Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
19 éve 7 hónapja #249693 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Hallani a híreket, hogy Peter Jackson hamarosan elkezdi a Hobbit forgatását. Mivel már nagy tapasztalata van több film párhuzamos készítésében, így nem kell megvárnia, amíg befejeződnek a King Kong munkálatai.

Néhány kiszivárgott információ a forgatókönyvből, ami a korábbi Gy.U. filmek szokásai szerint kicsit megváltozott a könyvhöz képest:

:arrow: Bilbó Völgyzugolyban, Elrondtól kapja meg a Fullánkot, nem a trollok barlangjában találja meg

:arrow: nem a sasok, hanem egy csapat tünde menti meg a társaságot a farkasok és az orkok karmaiból

:arrow: Beorn kimarad, helyette a tündék adnak élelmet a törpöknek és Bilbónak (bár a bővített változatba még visszakerülhet Beorn része)

:arrow: a bakacsinerdei utat lerövidítik, a pókok helyett csak egy nagy pók fog szerepelni

:arrow: Szmógot nem lenyilazzák, hanem kővel dobálják meg, így zuhan a sárkány a Hosszú Tóba

:arrow: egyes híresztelések és állítólagos kémfotók szerint Esgaroth városa a Hosszú Tavon feltűnően fog emlékeztetni Edorasra, bár a címereket kicserélik

Természetesen láthatjuk a megszokott szereplőket a megszokott szerepekben: Ian Holm, mint Bilbó, Sir Ian McKellen, mint Gandalf, Hugo Weawing, mint Elrond, Liv Tyler, mint Arwen, Orlando Bloom, mint Legolas, és Andy Serkis, mint Gollam hangja. A gyermek Aragornt Viggo Mortensen fia, Henry játsza majd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja #249280 Írta: .Elessar király.
MIKOR LESZ A FOTR AZ RTL-N???????

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja #249142 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ulmo írta:

.Elessar király. írta:

Nimrodel (Melklerien) írta:

.Elessar király. írta: Egyébként ez a zene elég sok film trailerében szerepelt már...

Igen?! 8O Fel se tűnt... :oops: Melyikekben?

Hogy a gyu honnan szedte el, azt nem tudom, de most egy új filmben halottam. Csak a trailert láttam, de arra emlékszem, hogy elég monumentális filmről van szó.

Nekem valamiért a Terminator 3 ugrik be. De lehet, hogy rosszul emlékszem :roll:

Hm, nemtom. én abban a tö-dö-dö-düm. tö-dö-dö-düm zenére emléxem. de lehet h rosszul :D .Én a Gothic power-t hallottam sok helyen.

Több
19 éve 7 hónapja #249141 Írta: .Elessar király.

Ulmo írta:

.Elessar király. írta:

.Elessar király. írta: Egyébként ez a zene elég sok film trailerében szerepelt már...

Hogy a gyu honnan szedte el, azt nem tudom, de most egy új filmben halottam. Csak a trailert láttam, de arra emlékszem, hogy elég monumentális filmről van szó.

Nekem valamiért a Terminator 3 ugrik be. De lehet, hogy rosszul emlékszem :roll:

Az alatt a gothic power megy...

rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 7 hónapja #249140 Írta: Ulmo

.Elessar király. írta:

Több
19 éve 7 hónapja #249139 Írta: .Elessar király.

rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 7 hónapja #249138 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
19 éve 7 hónapja #249120 Írta: .Elessar király.
Egyébként ez a zene elég sok film trailerében szerepelt már...

rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 7 hónapja #248912 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Fyra írta: Köszönöm. És még annyit, nem Howars Shore szerezte, ugye?

Clint Mansell :P .
Ha kell Fyra, akkor átküdlöm msnen :)

Több
19 éve 7 hónapja #248902 Írta: Fyra Ithilwen
Fyra Ithilwen válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Köszönöm. És még annyit, nem Howars Shore szerezte, ugye?

Tiro!

Több
19 éve 7 hónapja #248900 Írta: Ulmo

Nenya89 írta: Valaki meg tudná nekem mondani, hogy A Két Torony előzetese alatt milyen zene szól?

A "Requiem for a dream" kicsit átalakított változata.

Több
19 éve 7 hónapja #248883 Írta: Fyra Ithilwen
Fyra Ithilwen válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy A Két Torony előzetese alatt milyen zene szól?

Tiro!

Több
19 éve 7 hónapja #248070 Írta: Hokshelato
Hokshelato válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ery írta:

Hokshelato írta:

.Elessar király. írta: Az rtl-n hamarosan lesz a Gyűrű Szövetsége! Ajánlom hogy 1 részben adják majd le. És a Gyűrű Átkával kapcsolatban: Elég undorítónak találom, hogy a filmet csak a Gyu bereklámozásával tudják értékesíteni!

Egyetértek!! Viszont csodákat ne várjunk, én min. 5 reklámot jósolok közben. :?

Miért vagy ennire optimista?

Túl sokat nézem a tv-t.

"Unwakupe 'cela e wiconi wanji
unmakainapi ta yelo"

Több
19 éve 7 hónapja #248047 Írta: .Elessar király.

cortez71 írta: Tök jó!!!!
Idén leadják a Szövetséget, jövőre a tornyot, utána meg a királyt...
Már alig várom :D
Kár, h itt sorakozik mindegyik rész a polcomon DVD-n :D

Ilyenkor én is sajnálom. De legalább a nagymutter is megtudja nézni.
[size=9:qpcy0a4e]Ugyanis neki nincs meg a DVD változat. Nem tudom miért? :lol: [/size]

rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 7 hónapja #248004 Írta: cortez71
Tök jó!!!!
Idén leadják a Szövetséget, jövőre a tornyot, utána meg a királyt...
Már alig várom :D
Kár, h itt sorakozik mindegyik rész a polcomon DVD-n :D

Több
19 éve 7 hónapja #247958 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

.Elessar király. írta: Az rtl-n hamarosan lesz a Gyűrű Szövetsége! Ajánlom hogy 1 részben adják majd le. !

Tuti, hogy tele fogják nyomni reklámmal. Ezt az amúgy is majdnem három órás a filmet! Már most bosszant. Talán jobb lenne, ha le se adnák így. Szvsz akit érdekelt, már úgyis megnézte.

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
19 éve 7 hónapja #247936 Írta: .Elessar király.
Van néhány film, amit az rtl is szünet nélkül ad le. pl: Schindler listája
De nem hiszem, hogy a gyu is erre a sorsra jut. Inkább ledják két részben szombaton és vasárnap.

rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 7 hónapja #247923 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Hokshelato írta:

.Elessar király. írta: Az rtl-n hamarosan lesz a Gyűrű Szövetsége! Ajánlom hogy 1 részben adják majd le. És a Gyűrű Átkával kapcsolatban: Elég undorítónak találom, hogy a filmet csak a Gyu bereklámozásával tudják értékesíteni!

Miért vagy ennire optimista?

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
19 éve 7 hónapja #247916 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Mornambar írta: Meg gondolom ne a bőítettről álmodjunk! :)

(A RotK-nál nem volnának előnyben! :P )

Persze h nem.
Sima mozifilm, sok reklám, miegyéb.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 7 hónapja #247914 Írta: Mornambar
Mornambar válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Meg gondolom ne a bőítettről álmodjunk! :)

(A RotK-nál nem volnának előnyben! :P )

Több
19 éve 7 hónapja #247911 Írta: Hokshelato
Hokshelato válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

"Unwakupe 'cela e wiconi wanji
unmakainapi ta yelo"

Több
19 éve 7 hónapja #247774 Írta: .Elessar király.
Az rtl-n hamarosan lesz a Gyűrű Szövetsége! Ajánlom hogy 1 részben adják majd le. És a Gyűrű Átkával kapcsolatban: Elég undorítónak találom, hogy a filmet csak a Gyu bereklámozásával tudják értékesíteni!

rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 7 hónapja #247717 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ille / Lórien írta:

Cerebrum írta: Itt pedig fellelhető az összes LotR trailer:

www.movie-list.com/trailers.php? ... ngstrilogy

Ezek ugyanazok az előzetesek, amik a LotR DVD-k extrái között is megtalálhatóak?

Ez messze nem az összes trailer.
A két Trilogy hiányzik, meg a FotR elsője is legalább.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 7 hónapja #247709 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Cerebrum írta: Itt pedig fellelhető az összes LotR trailer:

Ezek ugyanazok az előzetesek, amik a LotR DVD-k extrái között is megtalálhatóak?

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
19 éve 8 hónapja #245990 Írta: cortez71

Thereon írta:

Nelossel írta: Elég sok helyről le lehet tölteni. Pl:

www.lordoftherings.net/two_towers/trailer/tt_trailer2.html

Nem, ott már nem engedi és a movilisten sincs már fennt. Átküldené valaki nekem msnen a full screen two towert? (alatta Requiem song)

Na, Thereon, miért nem engem kérdeztél meg először???? Ha feljössz msnre, átküldöm :)

Több
19 éve 8 hónapja #245986 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Nelossel írta: Elég sok helyről le lehet tölteni. Pl:

Nem, ott már nem engedi és a movilisten sincs már fennt. Átküldené valaki nekem msnen a full screen two towert? (alatta Requiem song)

Thereon, a vándorló varázsló

Több
19 éve 9 hónapja #240385 Írta: A Szürke Zarándok
Köszönöm, a movielist.comról el tudtam érni. Egyébként, pont azért kérdeztem, Nelossel, mert a LOTR.netről és más hivatalos forrásról már nem lehet elérni, nem tudom miért.

"Ma már minden út görbe."

Több
19 éve 9 hónapja #240221 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Itt pedig fellelhető az összes LotR trailer:

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
19 éve 9 hónapja #240181 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Elég sok helyről le lehet tölteni. Pl:

Több
19 éve 9 hónapja #240068 Írta: A Szürke Zarándok
Valakinek nincs meg A Két Torony trailerje (lehetőleg fullscreen), mert szeretném letölteni, de már nem lehet elérni a LOTR.neten és sehol máshol. Ha valaki oda tudná adni, nagyon hálás lennék.

"Ma már minden út görbe."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.798 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére