Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
19 éve 4 hónapja #263043 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Mornambar írta: Tényleg, vajon az új verzióban is a WTC (ugye a két torony :) ) tetején fog ugra-bugrálni? :)

Nem, akárcsak a legelső filmben, itt is az Empire State Building-re mászik fel majd. :wink:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 4 hónapja #263034 Írta: Mornambar
Mornambar válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Gandalf írta:

Mornambar írta: Az eredetibe is volt ilyen T-Rex vs. Kongi, nem? :)
De raptorok meg minden is volt?

Nem láttam a régi King Kongot, ezért nem tudom. De úgy rémlik, hogy T-Rex volt, mintha ilyesmit olvastam volna valahol.

Én meg mintha láttam volna vhol :)
Egy ilyen régi képre emlékszem, hogy ott párbajoznak ketten a csajért.

Tényleg, vajon az új verzióban is a WTC (ugye a két torony :) ) tetején fog ugra-bugrálni? :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 4 hónapja #262982 Írta: Gandalf

Mornambar írta: Az eredetibe is volt ilyen T-Rex vs. Kongi, nem? :)

Nem láttam a régi King Kongot, ezért nem tudom. De úgy rémlik, hogy T-Rex volt, mintha ilyesmit olvastam volna valahol.
Én csak a második változatot ismerem, de az teljesen más.

Több
19 éve 4 hónapja #262977 Írta: Mornambar
Mornambar válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Az eredetibe is volt ilyen T-Rex vs. Kongi, nem? :)

Több
19 éve 4 hónapja - 19 éve 4 hónapja #262960 Írta: Gandalf

Ilweran írta: De rég írtunk ide!!!!! 8O
Kedvenc Pizsink új filmjének (aki még nem tudná: King Kong :wink: ) az előzetese már letölthető a netről.
Cikkecske, elérhetőséggel:
www.origo.hu/filmklub/20050628nezd.html
Mozikban is játsszák már a Világok harca előtt......
:D Hajrá King Kong!

Itt egy közvetlen link a trailerhez:
www.moviecitygeek.com/media/qt/k ... _large.mov
(Jobb klikk, Cél mentése más néven...)

Több
19 éve 4 hónapja #262954 Írta: Isilcala
Isilcala válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Én is tegnap éjjel láttam a King Kong előzetest /Világok harca előtt szintén/, és nekem nagyon fura volt. Az elején rá sem ismertem. Kiírták, hogy Peter Jackson rendezte, még akkor sem esett le, hogy ez a King Kong. Az eleje olyan volt, mint valami lakatlan szigetes horror film. Utána volt benne egy kis Jurrasic Park is, de szerintem jó film lesz. Már nagyon várom ;)

"A szerelem megszállotja voltam. Kösz hogy kigyógyítottál!" /Moulin Rouge/

Több
19 éve 4 hónapja #262879 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
De rég írtunk ide!!!!! 8O
Kedvenc Pizsink új filmjének (aki még nem tudná: King Kong :wink: ) az előzetese már letölthető a netről.
Cikkecske, elérhetőséggel:
www.origo.hu/filmklub/20050628nezd.html
Mozikban is játsszák már a Világok harca előtt......
:D Hajrá King Kong!

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
19 éve 5 hónapja #259534 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ulmo írta: A rajzfilmre gondoltam (vagyis inkább rajzfilm - élő szereplős film katyvasz :( )

Lehet, hogy ezzel itt egyedül vagyok, :oops: de nekem tetszett a rajz film is, és az új megoldások benne, a "katyvesz" is.
De az akkori technikai színvonalon, szvsz ez a film elérte a maximumot, és azért érződik benne a valddiznis fíling. Kár, hogy nem fejezték be. :(

Egyébként azt hallottam, hogy a "katyvesz" az élőszerepős bemontírozás, ebben a filmben debütált, és abban az időben ('70 es évek vége) ez nagyon is eredeti volt, olyannyira, hogy villámgyorsan el is tüntették a hollywoodi sűlyesztőbe, mert konkurrenciát jelentett volna a "bambiszemű" mesehősöknek.

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 5 hónapja #259512 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

olorin.papa írta: Ulmó!
A rajzfilmről van szó? Most nem tudom, de készűlt volna egy rendes film is, ahol a hobbitok hamburgerrel rohangáltak volna :roll: :x

A rajzfilmre gondoltam (vagyis inkább rajzfilm - élő szereplős film katyvasz :( )

Több
19 éve 5 hónapja #259462 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ulmó!
A rajzfilmről van szó? Most nem tudom, de készűlt volna egy rendes film is, ahol a hobbitok hamburgerrel rohangáltak volna :roll: :x

Most ezt nem tudom... :roll:

Szvsz a Gyűrű Átka nem sz**** film, nekem nagyon is tettszett. :up:
Bár én is etalonnak tartom a GyU-rát, de nem lehet már ezekután minden fantasy film olyan jó!
A 10-es skálán nálam a LOTR a 10-et kapta, a Gyűrű átka 7-est. :roll:

Így előre láthatólag a Narnia 8 vagy 9! majd a sztoritól függ
ez off: a SW nálam 8-9 es (mind a hat)

Több
19 éve 5 hónapja #259436 Írta: Ulmo
Dehogy törlöm, itt a helye :) De ha már sz*r filmet akarsz, ajánlom az örök klasszikus Bakshi-féle Gyűrűk Urát. Etalon ebben a műfajban és ezen a színvonalon :crap: Remélem, a TV soha nem süllyed odáig, hogy bemutassa. Külön poén, hogy a magyar verzióban Samu (Kerekes József) szinkronizálja Frodót :D

Több
19 éve 5 hónapja #259420 Írta: Ilweran

Ulmo írta:

Ilweran írta: Emberek!
Dobpergés, trombitaszó, felgyorsult szívverés kéretik, fantasztikus bejelentés következik!
Aki elmulasztotta megnézni/felvenni ezt a csodát, az most már potom 4590 ft-ért magáénak tudhatja a filmtörténet eme felülmúlhatatlan remekművét: katt
Hát nem csodás??????????? Ezért már érdemes gyűjteni!!!!!!!!!
:evil3: :quasi: :cross:

És mi ezzel a probléma? Köze nincs a GyU-hoz. Csak egy film, ami a Nibelungok Gyűrűjéről szól.

Mi vele a probléma???? Az hogy sz*r....... Már bocs. Azt hittem vevők lesztek a humoromra, kicsit pihent vagyok így vizsga után, sorry. Töröld ki ha akarod.... :roll:

Több
19 éve 5 hónapja #259417 Írta: Ulmo

Ilweran írta: Emberek!
Dobpergés, trombitaszó, felgyorsult szívverés kéretik, fantasztikus bejelentés következik!
Aki elmulasztotta megnézni/felvenni ezt a csodát, az most már potom 4590 ft-ért magáénak tudhatja a filmtörténet eme felülmúlhatatlan remekművét: katt

És mi ezzel a probléma? Köze nincs a GyU-hoz. Csak egy film, ami a Nibelungok Gyűrűjéről szól.

Több
19 éve 5 hónapja #259416 Írta: Ilweran
Emberek!

Több
19 éve 5 hónapja #258237 Írta: Gandalf

Több
19 éve 5 hónapja #258200 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Cerebrum írta: Ez egy kicsit off, de nézzétek meg ezt a trailert, szerintem klassz kis film lesz... Ja, amúgy a C. S. Lewis könyvéből készült The Chronicles of Narnia c. filmről van szó. :)

www.movie-list.com/trailers.php? ... esofnarnia

Volt ennek a filmnek már elődje? Dolgozták már fel ezt a témát, vagy hasonlót?

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
19 éve 5 hónapja #258195 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Thereon írta: Mit szólnátok egy sorozathoz?

Persze Dél -Amerikai típusú sorozat mi??? Sohase lenne vége!!!!!! :twisted: :twisted:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
19 éve 5 hónapja #258099 Írta: Olorin.papa
Én is úgy tudom, hogy a filmesítési jogokon van a vita, de hamarosan lejár az opció, és akkor visszakerűl a jog az eredeti tulajdonoshoz... :oops: asszem :oops: , és akkor újra el lehet edni...

Több
19 éve 5 hónapja #258097 Írta: Ilweran
Nem is erről van szó...... :roll: [size=9:1fs70hi9]váááá...... imádom ha hülyének néznek[/size]
Nem ismerem a pontos helyzetet, de valami olyasmiről van szó, hogy X stúdiónál vannak a Hobbit megfilmesítési jogai(nem tudom, melyiknél) és az nem adja a New Line-nak, akik PJ-vel meg akarják csinálni. Az ésszerű megoldás nyilván valami együttműködés lenne, de mindenki magának akarja a lóvét..... :roll: Valami ilyesmi.
De szerintem van itt aki ezt nálamnál behatóbban ismeri és el tudja mondani......

Több
19 éve 5 hónapja #258094 Írta: Olorin.papa
Szvsz PJ-nek A GyU sikere után nem igen kell kuncsorognia a nagy stúdióknak, ha megszeretné csinálni a filmet... :roll:

Több
19 éve 5 hónapja #258054 Írta: Ilweran
A Narnia-filmet decemberben láthatjuk a mozikban. Egyébként a film érkezésének hatására végre újra kiadják a Narnia-könyveket magyarul(évek óta nem nagyon kaphatók). Elvileg júniusban jön, ha többet tudok, megírom, mert tényleg nagyon jók! (És persze ne feledkezzünk meg a kapcsolatról Tolkiennel!)
A Hobbit kapcsán a legutóbbi infó az, hogy PJ azt nyilatkozta márciusban, hogy még mindig a jogi egyeztetés zajlik...... :arrow: amíg a megastúdiók meg nem egyeznek hogy hogy osszák el a megahasznot, addig PJ nem hiszem hogy sokat tehet a megfilmesítésért...... :roll:

Több
19 éve 5 hónapja #258017 Írta: Ulmo

Ashnod írta: Most úgy őszintén szerintetek lesz ez(ek)ből valami?

Ha jól tudom, a Narnia filmet még idén bemutatják, tehát reális a dolog.

Több
19 éve 5 hónapja #257977 Írta: Ashnod
Ashnod válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Most úgy őszintén szerintetek lesz ez(ek)ből valami?

Mert miért ne?

Több
19 éve 5 hónapja #257967 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Tudom, azért mondottam, hogy kicsit off... :wink:

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
19 éve 5 hónapja #257962 Írta: Mornambar

Cerebrum írta: Ez egy kicsit off, de nézzétek meg ezt a trailert, szerintem klassz kis film lesz... Ja, amúgy a C. S. Lewis könyvéből készült The Chronicles of Narnia c. filmről van szó. :)

Kicsit se off!
Egyrészt Lewis Tolkien barátja volt, másrészt a díszleteket a WETA csinálja a filmhez...

Több
19 éve 5 hónapja #257959 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Mit szólnátok egy sorozathoz?

Thereon, a vándorló varázsló

Több
19 éve 5 hónapja #257954 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
A Szilmarilok filmről ne is álmodjatok :D
Max csak egyes történeteiről, hiszen gyakorlatilag csak Morgoth lenne a film egyetlen főszereplője :D
Amit azonban elképzelhetőnek tartok, hogy az egyes "nagy meséket" filmre viszik. Gondolok itt például Beren és Lúthien történetére (ez 1 filmben), Túrin Turambar tragikus története (ez egy másik), de mást nem is nagyon lehet.
Kb olyan vállakozás lenne A szilmarilokat filmre vinni, mint a történelemkönyvünket...

Több
19 éve 5 hónapja #257942 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ez egy kicsit off, de nézzétek meg ezt a trailert, szerintem klassz kis film lesz... Ja, amúgy a C. S. Lewis könyvéből készült The Chronicles of Narnia c. filmről van szó. :)

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
19 éve 5 hónapja #257607 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ecthelion írta: De azért nagyon megnézném Felagund és Szauron harcát

Táborban tuti egymásnak esünk Alyrral, ha jössz, meglátod! :biggrin2:

Our knees do not bend easily

Több
19 éve 5 hónapja #257515 Írta: Ancalima Anarórë
Még folyik a King Kong poszt produkciója, a The Lovely Bones (2007- ben jön ki) meg előkészületben.
imdb.com/title/tt0380510/

"... And that was the beginning of fairies..."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.744 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére