Arwen (Liv Tyler)
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ancalima Anarórë még tavaly húsvétkor írta: MEGKAPTAM!!!!!!!!!! A NYAKLÁNCOT!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHH!!!!!! :bounce: :biggrin2: :hello: :bounce: :hello: stb...
*Ancalima hörög, sikítozik, és közben írni próbál..... *
Ilweran néhány hónapja írta: Há! Végre! Végre! Végre!
Három év hosszú várakozás után végre megkaptam a nyakláncot!!!!!!!!!
GYÖNYÖRŰSÉGESEN SZÉP!!!!!!!!!
Totál kész vagyok tőle!!!!!!!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Isilcala
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Azt szeretném megkérdezni /lehet kicsit OFF/ , hogy kinek van Arwenes nyaklánca, és akinek van priviben tudna írni nekem, vagy itt ha a többieket nem zavarja...
Egyébként ezt azért kérdezem, mert szeretnék én is venni, de gondoltam előbb körbekérdezek....
Előre is köszi, és bocsi az OFF-ért....
"A szerelem megszállotja voltam. Kösz hogy kigyógyítottál!" /Moulin Rouge/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Niph
- Nem elérhető
Minap olvastam hogy Liv órákat sétál Milo-val a kisfiával. és közben kabarét hallgat. Azt nyilatkozta, hogy imád hosszú órákat sétálni, viszont hogy ne unatkozzon, közben kabarét hallgat. Néha nagyokat nevet és az emberek nem tudják at utcán hogy min mosolyog.
Jó neki!!!!
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
img41.photobucket.com/albums/v12 ... rwen_4.jpg
itt több is van, katt a kis képekre
(utólag szerk)
találtam még:
www.alleycatscratch.com/lotr/Elf ... 01_Fat.jpg
www.tevildiel.com/wallpaper/1024 ... aper_3.jpg
www.tevildiel.com/wallpaper/1024 ... aper_6.jpg
- Enna Silme
- Nem elérhető
Hajjaj... Ettől sárgít engem igazán csak az irígység!!!!!!!Ancalima Anarórë írta: FESZES PROFIIIL!!! www.tyfinwallpapers.co.uk/liv%20tyler.jpg
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
www2.filmweb.no/multimedia/archi ... 10918j.jpg
starophile.free.fr/wallpapers/liv_tyler.jpg
FESZES PROFIIIL!!! www.tyfinwallpapers.co.uk/liv%20tyler.jpg
www2.filmweb.no/multimedia/archi ... 10916k.jpg
starophileimages.free.fr/wallpap ... er_003.jpg
213.84.188.139:81/Liv%20Tyler%205.jpg
HOGYLEHET VALAKI ILYEN TERMÉSZETESEN ILYEN SZÉP???
213.84.188.139:81/Liv%20Tyler%203.jpg
free-pu.htnet.hr/isabella/wallpa ... er%20c.jpg
www.artist-within.org/wallpaper/liv.jpg
Képek:
Liv mint Audrey!!! 8O www.nxtv.com.cn/life/fashion_pic ... xliv01.jpg
www.bulgarianlondon.com/4images/ ... _tyler.jpg
www.born-today.com/Today/pix/tyler_liv.jpg
www.tiscali.nl/images/6/7/livtyler39_jpg_jpg.jpg
teemix.aufeminin.com/imworld/sta ... 2053_L.jpg
atyagatya: www.sezyum.com/images/ts/ts_09_m ... rheims.jpg
livtyler.celebs-db.com/images/livtyler1.JPG
www.djfl.de/entertainment/stars/ ... ler_b1.jpg
www.joinjoe.de/Gallery/Girls/liv ... r%2045.jpg
juuujj.... Katt ide!
www.bigbelch.com/celebs/liv.gif
tiszta Angelina Jolie... www.fan-sites.org/liv-tyler/version2.jpg
Én is énis!!! www.tassiatyler.hpg.ig.com.br/Li ... %20160.jpg
*link szerkesztve by Ery*
- Isilcala
- Nem elérhető
És az egyik kedvenc rendezőm rendezte!
"A szerelem megszállotja voltam. Kösz hogy kigyógyítottál!" /Moulin Rouge/
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Máb
- Nem elérhető
Az Ötödik elemben csak Leeloo sírdogált.
- Namarie
- Nem elérhető
A múltkor láttam egy Aerosmith-klipet, azt hiszem, az Ötödik elem, vagy az Apolló 13 zenéje volt, és Liv Tyler is benen volt. Sírva borult a tv-képernyőkre, amikor apukával megszűnt a kapcsolat. Az fogott meg, hogy szép nő létére MERT úgy sírni, hogy remegett a szája széle, és félig-meddig el is volt csúnyulva.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- AElfwine
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
olorin.papa írta:
Eälfwine írta:
olorin.papa írta: :hein: Bocsánat, de a bérgyilkosnak nem csak hifije, hanem házimozi rendszere volt DVD-vel!
A maffiózót meg a testvérét játszó színésznek egy nagy filmje volt, de az kult film: a Ford Ferlen kalandjai
A Ford Fairlane jó film? Mert most nálam van, és megnézem, ha lesz rá időm... Ki szerepel benne?
:itscool: Bizony nagyon rulz!
Szvsz nekem nagyon tetszett, de izlések és... (lásd Sorstalanság vita
:bounce: :hello: Ez a 300-adik!!! :cheers:
Azóta megnéztem, oszt jó lett
De mintha ezt én már láttam volna a tévében is... Nem adták valaha? De mindegy. A lényeg, hogy jó kis film
...eljutni oda, ahová még senki nem merészkedett...
- M
- Nem elérhető
Tényleg jó ez a kép! Főleg a haja.Nimrodel (Melklerien) írta: Ez meg Silima rajza, nem tudom, láttátok-e már:
img.photobucket.com/albums/v338/ ... /arwen.jpg
Nekem nagyon tetszik!
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Silima írta:
Nimrodel (Melklerien) írta: Ez meg Silima rajza, nem tudom, láttátok-e már:
Nekem nagyon tetszik!
HÉÉÉ!!! :nono: Ez (c)!!!
:nono: Silima! Mindenki tudja, hogy jók a képeid, csak Te nem hiszed el!!! :itscool:
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Silima
- Nem elérhető
Nimrodel (Melklerien) írta: Ez meg Silima rajza, nem tudom, láttátok-e már:
Nekem nagyon tetszik!
HÉÉÉ!!! :nono: Ez (c)!!!
- Coralie
- Nem elérhető
Nekem nagyon tetszik!
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Gil-Celeb
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Nimrodel (Melklerien) írta: Találtam fanartokat:
Arwen & Aragorn
Ez nagyon tecc!!!
Szép képecke(akarom mondani képecske)!!!!
Ha én így tudnék rajzolni....*sóhaj*
A szőke Arwenhez no comment...
"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"
- Erdin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Hát én soha nem képzeltem, hogy Arwen szőke lenne.Nimrodel (Melklerien) írta: Találtam fanartokat:
Arwen
Arwen & Aragorn
Arwen Undómiel
Szintén
Völgyzugolyban
Szőke??!! h:
Egy új hatalom van születőben!
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Eälfwine írta:
olorin.papa írta: :hein: Bocsánat, de a bérgyilkosnak nem csak hifije, hanem házimozi rendszere volt DVD-vel!
A maffiózót meg a testvérét játszó színésznek egy nagy filmje volt, de az kult film: a Ford Ferlen kalandjai
A Ford Fairlane jó film? Mert most nálam van, és megnézem, ha lesz rá időm... Ki szerepel benne?
:itscool: Bizony nagyon rulz!
Szvsz nekem nagyon tetszett, de izlések és... (lásd Sorstalanság vita
:bounce: :hello: Ez a 300-adik!!! :cheers:
- AElfwine
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
...eljutni oda, ahová még senki nem merészkedett...
- 3.Aragorn
- Nem elérhető
A csattanó (mármint amikor az ügyvédre ráesett a kuka), kimondottan tetszett.Ilyen befejezés után el tudnék képzelni egy második részt is.
- Adrael
- Nem elérhető
A lényeg az, hogy a bérgyilkost is kizsigereli, és aztán őt is benne hagyja majd a pácban. Feministák bosszúja. És egyéni haszonszerzés. Köszönöm minden közreműködőnek, aki hozzájárult a végső információ megszerzéséhez. :cheers:
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Stara írta:
Elnézést,tévedtem,[size=9:370dzhad]de akkor miért nem válaszoltál inkább te[/size]?olorin.papa írta: :hein: Bocsánat, de a bérgyilkosnak nem csak hifije, hanem házimozi rendszere volt DVD-vel!
Mert elrontottam a net-emet, és a hétvégén nem voltam fenn
- Stara
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Elnézést,tévedtem,[size=9:ksf11rkg]de akkor miért nem válaszoltál inkább te[/size]?olorin.papa írta: :hein: Bocsánat, de a bérgyilkosnak nem csak hifije, hanem házimozi rendszere volt DVD-vel!
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Stara írta:
Adrael,sorrendben:Lövöldözés volt,mert megjelent az elején lelőtt maffiózó testvére,a rendőrt lelőtték a házban , a srác (Randy)ott maradt szegény egyedül a szétlőtt házában ,Jewel lelőtte a maffiózó testvérét,az ügyvédre meg ráesett egy szemeteskuka,vagy mi,a legvégén. 8O Jewel (Liv) meg elautózott a bérgyilkossal ,aki azt mondta neki,hogy szép háza meg hifije van.Adrael írta: Hát senki sem tudja, mi lett a vége? Én csak arra vagyok kíváncsi, ki koppant, Liv, vagy a pasik? Megkapta a kéglijét és a hifijét, és összejött valaki újabb boldogtalannal, vagy lesittelték, és most a börtönőröket veri át?
:hein: Bocsánat, de a bérgyilkosnak nem csak hifije, hanem házimozi rendszere volt DVD-vel!
- Adrael
- Nem elérhető
Köszi az infót....
- Stara
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Adrael,sorrendben:Lövöldözés volt,mert megjelent az elején lelőtt maffiózó testvére,a rendőrt lelőtték a házban , a srác (Randy)ott maradt szegény egyedül a szétlőtt házában ,Jewel lelőtte a maffiózó testvérét,az ügyvédre meg ráesett egy szemeteskuka,vagy mi,a legvégén. 8O Jewel (Liv) meg elautózott a bérgyilkossal ,aki azt mondta neki,hogy szép háza meg hifije van.Adrael írta: Hát senki sem tudja, mi lett a vége? Én csak arra vagyok kíváncsi, ki koppant, Liv, vagy a pasik? Megkapta a kéglijét és a hifijét, és összejött valaki újabb boldogtalannal, vagy lesittelték, és most a börtönőröket veri át?
- Adrael
- Nem elérhető
Hát senki sem tudja, mi lett a vége? Én csak arra vagyok kíváncsi, ki koppant, Liv, vagy a pasik? Megkapta a kéglijét és a hifijét, és összejött valaki újabb boldogtalannal, vagy lesittelték, és most a börtönőröket veri át?
Sztem jól áll neki a vörös haj. Már amennyire emlékszem...
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Niphredil Eleanor
- Nem elérhető
Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.