Arwen (Liv Tyler)
- arwen_tünde14
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Én is mehetek????
Tökre jó lenne!
Gyűrűk ura 4ever!!!!!!!!!!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Niph
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Tuk Peregrin írta: Kedves Érdeklődők
Akkor az első feladat, a filmfesztiválunkkal kapcsolatban az időpont kiválasztása lenne, amelyre két javaslatom van:
Augusztus 12-13-14, vagy 26-27-28- :
Ezek a napok, péntek, szombat, vasárnap.
A második, a helyszín kiválasztása:
Kán, vagy Budapesthez közelebb, vagy legyen Budapesten:?:
Az érdekeltek tegyenek javaslatokat, és a legnépszerűbbet valósítjuk meg
Ha ezekre a kérdésekre tudjuk a választ, akkor ki lehetne dolgozni a további részleteket (utazás, költségek, programok, stb.)
Hmm......egyre kevesebb a remény hogy én is ott legyek.........
De azért támogatom az ötletet szorgalmasan........
Az időpont jó, bármikor...de a helyszín nos.......
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ízisz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Tuk Peregrin írta: Úgy látom, ezen a héten nem túl népszerű Liv Tyler fóruma!
Bizonyára a vizsgaidőszak
Csendben jegyzem meg: ez Arwen fóruma (Liv csak zárójelben van )
Our knees do not bend easily
- Tuk Peregrin
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Bizonyára a vizsgaidőszak
- Tuk Peregrin
- Nem elérhető
Akkor az első feladat, a filmfesztiválunkkal kapcsolatban az időpont kiválasztása lenne, amelyre két javaslatom van:
Augusztus 12-13-14, vagy 26-27-28- :
Ezek a napok, péntek, szombat, vasárnap.
A második, a helyszín kiválasztása:
Kán, vagy Budapesthez közelebb, vagy legyen Budapesten:?:
Az érdekeltek tegyenek javaslatokat, és a legnépszerűbbet valósítjuk meg
Ha ezekre a kérdésekre tudjuk a választ, akkor ki lehetne dolgozni a további részleteket (utazás, költségek, programok, stb.)
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Liv, gratula! De vsz az első tízben kéne lennie!
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Tuk Peregrin
- Nem elérhető
Időpont ötleteket kérek júliusra, augusztusra! Kinek mikor lenne a legjobb?
Például, július elsején, Liv születésnapján igazán stílszerű lenne, nem ?
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Isilcala
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"A szerelem megszállotja voltam. Kösz hogy kigyógyítottál!" /Moulin Rouge/
- Tuk Peregrin
- Nem elérhető
és Ízisz, neked is!
Igazán még semmi komolyabb lépés nem történt az ügyben, csak az ötlet és a filmek levetítési jogának megszerzéséig jutottam.
Különben a helyszín nem kisebb hangzású helyen lenne, mint Kán, a Cannes-i filmfesztivál nyomán...
Ez a helység Baranya megyében, a Zselicben van. Egy üdülő falu, fantasztikus hely, hagyományos, tornácos házak, szépen gondozott kertek, már-már harmóniájában Hobbitfalvát sejteti.
Az időpont: nyár, egy hétvége...
A filmfesztivált, utazással, szállással, elátással és programokkal gondoltam megszervezni, természetesen, ha lenne rá igény. ( szerintem már öt ember kedvéért is érdemes lenne megrendezni)
Szívesen vitatnám meg, és dolgoznám ki a részleteket olyan emberekkel, akik szintén szeretik Liv Tylert.
- AElfwine
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Tuk Peregrin írta: Sziasztok!
Mit szólnátok hozzá, ha csinálnánk egy Liv Tyler filmfesztivált a nyáron?
Gondolom ti sem csak Arwenként szeretitek Livet!
Például már beszéltem az Apja lánya című film, magyarországi forgalmazójával, (SPI) és részükről semmi akadálya. Kivetítőn vetítenénk, és nincs belépő.
Ott van még az Armageddon, (a kedvencem) Érzéki csalódás, Nyomul a banda, Dr. T és a nők, stb. Szerintem megtudnám ezekre is szerezni az engedélyt.
Van egy jó helyszín ötletem is!
Szia Tuk Peregrin!
Ez nagyon jól hangzik!!! Igazán támogatom az 5leted!
Hol lenne az a jó helyszín? Segítenék is, ha kell
...eljutni oda, ahová még senki nem merészkedett...
- arwen_tünde14
- Nem elérhető
Köszi szépen mindenkinek!
És tényleg nagyon jó lett az avatar! :arwen2: :aragorn3:
- Isilcala
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"A szerelem megszállotja voltam. Kösz hogy kigyógyítottál!" /Moulin Rouge/
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
arwen_tünde14 írta: Hello!
Én még új tag vagyok itt,és remélem jól fogom magam érezni!
Igazából nem nagyon tudom hogy működnek itt a dolgok,de majd csak belejövök,nem iga?!
Nagyon szeretem ezt a filmet!
És Arwen a kedvenc tündém!
Üdv, remélem jól elleszel itt. Jó az avatarod Kicsit hülye dolog megjegyeznem, de én küldtem be, és perverz módon örömet okoz, ha meglátok egy általam csinált avatart.
Használd egészséggel!
Bocs az offért
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Ízisz
- Nem elérhető
Tetszik az ötlet, támogatom!
Bár azt meg kell jegyeznem: az Armageddonban rengeteg jelenete volt...
És van már valami támpont ezzel a rendezvénnyel kapcs? (Hol, mikor, stb.)
- Tuk Peregrin
- Nem elérhető
Téged például, nem érdekelne az alábbiakban olvasható ötletem?
- Ízisz
- Nem elérhető
Sok sikert a fórumozáshoz és egyebekhez!
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- arwen_tünde14
- Nem elérhető
Én még új tag vagyok itt,és remélem jól fogom magam érezni!
Igazából nem nagyon tudom hogy működnek itt a dolgok,de majd csak belejövök,nem iga?!
Nagyon szeretem ezt a filmet!
És Arwen a kedvenc tündém!
- Tuk Peregrin
- Nem elérhető
Mit szólnátok hozzá, ha csinálnánk egy Liv Tyler filmfesztivált a nyáron?
Gondolom ti sem csak Arwenként szeretitek Livet!
Például már beszéltem az Apja lánya című film, magyarországi forgalmazójával, (SPI) és részükről semmi akadálya. Kivetítőn vetítenénk, és nincs belépő.
Ott van még az Armageddon, (a kedvencem) Érzéki csalódás, Nyomul a banda, Dr. T és a nők, stb. Szerintem megtudnám ezekre is szerezni az engedélyt.
Van egy jó helyszín ötletem is!
- Tuk Peregrin
- Nem elérhető
Szívesen megismerném, nekem is hasonló ötleteim vannak!
- freedom
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Nem szeretnék ismételni senkit, de teljes mértékben egyetértek Lord Zlt véleményével! Arwen karaktere pedig telitalálat volt számára. Áldom azt, a napot, amikor elfogadta a felkérést, mert más szerintem nehezen tudta volna ilyen természetesen játszani ezt a szerepet.
Szabadság az,ha
Megválaszthatom: kitől
És mitől függjek
(Fodor Ákos)
Kérek szépen vacsit!
- Nelia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Nelia, aki odavan Faramirért. Imádja a lovakat, és szeretne találkozni a színészgárdával.
GYŰRŰK URA 4EVER!!!!!
- Ilweran
- Nem elérhető
A különbség talán az, hogy Arwen szerepében tök sovány volt, az arca is megnyúlt kicsit, míg ha "önmagát adja" kicsit ducibb és nem sminkelik annyira lófejűvé.... :confused2:
Arwen tényleg nagyon légies lett, kicsit földöntúli az egész megjelenése, a ruhája, a sminkje, a járása, minden. Míg Liv sokkal emberibb, szerintem nőiesebb, természetesebb.
Persze ígyis-úgyis szép! :biggrin2:
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Lord Zlt
- Nem elérhető
Nos ez az az ok, amiért nagyra becsülöm és tisztelem Liv Tylert.
Minden elismerésem a hölgynek.
Az életet élni kell, nem túlélni.
- Niph
- Nem elérhető
Ecthelion írta:
Tuk Peregrin írta: Pár évvel ezelőtt, New-Yorkban találkoztunk!
Nem tudom megadhatom e számát!?
De komolyan: csak az interneten és az újságokban olvasott információk alapján tudom megítélni, mint ember. Tetszik a külsején kívül a nyugodtsága és szerénysége.
Hívjuk meg Magyarországra és akkor jobban megismerjük!
Aha jó ötlet, támogatom
Ahaaa és beleér az ujjad a b..l..be...és felébredsz.!
Üdv Tuk Peregrin.
Amúgy az ém meglátásom szerint Liv smink nélkül is szép.Ami még egy másik dolgot illet, szerintem az alakjával sincs semmi gond, hiába probálja pár ujság folyton ""cikizni"". Senki se lehet tökéletes, és ráadásul ő elfogadja magát ugy ahogy van.
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Nimrodel (Melklerien) írta:
De hisz mindenkinél ez adja a különbséget!Nelossel írta: Arwenen van smink.
Smink nélkül egészen hasonlítank magukra
És Liven is van smink... Csak max másfajta. De nem biztos, hogy szolidabb... Csak más.
- Olorin.papa
- Nem elérhető
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.