hogy a csaj elárulja őket....kinyírták a csajt? :D

Több
21 éve 10 hónapja #104333 Írta: Augustíne
Saczy: akkor már nem volt benne :cry: , mert csak a film elején 1 akcióban vett részt, aztán felmondott... :wink:
Telu: tök igazad van! MOndjuk én csak röhögtem rajta, meg az elején beordítottam, hogy "Boz RULZ!" Amikor először +jelent, akkor tök jól nézett ki (amikor lenézett az emeletről... 8O ) !!

Pár kép:
www.compleatseanbean.com/ronin.html

Több
21 éve 10 hónapja #104329 Írta: Saczy
DE meik volt Boz???
én csak onnan néztem, hogy az a szemüveges csákó le akrja lőni azt a kiscsajt a játszótéren.....aztán néztem meg a műsort és láttam hogy elvileg szerepel benne...de nem láttam sehol :(

Több
21 éve 10 hónapja #104310 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Nah.. láttam a Ronint..hurrá.. hááát... nem volt nagy alakitása..de ezt a szerepet is jól eljátszotta... hm.. a karaktere olyan volt hogy az 5. mondata után én már legszivesebben megrugdosnám.. az a tipikus "höhö van fegyverem akko nagy csákó vagyok"... szó...de nagyon jól eljátszotta... ;)

Több
21 éve 10 hónapja #104271 Írta: Augustíne
Jaj, most olvastam a TTT-ben azt a részt, mikor Faramir elmeséli Frodónak, hogy egy éjszaka az Anduin partján ült, és meglátatt egy csónakot. Odament, és megpillantotta Boromirt holtan a csónakban. Olyan gyönyörűen van leírva! Na, ezt a részt betehették volna a filmbe, vagy legalábbis a 3. részbe (bár abban már úgysem lesz benne... :? )!!!
:arrow: csak reménykedni tudok, h benne lesz a bővített változatban!! :wink:
Még 1/4 óra, és kezdődik a Ronin!

Több
21 éve 10 hónapja #104085 Írta: Augustíne
Heléné Claire Forlani lesz, aki többek között a Pasik és csajokban is játszott Freddie Pr. Juniorral (többen nem nagyon tudok róla mondani, max. azt hogy MÁZLISTA!!!! :evil: )

Nehogy elfelejtsétek, h holnap RONIN az RTL Klubon 21:45-kor ( :arrow: ebbe nem vagyok biztos :wink: )!!!!

Több
21 éve 10 hónapja #103878 Írta: Niphredil/Szméagol
Jaj, de jó lenne! Tényleg, ha BoZ Odüsszeusz, Orli meg Párisz, akkor vajon ki lesz Helené?
Egyébként a BoZ szreintem egy ilyen bevett amcsi becézési típus. Pl. ott van a Moulin Rouge rendezője, BaZ Luhrmann. :wink:

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
21 éve 10 hónapja #103452 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

Augustíne írta: Jah! Bocsánat! [size=9:3n3kxqj4]Nemigazhogymérnemtudnékmármegtanulniangolul??! [/size]:evil:
De szvsz biztos elvállalja, nem?! :wink: :D

reménykedjünk...
de biztos nincs jobb dolga, mint ezt a szerepet eljátszani :wink:

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 10 hónapja #102254 Írta: Augustíne
Jah! Bocsánat! [size=9:21h5r51s]Nemigazhogymérnemtudnékmármegtanulniangolul??! [/size]:evil:
De szvsz biztos elvállalja, nem?! :wink: :D

Több
21 éve 10 hónapja #102248 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Nem egészen. Seannak felajánlották a szerepet, ő pedig elfogadta, de a tárgyalások még folynak. Ez azt jelenti, hogy majdnem biztos, de minden esély megvan rá :)

Több
21 éve 10 hónapja #102241 Írta: Augustíne
Most már ha jól értelmeztem biztos, hogy Sean lesz Odüsszeusz a Trójában!!!:
www.compleatseanbean.com/troy.html

Anniyra jó! :D Ha ezt előbb tudom az előző kb. 10 irodalomóra hangulatát "Boz RULZ!" -beordításokkal emeltem volna... (Most tanultunk az Odüsszeiáról!) :D :roll: :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #101736 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Penngaladiel: Ezúton tolmácsolom hugom hálás köszönetét a képekért.
[size=9:txsiuj7r]Azért nem ő, mert kisajátítottam most a gépet és nem engedem a klaviatura közelébe[/size]

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.754 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére