Filmzene

Több
18 éve 9 hónapja #284010 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Filmzene

Lugdús írta: Azt nem tuggyátok h a 2. és a 3. bővitett részek zenéi mikor kerülnek piacra?

Nem nehéz kilogikázni: szerintem minden év végén fognak kijönni. Azaz a TTT most decemberben, a RotK meg 2007 decemberében...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 9 hónapja #284002 Írta: Koko
Koko válaszolt a következő témában: Filmzene
Azt nem tuggyátok h a 2. és a 3. bővitett részek zenéi mikor kerülnek piacra?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 9 hónapja #283858 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Filmzene
Trailerzenék közül ajánlom a Narniáét, a címe: Here Comes the King
Amit meg keresek az a HP4 trailerének a zenéje. Akinek megvan, mondja el szépen honnan szerezhetném meg.

Thereon, a vándorló varázsló

Több
18 éve 9 hónapja #283844 Írta: Annedun
Annedun válaszolt a következő témában: Filmzene
de kár, hogy nem indítja:((( :bawling:

szeretni és szeretve lenni

Több
18 éve 9 hónapja #283841 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Filmzene

Nóli írta: Szóval: tudnátok nekem címeket/szerzőket adni olyan zenékhez, amik olyan csodálatosan feszültek, és a trailerekben a hatásos jeleneteknél teszik be?

Illetve nézz szét itt: audiblebeauty.net/trailers.php :)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
18 éve 9 hónapja #283826 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Filmzene

Nóli írta: Szóval: tudnátok nekem címeket/szerzőket adni olyan zenékhez, amik olyan csodálatosan feszültek, és a trailerekben a hatásos jeleneteknél teszik be?

A FotR trailer zenéje Christopher Field-től a Gothic Power. A TTT trailer végén meg a Requiem for a Dream c. film zenéjének egy remixelt változata hallható. MSN-en átküldhetem őket.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
18 éve 9 hónapja #283804 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Filmzene
Üdv,
Én mint a trailerzenék szerelmese, itthoni netem megszületésével elhatároztam, hogy gyűjteni fogok.
A gond először ott tornyosult elém, amikor rájöttem, h azonkívül h tralierben van és isssteni, mást t9bbet egyikről sem tudok.
Szóval: tudnátok nekem címeket/szerzőket adni olyan zenékhez, amik olyan csodálatosan feszültek, és a trailerekben a hatásos jeleneteknél teszik be?
És ki tudja h a Nagy Táborban a "tábor kerettörténetéből készülő filmhez a trailer"-nek milyen zenét rakott Pók alá?

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 9 hónapja #283721 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Filmzene
Ez ugyan nem filmzene, de mivel olyan nap, mint a mai, csak egyszer van életünkben:

VALIN NOSTARE AMADEO!!!!!!!!!!

Remélem, mindenki hallgat ma Tőle valami szépet...

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
18 éve 9 hónapja #282650 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: Filmzene
hmm...

Hivatalos szervek fogják be a szemüket!

Bocs Sil, hogy nem privit írok, csak nem tudom kinek írhatnék.
Hajlandó lenne valaki arra, hogy ha küldök neki egy DVD-t (vagy kettőt) ráírja a filmzenét és visszaküldi? (postaköltséget, borítékköltséget állnám, stb)

Most már kinyithatják

Kārātārānen a áirâë...

Több
18 éve 9 hónapja #282631 Írta: Koko

Sil írta:

Noredhel (Voronwë) írta: Ez ugyan nem filmzene, csak zene: nincs meg vkinek a Macskaduett mp3 formátumban (és átküldhető lenne e-mailben?)

Khmm, Google a barátunk, ugyebár...

És a DC++ is... ugyebár. :)

Több
18 éve 9 hónapja #282627 Írta: Sil

Noredhel (Voronwë) írta: Ez ugyan nem filmzene, csak zene: nincs meg vkinek a Macskaduett mp3 formátumban (és átküldhető lenne e-mailben?)

Khmm, Google a barátunk, ugyebár...

Tears unnumbered

Több
18 éve 9 hónapja #282620 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Filmzene
Ez ugyan nem filmzene, csak zene: nincs meg vkinek a Macskaduett mp3 formátumban (és átküldhető lenne e-mailben?)

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
18 éve 9 hónapja - 18 éve 9 hónapja #282618 Írta: Niphredil Eleanor
Niphredil Eleanor válaszolt a következő témában: Filmzene

Penngaladiel írta: A honlapjukon minden infót megtalálsz ;)

Köszi! :D Írtam is nekik! :D

Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor

Több
18 éve 9 hónapja #282601 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Filmzene
A honlapjukon minden infót megtalálsz ;)

Több
18 éve 9 hónapja #282595 Írta: Niphredil Eleanor

Balázs-babó írta: Én ugyan nem vagyok ügynök, de azt hiszem tudom honnan tudjátok megszerezni a "Szent Grált" itthon!

www.lemezkucko.hu - nevű lemezbolt, Amerikából hoznak gyakorlatilag mindent tudnak, és ugyannyiért adják el amennyiért kinn megveszik. Van boltjuk Pesten is. Én innen szereztem be egy csak Amerikában megjelent DualDiscet, úgyhogy szerintem nektek is csak fel kéne venni emailen a kapcsolatot velük, hogy be tudják-e hozni, 99,9999% az esélye hogy igen be tudják! :) És ugyannyiért mint amennyi kint! Remélem segítettem ;)

Szóljatok ha van valami!

Fúúúúú, ez nagyon klassz, köszönöm!!! :D Ha lesz rá egy kis időm, megérdeklődöm, hogy a három CD-t egybe meg tudják-e szerezni!!

Pontosan hol van boltjuk Pesten? Vagy tudja valaki esetleg az e-mail címüket? Mert az légyszi írjon már egy privit, vagy valamit!!

Több
18 éve 9 hónapja #282437 Írta: Balázs-babó
Balázs-babó válaszolt a következő témában: Filmzene
Én ugyan nem vagyok ügynök, de azt hiszem tudom honnan tudjátok megszerezni a "Szent Grált" itthon!

www.lemezkucko.hu - nevű lemezbolt, Amerikából hoznak gyakorlatilag mindent tudnak, és ugyannyiért adják el amennyiért kinn megveszik. Van boltjuk Pesten is. Én innen szereztem be egy csak Amerikában megjelent DualDiscet, úgyhogy szerintem nektek is csak fel kéne venni emailen a kapcsolatot velük, hogy be tudják-e hozni, 99,9999% az esélye hogy igen be tudják! :) És ugyannyiért mint amennyi kint! Remélem segítettem ;)

Szóljatok ha van valami!

Ha Tolkien-t olvasok, olyan mintha elkerülnék ebből a bajos világból egy vágyott, jobb világba!

Több
18 éve 9 hónapja #282190 Írta: cortez71

Thereon írta: Na, az első 10 számot átküldték... Cortez, azt mondtad neked megvan az egész? Mind a 4 CD? Nem akarod elküldeni? :)

3 CD-s a zene :) a 4. lemez egy DVD, ezen pedig a számok vannak vmi klipféleséggel ellátva. MSNen megdumáljuk, privizz majd rám! ;)

Több
18 éve 9 hónapja #282174 Írta: Kar_sa

Beren Erchamion írta:

Kar'sa írta: Asszem én ezt kalózban fogom megszerezni... :(
Oké, rajongok a zenéért, de ha ez annyi lesz, amennyire gondolok... brr...

Én úgy döntöttem, hogy majd az összecsomagolt változatot veszem meg két év múlva... :P :lol: :wink: Amúgy már megvan majdnem az összes szám, nagyon jó hallgatni, mert így még jobban peregnek a filmkockák lelki szemeim előtt... :D Nagyon hiányoztak már ezek a részek!
És még mennyi van hátra... A rohani téma variációi... 8O

Én az Éowyn témát várom, mert az rajta sem volt a CD-n. :( :)

Kārātārānen a áirâë...

Több
18 éve 9 hónapja #282169 Írta: Thereon
Na, az első 10 számot átküldték... Cortez, azt mondtad neked megvan az egész? Mind a 4 CD? Nem akarod elküldeni? :)

Több
18 éve 9 hónapja #282152 Írta: Koko

Beren Erchamion írta: peregnek a filmkockák lelki szemeim előtt...

De ez télleg olyan jómár amikor tudom h abban a pillanatban a szereplök mit mondanak mit csinálnak!:D

Ja és még a 3. rész mennyi gyönyörü zenét tartogat a számunkra! 8)

Több
18 éve 9 hónapja #282150 Írta: Beren Erchamion
Beren Erchamion válaszolt a következő témában: Filmzene

Kar'sa írta: Asszem én ezt kalózban fogom megszerezni... :(

Én úgy döntöttem, hogy majd az összecsomagolt változatot veszem meg két év múlva... :P :lol: :wink: Amúgy már megvan majdnem az összes szám, nagyon jó hallgatni, mert így még jobban peregnek a filmkockák lelki szemeim előtt... :D Nagyon hiányoztak már ezek a részek!

"...a quendek szépsége ifjúságukban fölülmúlt minden más szépséget... s a bánat meg a bölcsesség csak gazdagította."

Több
18 éve 9 hónapja #282011 Írta: Kar_sa
Asszem én ezt kalózban fogom megszerezni... :(

Kārātārānen a áirâë...

Több
18 éve 10 hónapja #281639 Írta: Niphredil Eleanor

Thereon írta: Nyugodj meg még én se láttam sehol és már ügynökeink is dolgoznak a Szent Grál... izé bővített cd felkutatásáért.

Huhh, jó, akkor ezek szerint mégsem én vagyok annyira béna! Megnyugtattál! :wink:

Több
18 éve 10 hónapja #281637 Írta: Thereon
Nyugodj meg még én se láttam sehol és már ügynökeink is dolgoznak a Szent Grál... izé bővített cd felkutatásáért.

Több
18 éve 10 hónapja #281626 Írta: Niphredil Eleanor
Kövezzetek meg, és mondjátok, hogy egy béna, tájékozatlan kis hülyegyerek vagyok, de én eddig Budapest összes zeneboltját végigjártam (már amennyit ismerek) és mikor kérdeztem, van-e FotR bővített zene, úgy néztek rám, mint egy futóbolondra!

Én tudom rosszul, vagy (elvileg) tényleg kapható már a FotR bővítette? :confused2:
Vagy akkor egyszerűen csak béna vagyok és rossz helyen keresgélek? :confused2: :crap:

Több
18 éve 10 hónapja #281287 Írta: cortez71
Sil: tudsz valamit a FotR bővített zene hazai megjelenéséről?

Több
18 éve 10 hónapja #281253 Írta: Thereon
Addig legalább összegyűjtheted rá a zs-t.

Több
18 éve 10 hónapja #281244 Írta: Koko
Ez aszt jelenti h még 2 évet kell várni? :cry:

Több
18 éve 10 hónapja #281240 Írta: Sil

Lugdús írta: Még nem jelent meg a 2. és 3. bővitett rész zenéi?

Nem, ezek évente lesznek kiadva.

Tears unnumbered

Több
18 éve 10 hónapja #281239 Írta: Koko
Még nem jelent meg a 2. és 3. bővitett rész zenéi?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.843 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére