Arwen (Liv Tyler)

Több
21 éve 9 hónapja #107163 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

erwianne írta:

Saczy írta: de a ROTK-ban állítólag a dúnadánok helyett az arwen megy egy csapat tündével aragorn segítségére.....

Neee! Ezt a tündesereg-trükköt már lelotték a Helm-szurdokban! Miért kellene ennyire eltökíteni a sztorit? :evil: Mintha mindent a tündéknek kéne köszönni! Nem azért mondom, tisztelem és imádom oket, de azért nem kell mindenki más (mint pl. a dúnadánok) jelentoségét nullára redukálni! :evil:

hat nekem aztan 8,hogy jon-e,vagy sem,csak konyorgom;nehogy o vagja le a Boszorkanyurat,nehogy,jajistenem!!!! :eek2: :eek2:

'a prayer for the wild heart,kept in cage'

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #106906 Írta: erwianne
erwianne válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Saczy írta: de a ROTK-ban állítólag a dúnadánok helyett az arwen megy egy csapat tündével aragorn segítségére.....

Neee! Ezt a tündesereg-trükköt már lelőtték a Helm-szurdokban! Miért kellene ennyire eltökíteni a sztorit? :evil: Mintha mindent a tündéknek kéne köszönni! Nem azért mondom, tisztelem és imádom őket, de azért nem kell mindenki más (mint pl. a dúnadánok) jelentőségét nullára redukálni! :evil:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #106905 Írta: Nornorë
Nornorë válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
www.quintessentialwebsites.com/l ... woods1.jpg :arrow: ez az erdő jobban megnézve erősen emlékeztet arra az erdőre amiben Samutol és Frodotol elválunk a TTT végén
ttp://www.quintessentialwebsites.com/lo ... arwen2.jpg :arrow: hihetetlenül szép és jó minőségű kép

" The path of excess leads to tower of wisdom. " / Blake /

Több
21 éve 9 hónapja #106900 Írta: Nornorë
Na most cserben hagyott egy kicsit az emlékezetem ,pedig a filmet 3szor láttam .ez most csak az előzetesben volt vagy benne volt magában a filmben is:
:arrow: www.quintessentialwebsites.com/l ... 9_rlss.jpg
:arrow: www.quintessentialwebsites.com/l ... 0_rlss.jpg

Több
21 éve 9 hónapja #106700 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Teron írta: Én egészen bitzos vagyok benne, pár héttel ezelőtt, amikor találtunk jópár bizonyítékot, hogy benne akart lenni a Helm-i csatában Arwen. Szerintem nézd egy kicsit vissza, miket írtunk, most nem mondanám el azt a sokmindent amit mindanynian tlaáltunk, mint bizonyítékot.

igen ezt én is tudom....de aztán gondolom jobbnak látták, kivágni...(megjegyzem jól is tették :D )
de a ROTK-ban állítólag a dúnadánok helyett az arwen megy egy csapat tündével aragorn segítségére.....

Elen síla lúmenn omentilelvo!

Több
21 éve 9 hónapja #106691 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Hát, ha azt vesszük, hogy nem kell színésznőnek lenni ahhoz, hogy valaki kicsit igényes legyen... :twisted: De a hipó arc a XIX-XX században volt trendi... De attól Liv szép!!! :D
Csak mi gonoszkodunk... A túl sok smink pedig a mékápártiszt hibája... :D

Több
21 éve 9 hónapja #106666 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

hódica írta:

Nornorë írta:

Niphredil/Szméagol írta: Hát, finoman szólva is nyomott. :twisted: :twisted: :twisted:
Ezt láttuk már?
www.ninecompanions.net/gallery_p ... wen_20.jpg
Elvileg TTT-kép, de mikor?

:arrow: nem akarok rossz máju lenni ,de mintha egy kicsit sok lenne a smink meg az alapozó
de azt meg kell hagyni hogy a csatt ami a ruháján van irtó szép

tényleg eléggé látszikió :lol: :? bár a TTT-ben is elég sok van rajta, messziről virít, hogy enyhén ki van fehérítve az arca :? :roll:

Akár van smink, akár nincs, Liv tényleg gyönyörű.

Egyébként, láttatok már olyan filmet, fotót ahol a szinésznők nincsenek kifestve?

Több
21 éve 9 hónapja #106607 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Nornorë írta:

Niphredil/Szméagol írta: Hát, finoman szólva is nyomott. :twisted: :twisted: :twisted:
Ezt láttuk már?

:arrow: nem akarok rossz máju lenni ,de mintha egy kicsit sok lenne a smink meg az alapozó

tényleg eléggé látszikió :lol: :? bár a TTT-ben is elég sok van rajta, messziről virít, hogy enyhén ki van fehérítve az arca :? :roll:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 9 hónapja #106450 Írta: Teron
Teron válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Én egészen bitzos vagyok benne, pár héttel ezelőtt, amikor találtunk jópár bizonyítékot, hogy benne akart lenni a Helm-i csatában Arwen. Szerintem nézd egy kicsit vissza, miket írtunk, most nem mondanám el azt a sokmindent amit mindanynian tlaáltunk, mint bizonyítékot.

Teron

"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."

Több
21 éve 9 hónapja #106445 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Nem hinném. A link címében is benne van a ROTK szó. Ott is megjelenhet harcosként.

Több
21 éve 9 hónapja #106443 Írta: Teron
Nornoré: TTT kivágott leginkább. Az a képet találtad meg, amit onnan szedtek ki, amikor a Rohani lovasok a film végén levágtatnak Gandalffal, és közöttük vna Arwen is.

shaira: nemjó link, legalábbis nekem nem jön be

Teron

Több
21 éve 9 hónapja #106420 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
itt vajon kire hasonlít:
www.lovelylivtyler.com/pictures/ ... del807.jpg
:lol: :lol:
Egy nagyon jó kép:
www.lovelylivtyler.com/pictures/ ... el1203.jpg
8)

Több
21 éve 9 hónapja #106381 Írta: Nornorë
www.ninecompanions.net/gallery_p ... rwen_3.jpg :arrow: TTT bővitett vagy Rotk? egyébként irtó jó a kép
www.ninecompanions.net/gallery_p ... rwen_2.jpg

Több
21 éve 9 hónapja #106284 Írta: Undómiel
A szeme szegényemnek szerintem születési hiba miatt karikás mindig... Nagyon fehér a bőre, a szeme alatt vékony is a bőr és átütnek az erek. De ezt azért el lehet tüntetni... :twisted:

Nerwen! Nagyon tetszettek a képek.. Főleg az utolsó.. :D

Több
21 éve 9 hónapja #106282 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
De a haja szép :wink:

Bocs, ha már vmeik volt pár ezerszer :oops:
www.aeglos.org/corner/fotr/aragorn-arwen.jpg
www.valinor.com.br/imagens/filme/arwen.jpg
Itt kicsit fura :?
www.rabones.freeserve.co.uk/grap ... arwen1.jpg
Ez mintha nem is ő lenne:
daveia.tripod.com/images/Arwen/arwen005.jpg
photic.slimemansion.com/chloropl ... /arwen.jpg

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #106174 Írta: Saczy
egy kicsit fáradt lehetett.....vagy a sminkes volt ügyetlen! :D

Több
21 éve 9 hónapja #106065 Írta: Undómiel
Nor, annyira igazad van... Kicsit... nagyon sok... És Uraim, tökéletlen is, ha csak a karikákat nézzük a szeme körül... hogy a női szemeknél maradjunk... :D

Több
21 éve 9 hónapja #106026 Írta: Saczy
szerintem el a kibővített változatban lesz benne.......oszt társam azt mondta h csak a bővítés lesz 2 óra + 3 órás film...

Több
21 éve 9 hónapja #105762 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Sztem is látszik rajta egy kicsit :? :)

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #105759 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Női szem többet lát! :)

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 9 hónapja #105744 Írta: Teron
Nornoré: te honnan látod, hoyg sok a smink meg az alapozó?

Teron

Több
21 éve 9 hónapja #105719 Írta: Nornorë

Ezt láttuk már?

Több
21 éve 9 hónapja #105706 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Nornorë írta: www.fantasyplanet.cz/gfx/pictures_clanky...2003226934348166.jpg :arrow: ehhez nincs mit hozzá fűznem, csak rá kell nézni ...

a rajz a maga nemében tetszik, csak kár, hogy egyáltalán nem hasonlít Arwenre :? :roll:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 9 hónapja #105595 Írta: Saczy
bakker....ezek a suli gépek nagyon szarok....
az otthonin meg tönkre ment a ventillátor és kell venni egy új alaplapot....
nem tom megnézni a képeket..... :cry:

Több
21 éve 9 hónapja #105577 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Hát ezt én sem tudom! A Layses kártyán van, de arról képről, ami a másik oldalán van sem tudom, h honnan van... :?

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 9 hónapja #105575 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Hát, finoman szólva is nyomott. :twisted: :twisted: :twisted:
Ezt láttuk már?

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 9 hónapja #105466 Írta: Nornorë
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 348166.jpg :arrow: ehhez nincs mit hozzá fűznem, csak rá kell nézni ...

Több
21 éve 9 hónapja #105458 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Ery írta: Bájos kis rajz!

Ugye? :lol:
Csak azt nem tudom, Arwennek miért van barna szeme? Vagy ez lenne az éjszürke? :roll:

Több
21 éve 9 hónapja #105292 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Bájos kis rajz!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 9 hónapja #105216 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
ha már klippeknél tartunk: az aerosmith egy másik csodás dalának klippjében, az "I dont wanna miss a thing"-ben is szerepel Liv, merthogy ez a dal az Armageddon (remélem ez volt a címe... :roll: ) betétdala is egyben. egyébként szerintem ezek a klippek fenn vannak a mellesleg.hu-n :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.714 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére