Arwen (Liv Tyler)

Több
19 éve 8 hónapja #243673 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Oáááá! :cry: Nem jártam itt az elmúlt hetekben és lemaradtam emiatt a filmről! Ha egyszer vennék tv-újságot.... :x :oops: Grrrrrrrrrr. Ezt kihagyni!

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 8 hónapja #243669 Írta: Adrael
Adrael válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Istenem, belealudtam az Érzéki csalódásba! Úgy szégyenlem magam! Addig láttam, hogy Randy végez a történetével. És utána a végén ébredtem fel. Mi lett a vége?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 8 hónapja #242060 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Február 18-án az RTL Klubon 21.00-kor Érzéki csalódás !!!

És én nem leszek itthon! :cry:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
19 éve 9 hónapja #241971 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Hihi!!!!!!
Épp ezt a zászlót hímezem ajándékba a vőlegényemnek! Irtó sokat szenvedek a megrajzolással....... :roll: Hímezni nem gáz, de előrajzolni az én fakezemmel........ :roll:
De remélem, szép lesz. Ha Mória kapuját meg tudtam csinálni, ez is meglesz!!!!!!

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
19 éve 9 hónapja #241580 Írta: Coralie

Nelossel írta:

Nimrodel (Melklerien) írta: Be tudna nekem valaki linkelni egy képet aról a zászlóról, amit Arwen vitt magával a koronázásra a Filmben?
Köszi!

Parancsolj :) :
mystic-caravan.com/elvish/flags/arwen.jpg
daereth.diallink.net/pictures/arms/Arwen_flag.jpg
www.rohan.bestof.ru/flags/Arwen_flag.jpg
www.forbiddenplanetstore.com/acatalog/C4265.jpg

Köszi! :P

Egyébként tényleg nincs túl szerencsés külseje Steven Tylernek, de végül is befutott, szóval a tehetség, úgy tűnik, mégis csak fontosabb.

Nimrodel

Több
19 éve 9 hónapja #241547 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Nimrodel (Melklerien) írta: Be tudna nekem valaki linkelni egy képet aról a zászlóról, amit Arwen vitt magával a koronázásra a Filmben?
Köszi!

Parancsolj :) :

mystic-caravan.com/elvish/flags/arwen.jpg
daereth.diallink.net/pictures/arms/Arwen_flag.jpg
www.rohan.bestof.ru/flags/Arwen_flag.jpg
www.forbiddenplanetstore.com/acatalog/C4265.jpg

Több
19 éve 9 hónapja #241537 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Gil-Celeb írta: Már most kíváncsi vagyok a kisfiára,hogy milyen lesz mondjuk 16 évesen.... :P

ha szerencséje van, nem a nagyapjára fog hasonlítani :twisted:

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
19 éve 9 hónapja #241532 Írta: Coralie
Be tudna nekem valaki linkelni egy képet aról a zászlóról, amit Arwen vitt magával a koronázásra a Filmben?
Köszi!

Nimrodel

Több
19 éve 9 hónapja #240971 Írta: Gil-Celeb
Gil-Celeb válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Remélem inkább az anyukájára... :twisted:

"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"

Több
19 éve 9 hónapja #240969 Írta: Nelossel
Hát milyen lenne? Jóképű, barna hajú, gyönyörű szemű és tiszta anyja lenne... najó, egy kicsit hasonlíthat az apjára is. De csak egy picit... :wink:

Több
19 éve 9 hónapja #240966 Írta: Gil-Celeb
Szerintem is nagyon más lett!Az az érdekes Livben,hogy hol nagyon kislány,hol pedig olyan mint egy díva(jó,annyira nem mint pl.Catherine Z-Jones)....Én is szeretnék ilyen lenni....

Már most kíváncsi vagyok a kisfiára,hogy milyen lesz mondjuk 16 évesen.... :P

Több
19 éve 9 hónapja #240965 Írta: Nelossel
Bár ő pont nem az a típus, aki egy film kedvéért képes felszedni/leadni kilókat. Nem baj, érezze csak jól magát a bőrében! :)

Több
19 éve 9 hónapja #240873 Írta: Adrael
Kicsit talán idegenül is hat a kisbaba a kezében. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem Livike megmaradt kislánynak. Az arca alapján kb. 16-nak saccolnám, de nem kizárt, hogy belsőleg érettebb, sőt, talán megérlelte a bébi. Vannak nők, akik megcsúnyulnak a gyerekük születése után, pl. Catherine Zeta-Jones-nak jó időbe beletellt, mire leadta a feles kilóit. Nyilvánvaló, hogy Liv nem ez a típus, már csak azért sem, mert hihetetlenül könnyen szed fel és ad le kilókat.

Több
19 éve 9 hónapja #240788 Írta: Isilcala
Isilcala válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Valóban úgy néz ki, mint egy kislány, hihetetlen! Nagyon aranyos, de most, hogy már tudjuk, hogy anya teljesen más szemmel nézünk rá, mármint én így vagyok ezzel..... :roll:
Ez a pici fiú igazi nőt csinált a mi kis Livünkből :)

"A szerelem megszállotja voltam. Kösz hogy kigyógyítottál!" /Moulin Rouge/

Több
19 éve 9 hónapja #240669 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Gil-Celeb: ott van az egyik kép alatt a cikk, miszerint

"Liv és családja most minden idejét New York-i otthonában tölti, még mielőtt elkezdődik Liv köv. mozijának, a Lonesome Jim- nek forgatása...". ;) :D

Azt néztem, hogy... Milyen gyereknek tűnt a babája születse előtt:
www.lovelylivtyler.com/gallery/s ... =1&picno=7

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 9 hónapja #240663 Írta: Gil-Celeb
Olyan éééééééééédes kisfia van,nem?!Vállál szerepet már vagy még egy-két évig szünetel?Rég nem hallottam róla semmit.... :? :(

Több
19 éve 9 hónapja #240609 Írta: Coralie
Az Aktuell című újságban van egy rövid cikk meg egy kép Livről és családjáról. Semmi újat nem mond tulajdonképpen, hacsak azt nem, hogy a kisfiát kis hobbitnak szólítja.

Azt hiszem, új képek:
Kép1
Kép2
Kép3
Sok kép

Nimrodel

Több
19 éve 9 hónapja #240389 Írta: Adrael

Nelossel írta: Nekem meg az uccsó. Az első egy kicsit mintha kancsi lenne, a másodikról pedig nekem első pillantásra a Rómeó és Júlia ugrott be... erkély, szerelmes pár, és az a tekintet... minden passzol. :wink: A harmadik: no comment. A negyedik, hát, egy kicsit kocka-fejek lettek... viszont az ötödik ténleg szép. De ezektől független mindegyik teccik. Küldhetsz még ilyeneket. :wink:

Na, most szépen kiírtam magamból mindent... meg majd angolul is írok arra az oldalra... reszkessetek! :lol:

Nekem az első tetszik. Nem is kancsi, sztem bájos. A másodiktól a hideg futkos a hátamon (bocs, biztos nincs nekem érzékem az ilyesmihez). Elrond és Arwen búcsúja is tutira tetszik, bár kissé bajos elképzelnem a síró Arwent, de ettől függetlenül jól néz ki!

Több
19 éve 9 hónapja #240257 Írta: Nelossel
Ez lenyűgöző, Nimrodel! Már csak a Sims2 kellene. Mert persze ilyenkor csak az első Sims van meg. Tipikus. :roll: Hogy ne legyen túl off: lekellett ülnöm, mikor megláttam a nyakláncot. A ruha is meglepett, s gyönyörű, de hogy még nyaklánc is van!

Több
19 éve 9 hónapja #240231 Írta: Coralie
Még egy Sims2-s ruha:
Kép
Letöltés

Nimrodel

Több
19 éve 9 hónapja #240183 Írta: Nelossel
Nekem meg az uccsó. Az első egy kicsit mintha kancsi lenne, a másodikról pedig nekem első pillantásra a Rómeó és Júlia ugrott be... erkély, szerelmes pár, és az a tekintet... minden passzol. :wink: A harmadik: no comment. A negyedik, hát, egy kicsit kocka-fejek lettek... viszont az ötödik ténleg szép. De ezektől független mindegyik teccik. Küldhetsz még ilyeneket. :wink:

Na, most szépen kiírtam magamból mindent... meg majd angolul is írok arra az oldalra... reszkessetek! :lol:

Több
19 éve 9 hónapja #240182 Írta: Isilcala
Dehogy bánjuk, küldj nyugodtan képeket! Nekem a második tetszik a legjobban, az Aragorn-Arwenes :oops: ! Annyira jól megvan rajzolva, és a háttérben a Hold! Iszonyú jó, köszi Nimrandir ;) !

Több
19 éve 9 hónapja #240124 Írta: Ilweran
Nem bánjuk! Ezek is cépek, nekem a Frodós tetszik legjobban!!!!!

Több
19 éve 9 hónapja #240111 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Már megint én, és megint képek :oops: ha nem bánjátok...

itt a szemeivel van egy kis probléma, de szvsz attól még jó :D
elfwood.lysator.liu.se/fanq/g/u/ ... e.jpg.html
elfwood.lysator.liu.se/art/n/a/n ... 2.jpg.html
elfwood.lysator.liu.se/art/a/n/a ... f.jpg.html
elfwood.lysator.liu.se/art/j/a/j ... n.jpg.html
elfwood.lysator.liu.se/art/k/e/k ... r.jpg.html
elfwood.lysator.liu.se/art/n/a/n ... r.jpg.html

Több
19 éve 9 hónapja #239976 Írta: Isilcala
Köszi szépen a képeket, Nimrandir! Nagyon jók! Nekem mind nagyon tetszik :D

Több
19 éve 9 hónapja #239963 Írta: Ilweran
Az nem tchoose, hanem I choose. Szerintem. Nekem is időbe tellett rájönni.... 8O :lol:

[size=9:1hds24jv](Elárulod, ki a mamád, hátha olvastam már cikkét?)[/size]

Több
19 éve 9 hónapja #239962 Írta: Ancalima Anarórë
Nem, Tchoose van... Nem ismerem a mesét... Nők Lapja... :D

[size=9:3dcwy7pm]/me anyja Nők Lapjánál ír... :D [/size]

Több
19 éve 9 hónapja #239961 Írta: Ilweran
Nekem is ez teccik a legjobban!!!!!!
De hát épp az van odaírva hogy choose, mi a baj?

Olvastam a Nők Lapjában, hogy: Liv Tyler egy mesehősről nevezte el a kisfiát. A cikk szerint Milo egy mesehős, aki rocksztár szeretne lenni :lol: :lol: :lol: Ismeri valaki a szóbanforgó mesét????

Több
19 éve 9 hónapja #239960 Írta: Ancalima Anarórë
Ebben nem értünk egyet. Szvsz ez a legszebb:
elfwood.lysator.liu.se/fanq/g/u/ ... n.jpg.html
Csak hibásan van az izé odaírva, mert az vsz Choose. :lol:

Több
19 éve 9 hónapja #239926 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.708 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére