Arwen (Liv Tyler)

Több
21 éve 8 hónapja #117617 Írta: Nornorë
Nornorë válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

" The path of excess leads to tower of wisdom. " / Blake /

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #117578 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Még egy:
www.tolkienonline.com/gallery/ga ... fm?ID=6823

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #117576 Írta: Sil

Saczy írta: nagyon jók a képek.
de a negyedik képen ki az a csaj (balról a második). celebrían esetleg?

Aranymag.

Tears unnumbered

Több
21 éve 8 hónapja #117575 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
nagyon jók a képek.
de a negyedik képen ki az a csaj (balról a második). celebrían esetleg?

Elen síla lúmenn omentilelvo!

Több
21 éve 8 hónapja #117565 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
21 éve 8 hónapja #117450 Írta: Agoura
Arwenről képek
drazan.info/LOTR-Gallery/view_al ... Name=Arwen
drazan.info/LOTR-Gallery/view_al ... wen&page=2
drazan.info/LOTR-Gallery/view_ph ... wen&id=aag ; www.allposters.com/gallery.asp?a ... tem=343909 :arrow: ez ugyanaz a jelenet,csak más színben?

www.allposters.com/gallery.asp?a ... tem=341610

Niq

Több
21 éve 8 hónapja #117449 Írta: Agoura

shaira írta:

Agoura írta: Nagyon szeretem Sophiet,de ő nem olyan tündés,hanem olyan királylányos,mint a Rettenthetetlenben :arrow: Liv a legjobb Arwennek(meg őt szoktuk meg)

Ez az! Hülyeség már ezen vitatkozni. Főleg, hogy már csak 1 rész van hátra :lol: . De egyébként szerintem Livre lehet mondani,hohy ilyen vagy olyan, Arwent akkor is jól játszotta. Viggo miatt sem kell már aggódni, hiszen Liv már férjhezment.... :roll:

Lehet hogy le vagyok marava,de miért kellett volna Viggo miatt aggódni?

Niq

Több
21 éve 8 hónapja #117405 Írta: Dace
Dace válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Jó-jó persze, csak én még most nemrég jöttem rá hogy itt fórum is van...
Meg most jött meg hozzá a kedvem. :roll:
Egyébként a szetelem útjai kifürkészhetetlenek :arrow: . Liv T. nem egy nála alacsonyabb, és vékonyabb emberhez ment?! :?

Több
21 éve 8 hónapja #117404 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Agoura írta: Nagyon szeretem Sophiet,de ő nem olyan tündés,hanem olyan királylányos,mint a Rettenthetetlenben :arrow: Liv a legjobb Arwennek(meg őt szoktuk meg)

Ez az! Hülyeség már ezen vitatkozni. Főleg, hogy már csak 1 rész van hátra :lol: . De egyébként szerintem Livre lehet mondani,hohy ilyen vagy olyan, Arwent akkor is jól játszotta. Viggo miatt sem kell már aggódni, hiszen Liv már férjhezment.... :roll:

Több
21 éve 8 hónapja #117351 Írta: Dace
Csak szerintem elcseszték a szinkronjával. Feliratosan, vagy anélkül jobban szeretem. Főleg a Bruinen spell-t rontották el nagyon...

Több
21 éve 8 hónapja #117325 Írta: Agoura
Nagyon szeretem Sophiet,de ő nem olyan tündés,hanem olyan királylányos,mint a Rettenthetetlenben :arrow: Liv a legjobb Arwennek(meg őt szoktuk meg)

Niq

Több
21 éve 8 hónapja #117317 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
sophie marceu??? hát én szeretem azt a csajt, de mint arwent.....háááááát...izé.... :D
liv jobb arwen mint sofi lett volna...

Elen síla lúmenn omentilelvo!

Több
21 éve 8 hónapja #117315 Írta: Tündekö/Myrtus
Tündekö/Myrtus válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Sophie Marceau? Szerintem is fura ötlet. Nincs meg benne az a természetfeletti kisugárzás, ami minden tündében megvan. Egyébként nem rossz színésznő.

Do not stand at my grave and weep.
I am not there, I do not sleep.

Több
21 éve 8 hónapja #117195 Írta: Dace
Valaki azt mondta nekem, hogy szerinte Liv Tyler helyett jobb lett volna Sophie Marceau(?). Elég fura ötlt nem?! Egyébként Ti itt szeretitek?! :? :wink:

Több
21 éve 8 hónapja #116957 Írta: Sil

kriszana írta:

Minerva írta: Azt hallottam, Liv 2-3 hete férjhez ment... Ki lett a férje? Vmi ismert személyiség? ;)

Nem annyira ismert. Royston Langdon, a Spacehog együttes énekes-basszusgitárosa. Titokban házasodtak össze március 25-én egy karibi villában.

forrás: www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=8087

Mi a fenének rakta be háromszor? És miért nem tudom kitörölni? Segítsen már valakiiii, hogy kell ezt a vacakot kitörölni?

Biztos többször nyomtad meg a gombot véletlenül... Szólj Undómielnek, a topicgazdának, hogy törölje.

Tears unnumbered

Több
21 éve 8 hónapja - 21 éve 8 hónapja #116917 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Minerva írta: Azt hallottam, Liv 2-3 hete férjhez ment... Ki lett a férje? Vmi ismert személyiség? ;)

Nem annyira ismert. Royston Langdon, a Spacehog együttes énekes-basszusgitárosa. Titokban házasodtak össze március 25-én egy karibi villában.

Mi a fenének rakta be háromszor? És miért nem tudom kitörölni? Segítsen már valakiiii, hogy kell ezt a vacakot kitörölni?

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 8 hónapja #116918 Írta: kriszana

Több
21 éve 8 hónapja #116919 Írta: kriszana

Több
21 éve 8 hónapja #116896 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Min: Egy együttes dobosához ment hozzá. Amcsiba biztos ismertebb, mint itt ("Jé..Ott van Liv Tyler férje!!" :lol: )

Több
21 éve 8 hónapja #116848 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Azt hallottam, Liv 2-3 hete férjhez ment... Ki lett a férje? Vmi ismert személyiség? ;)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 8 hónapja #116665 Írta: Lady Arwen Undómiel
Lady Arwen Undómiel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Tyler nem egy őstehetség, de Arwent jól játszotta.

Több
21 éve 8 hónapja #116526 Írta: Sil

Nornorë írta: www.lovelylivtyler.com/pictures/lotr/lotr1202.jpg :arrow: miféle gyűrű az az ujján? (én a filmben nem láttam hogy viselt volna gyűrűt)

Mert nem viselt. :wink: Itt éppen sminkelik, és az nem az ő keze, hanem a sminkesé...

Tears unnumbered

Több
21 éve 8 hónapja #116520 Írta: Nornorë
www.lovelylivtyler.com/pictures/ ... tr1202.jpg :arrow: miféle gyűrű az az ujján? (én a filmben nem láttam hogy viselt volna gyűrűt)

Több
21 éve 8 hónapja #116285 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Ago: Én is olyat akarook! :D
Gyöngy: nem tudom... :?
Nor: Kihaltam!!! :)

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 8 hónapja #116281 Írta: Ivó
Ivó válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
ezt nézzétek:
www.sulinet.hu/eletmod/kultura/m ... tyler.html
bocs ha nem jön be :x

Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:

Ivó

Több
21 éve 8 hónapja #116005 Írta: Nornorë
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 143188.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 214658.jpg :arrow: ez nem semmi

Több
21 éve 8 hónapja #115998 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
lehet h erről már volt szó, de mikor lesz/volt az RTL Klubon egy Lives film????

Lécciköszi a választ!

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 8 hónapja #115992 Írta: Agoura
Arwen kardja(bocsi,ha már volt)
www.ninecompanions.net/gallery_p ... word_1.jpg

Niq

Több
21 éve 8 hónapja #115560 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Sil: tényleg hasonlít! - 1 kicsit! :wink: :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 8 hónapja #115477 Írta: Sil
mirkwood7.tripod.com/arwen.html - Ne kövezzetek meg, de ez a fanart olyan, mintha Livet keresztezték volna velem (pontosabban egy igencsak idealizált Sillel :wink: :oops: ). :?

www.rabones.freeserve.co.uk/grap ... arwen1.jpg - Az eredeti kép, ami alapján készült.

Tears unnumbered

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.063 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére