Arwen (Liv Tyler)

Több
19 éve 6 hónapja #254743 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Ancalima Anarórë még tavaly húsvétkor írta: MEGKAPTAM!!!!!!!!!! A NYAKLÁNCOT!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHH!!!!!! :bounce: :biggrin2: :hello: :bounce: :mrgreen: :hello: stb...
*Ancalima hörög, sikítozik, és közben írni próbál..... :mrgreen: *

Ilweran néhány hónapja írta: Há! Végre! Végre! Végre!
Három év hosszú várakozás után végre megkaptam a nyakláncot!!!!!!!!!
GYÖNYÖRŰSÉGESEN SZÉP!!!!!!!!!
Totál kész vagyok tőle!!!!!!!!

"... And that was the beginning of fairies..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 6 hónapja #254726 Írta: Isilcala
Isilcala válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Lassan egy hónapja nem írtunk ide....... :roll:
Azt szeretném megkérdezni /lehet kicsit OFF/ , hogy kinek van Arwenes nyaklánca, és akinek van priviben tudna írni nekem, vagy itt ha a többieket nem zavarja... :oops:
Egyébként ezt azért kérdezem, mert szeretnék én is venni, de gondoltam előbb körbekérdezek....
Előre is köszi, és bocsi az OFF-ért....

"A szerelem megszállotja voltam. Kösz hogy kigyógyítottál!" /Moulin Rouge/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja #250842 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Egy kis érdekesség!

Minap olvastam hogy Liv órákat sétál Milo-val a kisfiával. és közben kabarét hallgat. Azt nyilatkozta, hogy imád hosszú órákat sétálni, viszont hogy ne unatkozzon, közben kabarét hallgat. Néha nagyokat nevet és az emberek nem tudják at utcán hogy min mosolyog. :P :P :P :P
Jó neki!!!! :P :P :P :P

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
19 éve 7 hónapja #248292 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Több
19 éve 7 hónapja #247848 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Ancalima Anarórë írta: FESZES PROFIIIL!!! :D www.tyfinwallpapers.co.uk/liv%20tyler.jpg

Hajjaj... :roll: Ettől sárgít engem igazán csak az irígység!!!!!!!

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
Több
19 éve 8 hónapja #245080 Írta: Isilcala
Isilcala válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Nézd meg az a filmet, nagyon jóóóóó! Hidd el nekem! ;) Liv nagyon nagyot alakít benne, de nagyon jó a többi színész is /még a mellékszereplők is nagyon ismert színészek/
És az egyik kedvenc rendezőm rendezte! :D

"A szerelem megszállotja voltam. Kösz hogy kigyógyítottál!" /Moulin Rouge/

Több
19 éve 8 hónapja #245075 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Köszönöm!! Leeshetett volna Bruce Willis ruházatáról... Attól függetlenül szvsz hiteles volt a klipben Liv Tyler.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
19 éve 8 hónapja #245074 Írta: Máb
Máb válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Az az Armageddon klipje volt.
Az Ötödik elemben csak Leeloo sírdogált.

Több
19 éve 8 hónapja #245073 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Off:

A múltkor láttam egy Aerosmith-klipet, azt hiszem, az Ötödik elem, vagy az Apolló 13 zenéje volt, és Liv Tyler is benen volt. Sírva borult a tv-képernyőkre, amikor apukával megszűnt a kapcsolat. Az fogott meg, hogy szép nő létére MERT úgy sírni, hogy remegett a szája széle, és félig-meddig el is volt csúnyulva.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
19 éve 8 hónapja #245018 Írta: AElfwine
AElfwine válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

olorin.papa írta:

Eälfwine írta:

olorin.papa írta: :hein: Bocsánat, de a bérgyilkosnak nem csak hifije, hanem házimozi rendszere volt DVD-vel! :wink:
A maffiózót meg a testvérét játszó színésznek egy nagy filmje volt, de az kult film: a Ford Ferlen kalandjai 8)

A Ford Fairlane jó film? Mert most nálam van, és megnézem, ha lesz rá időm... Ki szerepel benne?

:itscool: Bizony nagyon rulz! 8)
Szvsz :oops: nekem nagyon tetszett, de izlések és... :roll: (lásd Sorstalanság vita :evil:

:bounce: :hello: Ez a 300-adik!!! :cheers:

Azóta megnéztem, oszt jó lett :)
De mintha ezt én már láttam volna a tévében is... Nem adták valaha? De mindegy. A lényeg, hogy jó kis film :)

...eljutni oda, ahová még senki nem merészkedett...

Több
19 éve 8 hónapja #244888 Írta: M
M válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Nimrodel (Melklerien) írta: Ez meg Silima rajza, nem tudom, láttátok-e már:
img.photobucket.com/albums/v338/ ... /arwen.jpg
Nekem nagyon tetszik!

Tényleg jó ez a kép! :D Főleg a haja. :)

Több
19 éve 8 hónapja #244873 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Silima írta:

Nekem nagyon tetszik!

HÉÉÉ!!! :nono: :evil: Ez (c)!!! :x ;)

:nono: Silima! Mindenki tudja, hogy jók a képeid, csak Te nem hiszed el!!! :itscool:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 8 hónapja #244867 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Nekem nagyon tetszik!

HÉÉÉ!!! :nono: :evil: Ez (c)!!! :x ;)

Több
19 éve 8 hónapja #244855 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Ez meg Silima rajza, nem tudom, láttátok-e már:
Nekem nagyon tetszik!

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
19 éve 8 hónapja #244851 Írta: Gil-Celeb
Gil-Celeb válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Nimrodel (Melklerien) írta: Találtam fanartokat:

Arwen & Aragorn

Ez nagyon tecc!!! :D
Szép képecke(akarom mondani képecske)!!!! :wink:
Ha én így tudnék rajzolni....*sóhaj*

A szőke Arwenhez no comment... :roll:

"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"

Több
19 éve 8 hónapja #244821 Írta: Erdin
Erdin válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Nimrodel (Melklerien) írta: Találtam fanartokat:
Arwen
Arwen & Aragorn
Arwen Undómiel
Szintén
Völgyzugolyban
Szőke??!! :o h:

Hát én soha nem képzeltem, hogy Arwen szőke lenne.

Egy új hatalom van születőben!

Több
19 éve 8 hónapja #244817 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
19 éve 8 hónapja #244318 Írta: Olorin.papa

Eälfwine írta:

olorin.papa írta: :hein: Bocsánat, de a bérgyilkosnak nem csak hifije, hanem házimozi rendszere volt DVD-vel! :wink:
A maffiózót meg a testvérét játszó színésznek egy nagy filmje volt, de az kult film: a Ford Ferlen kalandjai 8)

A Ford Fairlane jó film? Mert most nálam van, és megnézem, ha lesz rá időm... Ki szerepel benne?

:itscool: Bizony nagyon rulz! 8)
Szvsz :oops: nekem nagyon tetszett, de izlések és... :roll: (lásd Sorstalanság vita :evil:

:bounce: :hello: Ez a 300-adik!!! :cheers:

Több
19 éve 8 hónapja #244310 Írta: AElfwine
AElfwine válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

...eljutni oda, ahová még senki nem merészkedett...

Több
19 éve 8 hónapja #243936 Írta: 3.Aragorn
3.Aragorn válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Mindenesetre elég pörgős lett a végkifejlet.
A csattanó (mármint amikor az ügyvédre ráesett a kuka), kimondottan tetszett.Ilyen befejezés után el tudnék képzelni egy második részt is.

Több
19 éve 8 hónapja #243934 Írta: Adrael
Adrael válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Nem tök mindegy, mije volt? :roll:
A lényeg az, hogy a bérgyilkost is kizsigereli, és aztán őt is benne hagyja majd a pácban. Feministák bosszúja. És egyéni haszonszerzés. :twisted: Köszönöm minden közreműködőnek, aki hozzájárult a végső információ megszerzéséhez. :cheers:

Több
19 éve 8 hónapja #243931 Írta: Olorin.papa

Stara írta:

Elnézést,tévedtem,[size=9:370dzhad]de akkor miért nem válaszoltál inkább te[/size]? :roll: :wink:

:roll: Mert elrontottam a net-emet, és a hétvégén nem voltam fenn :oops: :wink:

Több
19 éve 8 hónapja #243904 Írta: Stara
Stara válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Elnézést,tévedtem,[size=9:ksf11rkg]de akkor miért nem válaszoltál inkább te[/size]? :roll: :wink:

Több
19 éve 8 hónapja #243888 Írta: Olorin.papa

Stara írta:

Adrael írta: Hát senki sem tudja, mi lett a vége? Én csak arra vagyok kíváncsi, ki koppant, Liv, vagy a pasik? Megkapta a kéglijét és a hifijét, és összejött valaki újabb boldogtalannal, vagy lesittelték, és most a börtönőröket veri át?

Adrael,sorrendben:Lövöldözés volt,mert megjelent az elején lelőtt maffiózó testvére,a rendőrt lelőtték a házban :( , a srác (Randy)ott maradt szegény egyedül a szétlőtt házában :? ,Jewel lelőtte a maffiózó testvérét,az ügyvédre meg ráesett egy szemeteskuka,vagy mi,a legvégén. 8O Jewel (Liv) meg elautózott a bérgyilkossal ,aki azt mondta neki,hogy szép háza meg hifije van. 8) :wink:

:hein: Bocsánat, de a bérgyilkosnak nem csak hifije, hanem házimozi rendszere volt DVD-vel! :wink:

Több
19 éve 8 hónapja #243831 Írta: Adrael
Háát, megvallva az őszintét, vm. ilyesmire számítottam. :lol:
Köszi az infót.... :wink:

Több
19 éve 8 hónapja #243819 Írta: Stara
Stara válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Adrael írta: Hát senki sem tudja, mi lett a vége? Én csak arra vagyok kíváncsi, ki koppant, Liv, vagy a pasik? Megkapta a kéglijét és a hifijét, és összejött valaki újabb boldogtalannal, vagy lesittelték, és most a börtönőröket veri át?

Adrael,sorrendben:Lövöldözés volt,mert megjelent az elején lelőtt maffiózó testvére,a rendőrt lelőtték a házban :( , a srác (Randy)ott maradt szegény egyedül a szétlőtt házában :? ,Jewel lelőtte a maffiózó testvérét,az ügyvédre meg ráesett egy szemeteskuka,vagy mi,a legvégén. 8O Jewel (Liv) meg elautózott a bérgyilkossal ,aki azt mondta neki,hogy szép háza meg hifije van. 8) :wink:

Több
19 éve 8 hónapja #243790 Írta: Adrael
Nesze nektek, Liv-fanatikusok!
Hát senki sem tudja, mi lett a vége? Én csak arra vagyok kíváncsi, ki koppant, Liv, vagy a pasik? Megkapta a kéglijét és a hifijét, és összejött valaki újabb boldogtalannal, vagy lesittelték, és most a börtönőröket veri át?

Sztem jól áll neki a vörös haj. Már amennyire emlékszem... :wink:

Több
19 éve 8 hónapja #243762 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Ment a TV-ben??? :D Bibííí, nekem megvan DVD-n... :mrgreen: Szvsz állati jó film, és Liv is naggyon jó benne. :wink: Adrael, majd megnézem mostanában, és elmesélem mi volt, mert ANNYIRA már nem emlékszem... :oops:

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 8 hónapja #243677 Írta: Niphredil Eleanor
Niphredil Eleanor válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
:D :D ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS IGEN! Megnéztem!! :D :D

Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.740 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére