Arwen (Liv Tyler)

Több
19 éve 5 hónapja #256658 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Arwenként sápadtabb. És nem mosolyog... :oops: :roll:
Üdv körünkben, Tuk Peregrin! ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 5 hónapja #256612 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Nelossel írta: Arwenen van smink. :wink:

De hisz mindenkinél ez adja a különbséget!
Smink nélkül egészen hasonlítank magukra :wink:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 5 hónapja #256556 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Dolen Amlug (Mici) írta: Szvsz van azért különbség..

Szvsz viszont nincs. Ja, de, mégis van! Arwenen van smink. :wink:

De tényleg ennyi a külömbség. Egy jó smink segítségével lehet azt hinni, hogy van külömség.

Több
19 éve 5 hónapja #256555 Írta: Ízisz
Ízisz válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Nileth írta:

Garfield macija (Mici) írta: Liv nagyon furcsa nekem, mert annyira más Arwen és a színésznő.

Arwen szeme pici, Livé nagy és a feje is kisebbnek tűnik, gondolom a frizura miatt.... ti hogy vagytok ezzel?

Szerintem semmi sem más Liv és Arwen között, csak Arwen kitalált, míg Liv valódi lény (elvégre még sem írhatom azt, hogy ember :look: ).

Nos, nézzétek meg ezeket a képeket:

Önmagaként: www.jupeal.com/Actores/Liv_Tyler ... Tyler7.jpg

vagy itt: www.jupeal.com/Actores/Liv_Tyler ... Tyler2.jpg

Itt pedig Arwenesen: www.warofthering.net/ahobbitstal ... rwen_5.jpg

Szvsz van azért különbség..

"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "

Több
19 éve 5 hónapja #256489 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Tuk Peregrin írta: Pár évvel ezelőtt, New-Yorkban találkoztunk!
Nem tudom megadhatom e számát!? :lol:
De komolyan: csak az interneten és az újságokban olvasott információk alapján tudom megítélni, mint ember. Tetszik a külsején kívül a nyugodtsága és szerénysége.
Hívjuk meg Magyarországra és akkor jobban megismerjük!

Aha jó ötlet, támogatom :mrgreen:

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
19 éve 5 hónapja #256488 Írta: Tuk Peregrin
Tuk Peregrin válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Pár évvel ezelőtt, New-Yorkban találkoztunk!
Nem tudom megadhatom e számát!? :lol:
De komolyan: csak az interneten és az újságokban olvasott információk alapján tudom megítélni, mint ember. Tetszik a külsején kívül a nyugodtsága és szerénysége.
Hívjuk meg Magyarországra és akkor jobban megismerjük!

Több
19 éve 5 hónapja #256423 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Wow, emberként hol ismerted meg?
Megadod a számát? :lol: :mrgreen:

Our knees do not bend easily

Több
19 éve 5 hónapja #256418 Írta: Tuk Peregrin
Tuk Peregrin válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Sziasztok!

Minthogy gyakran és szívesen látogatom fórumotokat arra gondoltam végre én is regisztráltatom magam, hogy meg tudjak vitatni veletek néhány gondolatot, amely Tolkien világa és a film alkotói ébresztettek bennem.
Tuk Peregrin, azaz Pippin nevét azért választottam, mert talán az ő személyisége fejez ki leginkább engem.
Ebben a fórumban azért írok, mert kedvelem Liv Tylert, színésznőként, Arwenként, és emberként is. Neki köszönhetem, hogy egyáltalán megismerhettem a Gyűrűk Urát. Ugyanis az ő személye miatt néztem meg a filmet, amelynek eredetéről korábban mit sem tudtam. Csak a Gyűrű Szövetsége megnézése után olvastam el a könyvet, és így ismerhettem meg Tolkien magával ragadó világát, és lett kedvencem a mű, más nagyszerű értékei miatt is!
Remélem lesz alkalmam érdemben hozzá szólni e fórum témáihoz, és előbb utóbb ismerősként tekintetek majd rám!
Üdv!

Több
19 éve 5 hónapja #256372 Írta: Nileth
Nileth válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Garfield macija (Mici) írta: Liv nagyon furcsa nekem, mert annyira más Arwen és a színésznő.

Arwen szeme pici, Livé nagy és a feje is kisebbnek tűnik, gondolom a frizura miatt.... ti hogy vagytok ezzel?

Szerintem semmi sem más Liv és Arwen között, csak Arwen kitalált, míg Liv valódi lény (elvégre még sem írhatom azt, hogy ember :look: ).

Az élet szép.

Több
19 éve 5 hónapja #256370 Írta: Ízisz
Ízisz válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Liv nagyon furcsa nekem, mert annyira más Arwen és a színésznő.

"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "

Több
19 éve 5 hónapja #256121 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Niph/Elentári írta:

Ancalima Anarórë írta: Ehmm... Csak egy valami. Ha már Liv: neki amúgy is picit lófeje van... Szal...

Ez azért durva volt!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Jesszusom, miért, hát nem???? Én irigylem a legjobban a szépségéért, és ez egy egfyszerű kijelentés volt. Mellesleg ez benne a különleges, vagy mi.

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 5 hónapja #256115 Írta: Silima

Ilweran írta: Valahol azt olvastam, hogy senki sem szimmetrikus teljesen, történetesen az én jobb szemem is fél centivel közelebb van az orromhoz.... :o h: :confused2: :quasi: Szóval a természet se tud tökéletesen rajzolni.... :evil3:
Viszont a kép szép, nekem tökre teccik!!!!!!!! :itscool:

Tény, hogy senki nem szimmetrikus. Van rá egy csomó kísérlet, ami igazolja, de sebaj. :) De ENNYI aszimmetria, mint az én rajzomon, már nem biztos, hogy belefér... :? 8O Akkor is köszi! ;)
Tény, hogy Livnek hosszúkás arca van (ha nem is lófeje ;) ... ami különben nem feltétlen negatív... :P ;) ) de nem ennyire... 8O

Több
19 éve 5 hónapja #256080 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Nelossel írta:

Silima írta: Tegnap alkottam, kritikát kérek! 8O
Arwenke

Cép, cép, nagyon cép! Csak... nem tudom, de mintha a szeme... az egyik úgy tetszik sokkal közelebb van az orráshoz, mint a másik. De akkoris nagyon szép!

Valahol azt olvastam, hogy senki sem szimmetrikus teljesen, történetesen az én jobb szemem is fél centivel közelebb van az orromhoz.... :o h: :confused2: :quasi: Szóval a természet se tud tökéletesen rajzolni.... :evil3:
Viszont a kép szép, nekem tökre teccik!!!!!!!! :itscool:

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
19 éve 5 hónapja #256018 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Ancalima Anarórë írta: Ehmm... Csak egy valami. Ha már Liv: neki amúgy is picit lófeje van... Szal...

Ez azért durva volt!!!!!! :evil: :evil: :evil:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
19 éve 5 hónapja #255986 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Ehmm... Csak egy valami. Ha már Liv: neki amúgy is picit lófeje van... Szal...

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 5 hónapja #255985 Írta: Silima

Enna írta: Nekem meg épp a szeme tetszik!
Az orra kicsit hosszú, de nem kell feltétlen 100% Liv Tyler-Arwennek lennie. ;) Fő az eredetiség!

Aha, csak más az, hogy eredeti, meg az, hogy tökrenemhasonlít. :? :)
Azért nagyon köszi a kritikákat! A legközelebbi tán jobb lesz... :twisted:

Több
19 éve 5 hónapja #255982 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Nekem meg épp a szeme tetszik!
Az orra kicsit hosszú, de nem kell feltétlen 100% Liv Tyler-Arwennek lennie. ;) Fő az eredetiség!

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
19 éve 5 hónapja #255708 Írta: AElfwine
AElfwine válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Arwenke

Megpróbálom :)
Szerintem szép, egyedi, nekem hiányzik a kezének a folytatása, de jó :)
A többi kép is jól sikerült ;)

...eljutni oda, ahová még senki nem merészkedett...

Több
19 éve 5 hónapja #255545 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Arwenke

Bár már mondtam véleményt "személyesen", de tovább nézegetve a következőkre jutottam:

Amint mondtad Te is, kicsit hosszúkás a feje.
Amit lejjebb olvastam: valóban a jobb szeme távolabb van az orrától.
De a szája még mindig nagyon tetszik ;)
A rajzoláshoz nem értek, persze kritizálni (szigorúan csak érvekkel alátámasztva :D ) azt tudok. (szóval inkább fogjam be.. :oops: ) Minden esetre úgy gondolom, ha valahogy lehetséges lenne kb 1 cm-rel "megrövidíteni" az arcát.. :roll: :)

Több
19 éve 5 hónapja #255540 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Silima! Fogadd kissé megkésett, de annál őszintébb gratulációmat! :wink:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
19 éve 5 hónapja #255534 Írta: Silima
Tyűha, én nem láttam ennyire vészesnek... :cyclops: :crap: :quasi: :eek2: De nagyon köszi! :) Majd talán helyre tudom hozni... :oops:

Több
19 éve 5 hónapja #255531 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Arwenke

:itscool: Nagyon jó...
Bár a szeme... :roll: :quasi: :lol: :lol: :lol:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 5 hónapja #255519 Írta: freedom
freedom válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Csak ismételni tudom az előttem szólókat. Nagyon szép lett!Gratulálok!

Szabadság az,ha
Megválaszthatom: kitől
És mitől függjek
(Fodor Ákos)

Kérek szépen vacsit!

Több
19 éve 5 hónapja #255513 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Ecthelion írta: Szép! ;) (Ez kritikának minősül? :lol: )

Annak. :wink:

Arwenke

Cép, cép, nagyon cép! Csak... nem tudom, de mintha a szeme... az egyik úgy tetszik sokkal közelebb van az orráshoz, mint a másik. De akkoris nagyon szép!

Több
19 éve 5 hónapja #255510 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Arwenke

Szép! ;) (Ez kritikának minősül? :lol: )

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
19 éve 5 hónapja #255508 Írta: Silima
Tegnap alkottam, kritikát kérek! 8O
Arwenke

Több
19 éve 6 hónapja #254931 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
www.budavarishop.hu
Itt más ékszerek is vannak, mind szép. A menüben a földgömbre kell kattintani, akkor jön be az "egyéb" kategória, ahol az ékszerek is leledzenek. Elég béna (már a menü.....)
A nyaklánc:
www.freeweb.hu/budavarishop/term ... 5_nagy.htm
Még mindig gyönyörű!!!!!!! :D
Akárhova megyek, mindenhol megbámulják :itscool:

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
19 éve 6 hónapja #254921 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Isilcala írta: Lassan egy hónapja nem írtunk ide....... :roll:
Azt szeretném megkérdezni /lehet kicsit OFF/ , hogy kinek van Arwenes nyaklánca, és akinek van priviben tudna írni nekem, vagy itt ha a többieket nem zavarja... :oops:
Egyébként ezt azért kérdezem, mert szeretnék én is venni, de gondoltam előbb körbekérdezek....
Előre is köszi, és bocsi az OFF-ért....

De jó neki!!!
Honnan tudtat beszerezni!?????
Bocs az OFFF-ért!!!!! :oops: :oops:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
19 éve 6 hónapja #254886 Írta: Nelia
Nelia válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Gratulálunk neki! A nyakláncért!! Biztos szép!

Nelia, aki odavan Faramirért. Imádja a lovakat, és szeretne találkozni a színészgárdával.
GYŰRŰK URA 4EVER!!!!!

Több
19 éve 6 hónapja #254885 Írta: Nelia
Nelia válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Gratulálunk neki! A nyakláncért!! Biztos szép!

Nelia, aki odavan Faramirért. Imádja a lovakat, és szeretne találkozni a színészgárdával.
GYŰRŰK URA 4EVER!!!!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.701 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére